Specifieke waarde uit multidimensionele array verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Snelle Jaap

Snelle Jaap

07/03/2018 14:21:48
Quote Anchor link
Ik heb een winkelmandje met een een kruisje om een product te verwijderen, dit werkt alleen nog niet. Hoe kan ik dit voor elkaar krijgen?

Mijn cart.php pagina (hier wordt naar gepost via een ajax script):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?PHP
if(isset($_POST['product'])){
  $thisProduct = array(
    'product' => $_POST['product'],
    'price' => $_POST['price'],
    'picture' => $_POST['picture'],
    'quantity' => $_POST['quantity'],
  );

  if (isset($_SESSION['cart'])) {
    $_SESSION['cart'][] = $thisProduct;
  }
else {
    //Session is not set, setting session now
    $_SESSION['cart'] = array();
    $_SESSION['cart'][] = $thisProduct;
  }
}

$numberofproducts = count($_SESSION['cart']);

?>

<!-- Shop Cart -->
<ul class="topnav navLeft topnav--cart">
  <li class="drop">
    <a href="#" class="kl-cart-button" title="View your shopping cart">
      <p><i class="glyphicon glyphicon-shopping-cart icon-white flipX-icon xs-icon" data-count="<? echo $numberofproducts; ?>"></i>Winkelwagen</p>
      <span class="hidden-xs hidden-sm hidden-md hidden-lg">Mijn winkelwagen</span>
    </a>
    <div class="pPanel">
      <div class="inner cart-container">
        <div class="widget_shopping_cart_content">
          <ul class="cart_list product_list_widget ">
          <?php
          foreach($_SESSION['cart'] as $cartproduct){
            $productlist .= '
            <li>
              <a href="#" class="remove" title="Remove this item">×</a>
              <a href="#" class="product-title">
                <img src="'
.$cartproduct['picture'].'" alt="'.$cartproduct['product'].'" title="'.$cartproduct['product'].'" />'.$cartproduct['product'].'
              </a>
              <span class="quantity">'
.$cartproduct['quantity'].' × <span class="amount">'.$cartproduct['price'].'</span></span>
            </li>'
;
          }

          echo $productlist;
          // echo '<pre>';
          // print_r($_SESSION['cart']);
          // echo '</pre>';

          ?>

          </ul>
          <!-- end product list -->
          <p class="total">
            <strong>Subtotal:</strong><span class="amount">$99.90</span>
          </p>
          <p class="buttons">
            <a href="cart.html" class="button wc-forward">View Cart</a>
            <a href="checkout.html" class="button checkout wc-forward">Checkout</a>
          </p>
        </div>
      </div>
    </div>
  </li>
</ul>


Mijn array ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Array
(
    [0] => Array
        (
            [product] => Douche 1
            [price] => 1200
            [picture] => cms/images/douche.jpg
            [quantity] =>
        )

    [1] => Array
        (
            [product] => Douche 1
            [price] => 1200
            [picture] => cms/images/douche.jpg
            [quantity] =>  => 18
        )
)

Hij moet dus on click de juiste key verwijderen, 0 of 1 met alle data die daarin zit.

Wat is de beste manier om dit aan te pakken?

Via ajax moet dit gebeuren, ik zal voor het gemak mijn ajax er nog even bij zetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
// Attach a submit handler to the form
tpj( ".cart" ).submit(function( event ) {
  // Stop form from submitting normally
  event.preventDefault();
  // Get some values from elements on the page:
  var $form = tpj( this ),
    $product = $form.find( "input[name='product']" ).val(),
    $price = $form.find( "input[name='price']" ).val(),
    $picture = $form.find( "input[name='picture']" ).val(),
    $quantity = $form.find( "input[name='quantity']" ).val(),
    url = $form.attr( "action" );
  // Send the data using post
  var posting = tpj.post( url, { product: $product, price: $price, picture: $picture, quantity: $quantity} );
  // Put the results in a div
  posting.done(function( data ) {
    var content = tpj( data );
    tpj( "#result" ).empty().append( content );
  });
});
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 13:10:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/03/2018 14:25:27
Quote Anchor link
Is het niet gemakkelijker om het artikelnummer als key te gebruiken?
Dan kan je in je deleteknop deze dan verwerken (bijv. een data-attribuut)
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

07/03/2018 14:49:05
Quote Anchor link
- Ariën - op 07/03/2018 14:25:27:
Is het niet gemakkelijker om het artikelnummer als key te gebruiken?
Dan kan je in je deleteknop deze dan verwerken (bijv. een data-attribuut)


Slim. Ik ga dat proberen. Maar voordat ik dat doe moet ik eerst voor elkaar zien te krijgen om bestaande values niet dubbel toe te voegen maar alleen de quantity van het dubbel toegevoegde product bij elkaar op te tellen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/03/2018 17:03:05
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 07/03/2018 14:49:05:
Slim. Ik ga dat proberen. Maar voordat ik dat doe moet ik eerst voor elkaar zien te krijgen om bestaande values niet dubbel toe te voegen maar alleen de quantity van het dubbel toegevoegde product bij elkaar op te tellen.

> array_key_exists()
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

08/03/2018 09:42:46
Quote Anchor link
** quoteknip**

Thanks, ik heb het gefixed!
Gewijzigd op 08/03/2018 09:47:06 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.