Verwijzing wordt niet zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

05/09/2015 21:11:49
Quote Anchor link
Kijk eens naar de if().
Er staat niks achter dus geldt ie alleen voor $onderwerp = 'Bevestigingsmail';

Een if() hoort te openen en te sluiten.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:29:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/09/2015 21:11:58
Quote Anchor link
Je mist accolades vanwege je if-statement
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 14:14:23
Quote Anchor link
Moet dan de hele opdracht tussen accolades?



if ($_POST["submit"]){


$onderwerp = 'Bevestigingsmail';
$webmaster = 'mijn e-mail'

Rest van de code

}
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

06/09/2015 14:54:09
Quote Anchor link
Ja, dat moet..
 

06/09/2015 15:47:41
Quote Anchor link
Overigens is 'Bevestigingse-mail' leuker dan 'Bevestigingsmail'.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/09/2015 16:21:01
Quote Anchor link
En aangezien we een mail sturen is het niet nodig om dit ook nog eens in het subject te vermelden ;-)

Een simpel "Bevestiging" of "Bevestiging inschrijving" lijkt me wat netter.
 

06/09/2015 17:09:54
Quote Anchor link
In het onderwerp: "Gefeliciteerd! U heeft uw eerste bevestigingse-mail ontvangen van X!" :-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/09/2015 17:18:15
Quote Anchor link
Dan toch echt liever:

"Gefeliciteerd! We hebben uw inschrijving ontvangen!"

;-)
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 18:26:19
Quote Anchor link
Het werkt nog steeds niet.

Hebben jullie een suggestie?

Ik zie nu helemaal niets meer in de browser komen.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_POST["submit"]) {


$onderwerp = 'Bevestigingsmail';
$webmaster = 'mijn email';


$e-mailadres = $_POST['email'];
$naam = $_POST['fullname'];
$telefoonnummer = $_POST['cellphone'];
$stad = $_POST['city'];
$opmerking = $_POST['comment'];


$body = <<<EOD
<br><hr><br>
E-mail: $email <br>
Naam: $fullname <br>
telefoonnummer: $cellphone <br>
Stad: $city <br>
Opmerking: $comment <br>
EOD
;

$headers = "from: $email\r\n";
$headers .= "conntent-type: text/html\r\n";
$success =mail ($webmaster, $onderwerp, $body, $headers);

 }


// Set email variables
$email_to = 'mijn email';
$email_subject = 'Verrassing aanvraag';

// Set required fields
$required_fields = array('fullname','email','cellphone','city');

// set error messages
$error_messages = array(
    'fullname' => 'Vul je naam in.',
    'email' => 'Vul je e-mailadres in.',
    'cellphone' => 'Vul je telefoonnummer in.',
    'city' => 'Kies een stad.',
    
);


// Set form status
$form_complete = FALSE;

// configure validation array
$validation = array();

// check form submittal
if(!empty($_POST)) {
    // Sanitise POST array
    foreach($_POST as $key => $value) $_POST[$key] = remove_email_injection(trim($value));
    
    // Loop into required fields and make sure they match our needs
    foreach($required_fields as $field) {        
        // the field has been submitted?
        if(!array_key_exists($field, $_POST)) array_push($validation, $field);
        
        // check there is information in the field?
        if($_POST[$field] == '') array_push($validation, $field);
        
        // validate the email address supplied
        if($field == 'email') if(!validate_email_address($_POST[$field])) array_push($validation, $field);
    }

    
    // basic validation result
    if(count($validation) == 0) {
        // Prepare our content string
        $email_content = 'New Website Comment: ' . "\n\n";
        
        // simple email content
        foreach($_POST as $key => $value) {
            if($key != 'submit') $email_content .= $key . ': ' . $value . "\n";
        }

        
        // if validation passed ok then send the email
        mail($email_to, $email_subject, $email_content);
        
        // Update form switch
        $form_complete = TRUE;
    }
}

function
validate_email_address($email = FALSE) {
    return (preg_match('/^[^@\s]+@([-a-z0-9]+\.)+[a-z]{2,}$/i', $email))? TRUE : FALSE;
}

function
remove_email_injection($field = FALSE) {
   return (str_ireplace(array("\r", "\n", "%0a", "%0d", "Content-Type:", "bcc:","to:","cc:"), '', $field));
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>



    <title>Contact Form</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    
    <link href="contactform.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    
    <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/mootools/1.3.0/mootools-yui-compressed.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="validation.js"></script>
    
    <script type="text/javascript">
        var nameError = '<?php echo $error_messages['fullname']; ?>';
        var emailError = '<?php echo $error_messages['email']; ?>';
        var cellphoneError = '<?php echo $error_messages['cellphone']; ?>';
        var cityError = '<?php echo $error_messages['city']; ?>';
    </script>

</head>

<body>


<div id="formWrap">
<div id="form">
</div>

<form action="contact.php" method="post" id="comments_form">
<?php if($form_complete === FALSE): ?>
    <div class="row">
    <div class="label"> Voor en achternaam </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="fullname" class="detail" name="fullname" value="<?php echo isset($_POST['fullname'])? $_POST['fullname'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('fullname', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['fullname']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> E-mailadres </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="e-mail" class="detail" name="email" value="<?php echo isset($_POST['email'])? $_POST['email'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('email', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['email']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Telefoonnummer </div>
    <div class="input">
    <input type="number" id="cellphone" class="detail" name="cellphone" value="<?php echo isset($_POST['cellphone'])? $_POST['cellphone'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('cellphone', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['cellphone']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> In welke stad? </div>
    <div class="input">
    <select>
  <option value="Utrecht">Utrecht</option>
</select>
    <input type="dropdown" id="city" class="" name="city" value="<?php echo isset($_POST['city'])? $_POST['city'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('city', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['city']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Opmerkingen </div>
    <div class="input">
    <textarea id= "comment" name="comment" class="mess"><?php echo isset($_POST['comment'])? $_POST['comment'] : ''; ?></textarea><?php if(in_array('comment', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['comment']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    

    <div class="submit">
    <input type= "submit" id="submit" name="submit" value="send message" />
    </div>
    </form>
<?php else: ?>
<p>Thank you for your Message!</p>

<script type="text-javascript">


window.setTimeout("location=('index.html');",5000)

</script>

<?php endif; ?>

</div>
</body>

</html>
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 18:43:08
Quote Anchor link
Krijg je geen meldingen te zien?

Ik zie zo een aantal variabelen die uit de lucht komen vallen en nergens zijn gedeclareerd.
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 18:48:00
Quote Anchor link
Geen melding nee. Verder werk hij zonder de bovenste code wel.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 18:53:03
Quote Anchor link
PHP Parse error: syntax error, unexpected '=' in /var/www/html/index.php on line 13
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 19:09:07
Quote Anchor link
Dat krijg je ervan, als je andermans codes gaat kopieeren/plakken, terwijl je er zelf geen kennis van hebt. Je haalt teveel op je hals Bernard, begin eerst eens rustig html te leren voor je op php overgaat.

@-SanThe-

Das niet enige fout in dit script, als je goed kijkt, zie je dat er 2x mail() voorkomt en dat al zijn $_POST niet deugt.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 19:15:20
Quote Anchor link
- SanThe - op 06/09/2015 18:53:03:
PHP Parse error: syntax error, unexpected '=' in /var/www/html/index.php on line 13


Deze foutmelding verschijnt niet op het scherm, maar komt uit de log-file van Apache.
Als deze fout opgelost is dan verschijnen de andere meldingen weer gewoon op het scherm.
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 19:17:40
Quote Anchor link
Maar er zit inderdaad ook een fout in Line 13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$e-mailadres = $_POST['email'];
De fout is '-'.

@-SanThe-

Ik zie hem anders wel verschijnen hoor.
Afbeelding
Gewijzigd op 06/09/2015 19:21:22 door DavY -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 19:22:34
Quote Anchor link
Hi, dank voor jullie reactie.

Ik begrijp dat het beter is om eerst wat dieper op het leren van de codes in te gaan ipv kopiëren van andere sites. Het is alleen zo dat ik dit maar één keer wil doen. Daarnaast is het gek dat het eerst goed werkt en met die code zie ik niets meer.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 19:23:21
Quote Anchor link
@DavY:

Dat geeft dus die bovenstaande error die alleen in de log-file te zien is.

Ik dacht: Laat TS er eerst maar eens naar kijken.
Maar jij geeft gelijk al het probleem aan.
Gewijzigd op 06/09/2015 19:25:43 door - SanThe -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 19:43:52
Quote Anchor link
Heay! Ik zie weer wat.

Ik ga een aan de slag met de error die zichtbaar is.

Tnx
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 21:29:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// Set required fields
$required_fields = array('fullname','email','cellphone','city', 'comment');

// set error messages
$error_messages = array(
    'fullname' => 'Vul je naam in.',
    'email' => 'Vul je e-mailadres in.',
    'cellphone' => 'Vul je telefoonnummer in.',
    'city' => 'Kies een stad.',
    'comment' => 'Geef een opmerking op'
);

// Set form status
$form_complete = FALSE;

// configure validation array
$validation = array();

// check form submittal
if(!empty($_POST)) {
    // Sanitise POST array
    foreach($_POST as $key => $value) $_POST[$key] = remove_email_injection(trim($value));
    
    // Loop into required fields and make sure they match our needs
    foreach($required_fields as $field) {        
        // the field has been submitted?
        if(!array_key_exists($field, $_POST)) array_push($validation, $field);
        
        // check there is information in the field?
        if($_POST[$field] == '') array_push($validation, $field);
        
        // validate the email address supplied
        if($field == 'email') if(!validate_email_address($_POST[$field])) array_push($validation, $field);
    }

    
    // basic validation result
    if(count($validation) == 0) {
        // Prepare our content string
        $onderwerp = "Mijn onderwerp";
        $emailadres = $_POST['email'];
        $body = "";

        $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
        $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";
        $headers .= "From: [email protected]";
        
        // simple email content
        foreach($_POST as $key => $value) {
            if($key != 'submit') $body .= $key . ': ' . $value . "\n";
        }

        
        // if validation passed ok then send the email
        mail($emailadres, $onderwerp, $body, $headers);
        
        // Update form switch
        $form_complete = TRUE;
    }
}

function
validate_email_address($email = FALSE) {
    return (preg_match('/^[^@\s]+@([-a-z0-9]+\.)+[a-z]{2,}$/i', $email))? TRUE : FALSE;
}

function
remove_email_injection($field = FALSE) {
   return (str_ireplace(array("\r", "\n", "%0a", "%0d", "Content-Type:", "bcc:","to:","cc:"), '', $field));
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>



    <title>Contact Form</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    
    <link href="contactform.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    
    <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/mootools/1.3.0/mootools-yui-compressed.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="validation.js"></script>
    
    <script type="text/javascript">
        var nameError = '<?php echo $error_messages['fullname']; ?>';
        var emailError = '<?php echo $error_messages['email']; ?>';
        var cellphoneError = '<?php echo $error_messages['cellphone']; ?>';
        var cityError = '<?php echo $error_messages['city']; ?>';
    </script>

</head>

<body>


<div id="formWrap">
<div id="form">
</div>

<form action="" method="post" id="comments_form">
<?php if($form_complete === FALSE): ?>
    <div class="row">
    <div class="label"> Voor en achternaam </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="fullname" class="detail" name="fullname" value="<?php echo isset($_POST['fullname'])? $_POST['fullname'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('fullname', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['fullname']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> E-mailadres </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="e-mail" class="detail" name="email" value="<?php echo isset($_POST['email'])? $_POST['email'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('email', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['email']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Telefoonnummer </div>
    <div class="input">
    <input type="number" id="cellphone" class="detail" name="cellphone" value="<?php echo isset($_POST['cellphone'])? $_POST['cellphone'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('cellphone', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['cellphone']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> In welke stad? </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="city" class="" name="city" value="<?php echo isset($_POST['city'])? $_POST['city'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('city', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['city']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Opmerkingen </div>
    <div class="input">
    <textarea id= "comment" name="comment" class="mess"><?php echo isset($_POST['comment'])? $_POST['comment'] : ''; ?></textarea><?php if(in_array('comment', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['comment']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    

    <div class="submit">
    <input type= "submit" id="submit" name="submit" value="send message" />
    </div>
    </form>
<?php else: ?>
<p>Thank you for your Message!</p>

<script type="text-javascript">


window.setTimeout("location=('index.html');",5000)

</script>

<?php endif; ?>

</div>
</body>

</html>


Ik heb alleen kleine foutjes omtrent mail() en $_POST gecorrigeerd. De rest is aan je om verder uit te zoeken of vraag een van de jongens hier om je verder te helpen Bernard.
Gewijzigd op 06/09/2015 21:51:15 door DavY -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 22:15:03
Quote Anchor link
Bedankt Davy,

Het werkt nu inderdaad alleen ontvang ik nu zelf geen mail wat degene heeft ingevuld.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.