mail opdracht werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ronald Platje

Ronald Platje

22/04/2014 11:47:42
Quote Anchor link
Hoi mensen,

mail('mijn@mailadres', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, 'From: '.$email);

werkt niet bij mij.
hij geeft geen fout melding maar de mailo komt niet aan.

Iemand een idee?

groet Ronald

- Aar -:
Topic verplaatst naar: Techtalk.
Gewijzigd op 28/04/2014 08:59:37 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:38:42
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 12:03:03
Quote Anchor link
Je mist een aantal headers en de controle of het is gelukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    $headers
  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
        'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n" .
        'From: [email protected]' . "\r\n" .
        'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

    if(mail('[email protected]', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, $headers))
    {

        echo 'Mail has been sent';
    }

    else
    {
        echo 'Failed sending';
    }

    echo ' (' . date('H:i:s') . ')';
?>


edit: $email moest $headers zijn...
Gewijzigd op 22/04/2014 12:04:57 door Michael -
 
Ronald Platje

Ronald Platje

22/04/2014 12:17:52
Quote Anchor link
nee dat doet het allemaal.
in het origineel zit dat allemaal.
het is puur de opdracht die niets doet
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 13:08:37
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt.
Headers zijn sowieso nodig, en een foutafhandeling is zeker aan te raden.
Wat bedoel je met 'de opdracht'?
 
Ivo P

Ivo P

22/04/2014 13:09:49
Quote Anchor link
wordt de mail niet verstuurd, of komt deze niet aan?

Verder is het wel handig om code of info te plaatsten die met het probleem te maken heeft.
Je post nu een voorbeeld, maar in je laatste post zeg je dat de headers allemaal in je mail zitten. Dat staat niet in je openingspost: daar staat alleen een from-header.
 
Michael -

Michael -

22/04/2014 13:10:25
Quote Anchor link
Voeg ook eens de error_reporting toe aan je script op de eerste regels.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// Hier je mail script.
?>


Mogelijk heb je wel een error, maar wordt deze niet weergegeven.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 09:25:11
Quote Anchor link
DIt is mijn testscriptje nu.
Hij geeft keurig: Mail has been sent (09:19:21)
Er komt echter geen mail binnen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set("display_errors", 1);

    $message = "Dit is het bericht";
    
    $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
        'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n" .
        'From: [email protected]' . "\r\n" .
        'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
        'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

    if(mail('[email protected]', 'Bericht van mijndomein.nl', $message, $headers))
    {

        echo 'Mail has been sent';
    }

    else
    {
        echo 'Failed sending';
    }

    echo ' (' . date('H:i:s') . ')';
?>
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 09:29:39
Quote Anchor link
Gebruik als FROM het domein van je hosting. Bijv. [email protected]
En kijk ook eens in je SPAM folder.
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 09:29:44
Quote Anchor link
van http://php.net/mail

Note:
If messages are not received, try using a LF (\n) only. Some Unix mail transfer agents (most notably » qmail) replace LF by CRLF automatically (which leads to doubling CR if CRLF is used). This should be a last resort, as it does not comply with » RFC 2822.

dus wat als je alle \r verwijdert?

Toevoeging op 23/04/2014 09:33:10:

en voeg eens een bounce adres toe waard de ontvangende mailserver een reden van afwijzing heen kan sturen.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 09:50:57
Quote Anchor link
geen effect. beide niet.
Kan het te maken hebben dat ik bij tele2 zit?
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 09:53:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
dig r***je.nl mx


geeft bij mij geen antwoord. Dus er is geen mx record voor dat domein. En ook geen A record om op terug te vallen.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 10:07:46
Quote Anchor link
Ivo P op 23/04/2014 09:53:48:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
dig r***je.nl mx


geeft bij mij geen antwoord. Dus er is geen mx record voor dat domein. En ook geen A record om op terug te vallen.


Hier wel; 10 mailfilter.hostnet.nl.
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 10:18:44
Quote Anchor link
2 van de 4 servers waarop ik het opvraag, zeggen "onbekend".
De andere geven wel antwoord.
Kan aan mijn server liggen natuurlijk, maar andere domeinen vindt hij wel (via de opgegeven nameservers in resolve.conf)




Toevoeging op 23/04/2014 10:24:27:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13333]: s3N8MlWX013333: [email protected], ctladdr=ivo.p (5046/5047), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=30320, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (s3N8Ml58013334 Message accepted for delivery)
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: STARTTLS=client, relay=mailfilter.hostnet.nl., version=TLSv1/SSLv3, verify=FAIL, cipher=DHE-RSA-AES256-SHA, bits=256/256
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: s3N8Ml58013334: to=<[email protected]>, delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=esmtp, pri=120485, relay=mailfilter.hostnet.nl. [91.184.19.39], dsn=5.1.1, stat=[b]User unknown[/b]
Apr 23 10:22:47 server6 sendmail[13336]: s3N8Ml58013334: s3N8Ml58013336: DSN: User unknown


Toevoeging op 23/04/2014 10:24:53:

User Unknown dus.
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 10:32:52
Quote Anchor link
Sowieso lijkt zijn domein te verwijzen naar een thuis servertje. Het duurt minuten voor ik de website kan openen en maakt verbinding met 192.168.1.*** waar alle bestanden op de site ook heen verwijzen en dus niet kunnen worden gevonden/geopend.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:11:08
Quote Anchor link
mijn site staat inderdaad op mijn eigen servertje.
De mail is gewoon bij hostnet.nl.

Ik begrijp alleen niet wat dit te maken heeft met het versturen van mail naar [email protected]. Dat staat er toch los van?
 
Ivo P

Ivo P

23/04/2014 14:38:14
Quote Anchor link
sommige van mijn servers hebben moeite om het ipadres bij jouw mailserver te vinden.

Als ik toch een mail stuur, dan weigert de server mailfilter.hostnet.nl hem, omdat "user unknown".

Kun jij met je pc wel mail sturen aan het aangegeven mailadres?
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:44:37
Quote Anchor link
via outlook wel gewoon
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 14:47:55
Quote Anchor link
Ik heb zojuist een testmailtje gestuurd en ik heb nog niks retour.
Ben benieuwd of ie aangekomen is.
 
Michael -

Michael -

23/04/2014 14:50:47
Quote Anchor link
>> via outlook wel gewoon

In je interne netwerk of ook daarbuiten?
Als ik naar je site kijk waarbij je alles intern linkt en extern niet werkt, vermoed ik dat bij de mail niet anders.
 
Ronald Platje

Ronald Platje

23/04/2014 14:51:57
Quote Anchor link
SanThe: mailtje is binnengekomen

Toevoeging op 23/04/2014 14:53:36:

Ivo: ook die van jou zijn binnengekomen
 
- SanThe -

- SanThe -

23/04/2014 14:56:29
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.