page=....php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Neville

Neville

03/01/2007 09:41:00
Quote Anchor link
Hallo, allemaal

Ik ben bezig met een site te maken, alleen ik kan niet echt php.
Dit is mijn hoofpagina, en nu zoek ik een script waarme altijd in het onderste vak waar nu de trailers staan, dat daar de nieuwe pagina komt.
Dat het zo'n systeempje is dat de URL er dan zo uit komt te zien.
http://moviechaos.nl/contact/index.php?page=toonvraag.php

Alleen dan op de hoofdpagina zelf, dat is gewoon www.moviechaos.nl
Wat hierboven staat heb ik geprobeert zelf te maken, alleen het lukte niet omdat ik mijn index nog niet gemaakt heb en ik weet niet hoedat ik hem goed moet scripten. Je komt op de bovenstaande pagina door naar deze te gaan en op stuur op te klikken.
http://moviechaos.nl/contact/maakvraag.php
Alleen dat werkt dan niet omdat de index niet bestaat.

Groetjes Neville
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Neville
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 10:28:02
 
- wes  -

- wes -

03/01/2007 09:43:00
Quote Anchor link
ja en je vraag is?
 
Neville

Neville

03/01/2007 09:57:00
Quote Anchor link
Sorry, was inderdaad een beetje vaag.
Gewoon ofdat er een simpel script voor bestaan dat de pagina´s daar weergegeven worden zodat er overal de zelfde layout is. En dat dan de pagina URl zoiets wordt als
index.php?page=toonvraag.php
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/01/2007 10:30:00
Quote Anchor link
maak gebruik van isset in_array en file_exists

Dan zouw je een redelijk goede en veilige kunnen maken:) Zo eerst zelf iets proberen en als je der niet uitkomt helpen we je maar als te graag:)

GR. mebus
 
Aaa Trump

aaa Trump

03/01/2007 10:30:00
Quote Anchor link
Dit doe je via switch($page){

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
switch($page){
case
"home": include "inc/home.inc" ;  break;
case
"contact": include "inc/contact.inc" ; break;
}
[
/code]

Tip:
Koop een phpboek in veel boeken wordt dit uitgebreid behandeld.
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

03/01/2007 10:40:00
Quote Anchor link
Veel bibliotheken hebben ook php boeken!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/01/2007 10:46:00
Quote Anchor link
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus
 
- -

- -

03/01/2007 10:59:00
Quote Anchor link
Niet getest:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$pages
= array(
"home" => "home.php",
"register" => "user_register.php",
"guestbook" => "guestbook.php"
);
$standard = "home";
$page = issest($_GET['page']) ? $_GET['page'] : $standard;

if(in_array($page, $pages) && file_exists($pages[$page]))
{

include_once($pages[$page]);
}

else
{
include_once($pages[$standard]);
}


?>
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

03/01/2007 11:28:00
Quote Anchor link
Als je dit helemaal boven in je index pagina zet dan heb je het zo, index.php?page=.... (zonder .php erachter)

Wel getest want ik gebruik het zelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if(!isset($_GET['page']))  
{

    $_GET['page']        =        'home';
}


if($_GET['page']    ==         'index')
{

    $_GET['page']        =        'home';
}


if(!file_exists($_GET['page'].'.php'))
{

    $_GET['page']        =        '404';
}

?>

wat tekst met menu enzo

waar de paginas moeten komen met ?page=...,
<?php include $_GET['page'].'.php'; ?>
en als je wilt weer wat tekst.


de standaart pagina die hij laat zien in home.php
dat kan je veranderen door deze dingen te veranderen: $_GET['page'] = 'home';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arwin vdv
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:06:00
Quote Anchor link
Okee bedankt alvast allemaal, ik zou een wat dingen gaan proberen.
Ik had al een PHP boek: PHP 5 en MySQL De basis
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:50:00
Quote Anchor link
Hoe wat voor een code moet ik gebruiken dat die pagina in een bepaalde tabel komt?
De tabel heet "blok"
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2007 19:55:00
Quote Anchor link
Een pagina in een tabel???
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Ja ik heb nu bijvoorbeeld als je naar de home pagina gaat, www.moviechaos.nl
dan zie je onderaan die film trailers staan. Die staan daar via deze code. in die tabel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "trailers.php"; ?>


Maar dan wil ik dat op die plaats elke keer een andere pagina komt via de link.

groetjes
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2007 20:06:00
Quote Anchor link
Via welke link?
 
Neville

Neville

03/01/2007 20:13:00
Quote Anchor link
Ja, dat zoek ik nou juist. Dat als je bovenin op Downloads klikt dat je dan daar de download pagina te zien krijgt, en als je op trailers klikt die weer. enz...
 
Neville

Neville

07/01/2007 17:46:00
Quote Anchor link
Ik heb nu elk gedeelte van de site los gemaakt. En een apparte php file van gemaakt. Op de index pagina is het nu zo dat er verschillende tabellen zijn en ik elke tabel staat het zo van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "header.php"; ?>

of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "menu.php"; ?>

enz.

Is het dan te maken dat elke keer dat je op een link klikt dat dan bijvoorbeeld alleen in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "edit.php"; ?>

een andere pagina laad?

Dat die veranderd in bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "blabla.php"; ?>


http://moviechaos.nl/test/

Groetjes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Neville
 
Jacco Engel

Jacco Engel

07/01/2007 17:49:00
Quote Anchor link
mebus schreef op 03.01.2007 10:46:
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus


Dan moet je nog al je pages in een array zetten.

Dan kun je het nog sneller doen met file_exists()
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/01/2007 17:49:00
Quote Anchor link
Ja, als je je links er zo uit laat zien:

<a href="?pag=edit">edit</a>
<a href="?pag=blabla">blabla</a>
 
Neville

Neville

09/01/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 07.01.2007 17:49:
mebus schreef op 03.01.2007 10:46:
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus


Dan moet je nog al je pages in een array zetten.

Dan kun je het nog sneller doen met file_exists()


Hoe werkt dat in een array zetten of met file_exists(). Ik ben echt een PHP noob. Ik heb op dit moment nog niet veel losse pagina's dus nu is het nog makkelijk voor me om die dingen erin te plaatsen.

Groetjes. En nog bedankt voor de hulp
 
PHP Newbie

PHP Newbie

09/01/2007 20:16:00
Quote Anchor link
Misschien een idee om dit ook in de FAQ op te nemen, of iig een linkje naar een topic waarin het goed uitgeloegd wordt, deze vraag komt elke week wel een paar keer voorbij, en omdat de mensen die deze vraag stellen vaak niet weten dat het met een $_GET kan, is het een erg lastig element om op te zoeken in het forum...
 
Neville

Neville

11/01/2007 06:58:00
Quote Anchor link
Weet je een topic waarin dit uitgelegd wordt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.