Newsfeed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 09:50:27
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een newsfeed gemaakt maar het zou alle berichten moeten weergeven. Maar hij geeft alleen het laatste bericht weer.
Wat moet ik nu doen?

PHP CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
        $getposts
= mysql_query("SELECT * FROM posts WHERE user_posted_to='$user_login' ORDER BY id DESC LIMIT 10") or die(mysql_error());
while ($row = mysql_fetch_assoc($getposts)) {
                        $id = $row['id'];
                        $body = $row['body'];    
                        $date_added = $row['date_added'];
                        $added_by = $row['added_by'];
                        $user_posted_to = $row['user_posted_to'];
                                                
                                                $get_user_info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$added_by'");
                                                $get_info = mysql_fetch_assoc($get_user_info);
                                                $profilepic_info = $get_info['profile_pic'];
                                                if ($profilepic_info == "") {
                                                 $profilepic_info = "./img/default_pic.jpg";
                                                }

                                                else
                                                {
                                                 $profilepic_info = "./userdata/profile_pics/".$profilepic_info;
                                                }
}

?>

JAVASCRIPT CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script language="javascript">
         function toggle<?php echo $id; ?>() {
           var ele = document.getElementById("toggleComment<?php echo $id; ?>");
           var text = document.getElementById("displayComment<?php echo $id; ?>");
           if (ele.style.display == "block") {
              ele.style.display = "none";
           }
           else
           {
             ele.style.display = "block";
           }
         }
</script>

HTML CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
                        <div class='newsFeedPost'>
                        <div class='newsFeedPostOptions'>
                                                <a href='#' onClick='javascript:toggle<?php echo $id?>()'>Show Comments</a>
                        </div>
                                                <div style='float: left;'>
                                                <img src='<?php echo $profilepic_info;?>' height='60'>
                                                </div>
                        <div class='posted_by'><?php echo $added_by?> posted this on your profile:</div>
                                                <br /><br />
                                                <div  style='max-width: 600px;'>
                                                <?php echo $body;?><br /><p /><p />
                                                </div>
                                                <div id='toggleComment<?php echo $id;?>' style='display: none;'>
                                                <br />
                                                <iframe src='./comment_frame.php?id=<?php echo $id;?>' frameborder='0' style='max-height: 150px; width: 100%; min-height: 10px;'></iframe>
                                                </div>
                                                <p />
                                                </div>



Alvast bedankt!

Mvg
Gewijzigd op 30/05/2015 09:53:17 door John De Zon
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 09:13:56
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 10:43:32
Quote Anchor link
Ik zie zo een paar dingen die veel beter kunnen.

a) queries in een while loop zijn traag. Dit is om te zetten in één query.
b) overbodig kopiëren van variabelen
c) honderd functies aanmaken in javascript die uiteindelijk hetzelfde doen

Kies er eens uit waar we mee gaan beginnen?
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 10:46:20
Quote Anchor link
Ik zou met 'a' willen beginnen. Ik heb dit script van howCode.
Hoe kan ik deze in 1 query zetten?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 11:03:15
Quote Anchor link
Door een JOIN toe te passen. zoiets

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
SELECT
    p.id, p.body, ...
FROM
    posts p
JOIN
    users u
ON
    p.added_by = u.id AND p.user_posted_to = $user_login
 
Pipo Clown

Pipo Clown

30/05/2015 11:39:11
Quote Anchor link
Je overschrijft de resultaten uit je query in de while lus met als resultaat dat je alleen de laatst gevonden te ien zult krijgen.

Bovendien toon je de $rom maar één maal in je HTML, dit zal je toch ook 10x moeten doen denk ik.
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:43:11
Quote Anchor link
Maar waarom verschijnen niet alle resultaten van de query dan?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 12:45:38
Quote Anchor link
als je bedoelt niet alle kolommen: breidt de lijst uit onder SELECT.
p.id, p.body, u.id, u.username

etc

Toevoeging op 30/05/2015 12:47:07:

Je moet enkel opvragen dat wat je ECHT nodig hebt. Zo hou je de data het kleinst ( === snelst )
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:47:21
Quote Anchor link
Dat snap ik niet volledig?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 12:49:43
Quote Anchor link
Probeer je query eens in phpMyAdmin onder de SQL tab te plakken en uit te voeren. Je ziet dan direct wat het doet. Probeer daarna eens een extra kolom onder het SELECT gedeelt er bij te plaatsen.
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:53:39
Quote Anchor link
Ik krijg de 3 dingen die de query zouden moeten geven. Maar als ik ze daar opvraag krijg ik er maar 1???????
Wat moet ik er nu mee doen?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/05/2015 13:04:41
Quote Anchor link
Staat de HTML in de while-loop van PHP, of erna?

De samenhang tussen de PHP-code en de HTML-code is onduidelijk.

EDIT: afgaande op wat je omschrijft, wordt de HTML eenmalig afgedrukt na uitvoering van de PHP (while-loop) code. Het is logisch dat je dan alleen het laatste bericht te zien krijgt, en niet alle.
Gewijzigd op 30/05/2015 13:06:23 door Thomas van den Heuvel
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 13:05:24
Quote Anchor link
HTML staat erna en niet in de while-loop
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/05/2015 13:07:52
Quote Anchor link
Je drukt HTML maar 1x af, en bent dan verbaasd over het feit dat het maar 1x afgedrukt wordt?

Wat verwacht je dan? Als je alle items wilt afdrukken, zul je dit tijdens het doorlopen van de while-loop moeten doen.

EDIT: alternatief: nu is het zo dat bij het doorlopen van de while-loop alleen de laatst opgehaalde informatie wordt onthouden. Wat je ook zou kunnen doen is alle informatie in een array opslaan, en dit array nogmaals doorlopen in een aparte loop, maar dit is dus inefficient als je dit ook direct kunt doen.
Gewijzigd op 30/05/2015 13:13:32 door Thomas van den Heuvel
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 13:08:27
Quote Anchor link
Dank je Thomas! Ik heb de HTML in de while-loop gezet en nu werkt het!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 13:27:19
Quote Anchor link
Ja het werkt maar hoe..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.