Velden dupliceren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 18:12:35
Quote Anchor link
Hallo,

Is het mogelijk met een insert bijv. iets als

$datum = 2015-06-04 // datum van waaruit de insert plaatsvind
loop?
INSERT INTO tabelnaam.................

Einde loop ?

Dus uit een rij met een datum 4 nieuwe rijen erbij te zetten met een week verschil

Heb nou bijv.

id 1 , test data, 2015-06-11
--------------------------------------------------

Met een insert wil ik dan bijv, krijgen

id 2 , test data, 2015-06-18
id 3 , test data, 2015-06-25
id 4 , test data, 2015-07-02
id 5 , test data, 2015-07-09

iemand een idee of dit mogelijk is en hoe?
Gewijzigd op 11/06/2015 18:15:38 door Pierre Web
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 10:16:51
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

11/06/2015 18:50:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$sql
= "INSERT INTO tabelnaam (veldnaam, datum)
    VALUES
    ('testdata', '2015-06-11')"
;
for ($i=1; $i<5; $i++) {
    $sql .= ",\r\n\t('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}

?>
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 19:53:49
Quote Anchor link
Beste Ger,

Bedankt

Krijg nu alleen EEN rij toegevoegd met datum, heb het wel een beetje moeten aanpassen (MysqlI)
weet niet of het daar aan ligt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
     define('_HOST_NAME','localhost');
     define('_DATABASE_NAME','xxx_admin');
     define('_DATABASE_USER_NAME','xxx_admin');
     define('_DATABASE_PASSWORD','xxx');
    
     $MySQLiconn = new MySQLi(_HOST_NAME,_DATABASE_USER_NAME,_DATABASE_PASSWORD,_DATABASE_NAME);
    
     if($MySQLiconn->connect_errno)
     {

         die("ERROR : -> ".$MySQLiconn->connect_error);
     }

?>


<?php
 $SQL
= $MySQLiconn->query("INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES
    
    ('fn', '2015-06-11')"
);
    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK";
}

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 19:58:54 door Pierre Web
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 19:57:43
Quote Anchor link
Achter WEEK mist een ).
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:03:00
Quote Anchor link
Dan zal het nog ergens niet kloppen, krijg helaas geen foutmelding
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$datum
= '2015-06-11';
 $SQL = $MySQLiconn->query("INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES    
    ('fn', '2015-06-11')"
);    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= ",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}
[
/code]
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 20:10:44
Quote Anchor link
Jij voert eerst de query uit en stopt het resultaat in $SQL.
Daarna ga je $SQL langer maken.

Niet goed dus.
Maak eerst $SQL met de query er in.
Daarna voer je het pas uit.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2015 20:15:30
Quote Anchor link
Of voer meerdere queries uit, moet ->query() wel binnen de loop staan natuurlijk :>.
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:28:29
Quote Anchor link
Op het voorbeeld van Ger krijg ik momenteel geen enkel resultaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$sql
= mysql_connect('localhost', 'xxxx_admin', 'xxx');
if (!$sql) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}

echo 'Connected successfully';
?>

<?php
error_reporting(E_ALL);
$sql = "INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES
    ('fn', '2015-06-11')"
;
for ($i=1; $i<5; $i++) {
    $sql .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 20:49:52 door Pierre Web
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2015 20:35:25
Quote Anchor link
>_<

Het fragment van Ger laat enkel zien hoe je de SQL genereert.

Na afloop van het genereren kun je volstaan met het uitvoeren van één query.

Wat jij doet is één VALUES paar in de database zetten terwijl de opgebouwde SQL string van Ger er als volgt uitziet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
INSERT INTO tabelnaam (veldnaam, datum)
    VALUES
    ('testdata', '2015-06-11'),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 1 WEEK),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 2 WEEK),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 3 WEEK),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 4 WEEK)

Dus je voert ofwel de bovenstaande query in 1x uit met Ger zijn aanpak, of je doet dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
for ($i = 0; $i < 5; $i++) {
    $con->query(
        "INSERT INTO data (
            fn,
            datum
        ) VALUES (
            'test',
            '2015-06-11' + INTERVAL "
. $i . " WEEK
        )"

    );
}

?>

En misschien is het niet zo verstanding je connectie-variabele $sql te noemen...
Gewijzigd op 11/06/2015 20:47:57 door Thomas van den Heuvel
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:47:00
Quote Anchor link
Bedankt,

Als ik je insert op de database loslaat werkt dat uitstekend,
maar begrijp je verder ff niet , ik neem de code van Ger toch over in 2e voorbeeld, is deze dan niet compleet of zo.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2015 20:49:14
Quote Anchor link
Uit je eerste fragment:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= ",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}

?>

Hier doe je verder helemaal niets mee...
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 20:50:01
Quote Anchor link
Na regel 15 moet je de query nog wel uitvoeren en dat doe je nergens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$sql
= mysql_connect('localhost', 'xxxx_admin', 'xxx');
if (!$sql) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}

echo 'Connected successfully';


error_reporting(E_ALL);
$sql = "INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES
    ('fn', '2015-06-11')"
;
for ($i=1; $i<5; $i++) {
    $sql .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}


// query uitvoeren.

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 20:51:39 door - SanThe -
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:55:15
Quote Anchor link
Sorrie maar ik kan het ff niet meer volgen,
ben hier waarschijnlijk al te lang bezig mee geweest, hoop dat de oplossing nabij is.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 21:19:18
Quote Anchor link
Je mist de uitvoering van de query.

$uitvoeren = $MySQLiconn->query($sql);
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 21:46:14
Quote Anchor link
Waarschijnlijk ben ik te oud, of te dom.

Ik maak contact met de DB
Ik heb een Query en een insert, in een lus

Maar ik zie het niet.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
     define('_HOST_NAME','localhost');
     define('_DATABASE_NAME','debxxx_admin');
     define('_DATABASE_USER_NAME','debxx_admin');
     define('_DATABASE_PASSWORD','xxx');
    
     $MySQLiconn = new MySQLi(_HOST_NAME,_DATABASE_USER_NAME,_DATABASE_PASSWORD,_DATABASE_NAME);
    
     if($MySQLiconn->connect_errno)
     {

         die("ERROR : -> ".$MySQLiconn->connect_error);
     }


error_reporting(E_ALL);
$datum = '2015-06-15';
 $SQL = $MySQLiconn->query("INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES    
    ('fn', '$datum')"
);    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= (",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)");
}

$uitvoeren = $MySQLiconn->query($SQL);

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 21:48:06
Quote Anchor link
Zo zou het moeten werken toch?
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 21:55:34
Quote Anchor link
Bedankt voor je hulp, maar er wordt maar EEN rij toegevoegd, verder geen meldingen.

Toevoeging op 11/06/2015 22:04:53:

Mis ik hier mischien de rij fn?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";


edit,

Deze vraag kan weg.
Gewijzigd op 11/06/2015 22:07:11 door Pierre Web
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 22:18:04
Quote Anchor link
Pierre Web op 11/06/2015 21:55:34:
Deze vraag kan weg.


Werkt het nu?
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 22:29:17
Quote Anchor link
Nee helaas, er wordt maar EEN rij toegevoegd.

afgaande op Deze vraag kan weg bedoelde ik mijn vraag: Mis ik hier misschien de rij fn?

Toevoeging op 11/06/2015 22:35:05:

Ik denk dat de dubbele quotes ergens niet goed staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 22:51:21
Quote Anchor link
- SanThe - op 11/06/2015 20:10:44:
Jij voert eerst de query uit en stopt het resultaat in $SQL.
Daarna ga je $SQL langer maken.

Niet goed dus.
Maak eerst $SQL met de query er in.
Daarna voer je het pas uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
     define('_HOST_NAME','localhost');
     define('_DATABASE_NAME','debxxx_admin');
     define('_DATABASE_USER_NAME','debxx_admin');
     define('_DATABASE_PASSWORD','xxx');
    
     $MySQLiconn = new MySQLi(_HOST_NAME,_DATABASE_USER_NAME,_DATABASE_PASSWORD,_DATABASE_NAME);
    
     if($MySQLiconn->connect_errno)
     {

         die("ERROR : -> ".$MySQLiconn->connect_error);
     }


error_reporting(E_ALL);
$datum = '2015-06-15';
 $SQL = "INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES    
    ('fn', '$datum')"
;    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= (",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)");
}

$uitvoeren = $MySQLiconn->query($SQL);

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 22:53:13 door - SanThe -
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 23:08:00
Quote Anchor link
Mooi dat werkt al een heel stuk beter

Ik krijg nou 5 datums
15 juni t/m 13 juli

Alleen de kolom fn krijg als waarde fn mee bij de 1e id
de andere 4 daaropvolgende krijgen de de waarde id in de kolom fn
Nou heb ik wel een kolom fn en waarde fn in voorbeeld maar daar zal het niet aan liggen.
Gewijzigd op 11/06/2015 23:16:31 door Pierre Web
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.