Specifieke waarde uit multidimensionele array verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »
Snelle Jaap

Snelle Jaap

07/03/2018 14:21:48
Quote Anchor link
Ik heb een winkelmandje met een een kruisje om een product te verwijderen, dit werkt alleen nog niet. Hoe kan ik dit voor elkaar krijgen?

Mijn cart.php pagina (hier wordt naar gepost via een ajax script):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?PHP
if(isset($_POST['product'])){
  $thisProduct = array(
    'product' => $_POST['product'],
    'price' => $_POST['price'],
    'picture' => $_POST['picture'],
    'quantity' => $_POST['quantity'],
  );

  if (isset($_SESSION['cart'])) {
    $_SESSION['cart'][] = $thisProduct;
  }
else {
    //Session is not set, setting session now
    $_SESSION['cart'] = array();
    $_SESSION['cart'][] = $thisProduct;
  }
}

$numberofproducts = count($_SESSION['cart']);

?>

<!-- Shop Cart -->
<ul class="topnav navLeft topnav--cart">
  <li class="drop">
    <a href="#" class="kl-cart-button" title="View your shopping cart">
      <p><i class="glyphicon glyphicon-shopping-cart icon-white flipX-icon xs-icon" data-count="<? echo $numberofproducts; ?>"></i>Winkelwagen</p>
      <span class="hidden-xs hidden-sm hidden-md hidden-lg">Mijn winkelwagen</span>
    </a>
    <div class="pPanel">
      <div class="inner cart-container">
        <div class="widget_shopping_cart_content">
          <ul class="cart_list product_list_widget ">
          <?php
          foreach($_SESSION['cart'] as $cartproduct){
            $productlist .= '
            <li>
              <a href="#" class="remove" title="Remove this item">×</a>
              <a href="#" class="product-title">
                <img src="'
.$cartproduct['picture'].'" alt="'.$cartproduct['product'].'" title="'.$cartproduct['product'].'" />'.$cartproduct['product'].'
              </a>
              <span class="quantity">'
.$cartproduct['quantity'].' × <span class="amount">'.$cartproduct['price'].'</span></span>
            </li>'
;
          }

          echo $productlist;
          // echo '<pre>';
          // print_r($_SESSION['cart']);
          // echo '</pre>';

          ?>

          </ul>
          <!-- end product list -->
          <p class="total">
            <strong>Subtotal:</strong><span class="amount">$99.90</span>
          </p>
          <p class="buttons">
            <a href="cart.html" class="button wc-forward">View Cart</a>
            <a href="checkout.html" class="button checkout wc-forward">Checkout</a>
          </p>
        </div>
      </div>
    </div>
  </li>
</ul>


Mijn array ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Array
(
    [0] => Array
        (
            [product] => Douche 1
            [price] => 1200
            [picture] => cms/images/douche.jpg
            [quantity] =>
        )

    [1] => Array
        (
            [product] => Douche 1
            [price] => 1200
            [picture] => cms/images/douche.jpg
            [quantity] =>  => 18
        )
)

Hij moet dus on click de juiste key verwijderen, 0 of 1 met alle data die daarin zit.

Wat is de beste manier om dit aan te pakken?

Via ajax moet dit gebeuren, ik zal voor het gemak mijn ajax er nog even bij zetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
// Attach a submit handler to the form
tpj( ".cart" ).submit(function( event ) {
  // Stop form from submitting normally
  event.preventDefault();
  // Get some values from elements on the page:
  var $form = tpj( this ),
    $product = $form.find( "input[name='product']" ).val(),
    $price = $form.find( "input[name='price']" ).val(),
    $picture = $form.find( "input[name='picture']" ).val(),
    $quantity = $form.find( "input[name='quantity']" ).val(),
    url = $form.attr( "action" );
  // Send the data using post
  var posting = tpj.post( url, { product: $product, price: $price, picture: $picture, quantity: $quantity} );
  // Put the results in a div
  posting.done(function( data ) {
    var content = tpj( data );
    tpj( "#result" ).empty().append( content );
  });
});
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 20:24:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/03/2018 14:25:27
Quote Anchor link
Is het niet gemakkelijker om het artikelnummer als key te gebruiken?
Dan kan je in je deleteknop deze dan verwerken (bijv. een data-attribuut)
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

07/03/2018 14:49:05
Quote Anchor link
- Ariën - op 07/03/2018 14:25:27:
Is het niet gemakkelijker om het artikelnummer als key te gebruiken?
Dan kan je in je deleteknop deze dan verwerken (bijv. een data-attribuut)


Slim. Ik ga dat proberen. Maar voordat ik dat doe moet ik eerst voor elkaar zien te krijgen om bestaande values niet dubbel toe te voegen maar alleen de quantity van het dubbel toegevoegde product bij elkaar op te tellen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/03/2018 17:03:05
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 07/03/2018 14:49:05:
Slim. Ik ga dat proberen. Maar voordat ik dat doe moet ik eerst voor elkaar zien te krijgen om bestaande values niet dubbel toe te voegen maar alleen de quantity van het dubbel toegevoegde product bij elkaar op te tellen.

> array_key_exists()
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

08/03/2018 09:42:46
Quote Anchor link
** quoteknip**

Thanks, ik heb het gefixed!
Gewijzigd op 08/03/2018 09:47:06 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.