mail opdracht werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ivo P

Ivo P

23/04/2014 14:57:41
Quote Anchor link
niet al mijn mails volgens mij.
De laatste met subject test 4 gaf rare responses.

Die gaat via server6 naar buiten, de andere via server8.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 21:46:44
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 15:10:46
Quote Anchor link
heb er 2 binnen. test en tst2
 
Ronald Platje

Ronald Platje

28/04/2014 08:52:58
Quote Anchor link
Even geprobeerd met PHPMailer, maar dat werkt ook niet.
Bij gebruik van require_once ('class.phpmailer.php') krijg ik als uitvoer de list van de class.

Met de normale mail functie krijg ik alleen dat hij verzonden is, geen foutmeldingen.
Hieronder de script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set("display_errors", 1);

    $message = "Dit is het bericht";
    
    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\n" .
        'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\n" .
        'From: [email protected]' . "\n" .
        'Reply-To: [email protected]' . "\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

    if(mail('[email protected]', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, $headers))
    {

        echo 'Mail has been sent';
    }

    else
    {
        echo 'Failed sending';
    }

    echo ' (' . date('H:i:s') . ')';
?>


Wie o wie helpt mij uit deze impasse!!!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2014 08:58:13
Quote Anchor link
Ronald Platje op 28/04/2014 08:52:58:
Even geprobeerd met PHPMailer, maar dat werkt ook niet.
Bij gebruik van require_once ('class.phpmailer.php') krijg ik als uitvoer de list van de class.

Leg eens uit?
 
Ronald Platje

Ronald Platje

28/04/2014 09:04:14
Quote Anchor link
Alle scriptjes die ik gebruik lijken te werken, maar de mail komt niet aan.
Bovenstaand scriptje geeft dus na uitvoeren: Mail has been send (met datum/tijd.

Maar aankomen ....... ho maar

Toevoeging op 28/04/2014 09:05:36:

via PHPmailer krijg ik dus als het ware gewoon de listing van de class als uitvoer

Toevoeging op 28/04/2014 09:07:30:

code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
require_once ('class.phpmailer.php');

$mail = new PHPMailer;

$mail->isSMTP();                                      // Set mailer to use SMTP
$mail->Host = 'smtp.versatel.nl';  // Specify main and backup server
$mail->SMTPAuth = true;                               // Enable SMTP authentication
$mail->Username = '[email protected]';                            // SMTP username
$mail->Password = *********';                           // SMTP password
$mail->SMTPSecure = '
ssl';                            // Enable encryption, 'ssl' also accepted

$mail->From = '
from@example.com';
$mail->FromName = '
Mailer';
$mail->addAddress('
info@rplatje.nl');  // Add a recipient
$mail->addAddress('
r.platje@versatel.nl');               // Name is optional
$mail->addReplyTo('
pla@lekenlinge.nl');
$mail->addCC('');
$mail->addBCC('');

$mail->WordWrap = 50;                                 // Set word wrap to 50 characters
$mail->addAttachment('
/var/tmp/file.tar.gz');         // Add attachments
$mail->addAttachment('
/tmp/image.jpg', 'new.jpg');    // Optional name
$mail->isHTML(true);                                  // Set email format to HTML

$mail->Subject = '
Here is the subject';
$mail->Body    = '
This is the HTML message body <b>in bold!</b>';
$mail->AltBody = '
This is the body in plain text for non-HTML mail clients';

if(!$mail->send()) {
   echo '
Message could not be sent.';
   echo '
Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
   exit;
}

echo '
Message has been sent';

?>
Gewijzigd op 28/04/2014 09:08:52 door Ronald Platje
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2014 09:08:40
Quote Anchor link
Gewoon de inhoud van dat PHP-script?
Wordt er in het geincludeerde bestand wel bovenaan gebruik gemaakt van <?php-tags?
Gewijzigd op 28/04/2014 09:09:37 door - Ariën -
 
Ronald Platje

Ronald Platje

28/04/2014 09:11:51
Quote Anchor link
nee uitvoer is de class!!
bovenstaand scriptje zie ik niet terug

Toevoeging op 28/04/2014 09:12:40:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
/**
 * PHPMailer - PHP email creation and transport class.
 * PHP Version 5
 * @package PHPMailer
 * @link https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/ The PHPMailer GitHub project
 * @author Marcus Bointon (Synchro/coolbru) <[email protected]>
 * @author Jim Jagielski (jimjag) <[email protected]>
 * @author Andy Prevost (codeworxtech) <[email protected]>
 * @author Brent R. Matzelle (original founder)
 * @copyright 2012 - 2014 Marcus Bointon
 * @copyright 2010 - 2012 Jim Jagielski
 * @copyright 2004 - 2009 Andy Prevost
 * @license http://www.gnu.org/copyleft/lesser.html GNU Lesser General Public License
 * @note This program is distributed in the hope that it will be useful - WITHOUT
 * ANY WARRANTY; without even the implied warranty of MERCHANTABILITY or
 * FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.
 */

/**
 * PHPMailer - PHP email creation and transport class.
 * @package PHPMailer
 * @author Marcus Bointon (Synchro/coolbru) <[email protected]>
 * @author Jim Jagielski (jimjag) <[email protected]>
 * @author Andy Prevost (codeworxtech) <[email protected]>
 * @author Brent R. Matzelle (original founder)
 */

class PHPMailer
{

[
size=xsmall][i]Toevoeging op 28/04/2014 09:12:58:[/i][/size]

enz


[size=xsmall][i]Toevoeging op 28/04/2014 09:13:44:[/i][/size]

dit is de uitvoer
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.