page=....php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Neville

Neville

03/01/2007 09:41:00
Quote Anchor link
Hallo, allemaal

Ik ben bezig met een site te maken, alleen ik kan niet echt php.
Dit is mijn hoofpagina, en nu zoek ik een script waarme altijd in het onderste vak waar nu de trailers staan, dat daar de nieuwe pagina komt.
Dat het zo'n systeempje is dat de URL er dan zo uit komt te zien.
http://moviechaos.nl/contact/index.php?page=toonvraag.php

Alleen dan op de hoofdpagina zelf, dat is gewoon www.moviechaos.nl
Wat hierboven staat heb ik geprobeert zelf te maken, alleen het lukte niet omdat ik mijn index nog niet gemaakt heb en ik weet niet hoedat ik hem goed moet scripten. Je komt op de bovenstaande pagina door naar deze te gaan en op stuur op te klikken.
http://moviechaos.nl/contact/maakvraag.php
Alleen dat werkt dan niet omdat de index niet bestaat.

Groetjes Neville
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Neville
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:05:58
 
- wes  -

- wes -

03/01/2007 09:43:00
Quote Anchor link
ja en je vraag is?
 
Neville

Neville

03/01/2007 09:57:00
Quote Anchor link
Sorry, was inderdaad een beetje vaag.
Gewoon ofdat er een simpel script voor bestaan dat de pagina´s daar weergegeven worden zodat er overal de zelfde layout is. En dat dan de pagina URl zoiets wordt als
index.php?page=toonvraag.php
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/01/2007 10:30:00
Quote Anchor link
maak gebruik van isset in_array en file_exists

Dan zouw je een redelijk goede en veilige kunnen maken:) Zo eerst zelf iets proberen en als je der niet uitkomt helpen we je maar als te graag:)

GR. mebus
 
Aaa Trump

aaa Trump

03/01/2007 10:30:00
Quote Anchor link
Dit doe je via switch($page){

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
switch($page){
case
"home": include "inc/home.inc" ;  break;
case
"contact": include "inc/contact.inc" ; break;
}
[
/code]

Tip:
Koop een phpboek in veel boeken wordt dit uitgebreid behandeld.
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

03/01/2007 10:40:00
Quote Anchor link
Veel bibliotheken hebben ook php boeken!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/01/2007 10:46:00
Quote Anchor link
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus
 
- -

- -

03/01/2007 10:59:00
Quote Anchor link
Niet getest:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$pages
= array(
"home" => "home.php",
"register" => "user_register.php",
"guestbook" => "guestbook.php"
);
$standard = "home";
$page = issest($_GET['page']) ? $_GET['page'] : $standard;

if(in_array($page, $pages) && file_exists($pages[$page]))
{

include_once($pages[$page]);
}

else
{
include_once($pages[$standard]);
}


?>
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

03/01/2007 11:28:00
Quote Anchor link
Als je dit helemaal boven in je index pagina zet dan heb je het zo, index.php?page=.... (zonder .php erachter)

Wel getest want ik gebruik het zelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if(!isset($_GET['page']))  
{

    $_GET['page']        =        'home';
}


if($_GET['page']    ==         'index')
{

    $_GET['page']        =        'home';
}


if(!file_exists($_GET['page'].'.php'))
{

    $_GET['page']        =        '404';
}

?>

wat tekst met menu enzo

waar de paginas moeten komen met ?page=...,
<?php include $_GET['page'].'.php'; ?>
en als je wilt weer wat tekst.


de standaart pagina die hij laat zien in home.php
dat kan je veranderen door deze dingen te veranderen: $_GET['page'] = 'home';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arwin vdv
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:06:00
Quote Anchor link
Okee bedankt alvast allemaal, ik zou een wat dingen gaan proberen.
Ik had al een PHP boek: PHP 5 en MySQL De basis
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:50:00
Quote Anchor link
Hoe wat voor een code moet ik gebruiken dat die pagina in een bepaalde tabel komt?
De tabel heet "blok"
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2007 19:55:00
Quote Anchor link
Een pagina in een tabel???
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Ja ik heb nu bijvoorbeeld als je naar de home pagina gaat, www.moviechaos.nl
dan zie je onderaan die film trailers staan. Die staan daar via deze code. in die tabel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "trailers.php"; ?>


Maar dan wil ik dat op die plaats elke keer een andere pagina komt via de link.

groetjes
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2007 20:06:00
Quote Anchor link
Via welke link?
 
Neville

Neville

03/01/2007 20:13:00
Quote Anchor link
Ja, dat zoek ik nou juist. Dat als je bovenin op Downloads klikt dat je dan daar de download pagina te zien krijgt, en als je op trailers klikt die weer. enz...
 
Neville

Neville

07/01/2007 17:46:00
Quote Anchor link
Ik heb nu elk gedeelte van de site los gemaakt. En een apparte php file van gemaakt. Op de index pagina is het nu zo dat er verschillende tabellen zijn en ik elke tabel staat het zo van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "header.php"; ?>

of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "menu.php"; ?>

enz.

Is het dan te maken dat elke keer dat je op een link klikt dat dan bijvoorbeeld alleen in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "edit.php"; ?>

een andere pagina laad?

Dat die veranderd in bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "blabla.php"; ?>


http://moviechaos.nl/test/

Groetjes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Neville
 
Jacco Engel

Jacco Engel

07/01/2007 17:49:00
Quote Anchor link
mebus schreef op 03.01.2007 10:46:
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus


Dan moet je nog al je pages in een array zetten.

Dan kun je het nog sneller doen met file_exists()
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/01/2007 17:49:00
Quote Anchor link
Ja, als je je links er zo uit laat zien:

<a href="?pag=edit">edit</a>
<a href="?pag=blabla">blabla</a>
 
Neville

Neville

09/01/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 07.01.2007 17:49:
mebus schreef op 03.01.2007 10:46:
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus


Dan moet je nog al je pages in een array zetten.

Dan kun je het nog sneller doen met file_exists()


Hoe werkt dat in een array zetten of met file_exists(). Ik ben echt een PHP noob. Ik heb op dit moment nog niet veel losse pagina's dus nu is het nog makkelijk voor me om die dingen erin te plaatsen.

Groetjes. En nog bedankt voor de hulp
 
PHP Newbie

PHP Newbie

09/01/2007 20:16:00
Quote Anchor link
Misschien een idee om dit ook in de FAQ op te nemen, of iig een linkje naar een topic waarin het goed uitgeloegd wordt, deze vraag komt elke week wel een paar keer voorbij, en omdat de mensen die deze vraag stellen vaak niet weten dat het met een $_GET kan, is het een erg lastig element om op te zoeken in het forum...
 
Neville

Neville

11/01/2007 06:58:00
Quote Anchor link
Weet je een topic waarin dit uitgelegd wordt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.