Specifieke waarde uit multidimensionele array verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »
Snelle Jaap

Snelle Jaap

07/03/2018 14:21:48
Quote Anchor link
Ik heb een winkelmandje met een een kruisje om een product te verwijderen, dit werkt alleen nog niet. Hoe kan ik dit voor elkaar krijgen?

Mijn cart.php pagina (hier wordt naar gepost via een ajax script):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?PHP
if(isset($_POST['product'])){
  $thisProduct = array(
    'product' => $_POST['product'],
    'price' => $_POST['price'],
    'picture' => $_POST['picture'],
    'quantity' => $_POST['quantity'],
  );

  if (isset($_SESSION['cart'])) {
    $_SESSION['cart'][] = $thisProduct;
  }
else {
    //Session is not set, setting session now
    $_SESSION['cart'] = array();
    $_SESSION['cart'][] = $thisProduct;
  }
}

$numberofproducts = count($_SESSION['cart']);

?>

<!-- Shop Cart -->
<ul class="topnav navLeft topnav--cart">
  <li class="drop">
    <a href="#" class="kl-cart-button" title="View your shopping cart">
      <p><i class="glyphicon glyphicon-shopping-cart icon-white flipX-icon xs-icon" data-count="<? echo $numberofproducts; ?>"></i>Winkelwagen</p>
      <span class="hidden-xs hidden-sm hidden-md hidden-lg">Mijn winkelwagen</span>
    </a>
    <div class="pPanel">
      <div class="inner cart-container">
        <div class="widget_shopping_cart_content">
          <ul class="cart_list product_list_widget ">
          <?php
          foreach($_SESSION['cart'] as $cartproduct){
            $productlist .= '
            <li>
              <a href="#" class="remove" title="Remove this item">×</a>
              <a href="#" class="product-title">
                <img src="'
.$cartproduct['picture'].'" alt="'.$cartproduct['product'].'" title="'.$cartproduct['product'].'" />'.$cartproduct['product'].'
              </a>
              <span class="quantity">'
.$cartproduct['quantity'].' × <span class="amount">'.$cartproduct['price'].'</span></span>
            </li>'
;
          }

          echo $productlist;
          // echo '<pre>';
          // print_r($_SESSION['cart']);
          // echo '</pre>';

          ?>

          </ul>
          <!-- end product list -->
          <p class="total">
            <strong>Subtotal:</strong><span class="amount">$99.90</span>
          </p>
          <p class="buttons">
            <a href="cart.html" class="button wc-forward">View Cart</a>
            <a href="checkout.html" class="button checkout wc-forward">Checkout</a>
          </p>
        </div>
      </div>
    </div>
  </li>
</ul>


Mijn array ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Array
(
    [0] => Array
        (
            [product] => Douche 1
            [price] => 1200
            [picture] => cms/images/douche.jpg
            [quantity] =>
        )

    [1] => Array
        (
            [product] => Douche 1
            [price] => 1200
            [picture] => cms/images/douche.jpg
            [quantity] =>  => 18
        )
)

Hij moet dus on click de juiste key verwijderen, 0 of 1 met alle data die daarin zit.

Wat is de beste manier om dit aan te pakken?

Via ajax moet dit gebeuren, ik zal voor het gemak mijn ajax er nog even bij zetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
// Attach a submit handler to the form
tpj( ".cart" ).submit(function( event ) {
  // Stop form from submitting normally
  event.preventDefault();
  // Get some values from elements on the page:
  var $form = tpj( this ),
    $product = $form.find( "input[name='product']" ).val(),
    $price = $form.find( "input[name='price']" ).val(),
    $picture = $form.find( "input[name='picture']" ).val(),
    $quantity = $form.find( "input[name='quantity']" ).val(),
    url = $form.attr( "action" );
  // Send the data using post
  var posting = tpj.post( url, { product: $product, price: $price, picture: $picture, quantity: $quantity} );
  // Put the results in a div
  posting.done(function( data ) {
    var content = tpj( data );
    tpj( "#result" ).empty().append( content );
  });
});
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 11:25:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/03/2018 14:25:27
Quote Anchor link
Is het niet gemakkelijker om het artikelnummer als key te gebruiken?
Dan kan je in je deleteknop deze dan verwerken (bijv. een data-attribuut)
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

07/03/2018 14:49:05
Quote Anchor link
- Ariën - op 07/03/2018 14:25:27:
Is het niet gemakkelijker om het artikelnummer als key te gebruiken?
Dan kan je in je deleteknop deze dan verwerken (bijv. een data-attribuut)


Slim. Ik ga dat proberen. Maar voordat ik dat doe moet ik eerst voor elkaar zien te krijgen om bestaande values niet dubbel toe te voegen maar alleen de quantity van het dubbel toegevoegde product bij elkaar op te tellen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/03/2018 17:03:05
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 07/03/2018 14:49:05:
Slim. Ik ga dat proberen. Maar voordat ik dat doe moet ik eerst voor elkaar zien te krijgen om bestaande values niet dubbel toe te voegen maar alleen de quantity van het dubbel toegevoegde product bij elkaar op te tellen.

> array_key_exists()
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

08/03/2018 09:42:46
Quote Anchor link
** quoteknip**

Thanks, ik heb het gefixed!
Gewijzigd op 08/03/2018 09:47:06 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.