Proxys Afweren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Dirk hoffman

dirk hoffman

25/02/2006 13:10:00
Quote Anchor link
Geachte mensen,

Ik verban vaak mensen via het IP van m`n site,

Maar ze komen net zo hard weer terug via een Proxy

Is er mischien een methode om dit te stoppen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:44:40
 
Marien xD

Marien xD

25/02/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Als ze via een anonieme proxy surfen niet. Dan werkt het gewoon niet. Anders is het gedeeltelijk mogelijk.
 
Dirk hoffman

dirk hoffman

25/02/2006 13:23:00
Quote Anchor link
Dus dan heb ik gewoon pech?

Trouwens, iemand op Msn zegt het volgende:

" ga maar eens naar : www.criminals-hacker.be

Op een proxy, je komt er niet op "

ik heb het geprobeert via een anonieme proxy, en wat bleek, ik kwam er niet op!
Gewijzigd op 25/02/2006 13:25:00 door dirk hoffman
 
Marien xD

Marien xD

25/02/2006 13:40:00
Quote Anchor link
Als jij al je proxies gaat weren :) Er zijn veel proxies te vinden op internet. Als jij op google proxy invoert kom je bij direct op een site met een overzicht van proxys. Als jij al die ips bant op je site dan weer jij een groot deel van de proxys :)

Maar als ik thuis een proxy opzet dan kan ik gewoon overal op elke site met het ip van thuis.
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

25/02/2006 13:55:00
Quote Anchor link
> Maar als ik thuis een proxy opzet dan kan ik gewoon overal op elke site met het ip van thuis.

Dan bant hij je ip van je thuis, en klaar is kees
 
Dirk hoffman

dirk hoffman

25/02/2006 18:35:00
Quote Anchor link
oke, dus er is geen manier ..

jammer
 
Marien xD

Marien xD

25/02/2006 20:05:00
Quote Anchor link
Ja ok ;) zoek je weer een onbekende ip op ;)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

25/02/2006 20:12:00
Quote Anchor link
@Arjan, schroef je posts eens terug :)
 

25/02/2006 20:13:00
Quote Anchor link
-1000022 posts :-)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/02/2006 20:17:00
Quote Anchor link
Ja Arjen, en regel dan ook meteen ff dat indenten op PHPhulp. De codes zien er momenteel niet uit.
 

25/02/2006 20:23:00
Quote Anchor link
Kunnen moderators admins bannen? :-)
 
Flexx

flexx

29/05/2006 21:30:00
Quote Anchor link
haha lol je kan je wel weren tegen proxy heb zelf gemaakt en ik ben nu de owner van www.criminals-hacker.be

maar toen jullie het erover hadden was het een vriend van mij! en nu heb ik ook een een anti proxy systeem op me site omdat ze meerdere accounts hebben en waren allemaal proxy accounts dus

duszz het kan wel!!!
 
Legolas

Legolas

29/05/2006 21:46:00
Quote Anchor link
t is best simpel, laat je site verbinding zoeken met het gebruikte IP alsof het een proxy is, werkt het dan blok je em
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

29/05/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Help dit script tegen proxies?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if (ereg("\(TuringOS; Turing Machine; 0.0\)",$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){
   echo "proxy servers worden niet geaccepteerd";
   exit;
}


?>


ook maar eens gevonden hoor:)

na ja GR. mebus!
 
Marien xD

Marien xD

29/05/2006 22:56:00
Quote Anchor link
Ik ben dan wel erg nieuwsgierig naar jouw methode...
 
Bo az

Bo az

29/05/2006 23:06:00
Quote Anchor link
flexx:
haha lol je kan je wel weren tegen proxy heb zelf gemaakt en ik ben nu de owner van www.criminals-hacker.be

maar toen jullie het erover hadden was het een vriend van mij! en nu heb ik ook een een anti proxy systeem op me site omdat ze meerdere accounts hebben en waren allemaal proxy accounts dus

duszz het kan wel!!!


En nu in het nederlands met hoofdletters en punten?
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

29/05/2006 23:54:00
Quote Anchor link
Naar mijn idee zijn de $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"] en de $_SERVER["REMOTE_ADDR"] de enige 'kenmerken' waarop je mogelijk een proxy zou kunnen herkennen.

Door een lijst met IP adressen van proxy's bij te houden kun je m.b.v. de $_SERVER["REMOTE_ADDR"] waarde checken of de bezoeker gebruik maakt van een geregistreerde proxy en die bijv. blokkeren (maar dit lijkt mij onbegonnen werk).

De methode die Mebus aandraagt kan misschien een beter oplossing bieden.. je checkt de $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"] of deze de naam van een van de populairdere browsers bevat.. Je moet dan echter een lijst bij gaan houden met keywords van browsers.. Bovendien kunnen de beheerders van proxies vaak zelf configureren welke 'string' als USER AGENT wordt meegegeven. Een beetje slimme beheerder zal keyworden van de grotere browsers opnemen om dit soort praktijken te voorkomen ;)

Conclusie: Eigenlijk kun je d'r maar weinig aan doen (: Wat je ook doet, iemand die persé wil komt bij je site.. (tenzij je een beveiligde omgeving creert met gebruikersnamen en wachtwoorden ;)
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

30/05/2006 06:27:00
Quote Anchor link
Sommige (dus niet alle!!) proxies geven ook een $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] variabele door waar het daadwerkelijke IP-adres staat.

Useragents worden volgens mij gewoon doorgegeven van de client hoor.
 
Eris -

Eris -

30/05/2006 07:15:00
Quote Anchor link
Je zou met een lijst kunnen werken met "anonimie proxies"
 
Koen B

Koen B

30/05/2006 10:07:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat een proxy geen browser gebruikt maar een speciaal soort programma, misschien kan je het op die manier zien ...?
 
DaeDaluz

DaeDaluz

30/05/2006 10:45:00
Quote Anchor link
http://www.phpclasses.org/browse/package/1799.html
http://phpclasses.chimit.nl/browse/package/2361.html


Die twee scripts zou je kunnen bekijken, lijkt mij de beste optie, kost wel wat meer vermogen...
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.