Verwijzing wordt niet zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

05/09/2015 21:11:49
Quote Anchor link
Kijk eens naar de if().
Er staat niks achter dus geldt ie alleen voor $onderwerp = 'Bevestigingsmail';

Een if() hoort te openen en te sluiten.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 07:36:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/09/2015 21:11:58
Quote Anchor link
Je mist accolades vanwege je if-statement
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 14:14:23
Quote Anchor link
Moet dan de hele opdracht tussen accolades?



if ($_POST["submit"]){


$onderwerp = 'Bevestigingsmail';
$webmaster = 'mijn e-mail'

Rest van de code

}
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

06/09/2015 14:54:09
Quote Anchor link
Ja, dat moet..
 

06/09/2015 15:47:41
Quote Anchor link
Overigens is 'Bevestigingse-mail' leuker dan 'Bevestigingsmail'.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/09/2015 16:21:01
Quote Anchor link
En aangezien we een mail sturen is het niet nodig om dit ook nog eens in het subject te vermelden ;-)

Een simpel "Bevestiging" of "Bevestiging inschrijving" lijkt me wat netter.
 

06/09/2015 17:09:54
Quote Anchor link
In het onderwerp: "Gefeliciteerd! U heeft uw eerste bevestigingse-mail ontvangen van X!" :-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/09/2015 17:18:15
Quote Anchor link
Dan toch echt liever:

"Gefeliciteerd! We hebben uw inschrijving ontvangen!"

;-)
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 18:26:19
Quote Anchor link
Het werkt nog steeds niet.

Hebben jullie een suggestie?

Ik zie nu helemaal niets meer in de browser komen.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_POST["submit"]) {


$onderwerp = 'Bevestigingsmail';
$webmaster = 'mijn email';


$e-mailadres = $_POST['email'];
$naam = $_POST['fullname'];
$telefoonnummer = $_POST['cellphone'];
$stad = $_POST['city'];
$opmerking = $_POST['comment'];


$body = <<<EOD
<br><hr><br>
E-mail: $email <br>
Naam: $fullname <br>
telefoonnummer: $cellphone <br>
Stad: $city <br>
Opmerking: $comment <br>
EOD
;

$headers = "from: $email\r\n";
$headers .= "conntent-type: text/html\r\n";
$success =mail ($webmaster, $onderwerp, $body, $headers);

 }


// Set email variables
$email_to = 'mijn email';
$email_subject = 'Verrassing aanvraag';

// Set required fields
$required_fields = array('fullname','email','cellphone','city');

// set error messages
$error_messages = array(
    'fullname' => 'Vul je naam in.',
    'email' => 'Vul je e-mailadres in.',
    'cellphone' => 'Vul je telefoonnummer in.',
    'city' => 'Kies een stad.',
    
);


// Set form status
$form_complete = FALSE;

// configure validation array
$validation = array();

// check form submittal
if(!empty($_POST)) {
    // Sanitise POST array
    foreach($_POST as $key => $value) $_POST[$key] = remove_email_injection(trim($value));
    
    // Loop into required fields and make sure they match our needs
    foreach($required_fields as $field) {        
        // the field has been submitted?
        if(!array_key_exists($field, $_POST)) array_push($validation, $field);
        
        // check there is information in the field?
        if($_POST[$field] == '') array_push($validation, $field);
        
        // validate the email address supplied
        if($field == 'email') if(!validate_email_address($_POST[$field])) array_push($validation, $field);
    }

    
    // basic validation result
    if(count($validation) == 0) {
        // Prepare our content string
        $email_content = 'New Website Comment: ' . "\n\n";
        
        // simple email content
        foreach($_POST as $key => $value) {
            if($key != 'submit') $email_content .= $key . ': ' . $value . "\n";
        }

        
        // if validation passed ok then send the email
        mail($email_to, $email_subject, $email_content);
        
        // Update form switch
        $form_complete = TRUE;
    }
}

function
validate_email_address($email = FALSE) {
    return (preg_match('/^[^@\s]+@([-a-z0-9]+\.)+[a-z]{2,}$/i', $email))? TRUE : FALSE;
}

function
remove_email_injection($field = FALSE) {
   return (str_ireplace(array("\r", "\n", "%0a", "%0d", "Content-Type:", "bcc:","to:","cc:"), '', $field));
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>



    <title>Contact Form</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    
    <link href="contactform.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    
    <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/mootools/1.3.0/mootools-yui-compressed.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="validation.js"></script>
    
    <script type="text/javascript">
        var nameError = '<?php echo $error_messages['fullname']; ?>';
        var emailError = '<?php echo $error_messages['email']; ?>';
        var cellphoneError = '<?php echo $error_messages['cellphone']; ?>';
        var cityError = '<?php echo $error_messages['city']; ?>';
    </script>

</head>

<body>


<div id="formWrap">
<div id="form">
</div>

<form action="contact.php" method="post" id="comments_form">
<?php if($form_complete === FALSE): ?>
    <div class="row">
    <div class="label"> Voor en achternaam </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="fullname" class="detail" name="fullname" value="<?php echo isset($_POST['fullname'])? $_POST['fullname'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('fullname', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['fullname']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> E-mailadres </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="e-mail" class="detail" name="email" value="<?php echo isset($_POST['email'])? $_POST['email'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('email', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['email']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Telefoonnummer </div>
    <div class="input">
    <input type="number" id="cellphone" class="detail" name="cellphone" value="<?php echo isset($_POST['cellphone'])? $_POST['cellphone'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('cellphone', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['cellphone']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> In welke stad? </div>
    <div class="input">
    <select>
  <option value="Utrecht">Utrecht</option>
</select>
    <input type="dropdown" id="city" class="" name="city" value="<?php echo isset($_POST['city'])? $_POST['city'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('city', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['city']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Opmerkingen </div>
    <div class="input">
    <textarea id= "comment" name="comment" class="mess"><?php echo isset($_POST['comment'])? $_POST['comment'] : ''; ?></textarea><?php if(in_array('comment', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['comment']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    

    <div class="submit">
    <input type= "submit" id="submit" name="submit" value="send message" />
    </div>
    </form>
<?php else: ?>
<p>Thank you for your Message!</p>

<script type="text-javascript">


window.setTimeout("location=('index.html');",5000)

</script>

<?php endif; ?>

</div>
</body>

</html>
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 18:43:08
Quote Anchor link
Krijg je geen meldingen te zien?

Ik zie zo een aantal variabelen die uit de lucht komen vallen en nergens zijn gedeclareerd.
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 18:48:00
Quote Anchor link
Geen melding nee. Verder werk hij zonder de bovenste code wel.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 18:53:03
Quote Anchor link
PHP Parse error: syntax error, unexpected '=' in /var/www/html/index.php on line 13
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 19:09:07
Quote Anchor link
Dat krijg je ervan, als je andermans codes gaat kopieeren/plakken, terwijl je er zelf geen kennis van hebt. Je haalt teveel op je hals Bernard, begin eerst eens rustig html te leren voor je op php overgaat.

@-SanThe-

Das niet enige fout in dit script, als je goed kijkt, zie je dat er 2x mail() voorkomt en dat al zijn $_POST niet deugt.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 19:15:20
Quote Anchor link
- SanThe - op 06/09/2015 18:53:03:
PHP Parse error: syntax error, unexpected '=' in /var/www/html/index.php on line 13


Deze foutmelding verschijnt niet op het scherm, maar komt uit de log-file van Apache.
Als deze fout opgelost is dan verschijnen de andere meldingen weer gewoon op het scherm.
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 19:17:40
Quote Anchor link
Maar er zit inderdaad ook een fout in Line 13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$e-mailadres = $_POST['email'];
De fout is '-'.

@-SanThe-

Ik zie hem anders wel verschijnen hoor.
Afbeelding
Gewijzigd op 06/09/2015 19:21:22 door DavY -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 19:22:34
Quote Anchor link
Hi, dank voor jullie reactie.

Ik begrijp dat het beter is om eerst wat dieper op het leren van de codes in te gaan ipv kopiëren van andere sites. Het is alleen zo dat ik dit maar één keer wil doen. Daarnaast is het gek dat het eerst goed werkt en met die code zie ik niets meer.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 19:23:21
Quote Anchor link
@DavY:

Dat geeft dus die bovenstaande error die alleen in de log-file te zien is.

Ik dacht: Laat TS er eerst maar eens naar kijken.
Maar jij geeft gelijk al het probleem aan.
Gewijzigd op 06/09/2015 19:25:43 door - SanThe -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 19:43:52
Quote Anchor link
Heay! Ik zie weer wat.

Ik ga een aan de slag met de error die zichtbaar is.

Tnx
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 21:29:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// Set required fields
$required_fields = array('fullname','email','cellphone','city', 'comment');

// set error messages
$error_messages = array(
    'fullname' => 'Vul je naam in.',
    'email' => 'Vul je e-mailadres in.',
    'cellphone' => 'Vul je telefoonnummer in.',
    'city' => 'Kies een stad.',
    'comment' => 'Geef een opmerking op'
);

// Set form status
$form_complete = FALSE;

// configure validation array
$validation = array();

// check form submittal
if(!empty($_POST)) {
    // Sanitise POST array
    foreach($_POST as $key => $value) $_POST[$key] = remove_email_injection(trim($value));
    
    // Loop into required fields and make sure they match our needs
    foreach($required_fields as $field) {        
        // the field has been submitted?
        if(!array_key_exists($field, $_POST)) array_push($validation, $field);
        
        // check there is information in the field?
        if($_POST[$field] == '') array_push($validation, $field);
        
        // validate the email address supplied
        if($field == 'email') if(!validate_email_address($_POST[$field])) array_push($validation, $field);
    }

    
    // basic validation result
    if(count($validation) == 0) {
        // Prepare our content string
        $onderwerp = "Mijn onderwerp";
        $emailadres = $_POST['email'];
        $body = "";

        $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
        $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";
        $headers .= "From: [email protected]";
        
        // simple email content
        foreach($_POST as $key => $value) {
            if($key != 'submit') $body .= $key . ': ' . $value . "\n";
        }

        
        // if validation passed ok then send the email
        mail($emailadres, $onderwerp, $body, $headers);
        
        // Update form switch
        $form_complete = TRUE;
    }
}

function
validate_email_address($email = FALSE) {
    return (preg_match('/^[^@\s]+@([-a-z0-9]+\.)+[a-z]{2,}$/i', $email))? TRUE : FALSE;
}

function
remove_email_injection($field = FALSE) {
   return (str_ireplace(array("\r", "\n", "%0a", "%0d", "Content-Type:", "bcc:","to:","cc:"), '', $field));
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>



    <title>Contact Form</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    
    <link href="contactform.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    
    <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/mootools/1.3.0/mootools-yui-compressed.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="validation.js"></script>
    
    <script type="text/javascript">
        var nameError = '<?php echo $error_messages['fullname']; ?>';
        var emailError = '<?php echo $error_messages['email']; ?>';
        var cellphoneError = '<?php echo $error_messages['cellphone']; ?>';
        var cityError = '<?php echo $error_messages['city']; ?>';
    </script>

</head>

<body>


<div id="formWrap">
<div id="form">
</div>

<form action="" method="post" id="comments_form">
<?php if($form_complete === FALSE): ?>
    <div class="row">
    <div class="label"> Voor en achternaam </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="fullname" class="detail" name="fullname" value="<?php echo isset($_POST['fullname'])? $_POST['fullname'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('fullname', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['fullname']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> E-mailadres </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="e-mail" class="detail" name="email" value="<?php echo isset($_POST['email'])? $_POST['email'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('email', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['email']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Telefoonnummer </div>
    <div class="input">
    <input type="number" id="cellphone" class="detail" name="cellphone" value="<?php echo isset($_POST['cellphone'])? $_POST['cellphone'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('cellphone', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['cellphone']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> In welke stad? </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="city" class="" name="city" value="<?php echo isset($_POST['city'])? $_POST['city'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('city', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['city']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Opmerkingen </div>
    <div class="input">
    <textarea id= "comment" name="comment" class="mess"><?php echo isset($_POST['comment'])? $_POST['comment'] : ''; ?></textarea><?php if(in_array('comment', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['comment']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    

    <div class="submit">
    <input type= "submit" id="submit" name="submit" value="send message" />
    </div>
    </form>
<?php else: ?>
<p>Thank you for your Message!</p>

<script type="text-javascript">


window.setTimeout("location=('index.html');",5000)

</script>

<?php endif; ?>

</div>
</body>

</html>


Ik heb alleen kleine foutjes omtrent mail() en $_POST gecorrigeerd. De rest is aan je om verder uit te zoeken of vraag een van de jongens hier om je verder te helpen Bernard.
Gewijzigd op 06/09/2015 21:51:15 door DavY -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 22:15:03
Quote Anchor link
Bedankt Davy,

Het werkt nu inderdaad alleen ontvang ik nu zelf geen mail wat degene heeft ingevuld.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.