Proxys Afweren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Dirk hoffman

dirk hoffman

25/02/2006 13:10:00
Quote Anchor link
Geachte mensen,

Ik verban vaak mensen via het IP van m`n site,

Maar ze komen net zo hard weer terug via een Proxy

Is er mischien een methode om dit te stoppen?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 01:22:01
 
Marien xD

Marien xD

25/02/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Als ze via een anonieme proxy surfen niet. Dan werkt het gewoon niet. Anders is het gedeeltelijk mogelijk.
 
Dirk hoffman

dirk hoffman

25/02/2006 13:23:00
Quote Anchor link
Dus dan heb ik gewoon pech?

Trouwens, iemand op Msn zegt het volgende:

" ga maar eens naar : www.criminals-hacker.be

Op een proxy, je komt er niet op "

ik heb het geprobeert via een anonieme proxy, en wat bleek, ik kwam er niet op!
Gewijzigd op 25/02/2006 13:25:00 door dirk hoffman
 
Marien xD

Marien xD

25/02/2006 13:40:00
Quote Anchor link
Als jij al je proxies gaat weren :) Er zijn veel proxies te vinden op internet. Als jij op google proxy invoert kom je bij direct op een site met een overzicht van proxys. Als jij al die ips bant op je site dan weer jij een groot deel van de proxys :)

Maar als ik thuis een proxy opzet dan kan ik gewoon overal op elke site met het ip van thuis.
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

25/02/2006 13:55:00
Quote Anchor link
> Maar als ik thuis een proxy opzet dan kan ik gewoon overal op elke site met het ip van thuis.

Dan bant hij je ip van je thuis, en klaar is kees
 
Dirk hoffman

dirk hoffman

25/02/2006 18:35:00
Quote Anchor link
oke, dus er is geen manier ..

jammer
 
Marien xD

Marien xD

25/02/2006 20:05:00
Quote Anchor link
Ja ok ;) zoek je weer een onbekende ip op ;)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

25/02/2006 20:12:00
Quote Anchor link
@Arjan, schroef je posts eens terug :)
 

25/02/2006 20:13:00
Quote Anchor link
-1000022 posts :-)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/02/2006 20:17:00
Quote Anchor link
Ja Arjen, en regel dan ook meteen ff dat indenten op PHPhulp. De codes zien er momenteel niet uit.
 

25/02/2006 20:23:00
Quote Anchor link
Kunnen moderators admins bannen? :-)
 
Flexx

flexx

29/05/2006 21:30:00
Quote Anchor link
haha lol je kan je wel weren tegen proxy heb zelf gemaakt en ik ben nu de owner van www.criminals-hacker.be

maar toen jullie het erover hadden was het een vriend van mij! en nu heb ik ook een een anti proxy systeem op me site omdat ze meerdere accounts hebben en waren allemaal proxy accounts dus

duszz het kan wel!!!
 
Legolas

Legolas

29/05/2006 21:46:00
Quote Anchor link
t is best simpel, laat je site verbinding zoeken met het gebruikte IP alsof het een proxy is, werkt het dan blok je em
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

29/05/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Help dit script tegen proxies?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if (ereg("\(TuringOS; Turing Machine; 0.0\)",$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])){
   echo "proxy servers worden niet geaccepteerd";
   exit;
}


?>


ook maar eens gevonden hoor:)

na ja GR. mebus!
 
Marien xD

Marien xD

29/05/2006 22:56:00
Quote Anchor link
Ik ben dan wel erg nieuwsgierig naar jouw methode...
 
Bo az

Bo az

29/05/2006 23:06:00
Quote Anchor link
flexx:
haha lol je kan je wel weren tegen proxy heb zelf gemaakt en ik ben nu de owner van www.criminals-hacker.be

maar toen jullie het erover hadden was het een vriend van mij! en nu heb ik ook een een anti proxy systeem op me site omdat ze meerdere accounts hebben en waren allemaal proxy accounts dus

duszz het kan wel!!!


En nu in het nederlands met hoofdletters en punten?
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

29/05/2006 23:54:00
Quote Anchor link
Naar mijn idee zijn de $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"] en de $_SERVER["REMOTE_ADDR"] de enige 'kenmerken' waarop je mogelijk een proxy zou kunnen herkennen.

Door een lijst met IP adressen van proxy's bij te houden kun je m.b.v. de $_SERVER["REMOTE_ADDR"] waarde checken of de bezoeker gebruik maakt van een geregistreerde proxy en die bijv. blokkeren (maar dit lijkt mij onbegonnen werk).

De methode die Mebus aandraagt kan misschien een beter oplossing bieden.. je checkt de $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"] of deze de naam van een van de populairdere browsers bevat.. Je moet dan echter een lijst bij gaan houden met keywords van browsers.. Bovendien kunnen de beheerders van proxies vaak zelf configureren welke 'string' als USER AGENT wordt meegegeven. Een beetje slimme beheerder zal keyworden van de grotere browsers opnemen om dit soort praktijken te voorkomen ;)

Conclusie: Eigenlijk kun je d'r maar weinig aan doen (: Wat je ook doet, iemand die persé wil komt bij je site.. (tenzij je een beveiligde omgeving creert met gebruikersnamen en wachtwoorden ;)
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

30/05/2006 06:27:00
Quote Anchor link
Sommige (dus niet alle!!) proxies geven ook een $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] variabele door waar het daadwerkelijke IP-adres staat.

Useragents worden volgens mij gewoon doorgegeven van de client hoor.
 
Eris -

Eris -

30/05/2006 07:15:00
Quote Anchor link
Je zou met een lijst kunnen werken met "anonimie proxies"
 
Koen B

Koen B

30/05/2006 10:07:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat een proxy geen browser gebruikt maar een speciaal soort programma, misschien kan je het op die manier zien ...?
 
DaeDaluz

DaeDaluz

30/05/2006 10:45:00
Quote Anchor link
http://www.phpclasses.org/browse/package/1799.html
http://phpclasses.chimit.nl/browse/package/2361.html


Die twee scripts zou je kunnen bekijken, lijkt mij de beste optie, kost wel wat meer vermogen...
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.