1 veld updaten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Jelle -

Jelle -

23/05/2006 11:31:00
Quote Anchor link
jah
om varchars moeten quote's :P
plaatsen die hap :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 06:34:35
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/05/2006 11:34:00
Quote Anchor link
Ja, volgende vraag, waarom heb je voor een ID een varchar veld nodig :s
sowieso is CHAR sneller, maar gebruik gewoon INT, is nog sneller, en je weet zeker dat er geen gekke dingen in komen, omdat je dan een leuke fout krijgt zoals nu :P
 
Michel

Michel

23/05/2006 13:03:00
Quote Anchor link
in de artID staan geen integers maar productnamen... :) dus INT kan dan toch niet ? :)
 
Frank -

Frank -

23/05/2006 13:33:00
Quote Anchor link
Michel:
in de artID staan geen integers maar productnamen... :) dus INT kan dan toch niet ? :)
Productnamen? Ik had hier het id (nummer) verwacht van het id dat je gebruikt in de tabel 'producten'. Dat is namelijk een tabel die ik eveneens verwacht in je databasemodel.

Maar eerlijk gezegd krijg ik een beetje het gevoel dat het hele databasemodel eens tegen het licht moet worden gehouden. Heb je wel aan normalisatie e.d. gedaan?

Edit: typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Michel

Michel

23/05/2006 14:54:00
Quote Anchor link
Als ik wist wat Normalisatie was... dan had ik het gedaan.. Op school gaan ze dat volgend schooljaar pas behandelen :\
 
Michel

Michel

23/05/2006 16:04:00
Quote Anchor link
Okeej... ik heb hier ff de tut over basis normaliseren gelezen.. en dan kan je idd niet zomaar ID's er tussen rossen.. :P

ik heb ze nu ff een logischere naam gegeven

artikelvpr
en
locatievpr

vpr staat voor van product

Kan iemand me nu misschien proberen verder te helpen met de querie? Hij schrijft niets weg in de database en geeft een error aan zoals ik die in en paar postst terug had neergeschreven :) mvg. michel
 
Michel

Michel

24/05/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Helemaal niemand meer :P?
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

24/05/2006 14:22:00
Quote Anchor link
Michel:
Als ik wist wat Normalisatie was... dan had ik het gedaan.. Op school gaan ze dat volgend schooljaar pas behandelen :

verwacht er maar niet teveel van op school
spreek uit ervaring.. :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Michel

Michel

24/05/2006 14:42:00
Quote Anchor link
Ja ik heb hier al een korte tut gelezen over het hele normaliseren! :) maar volgens mij is mijn database dat nu wel aardig ;) Ik moet alleen deze functie nog voor elkaar krijgen en dan ben ik bijna klaar met mijn project :D

Kvind het alleen jammer datk nog zon beginner ben en het nog lastig vind om dingen zelf uit te vogelen enzow... :(
 
Frank -

Frank -

24/05/2006 16:17:00
Quote Anchor link
Quote:
k heb dus 1 tabel die de voorraad bijhoud. meer niet..

die ziet er als volgt uit

+++++++++++++++++++++++++++++++++
+ .Productgroep.|.leveranc.|.artID.|.locatieID.|aant
+++++++++++++++++++++++++++++++++
||..Alcatel..........|Ascom.....|Omni..|......S14...|...4..
------------------------------------------------------------

Quote:
volgens mij is mijn database dat nu wel aardig

Het feit dat jij de naam van de productgroep en de naam van de leverancier opslaat in deze tabel, geeft al aan dat het alles behalve een aardig datamodel is. Ascom is namelijk wat anders dan Asscom of ascomm. Dit soort fouten zijn zo gemaakt, maar mogen gewoon niet voor kunnen komen. Leg gewoon een verband met de tabel 'leveranciers' door het id van de leverancier in de tabel 'voorraad op te slaan'. Al is ook dit discutabel. Wat heeft een leverancier met de voorraad te maken? Een leveranvier hoort bij een bepaalt product (gelijke producten van verschillende leveranciers zullen verschillende productnummers hebben). Het is dus niet nodig om deze informatie nogmaals op te slaan in de tabel 'voorraad'. Dit geldt ook voor de productgroep. Dit is wederom een eigenschap van het product, niet van de voorraad.

Verder hoop ik dat je er rekening mee houdt, dat een voorraad op meerdere locaties kan liggen.

Maar het belangrijkste is dat je gaat normaliseren. Dat is niet iets dat je zo even onder de knie krijgt, daarvoor moet je echt de handen uit de mouwen steken. Daar zullen heel wat uurtjes in gaan zitten, wil je daar een beetje handigheid in krijgen.

Tip: Zodra je informatie dubbel opslaat, weet je voor 95% zeker dat je fout bezig bent. Een naam die 2x voorkomt, vrijwel altijd fout. Een belangrijke uitzondering zijn facturen. Een prijs kan wijzigen, maar een prijs die op een factuur staat, kan niet meer wijzigen, het artikel is al verkocht en de deur uit. Die zul je dus apart moeten opslaan. Dit geldt overigens voor meerdere gegevens die je op facturen zet. Inclusief het btw%, dat kan ook wijzigen.
 
Michel

Michel

26/05/2006 00:16:00
Quote Anchor link
Okeej.. ik zie het wel een beetje wat je bedoeld.. dat controleren van die data.. dat word gedaan ;)...

Er zit namelijk een controleer knop in die checkt of de naam ascom daadwerkelijk bestaat... zoja.. vul de textbox in die READONLY is.. dus die is al niet aan te passen... en hij verstuurd dan data vanuit die textboxen :) Dat leek mij wel een aardig goed systeem :)

Redundantie (dubbele data toch?) komt niet voor... want ik ben nu dus met het controle systeem bezig dat
Als
Productnaam
Staat op
locatie2
En
Heeft
Leverancier3
Dan
Updaten
Anders
Nieuw product toevoegen

Ik hoop dat je een beetje snap hoe het systeem in elkaar steekt :) anders wil ik wel ff wat screenies maken en die hier posten dan weet je wat ik bedoel!:)
 
Michel

Michel

29/05/2006 09:20:00
Quote Anchor link
Heeft iemand voor hierboven een idee?, want met mijn bestaande code past ie niets aan..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
 $sql
= "
        SELECT
            *
        FROM voorraad
        WHERE     productgroep = '"
.$_GET['product_groep']."',
        AND        artID = '"
.$_GET['artikel_code']."'
    ;"
;
    $res = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($res) > 0)
    {

     // hier word het product geupdate als het bestaat
        $sql2 = "
            UPDATE voorraad
            SET aant = aantal + '"
.$_GET['aantal']."'
            WHERE     productgroep = '"
.$_GET['product_groep']."',
            AND        artID = '"
.$_GET['artikel_code']."'
        ;"
;
    }

    else
    {
      // Hier word het product ingeboekt als het nog niet bestaat!
        $sql2 = "
            INSERT INTO voorraad (productgroep, artID, aantal, leveranc, locatieID)
            VALUES(
                '"
.$_GET['product_groep']."',
                "
.$_GET['artikel_code'].",".$_GET['aantal'].",".$_GET['leverancier_code'].",".$_GET['locatie_code']."
            );"
;
    }

    
    mysql_query($sql2);
?>
 
- wes  -

- wes -

29/05/2006 09:33:00
Quote Anchor link
echo je $sql en je $sql2 eens
 
Michel

Michel

29/05/2006 09:53:00
Quote Anchor link
Notice: Undefined variable: sql in C:\Program Files\xampp\htdocs\mervoorraad\mbinboeken2.php on line 96

Notice: Undefined variable: sql2 in C:\Program Files\xampp\htdocs\mervoorraad\mbinboeken2.php on line 98
 
Michel

Michel

29/05/2006 11:20:00
Quote Anchor link
Zegt dat iets? want er lijkt me eigenlijk niets mis met de query... :(
 
- wes  -

- wes -

29/05/2006 11:23:00
Quote Anchor link
hij komt niet eens op het punt waar de code van hierboven staat.
 
Michel

Michel

29/05/2006 11:27:00
Quote Anchor link
MAar dat hoort hij toch ook nog niet te doen ? pas als ik op de knop query verzenden klik.. dan activeert hij toch pas de code? Maar kan jij er zo ook geen error uit halen of iets dergelijks ? want ik zie nu niet meer wat ik verkeerd doe...

En mijn project deadline is morgen.. en dit is in feite de laatste functie die af moet... dusik hoop dat iemand mij nog kan helpen!!!:)
 
- wes  -

- wes -

29/05/2006 11:34:00
Quote Anchor link
die code hierboven, zet op regel 32 :

echo 'SQL1: '.$sql.'<br>SQL2: '.$sql2;
 
Michel

Michel

29/05/2006 11:43:00
Quote Anchor link
Resultaat:


SQL1:
SQL2:
 
- wes  -

- wes -

29/05/2006 12:25:00
Quote Anchor link
vind ik erg knap, aangezien dat betekend dat wat jij hierboven hebt staan gewoon er eigenlijk niet staat.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.