Velden dupliceren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 18:12:35
Quote Anchor link
Hallo,

Is het mogelijk met een insert bijv. iets als

$datum = 2015-06-04 // datum van waaruit de insert plaatsvind
loop?
INSERT INTO tabelnaam.................

Einde loop ?

Dus uit een rij met een datum 4 nieuwe rijen erbij te zetten met een week verschil

Heb nou bijv.

id 1 , test data, 2015-06-11
--------------------------------------------------

Met een insert wil ik dan bijv, krijgen

id 2 , test data, 2015-06-18
id 3 , test data, 2015-06-25
id 4 , test data, 2015-07-02
id 5 , test data, 2015-07-09

iemand een idee of dit mogelijk is en hoe?
Gewijzigd op 11/06/2015 18:15:38 door Pierre Web
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:17:56
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

11/06/2015 18:50:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$sql
= "INSERT INTO tabelnaam (veldnaam, datum)
    VALUES
    ('testdata', '2015-06-11')"
;
for ($i=1; $i<5; $i++) {
    $sql .= ",\r\n\t('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}

?>
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 19:53:49
Quote Anchor link
Beste Ger,

Bedankt

Krijg nu alleen EEN rij toegevoegd met datum, heb het wel een beetje moeten aanpassen (MysqlI)
weet niet of het daar aan ligt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
     define('_HOST_NAME','localhost');
     define('_DATABASE_NAME','xxx_admin');
     define('_DATABASE_USER_NAME','xxx_admin');
     define('_DATABASE_PASSWORD','xxx');
    
     $MySQLiconn = new MySQLi(_HOST_NAME,_DATABASE_USER_NAME,_DATABASE_PASSWORD,_DATABASE_NAME);
    
     if($MySQLiconn->connect_errno)
     {

         die("ERROR : -> ".$MySQLiconn->connect_error);
     }

?>


<?php
 $SQL
= $MySQLiconn->query("INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES
    
    ('fn', '2015-06-11')"
);
    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK";
}

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 19:58:54 door Pierre Web
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 19:57:43
Quote Anchor link
Achter WEEK mist een ).
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:03:00
Quote Anchor link
Dan zal het nog ergens niet kloppen, krijg helaas geen foutmelding
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$datum
= '2015-06-11';
 $SQL = $MySQLiconn->query("INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES    
    ('fn', '2015-06-11')"
);    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= ",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}
[
/code]
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 20:10:44
Quote Anchor link
Jij voert eerst de query uit en stopt het resultaat in $SQL.
Daarna ga je $SQL langer maken.

Niet goed dus.
Maak eerst $SQL met de query er in.
Daarna voer je het pas uit.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2015 20:15:30
Quote Anchor link
Of voer meerdere queries uit, moet ->query() wel binnen de loop staan natuurlijk :>.
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:28:29
Quote Anchor link
Op het voorbeeld van Ger krijg ik momenteel geen enkel resultaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$sql
= mysql_connect('localhost', 'xxxx_admin', 'xxx');
if (!$sql) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}

echo 'Connected successfully';
?>

<?php
error_reporting(E_ALL);
$sql = "INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES
    ('fn', '2015-06-11')"
;
for ($i=1; $i<5; $i++) {
    $sql .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 20:49:52 door Pierre Web
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2015 20:35:25
Quote Anchor link
>_<

Het fragment van Ger laat enkel zien hoe je de SQL genereert.

Na afloop van het genereren kun je volstaan met het uitvoeren van één query.

Wat jij doet is één VALUES paar in de database zetten terwijl de opgebouwde SQL string van Ger er als volgt uitziet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
INSERT INTO tabelnaam (veldnaam, datum)
    VALUES
    ('testdata', '2015-06-11'),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 1 WEEK),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 2 WEEK),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 3 WEEK),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 4 WEEK)

Dus je voert ofwel de bovenstaande query in 1x uit met Ger zijn aanpak, of je doet dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
for ($i = 0; $i < 5; $i++) {
    $con->query(
        "INSERT INTO data (
            fn,
            datum
        ) VALUES (
            'test',
            '2015-06-11' + INTERVAL "
. $i . " WEEK
        )"

    );
}

?>

En misschien is het niet zo verstanding je connectie-variabele $sql te noemen...
Gewijzigd op 11/06/2015 20:47:57 door Thomas van den Heuvel
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:47:00
Quote Anchor link
Bedankt,

Als ik je insert op de database loslaat werkt dat uitstekend,
maar begrijp je verder ff niet , ik neem de code van Ger toch over in 2e voorbeeld, is deze dan niet compleet of zo.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2015 20:49:14
Quote Anchor link
Uit je eerste fragment:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= ",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}

?>

Hier doe je verder helemaal niets mee...
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 20:50:01
Quote Anchor link
Na regel 15 moet je de query nog wel uitvoeren en dat doe je nergens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$sql
= mysql_connect('localhost', 'xxxx_admin', 'xxx');
if (!$sql) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}

echo 'Connected successfully';


error_reporting(E_ALL);
$sql = "INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES
    ('fn', '2015-06-11')"
;
for ($i=1; $i<5; $i++) {
    $sql .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}


// query uitvoeren.

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 20:51:39 door - SanThe -
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:55:15
Quote Anchor link
Sorrie maar ik kan het ff niet meer volgen,
ben hier waarschijnlijk al te lang bezig mee geweest, hoop dat de oplossing nabij is.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 21:19:18
Quote Anchor link
Je mist de uitvoering van de query.

$uitvoeren = $MySQLiconn->query($sql);
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 21:46:14
Quote Anchor link
Waarschijnlijk ben ik te oud, of te dom.

Ik maak contact met de DB
Ik heb een Query en een insert, in een lus

Maar ik zie het niet.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
     define('_HOST_NAME','localhost');
     define('_DATABASE_NAME','debxxx_admin');
     define('_DATABASE_USER_NAME','debxx_admin');
     define('_DATABASE_PASSWORD','xxx');
    
     $MySQLiconn = new MySQLi(_HOST_NAME,_DATABASE_USER_NAME,_DATABASE_PASSWORD,_DATABASE_NAME);
    
     if($MySQLiconn->connect_errno)
     {

         die("ERROR : -> ".$MySQLiconn->connect_error);
     }


error_reporting(E_ALL);
$datum = '2015-06-15';
 $SQL = $MySQLiconn->query("INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES    
    ('fn', '$datum')"
);    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= (",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)");
}

$uitvoeren = $MySQLiconn->query($SQL);

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 21:48:06
Quote Anchor link
Zo zou het moeten werken toch?
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 21:55:34
Quote Anchor link
Bedankt voor je hulp, maar er wordt maar EEN rij toegevoegd, verder geen meldingen.

Toevoeging op 11/06/2015 22:04:53:

Mis ik hier mischien de rij fn?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";


edit,

Deze vraag kan weg.
Gewijzigd op 11/06/2015 22:07:11 door Pierre Web
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 22:18:04
Quote Anchor link
Pierre Web op 11/06/2015 21:55:34:
Deze vraag kan weg.


Werkt het nu?
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 22:29:17
Quote Anchor link
Nee helaas, er wordt maar EEN rij toegevoegd.

afgaande op Deze vraag kan weg bedoelde ik mijn vraag: Mis ik hier misschien de rij fn?

Toevoeging op 11/06/2015 22:35:05:

Ik denk dat de dubbele quotes ergens niet goed staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 22:51:21
Quote Anchor link
- SanThe - op 11/06/2015 20:10:44:
Jij voert eerst de query uit en stopt het resultaat in $SQL.
Daarna ga je $SQL langer maken.

Niet goed dus.
Maak eerst $SQL met de query er in.
Daarna voer je het pas uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
     define('_HOST_NAME','localhost');
     define('_DATABASE_NAME','debxxx_admin');
     define('_DATABASE_USER_NAME','debxx_admin');
     define('_DATABASE_PASSWORD','xxx');
    
     $MySQLiconn = new MySQLi(_HOST_NAME,_DATABASE_USER_NAME,_DATABASE_PASSWORD,_DATABASE_NAME);
    
     if($MySQLiconn->connect_errno)
     {

         die("ERROR : -> ".$MySQLiconn->connect_error);
     }


error_reporting(E_ALL);
$datum = '2015-06-15';
 $SQL = "INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES    
    ('fn', '$datum')"
;    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= (",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)");
}

$uitvoeren = $MySQLiconn->query($SQL);

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 22:53:13 door - SanThe -
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 23:08:00
Quote Anchor link
Mooi dat werkt al een heel stuk beter

Ik krijg nou 5 datums
15 juni t/m 13 juli

Alleen de kolom fn krijg als waarde fn mee bij de 1e id
de andere 4 daaropvolgende krijgen de de waarde id in de kolom fn
Nou heb ik wel een kolom fn en waarde fn in voorbeeld maar daar zal het niet aan liggen.
Gewijzigd op 11/06/2015 23:16:31 door Pierre Web
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.