Update gebruiker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »
Enrico van der List

Enrico van der List

23/09/2015 12:13:09
Quote Anchor link
Wat is er verkeerd aan want op een of andere manier kan ik mijn gegevens niet updaten wanneer ik ze aanpas. Ik heb deze code letterlijk overgenomen van een tutorial. Maar bij hem werkt het wel en bij mij niet.. Misschien zien jullie iets over het hoofd wat ik niet heb gezien...

https://www.youtube.com/watch?v=LIMoLDB3d8k

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php require "php_conectie/Connectie2.php";?>
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);

session_start();
    if(isset($_SESSION["UserID"])){
    }
else{
        header('Location: Login.php');
    }

?>

<?php
    $User
= $_SESSION["UserID"];
    $result = $con->query("select * from user where UserID='$User'");
    $row = $result->fetch_array(MYSQLI_BOTH);    
    $_SESSION["FirstName"] = $row['Fname'];
    $_SESSION["LastName"] = $row['Lname'];
    $_SESSION["Email"] = $row['Email'];
    $_SESSION["PW"] = $row['Password'];
?>

<?php
    if(isset($_POST['Update'])){
        
        $UpdateFName = $_POST['FirstName'];
        $UpdateLName = $_POST['LastName'];
        $UpdateEmail = $_POST['Email'];
        $UpdateFPassword = $_POST['Password'];
        
        $sql = $con->query("UPDATE user SET Fname = '{$UpdateFName}', Lname = '{$UpdateLName}', Email='{$UpdateEmail}', Password='{$UpdateFPassword}' where UserID= $User");
        
        header ('Location: Account.php');
        
    }

?>

<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>Register</title>

<link href="css/Master.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<link href="css/Menu.css" rel="stylesheet" type="text/css">

</head>

<body>
    <div class="Container">
        <div class="Header"></div>
        <div class="Menu">
            <div id="Menu">
                <nav>
                    <ul class="cssmenu">
                        <li><a href="Account.php">Account</a></li>
                        <li><a href="LogOut.php">Uitloggen</a></li>
                    </ul>
                </nav>
           </div>
        </div>
        <div class="LeftBody"></div>
        <div class="RightBody">
        <form action="" method="post" name="form1">
                <div class="FormElement">
                    <input name="FirstName" type="text" required="required" class="TField" id="FirstName" placeholder="Voornaam" value="<?php echo $_SESSION["FirstName"];?>">
                </div>
                <div class="FormElement">
                    <input name="LastName" type="text" required="required" class="TField" id="LastName" placeholder="Achternaam" value="<?php echo $_SESSION["LastName"];?>">
                </div>
                <div class="FormElement">
                    <input name="Email" type="email" required="required" class="TField" id="Email" placeholder="E-mail" value="<?php echo $_SESSION["Email"];?>">
                </div>
                <div class="FormElement">
                    <input name="Password" type="password" required="required" class="TField" id="Password" placeholder="Wachtwoord" value="<?php echo $_SESSION["PW"];?>">
                </div>
                <div class="FormElement">
                    <input name="Update" type="submit" class="button" id="Update" value="Update info" >
                </div>
            </form>
        </div>
        <div class="Footer"></div>
     </div>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 20:09:08
 
Ivo P

Ivo P

23/09/2015 13:52:44
Quote Anchor link
zet op regel 30 de query eens op het scherm (echo)
en check ook even of de query gelukt is.

je redirect nu botweg naar een pagina, maar je weet daardoor niet of alles wel lukte en waarom niet.

---
trouwens wat zonde om op regel 13 ev. de user op te halen, als je eventueel nog een update gaat uitvoeren en daarna redirect en dus de data opgehaald hebt voor niets.


---
regel 6 zou een foutmelding moeten geven omdat je op regel 1 ¿> gebruikt en op regel 2, na een ENTER, weer <¿php hebt staan.
Daar zou een Headers-Already-Sent error uit moeten komen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/09/2015 14:17:46
Quote Anchor link
Ivo P op 23/09/2015 13:52:44:
regel 6 zou een foutmelding moeten geven omdat je op regel 1 ¿> gebruikt en op regel 2, na een ENTER, weer <¿php hebt staan.
Daar zou een Headers-Already-Sent error uit moeten komen.


:)

Volgens mij was dat een dingetje van PHP, deze stript een newline nadat je een php-blok afsluit met ?>. Dus je krijgt geen headers sent error denk ik.

Zet na een header('Location: ...') wel altijd een exit;

Daarnaast ben ik die tutorial ook aan het volgend voor de gein, volgens mij klopt er geen biet van de character encoderingen.

Wat je nog aan verbeteringen zou kunnen aanbrengen is oa controleren of je queryresultaten hebt voordat je ze ophaalt, mogelijk lost dat iets op.
Gewijzigd op 23/09/2015 14:21:28 door Thomas van den Heuvel
 
Enrico van der List

Enrico van der List

23/09/2015 14:36:11
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/09/2015 14:17:46:
Ivo P op 23/09/2015 13:52:44:
regel 6 zou een foutmelding moeten geven omdat je op regel 1 ¿> gebruikt en op regel 2, na een ENTER, weer <¿php hebt staan.
Daar zou een Headers-Already-Sent error uit moeten komen.


:)

Volgens mij was dat een dingetje van PHP, deze stript een newline nadat je een php-blok afsluit met ?>. Dus je krijgt geen headers sent error denk ik.

Zet na een header('Location: ...') wel altijd een exit;

Daarnaast ben ik die tutorial ook aan het volgend voor de gein, volgens mij klopt er geen biet van de character encoderingen.

Wat je nog aan verbeteringen zou kunnen aanbrengen is oa controleren of je queryresultaten hebt voordat je ze ophaalt, mogelijk lost dat iets op.


Laat even weten als jij die wel werkend heb gekregen...

Toevoeging op 23/09/2015 15:26:21:

Thomas van den Heuvel op 23/09/2015 14:17:46:
Ivo P op 23/09/2015 13:52:44:
regel 6 zou een foutmelding moeten geven omdat je op regel 1 ¿> gebruikt en op regel 2, na een ENTER, weer <¿php hebt staan.
Daar zou een Headers-Already-Sent error uit moeten komen.


:)

Volgens mij was dat een dingetje van PHP, deze stript een newline nadat je een php-blok afsluit met ?>. Dus je krijgt geen headers sent error denk ik.



Zet na een header('Location: ...') wel altijd een exit;

Daarnaast ben ik die tutorial ook aan het volgend voor de gein, volgens mij klopt er geen biet van de character encoderingen.

Wat je nog aan verbeteringen zou kunnen aanbrengen is oa controleren of je queryresultaten hebt voordat je ze ophaalt, mogelijk lost dat iets op.


Is het al inmiddels gelukt?

Toevoeging op 23/09/2015 17:59:12:

?
 
Johan K

Johan K

23/09/2015 23:27:59
Quote Anchor link
Ik zit op de 15 minuten en vind het verschrikkelijk worden:

1. Regel 3 start de sessie regel 17 herhaald regel 3 op niets af.
2. Hij werkt met "capitalizedLetters" in classes en id's en ook in php array's $SESSION[], doe dit nooit.
3. De headers worden al verzonden doordat er op regel 1 een linebreak staat, en als een nieuwe gebruiker langs komt word er een nieuwe sessie gemaakt waarvan UserId niet bestaat, zondoende doet 'header("location: LogIn.php")' helemaal niets en loopt het script gewoon verder en word er een query uitgevoerd die niet bestendig is tegen mysql injecties.

Op schaal van 0 tot 10 op veiligheid is dit toch wel een 2je aangezien jouw browser ook een redirect (header("Location: ...")) gewoon kan negeren via een plugin.

Daarbij kan regel 4->7 (of bij jouw 7 t/m 10)gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  if( !isset($_SESSION["UserID"])){
    header('Location: Login.php');
    die();
  }

?>


Kortom, leer niet van deze gast want hij bakt er niets van.
Wat er fout gaat in dit script is doordat jouw form niet gelinked staat met PHP. Specefiek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<form action="" method="post" name="form1"> ->
<form action="updateAccount.php" method="post">
Gewijzigd op 23/09/2015 23:30:29 door Johan K
 
Enrico van der List

Enrico van der List

16/10/2015 13:20:20
Quote Anchor link
Hij werkt wel weer bijna alleen krijg ik nu errors terwijl ik wel kan uploaden met dezelfde code...

Notice: Undefined variable: POST in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 28
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 34
Warning: file_get_contents(): Filename cannot be empty in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 34
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 35
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 36 Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 36
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 39

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
  if(isset($_POST['Update'])){
    
    //De image uit het form wordt opgeslagen in een variabele.
    $profileImage = $POST["myimg"];                                                                        //<------------- error
    
    //Upload van afbeelding naar server en database.

    $resultaat = mysqli_query($con, "SELECT MAX(UserID) FROM users");//Kijkt of database image bestaat.
    $rij = mysqli_fetch_array($resultaat);
    $rij = $rij['MAX(UserID)'] + 1;//Verandert de naam in een nummer van de foto aan de hand van de database + 1.
    $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['myimg']['tmp_name']));                                            //<------------- error
    $image_name = addslashes($_FILES['myimg']['name']);//Naam bestand.                                            //<------------- error
    $imageSize = getimagesize($_FILES['myimg']['tmp_name']);//Grootte bestand.                                    //<------------- error
    $filePath = "images/profilephoto/".$image_name;//Locatie en naam van het bestand dat is geupload.

    move_uploaded_file($_FILES['myimg']['tmp_name'], "images/profilephoto/".$image_name);//Plaatst de foto op de server    //<------------- error
    
        
        $UpdateFName = $_POST['FirstName'];
        $UpdateLName = $_POST['LastName'];
        $UpdateEmail = $_POST['Email'];
        $UpdateFPassword = $_POST['Password'];
        
        $StorePassword = password_hash($UpdateFPassword, PASSWORD_BCRYPT, array('cost' => 10));
        
        $sql = $con->query("UPDATE users SET Fname = '{$UpdateFName}', Lname = '{$UpdateLName}', Email='{$UpdateEmail}', Password='{$StorePassword}' , ProfileImage='{$image_name}' , ProfilePath='{$filePath}',  WHERE UserID= $ID");
    }

?>


Toevoeging op 16/10/2015 13:20:58:

Enrico van der List op 16/10/2015 13:20:20:
Hij werkt wel weer bijna alleen krijg ik nu errors terwijl ik wel kan uploaden met dezelfde code op een andere pagina...

Notice: Undefined variable: POST in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 28
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 34
Warning: file_get_contents(): Filename cannot be empty in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 34
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 35
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 36 Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 36
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 39

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
  if(isset($_POST['Update'])){
    
    //De image uit het form wordt opgeslagen in een variabele.
    $profileImage = $POST["myimg"];                                                                        //<------------- error
    
    //Upload van afbeelding naar server en database.
    $resultaat = mysqli_query($con, "SELECT MAX(UserID) FROM users");//Kijkt of database image bestaat.
    $rij = mysqli_fetch_array($resultaat);
    $rij = $rij['MAX(UserID)'] + 1;//Verandert de naam in een nummer van de foto aan de hand van de database + 1.
    $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['myimg']['tmp_name']));                                            //<------------- error
    $image_name = addslashes($_FILES['myimg']['name']);//Naam bestand.                                            //<------------- error
    $imageSize = getimagesize($_FILES['myimg']['tmp_name']);//Grootte bestand.                                    //<------------- error
    $filePath = "images/profilephoto/".$image_name;//Locatie en naam van het bestand dat is geupload.

    move_uploaded_file($_FILES['myimg']['tmp_name'], "images/profilephoto/".$image_name);//Plaatst de foto op de server    //<------------- error
    
        
        $UpdateFName = $_POST['FirstName'];
        $UpdateLName = $_POST['LastName'];
        $UpdateEmail = $_POST['Email'];
        $UpdateFPassword = $_POST['Password'];
        
        $StorePassword = password_hash($UpdateFPassword, PASSWORD_BCRYPT, array('cost' => 10));
        
        $sql = $con->query("UPDATE users SET Fname = '{$UpdateFName}', Lname = '{$UpdateLName}', Email='{$UpdateEmail}', Password='{$StorePassword}' , ProfileImage='{$image_name}' , ProfilePath='{$filePath}',  WHERE UserID= $ID");
    }
?>


Gewijzigd op 16/10/2015 13:35:24 door Enrico van der List
 

16/10/2015 13:29:06
Quote Anchor link
Enrico, kleine tip.
Stop met het gebruiken van hoofdletters in je bestandnamen. Dit gaat problemen opleveren later als het op een Linux distrubutie staat.

Gebruik gewoon lowercase en streepjes. Linux-word-daar-blijer-van, en wij ook.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

16/10/2015 13:36:41
Quote Anchor link
Rickert Bombaklats op 16/10/2015 13:29:06:
Enrico, kleine tip.
Stop met het gebruiken van hoofdletters in je bestandnamen. Dit gaat problemen opleveren later als het op een Linux distrubutie staat.

Gebruik gewoon lowercase en streepjes. Linux-word-daar-blijer-van, en wij ook.

maar waarom doet de code het wel op een andere pagina en andere projecten en deze weer niet...
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/10/2015 13:38:20
Quote Anchor link
Enrico, als $_FILES niet wordt herkend is de kans groot dat je de toevoeging:

enctype="multipart/form-data"

bent vergeten in je <form> tag.

(EDIT: dit zorgt ervoor dat je files kunt uploaden, anders worden deze simpelweg niet meegestuurd als je je formulier post)

Daarnaast trekt die tutorial reeks op stront. Ik heb de maker al verzocht deze reeks offline te halen. Voor zowel de variant met als zonder password-hashing heb ik bewezen en aangetoond dat deze beide vatbaar zijn voor SQL-injectie. Los van de enorme security-gaten mist de applicatie die in die serie wordt gebouwd ook een heleboel logica.
Gewijzigd op 16/10/2015 13:39:07 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.