Loginscript werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Matthijs Vos

Matthijs Vos

08/02/2012 16:02:31
Quote Anchor link
Ik heb een stukje toegevoegd zodat als je verkeerd wachtwoord/username intypt de invoer velden rood worden. Dit heb ik gedaan op de volgende manier:

Quote:
if(mysql_num_rows($res) == 0){
echo "Gebruikersnaam/wachtwoord foutief."; ?>
<form method='POST'>
Gebruikersnaam: <input style="border:#FF0000 solid 2px;" type='text' name='username' value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?(isset($_POST['username']) ? htmlspecialchars($_POST['username']) : '');?>
"/><br />
Password: <input style="border:#FF0000 solid 2px;" type='password' name='password' /><br />
<input type='submit' value='Login!' />
</form>


Maar ik heb het idee dat dat netter moet kunnen
Gewijzigd op 08/02/2012 20:54:33 door Matthijs Vos
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 15:28:38
 
Jeroen VD

Jeroen VD

09/02/2012 21:09:50
Quote Anchor link
Je maakt dan een compleet nieuwe form aan?
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

09/02/2012 21:10:50
Quote Anchor link
@jeroen

Ja klopt, dat moet volgens mij niet nodig zijn. Maar hoe het wel moet weet ik niet.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

09/02/2012 21:27:52
Quote Anchor link
Die style = moet je met php een ifje achter zetten. Het is maar een regel die veranderd hoeft te worden, ipv de hele form opnieuw maken
 
Reshad F

Reshad F

09/02/2012 21:28:40
Quote Anchor link
je kan javascript ervoor gebruiken
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

09/02/2012 21:31:03
Quote Anchor link
@reshad
Dat weet ik, wil ik alleen liever niet omdat je alle gebruikers dan verplicht dit aan te hebben.

@jeroen
Hoe bedoel je??
 
Roel -

Roel -

09/02/2012 21:33:37
Quote Anchor link
Jeroen, het maakt inderdaad geen verschil, zie ook die op PHP.net, daar staat namelijk dit:
This language construct is equivalent to exit().
 
Reshad F

Reshad F

09/02/2012 21:35:28
Quote Anchor link
maar, heeft tegenwoordig niet iedereen javascript aanstaan? zelfs mobiele gebruikers :P ik denk niet dat het met php kan wat jij precies wilt en omdat dan in dezelfde form te hebben maar misschien ook wel, ik ben het nog niet tegengekomen
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

09/02/2012 22:32:56
Quote Anchor link
@reshadd: als je iets niet weet, reageer dan niet ;-)

Of lees in ieder geval de andere reacties door. jeroen vd geeft in zijn reactie (09/02/2012 21:27:52) aan hoe het is op te lossen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 14:27:36
Quote Anchor link
hier hoe het moet. ik heb meteen de rest wat aangepast, zodat het wat beter is. ik heb het nog niet getest, maar ik heb het idee dat het goed werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
require('config.php');
$sytle = '';

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST')
{

    if (isset($_POST['username'] && trim($_POST['username']) != '' &&
        isset($_POST['password'] && trim($_POST['password']) != '')
    {

        if     (($users = mysql_query(
            "SELECT username, password FROM project2_members WHERE
            username = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND
            password = "
. mysql_real_escape_string($_POST['password'] . "'"))) == false)
        {
    
            die('er is een fout opgetreden. probeert u het opnieuw');
        }

        else
        {
            if (mysql_num_rows($users) == 0)
            {

                echo 'The username/password was not found. ' . $username . $password;
                $style = 'style="border:#FF0000 solid 2px;"';
            }

            else
            {
                echo 'You have been logged in.';
                $_SESSION['loggedin'] = 'true';
                $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
            }
        }
    }
}

else
{
    echo '<form method="post" action="vul_hier_zelf_je_site_in?act=login">
         Username: <input '
. $style . ' type="text" name="username"><br>
         Password: <input '
. $style . ' type="password" name="password"><br>
         <input type="submit" value="login">
         </form>'
;
}

?>


wachtwoorden plain text opslaan is nooit een goed idee. ga je anders opslaan, moet je dit gaan aanpassen. zie dit topic over hoe wel: klik
Gewijzigd op 10/02/2012 15:31:10 door Jeroen VD
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 14:50:11
Quote Anchor link
@jeroen

Waarom gebruik je if (isset($_GET['act'])) ? eerder in dit topic werd mij verteld dat if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' ) beter zou zijn
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 15:12:28
Quote Anchor link
ik pas het even aan.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 15:16:05
Quote Anchor link
Mijn script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?
     require("config.php");

$style = '';
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' )
{

       if     (($res = mysql_query(
            "SELECT username, password FROM project2_members WHERE
            username = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND
            password = "
. mysql_real_escape_string($_POST['password'] . "'"))) == false)
        {
    
            die('er is een fout opgetreden. probeert u het opnieuw');
        }

    else{
        if(mysql_num_rows($res) == 0){  
         echo "Gebruikersnaam/wachtwoord foutief.";
        $style = 'style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        
        
        }
else{
        echo("U bent ingelogd, u word nu doorgestuurd....");
        $_SESSION['loggedin'] = true ;
        $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
        echo '<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="1; url=http://www.fox-creations.nl/projects/project001/persoonlijke-pagina">';
        }
    }
}

else{
    echo '<form method="post">
         Username: <input '
. $style . ' type="text" name="username"><br>
         Password: <input '
. $style . ' type="password" name="password"><br>
         <input type="submit" value="login">
         </form>'
;
}}

?>


Maar dit werkt niet. Als ik verkeerd ww intyp krijg ik "Gebruikersnaam/wachtwoord foutief." maar niet het contact formulier met de rode randen.
 
Reshad F

Reshad F

10/02/2012 15:28:07
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 09/02/2012 22:32:56:
@reshadd: als je iets niet weet, reageer dan niet ;-)

Of lees in ieder geval de andere reacties door. jeroen vd geeft in zijn reactie (09/02/2012 21:27:52) aan hoe het is op te lossen.


ehm en waar slaat je reactie dan precies op? hij zegt dat het netter kan, ik geef aan dat het naar mijn mening met javascript best netjes kan.. maar hij wil javascript niet gebruiken en ik zeg dat het met php ook zou kunnen maar ik weet alleen niet hoe? dus welk deel is fout?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 15:29:17
Quote Anchor link
o ja, haal eens regel 28 en regel 34 weg. dat zou mnoeten werken.

regel 24 is een refresh, toch? dit kun je vervangen door een header()

en bekijk mijn script is, vergelijk het met die je net gepost hebt, wat valt je op?

Toevoeging op 10/02/2012 15:30:24:

@reshadd: tada, zonder javascript!
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 15:45:29
Quote Anchor link
oo ik had niet gezien dat je die toevoeging van de isset had gedaan ik heb nu het volgende maar het werkt nog niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
$style
= '';
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' )
{

    if (isset($_POST['username']) && trim($_POST['username']) != '' && isset($_POST['password']) && trim($_POST['password'])); {
       if     (($res = mysql_query(
            "SELECT username, password FROM project2_members WHERE
            username = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND
            password = "
. mysql_real_escape_string($_POST['password'] . "'"))) == false)
        {
    
            die('er is een fout opgetreden. probeert u het opnieuw');
        }

    else{
        if(mysql_num_rows($res) == 0){  
         echo "Gebruikersnaam/wachtwoord foutief.";
        $style = 'style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        
        
        }
else{
        echo("U bent ingelogd, u word nu doorgestuurd....");
        $_SESSION['loggedin'] = true ;
        $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
        echo '<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="1; url=http://www.fox-creations.nl/projects/project001/persoonlijke-pagina">';
        }
    }
}}


    echo '<form method="post">
         Username: <input '
. $style . ' type="text" name="username"><br>
         Password: <input '
. $style . ' type="password" name="password"><br>
         <input type="submit" value="login">
         </form>'
;
}

?>
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 15:53:37
Quote Anchor link
bekijk je accolades {} is, daar klopt niets van.

Toevoeging op 10/02/2012 15:55:17:

het komt erop neer dat de form altijd geechot wordt, ook na de verwerking, dus geen reden om accolades eromheen te zetten
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 16:00:07
Quote Anchor link
@jeroen
Die accolade op regel 33 het stukje script af dat checkt of je niet al bent ingelogd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
if (isset($_SESSION['loggedin'])){
header ('location: pagina.php') ;
exit();
}
else{
     require("config.php");

$style = '';
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' )
{

    if (isset($_POST['username']) && trim($_POST['username']) != '' && isset($_POST['password']) && trim($_POST['password'])); {
       if     (($res = mysql_query(
            "SELECT username, password FROM project2_members WHERE
            username = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND
            password = "
. mysql_real_escape_string($_POST['password'] . "'"))) == false)
        {
    
            die('er is een fout opgetreden. probeert u het opnieuw');
        }

    else{
        if(mysql_num_rows($res) == 0){  
         echo "Gebruikersnaam/wachtwoord foutief.";
        $style = 'style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        
        
        }
else{
        echo("U bent ingelogd, u word nu doorgestuurd....");
        $_SESSION['loggedin'] = true ;
        $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
        echo '<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="1; url=http://www.fox-creations.nl/projects/project001/persoonlijke-pagina">';
        }
    }
}}


    echo '<form method="post">
         Username: <input '
. $style . ' type="text" name="username"><br>
         Password: <input '
. $style . ' type="password" name="password"><br>
         <input type="submit" value="login">
         </form>'
;
}

?>
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 16:04:33
Quote Anchor link
wordt wel het form geechot, na het verkeerd inloggen? maar zonder rode randen?
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 16:05:19
Quote Anchor link
nee, krijg alleen die echo
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.