Verwijzing wordt niet zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

05/09/2015 21:11:49
Quote Anchor link
Kijk eens naar de if().
Er staat niks achter dus geldt ie alleen voor $onderwerp = 'Bevestigingsmail';

Een if() hoort te openen en te sluiten.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 03:33:40
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/09/2015 21:11:58
Quote Anchor link
Je mist accolades vanwege je if-statement
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 14:14:23
Quote Anchor link
Moet dan de hele opdracht tussen accolades?



if ($_POST["submit"]){


$onderwerp = 'Bevestigingsmail';
$webmaster = 'mijn e-mail'

Rest van de code

}
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

06/09/2015 14:54:09
Quote Anchor link
Ja, dat moet..
 

06/09/2015 15:47:41
Quote Anchor link
Overigens is 'Bevestigingse-mail' leuker dan 'Bevestigingsmail'.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/09/2015 16:21:01
Quote Anchor link
En aangezien we een mail sturen is het niet nodig om dit ook nog eens in het subject te vermelden ;-)

Een simpel "Bevestiging" of "Bevestiging inschrijving" lijkt me wat netter.
 

06/09/2015 17:09:54
Quote Anchor link
In het onderwerp: "Gefeliciteerd! U heeft uw eerste bevestigingse-mail ontvangen van X!" :-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/09/2015 17:18:15
Quote Anchor link
Dan toch echt liever:

"Gefeliciteerd! We hebben uw inschrijving ontvangen!"

;-)
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 18:26:19
Quote Anchor link
Het werkt nog steeds niet.

Hebben jullie een suggestie?

Ik zie nu helemaal niets meer in de browser komen.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_POST["submit"]) {


$onderwerp = 'Bevestigingsmail';
$webmaster = 'mijn email';


$e-mailadres = $_POST['email'];
$naam = $_POST['fullname'];
$telefoonnummer = $_POST['cellphone'];
$stad = $_POST['city'];
$opmerking = $_POST['comment'];


$body = <<<EOD
<br><hr><br>
E-mail: $email <br>
Naam: $fullname <br>
telefoonnummer: $cellphone <br>
Stad: $city <br>
Opmerking: $comment <br>
EOD
;

$headers = "from: $email\r\n";
$headers .= "conntent-type: text/html\r\n";
$success =mail ($webmaster, $onderwerp, $body, $headers);

 }


// Set email variables
$email_to = 'mijn email';
$email_subject = 'Verrassing aanvraag';

// Set required fields
$required_fields = array('fullname','email','cellphone','city');

// set error messages
$error_messages = array(
    'fullname' => 'Vul je naam in.',
    'email' => 'Vul je e-mailadres in.',
    'cellphone' => 'Vul je telefoonnummer in.',
    'city' => 'Kies een stad.',
    
);


// Set form status
$form_complete = FALSE;

// configure validation array
$validation = array();

// check form submittal
if(!empty($_POST)) {
    // Sanitise POST array
    foreach($_POST as $key => $value) $_POST[$key] = remove_email_injection(trim($value));
    
    // Loop into required fields and make sure they match our needs
    foreach($required_fields as $field) {        
        // the field has been submitted?
        if(!array_key_exists($field, $_POST)) array_push($validation, $field);
        
        // check there is information in the field?
        if($_POST[$field] == '') array_push($validation, $field);
        
        // validate the email address supplied
        if($field == 'email') if(!validate_email_address($_POST[$field])) array_push($validation, $field);
    }

    
    // basic validation result
    if(count($validation) == 0) {
        // Prepare our content string
        $email_content = 'New Website Comment: ' . "\n\n";
        
        // simple email content
        foreach($_POST as $key => $value) {
            if($key != 'submit') $email_content .= $key . ': ' . $value . "\n";
        }

        
        // if validation passed ok then send the email
        mail($email_to, $email_subject, $email_content);
        
        // Update form switch
        $form_complete = TRUE;
    }
}

function
validate_email_address($email = FALSE) {
    return (preg_match('/^[^@\s]+@([-a-z0-9]+\.)+[a-z]{2,}$/i', $email))? TRUE : FALSE;
}

function
remove_email_injection($field = FALSE) {
   return (str_ireplace(array("\r", "\n", "%0a", "%0d", "Content-Type:", "bcc:","to:","cc:"), '', $field));
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>



    <title>Contact Form</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    
    <link href="contactform.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    
    <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/mootools/1.3.0/mootools-yui-compressed.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="validation.js"></script>
    
    <script type="text/javascript">
        var nameError = '<?php echo $error_messages['fullname']; ?>';
        var emailError = '<?php echo $error_messages['email']; ?>';
        var cellphoneError = '<?php echo $error_messages['cellphone']; ?>';
        var cityError = '<?php echo $error_messages['city']; ?>';
    </script>

</head>

<body>


<div id="formWrap">
<div id="form">
</div>

<form action="contact.php" method="post" id="comments_form">
<?php if($form_complete === FALSE): ?>
    <div class="row">
    <div class="label"> Voor en achternaam </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="fullname" class="detail" name="fullname" value="<?php echo isset($_POST['fullname'])? $_POST['fullname'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('fullname', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['fullname']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> E-mailadres </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="e-mail" class="detail" name="email" value="<?php echo isset($_POST['email'])? $_POST['email'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('email', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['email']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Telefoonnummer </div>
    <div class="input">
    <input type="number" id="cellphone" class="detail" name="cellphone" value="<?php echo isset($_POST['cellphone'])? $_POST['cellphone'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('cellphone', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['cellphone']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> In welke stad? </div>
    <div class="input">
    <select>
  <option value="Utrecht">Utrecht</option>
</select>
    <input type="dropdown" id="city" class="" name="city" value="<?php echo isset($_POST['city'])? $_POST['city'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('city', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['city']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Opmerkingen </div>
    <div class="input">
    <textarea id= "comment" name="comment" class="mess"><?php echo isset($_POST['comment'])? $_POST['comment'] : ''; ?></textarea><?php if(in_array('comment', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['comment']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    

    <div class="submit">
    <input type= "submit" id="submit" name="submit" value="send message" />
    </div>
    </form>
<?php else: ?>
<p>Thank you for your Message!</p>

<script type="text-javascript">


window.setTimeout("location=('index.html');",5000)

</script>

<?php endif; ?>

</div>
</body>

</html>
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 18:43:08
Quote Anchor link
Krijg je geen meldingen te zien?

Ik zie zo een aantal variabelen die uit de lucht komen vallen en nergens zijn gedeclareerd.
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 18:48:00
Quote Anchor link
Geen melding nee. Verder werk hij zonder de bovenste code wel.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 18:53:03
Quote Anchor link
PHP Parse error: syntax error, unexpected '=' in /var/www/html/index.php on line 13
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 19:09:07
Quote Anchor link
Dat krijg je ervan, als je andermans codes gaat kopieeren/plakken, terwijl je er zelf geen kennis van hebt. Je haalt teveel op je hals Bernard, begin eerst eens rustig html te leren voor je op php overgaat.

@-SanThe-

Das niet enige fout in dit script, als je goed kijkt, zie je dat er 2x mail() voorkomt en dat al zijn $_POST niet deugt.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 19:15:20
Quote Anchor link
- SanThe - op 06/09/2015 18:53:03:
PHP Parse error: syntax error, unexpected '=' in /var/www/html/index.php on line 13


Deze foutmelding verschijnt niet op het scherm, maar komt uit de log-file van Apache.
Als deze fout opgelost is dan verschijnen de andere meldingen weer gewoon op het scherm.
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 19:17:40
Quote Anchor link
Maar er zit inderdaad ook een fout in Line 13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$e-mailadres = $_POST['email'];
De fout is '-'.

@-SanThe-

Ik zie hem anders wel verschijnen hoor.
Afbeelding
Gewijzigd op 06/09/2015 19:21:22 door DavY -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 19:22:34
Quote Anchor link
Hi, dank voor jullie reactie.

Ik begrijp dat het beter is om eerst wat dieper op het leren van de codes in te gaan ipv kopiëren van andere sites. Het is alleen zo dat ik dit maar één keer wil doen. Daarnaast is het gek dat het eerst goed werkt en met die code zie ik niets meer.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 19:23:21
Quote Anchor link
@DavY:

Dat geeft dus die bovenstaande error die alleen in de log-file te zien is.

Ik dacht: Laat TS er eerst maar eens naar kijken.
Maar jij geeft gelijk al het probleem aan.
Gewijzigd op 06/09/2015 19:25:43 door - SanThe -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 19:43:52
Quote Anchor link
Heay! Ik zie weer wat.

Ik ga een aan de slag met de error die zichtbaar is.

Tnx
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 21:29:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// Set required fields
$required_fields = array('fullname','email','cellphone','city', 'comment');

// set error messages
$error_messages = array(
    'fullname' => 'Vul je naam in.',
    'email' => 'Vul je e-mailadres in.',
    'cellphone' => 'Vul je telefoonnummer in.',
    'city' => 'Kies een stad.',
    'comment' => 'Geef een opmerking op'
);

// Set form status
$form_complete = FALSE;

// configure validation array
$validation = array();

// check form submittal
if(!empty($_POST)) {
    // Sanitise POST array
    foreach($_POST as $key => $value) $_POST[$key] = remove_email_injection(trim($value));
    
    // Loop into required fields and make sure they match our needs
    foreach($required_fields as $field) {        
        // the field has been submitted?
        if(!array_key_exists($field, $_POST)) array_push($validation, $field);
        
        // check there is information in the field?
        if($_POST[$field] == '') array_push($validation, $field);
        
        // validate the email address supplied
        if($field == 'email') if(!validate_email_address($_POST[$field])) array_push($validation, $field);
    }

    
    // basic validation result
    if(count($validation) == 0) {
        // Prepare our content string
        $onderwerp = "Mijn onderwerp";
        $emailadres = $_POST['email'];
        $body = "";

        $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
        $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";
        $headers .= "From: [email protected]";
        
        // simple email content
        foreach($_POST as $key => $value) {
            if($key != 'submit') $body .= $key . ': ' . $value . "\n";
        }

        
        // if validation passed ok then send the email
        mail($emailadres, $onderwerp, $body, $headers);
        
        // Update form switch
        $form_complete = TRUE;
    }
}

function
validate_email_address($email = FALSE) {
    return (preg_match('/^[^@\s]+@([-a-z0-9]+\.)+[a-z]{2,}$/i', $email))? TRUE : FALSE;
}

function
remove_email_injection($field = FALSE) {
   return (str_ireplace(array("\r", "\n", "%0a", "%0d", "Content-Type:", "bcc:","to:","cc:"), '', $field));
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>



    <title>Contact Form</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    
    <link href="contactform.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    
    <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/mootools/1.3.0/mootools-yui-compressed.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="validation.js"></script>
    
    <script type="text/javascript">
        var nameError = '<?php echo $error_messages['fullname']; ?>';
        var emailError = '<?php echo $error_messages['email']; ?>';
        var cellphoneError = '<?php echo $error_messages['cellphone']; ?>';
        var cityError = '<?php echo $error_messages['city']; ?>';
    </script>

</head>

<body>


<div id="formWrap">
<div id="form">
</div>

<form action="" method="post" id="comments_form">
<?php if($form_complete === FALSE): ?>
    <div class="row">
    <div class="label"> Voor en achternaam </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="fullname" class="detail" name="fullname" value="<?php echo isset($_POST['fullname'])? $_POST['fullname'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('fullname', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['fullname']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> E-mailadres </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="e-mail" class="detail" name="email" value="<?php echo isset($_POST['email'])? $_POST['email'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('email', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['email']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Telefoonnummer </div>
    <div class="input">
    <input type="number" id="cellphone" class="detail" name="cellphone" value="<?php echo isset($_POST['cellphone'])? $_POST['cellphone'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('cellphone', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['cellphone']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> In welke stad? </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="city" class="" name="city" value="<?php echo isset($_POST['city'])? $_POST['city'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('city', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['city']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Opmerkingen </div>
    <div class="input">
    <textarea id= "comment" name="comment" class="mess"><?php echo isset($_POST['comment'])? $_POST['comment'] : ''; ?></textarea><?php if(in_array('comment', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['comment']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    

    <div class="submit">
    <input type= "submit" id="submit" name="submit" value="send message" />
    </div>
    </form>
<?php else: ?>
<p>Thank you for your Message!</p>

<script type="text-javascript">


window.setTimeout("location=('index.html');",5000)

</script>

<?php endif; ?>

</div>
</body>

</html>


Ik heb alleen kleine foutjes omtrent mail() en $_POST gecorrigeerd. De rest is aan je om verder uit te zoeken of vraag een van de jongens hier om je verder te helpen Bernard.
Gewijzigd op 06/09/2015 21:51:15 door DavY -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 22:15:03
Quote Anchor link
Bedankt Davy,

Het werkt nu inderdaad alleen ontvang ik nu zelf geen mail wat degene heeft ingevuld.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.