<?= echo shorthand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 17:57:07
Quote Anchor link
Volgens dit bericht http://www.phphulp.nl/php/nieuws/php-54-alpha1-released/63/ komt de verkorte schrijfwijze
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>
weer terug.

Ik dacht eigenlijk dat altijd werd aangeraden om deze manier niet te gebruiken, maar gewoon altijd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $var; ?>
te gebruiken. Of zit ik er nu naast?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 22:11:16
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

31/07/2011 18:06:27
Quote Anchor link
omdat het bij de meeste servers uit stond
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 18:13:04
Quote Anchor link
Maar wat is dan de beste manier? Die verkorte versie of de normale versie?
En moet je dan voor nieuwe projecten nu al gaan werken met de verkorte versie?
 
The Force

The Force

31/07/2011 18:35:49
Quote Anchor link
Nee, nu nog niet, aangezien hij uit kan staan. Alleen als je zeker weet dat je voor 5.4 (of hoger) gaat ontwikkelen dan kan je het gerust gebruiken (aangezien je dan zeker weet dat het aan zal staan). Belangrijk ook dat je (met de klant) uit sluit dat je product niet eventueel in een later stadium op een lagere versie gaat draaien.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 19:14:30
Quote Anchor link
Maar als straks (zal nog wel even duren) de standaard 5.4 is... wat gaan jullie dan gebruiken, de shorthand manier of toch gewoon de normale manier?

Wat is trouwens de juiste shorthand manier?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var; ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 19:32:33
Quote Anchor link
Shorthand is veel overzichtenlijker. Gebruik het al jaren :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 19:44:28
Quote Anchor link
En wat is dan de juiste methode?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var; ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 19:52:11
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 31/07/2011 19:44:28:
En wat is dan de juiste methode?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var;?>
Gewijzigd op 31/07/2011 19:52:25 door www JdeRuijterNL
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 20:54:24
Quote Anchor link
okeej...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

31/07/2011 22:28:53
Quote Anchor link
Ik doe het zonder ;

Dit kan ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=functie($var) ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 22:35:08
Quote Anchor link
Jordi kroon op 31/07/2011 22:28:53:
Ik doe het zonder ;

Dit kan ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=functie($var) ?>

; is good practice

Dit werkt namelijk niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?=functie($var)
functie($var)
?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

31/07/2011 22:37:20
Quote Anchor link
Nee dat klopt maar die situatie heb uk eigenlijk niet.
 
Kees Schepers

kees Schepers

31/07/2011 22:39:50
Quote Anchor link
Een functie op die manier declareren is echt een no-go anno 2011 haha, sowieso een global functie is niet meer 2011 ;)
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 22:42:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $var = Photograph::functie();?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var->title;?>
Gewijzigd op 31/07/2011 22:43:22 door www JdeRuijterNL
 
The Force

The Force

31/07/2011 23:47:56
Quote Anchor link
Simpel: doe het nu niet. Kan best zijn dat het op sommige servers werkt, maar bij andere servers werkt het weer niet. Je code wordt gevoelig voor veranderende serverconfiguratie, wat vooral een probleem is bij shared hosting. Bovendien wordt het minder overdraagbaar.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $var->title; ?>


Paar lettertjes extra. Gewoon even wachten tot 5.4 uit is voor die shorttags.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 00:47:04
Quote Anchor link
Ik ga beginnen met mijn cms te maken... en die zal ook nog gebruikt worden als versie 5.4 er is, dus vandaar dat ik me zit af te vragen of ik die short tags wel of niet moet gaan gebruiken. Maar gewoon echo'en is eigenlijk ook wel gewoon erg netjes... en zoveel extra typwerk is het niet... en inderdaad, het werkt altijd.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:06:27
Quote Anchor link
Ik vind persoonlijk de shorthand tags netter omdat ik ze alleen tussen html gebruik en dan is er nog minder php in de html en ook beter gescheiden
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 01:08:25
Quote Anchor link
Hmmm, denk dat dat persoonlijk is en ook net wat je gewend bent.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo... ?>
heeft als voordeel dat je duidelijk laat zien dat het om PHP gaat + je laat de functie (echo) zien, maar nogmaals ik denk dat het een kwestie van persoonlijke smaak is. Ik geloof ook niet dat het qua sneldheidsverschil iets uit zal maken.
Gewijzigd op 01/08/2011 01:10:05 door Ozzie PHP
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:10:13
Quote Anchor link
Nee dat denk ik ook niet mischien enkele nano secondes
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 01:12:46
Quote Anchor link
en daar doen we het allemaal voor :-)


... of toch maar niet ;-)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:17:07
Quote Anchor link
Zo'n tijdsverschil merkt de gebruiker niet

0,000000001 = nanoseconde
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.