mail opdracht werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ronald Platje

Ronald Platje

22/04/2014 11:47:42
Quote Anchor link
Hoi mensen,

mail('mijn@mailadres', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, 'From: '.$email);

werkt niet bij mij.
hij geeft geen fout melding maar de mailo komt niet aan.

Iemand een idee?

groet Ronald

- Aar -:
Topic verplaatst naar: Techtalk.
Gewijzigd op 28/04/2014 08:59:37 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:15:15
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 12:03:03
Quote Anchor link
Je mist een aantal headers en de controle of het is gelukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    $headers
  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
        'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n" .
        'From: [email protected]' . "\r\n" .
        'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

    if(mail('[email protected]', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, $headers))
    {

        echo 'Mail has been sent';
    }

    else
    {
        echo 'Failed sending';
    }

    echo ' (' . date('H:i:s') . ')';
?>


edit: $email moest $headers zijn...
Gewijzigd op 22/04/2014 12:04:57 door Michael -
 
Ronald Platje

Ronald Platje

22/04/2014 12:17:52
Quote Anchor link
nee dat doet het allemaal.
in het origineel zit dat allemaal.
het is puur de opdracht die niets doet
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 13:08:37
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt.
Headers zijn sowieso nodig, en een foutafhandeling is zeker aan te raden.
Wat bedoel je met 'de opdracht'?
 
Ivo P

Ivo P

22/04/2014 13:09:49
Quote Anchor link
wordt de mail niet verstuurd, of komt deze niet aan?

Verder is het wel handig om code of info te plaatsten die met het probleem te maken heeft.
Je post nu een voorbeeld, maar in je laatste post zeg je dat de headers allemaal in je mail zitten. Dat staat niet in je openingspost: daar staat alleen een from-header.
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 13:10:25
Quote Anchor link
Voeg ook eens de error_reporting toe aan je script op de eerste regels.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// Hier je mail script.
?>


Mogelijk heb je wel een error, maar wordt deze niet weergegeven.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 09:25:11
Quote Anchor link
DIt is mijn testscriptje nu.
Hij geeft keurig: Mail has been sent (09:19:21)
Er komt echter geen mail binnen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set("display_errors", 1);

    $message = "Dit is het bericht";
    
    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
        'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n" .
        'From: [email protected]' . "\r\n" .
        'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

    if(mail('[email protected]', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, $headers))
    {

        echo 'Mail has been sent';
    }

    else
    {
        echo 'Failed sending';
    }

    echo ' (' . date('H:i:s') . ')';
?>
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 09:29:39
Quote Anchor link
Gebruik als FROM het domein van je hosting. Bijv. [email protected]
En kijk ook eens in je SPAM folder.
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 09:29:44
Quote Anchor link
van http://php.net/mail

Note:
If messages are not received, try using a LF (\n) only. Some Unix mail transfer agents (most notably » qmail) replace LF by CRLF automatically (which leads to doubling CR if CRLF is used). This should be a last resort, as it does not comply with » RFC 2822.

dus wat als je alle \r verwijdert?

Toevoeging op 23/04/2014 09:33:10:

en voeg eens een bounce adres toe waard de ontvangende mailserver een reden van afwijzing heen kan sturen.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 09:50:57
Quote Anchor link
geen effect. beide niet.
Kan het te maken hebben dat ik bij tele2 zit?
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 09:53:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
dig r***je.nl mx


geeft bij mij geen antwoord. Dus er is geen mx record voor dat domein. En ook geen A record om op terug te vallen.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 10:07:46
Quote Anchor link
Ivo P op 23/04/2014 09:53:48:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
dig r***je.nl mx


geeft bij mij geen antwoord. Dus er is geen mx record voor dat domein. En ook geen A record om op terug te vallen.


Hier wel; 10 mailfilter.hostnet.nl.
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 10:18:44
Quote Anchor link
2 van de 4 servers waarop ik het opvraag, zeggen "onbekend".
De andere geven wel antwoord.
Kan aan mijn server liggen natuurlijk, maar andere domeinen vindt hij wel (via de opgegeven nameservers in resolve.conf)




Toevoeging op 23/04/2014 10:24:27:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13333]: s3N8MlWX013333: [email protected], ctladdr=ivo.p (5046/5047), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=30320, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (s3N8Ml58013334 Message accepted for delivery)
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: STARTTLS=client, relay=mailfilter.hostnet.nl., version=TLSv1/SSLv3, verify=FAIL, cipher=DHE-RSA-AES256-SHA, bits=256/256
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: s3N8Ml58013334: to=<[email protected]>, delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=esmtp, pri=120485, relay=mailfilter.hostnet.nl. [91.184.19.39], dsn=5.1.1, stat=[b]User unknown[/b]
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: s3N8Ml58013334: s3N8Ml58013336: DSN: User unknown


Toevoeging op 23/04/2014 10:24:53:

User Unknown dus.
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 10:32:52
Quote Anchor link
Sowieso lijkt zijn domein te verwijzen naar een thuis servertje. Het duurt minuten voor ik de website kan openen en maakt verbinding met 192.168.1.*** waar alle bestanden op de site ook heen verwijzen en dus niet kunnen worden gevonden/geopend.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:11:08
Quote Anchor link
mijn site staat inderdaad op mijn eigen servertje.
De mail is gewoon bij hostnet.nl.

Ik begrijp alleen niet wat dit te maken heeft met het versturen van mail naar [email protected]. Dat staat er toch los van?
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 14:38:14
Quote Anchor link
sommige van mijn servers hebben moeite om het ipadres bij jouw mailserver te vinden.

Als ik toch een mail stuur, dan weigert de server mailfilter.hostnet.nl hem, omdat "user unknown".

Kun jij met je pc wel mail sturen aan het aangegeven mailadres?
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:44:37
Quote Anchor link
via outlook wel gewoon
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 14:47:55
Quote Anchor link
Ik heb zojuist een testmailtje gestuurd en ik heb nog niks retour.
Ben benieuwd of ie aangekomen is.
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 14:50:47
Quote Anchor link
>> via outlook wel gewoon

In je interne netwerk of ook daarbuiten?
Als ik naar je site kijk waarbij je alles intern linkt en extern niet werkt, vermoed ik dat bij de mail niet anders.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:51:57
Quote Anchor link
SanThe: mailtje is binnengekomen

Toevoeging op 23/04/2014 14:53:36:

Ivo: ook die van jou zijn binnengekomen
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 14:56:29
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.