1 veld updaten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Michel

Michel

19/05/2006 13:43:00
Quote Anchor link
Zo nu bots ik tegen het laatste probleem van mijn project! ;) Ik hoop echt dat jullie me hier nog ff mee willen helpen!! :) Ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen want het is volgens mij een lastige.. ;)

Ik heb dus 1 tabel die de voorraad bijhoud. meer niet..

die ziet er als volgt uit

+++++++++++++++++++++++++++++++++
+ .Productgroep.|.leveranc.|.artID.|.locatieID.|aant
+++++++++++++++++++++++++++++++++
||..Alcatel..........|Ascom.....|Omni..|......S14...|...4..
------------------------------------------------------------

Nouja ik ga niet de hele tabel overtikken.. ;) maar je ziet hier dus 5 velden in totaal waarvan het veld AANT geupdate moet worden. Dus er word bijv als productgroep geselecteerd : Alcatel
Leverancier geselecteerd: Ascom
artID : omni
LocatieID: S14

Dan moet hij bij het aantal dat er al staat weer extra opgeteld worden.

Nu is het aantal 4. Maar als er ingeboektt word over moet hij het aantal dat ingevuld word opgeteld worden.. en niet een heel nieuwe rij aanmaken zoals hij nu doet dan krijg je dus 2 rijen met dezelfde gegevens en da's niet de bedoeling.. ;)

Ik hoop dat dit duidelijk is... en dit is ook mijn laatste probleem voor dit project voorlopig:)

Ik dank jullie hartelijk!:D
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 20:09:55
 
Jelle -

Jelle -

19/05/2006 13:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$getal
= 2;
mysql_query("UPDATE tabel
  SET aant = aant + "
.$getal) or die(mysql_error());
?>


Je moet er zelf een WHERE bij doen.
want nu update hij ze allemaal.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
Michel

Michel

19/05/2006 13:54:00
Quote Anchor link
Uhh jah maar er worden dmv. textboxen data verzonden... en ik zie in jou querie dattie nix controleert hoe doe ik dat precies met Where?
 
Jelle -

Jelle -

19/05/2006 14:05:00
Quote Anchor link
ik weet je script toch niet :P
en ik weet toch niet waar jij op controleert (waar jij die getallen erbij wilt)

ik weet dus niet welke stappen jij allemaal wilt controleren.
maar op de bovenstaande manier, kan jij een getal bij het huidige waarde in de database zetten.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

19/05/2006 14:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$aantal
= is_numeric($_POST['aantal']) ? $_POST['aantal'] : 0;
$groep = mysql_real_escape_string($_POST['groep']);
$leverancier = mysql_real_escape_string($_POST['leverancier']);
$artid = is_numeric($_POST['artid']) ? $_POST['artid'] : 0;
$locid = is_numeric($_POST['locid']) ? $_POST['locid'] : 0;

$sql = "
    UPDATE tabel
    SET aant = aant + "
.$aantal."
    WHERE
        Productgroep = '"
.$groep."'
    AND
        leveranc = '"
.$leverancier."'
    AND
        artID = "
.$artid."
    AND
        locatieID = "
.locid.";";
mysql_query($sql) or trigger_error(mysql_error());
?>


Edit
Tnx Jordy!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Jelle -

Jelle -

19/05/2006 14:22:00
Quote Anchor link
Quote:
SET aant = aantal + ".$aantal."

kleine aanpassing:
SET aant = aantal + ".$aantal."
moet zijn
SET aant = aant + ".$aantal."
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

19/05/2006 14:56:00
Quote Anchor link
Michiel, op je PM:
Tuurlijk kan dat, met PHP maak je een check (SELECT, tellen of de specifieke rij bestaat), zo ja updaten zo nee INSERTen...
 
Michel

Michel

19/05/2006 15:18:00
Quote Anchor link
Kan je me misschien helpen met een code maken daarvoor ?? de bestaande code post ik hier onder.. Hij is groot.. en misschien niet netjes.. maar onthoud.. ik ben een beginnertje/n00b :P

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
<?php

[code]<?php

include("connect.php");
$warning = "";

   if(!empty($_POST['product_groep'])&& !empty($_POST['locatie_code'])&& !empty($_POST['artikel_code'])&& !empty($_POST['aantal'])&& !empty($_POST['leverancier_code']))
   {



$insert = "INSERT INTO voorraad(productgroep, leveranc, locatieID, artID, aantal) VALUES ('".$_POST['product_groep']."', '".$_POST['leverancier_code']."', '".$_POST['locatie_code']."', '".$_POST['artikel_code']."', '".$_POST['aantal']."')";
$result = mysql_query($q);
mysql_query($insert) or die (mysql_error());

  $warning = "<font class='warning'>Het product is ingeboekt! </font>";
   }

   else
   {
     if(!empty($_POST))
     {

        $warning = "<font class='warning'>Fout! Niet alle velden waren ingevuld!</font>";
     }
   }


?>





<html>
<head>
<title>
MER Voorraadbeheer
</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>

<body>

<div id="top">

</div>

<div id="coolmenu">
<center>
<b> MER Voorraadbeheer Administratiepaneel </b><br>
<a href="index.html"> Terug Naar Hoofdpagina </a>
</center>
</div>

<div id="middle">
<marquee> Boek hieronder het nieuwe product in! </marquee>
</div>

<div id="main">
<?=$warning ?>
<table>
<tr>
<td>
<form method="get" action="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]); ?>">
Locatie: <input type="text" name="locatiecode" id="locatiecode">
Barcode: <input type="text" name="barcode" id="barcode">
<input type="submit" value="Controleer">
</form>
</td>

<?php
// hier is de locatiecode checker
if (!empty($_GET['locatiecode']))
{

  $sqll = "SELECT * FROM locaties WHERE locaties = '" . $_GET['locatiecode']."';";
  $resulta = mysql_query($sqll);
  if (mysql_num_rows($resulta) == 1)
  {

    echo "<tr><td><p>".$_GET['locatiecode']."Locatiecode : bestaat</p></td></tr>";
   }

   else
   {
    echo "<tr><td><p>".$_GET['locatiecode']." Locatiecode : bestaat NIET</p></td></tr>";
   }
}

?>


<?php
// hier is de barcode checker
if (!empty($_GET['barcode']))
{

  $sqql = "SELECT * FROM artikelgegevens WHERE barcode = '" . $_GET['barcode']."';";
  $resultaat = mysql_query($sqql);
  if (mysql_num_rows($resultaat) == 1)
  {

    echo "<tr><td><p>".$_GET['barcode']." Barcode : bestaat</p></td></tr>";
   }

   else
   {
    echo "<tr><td><p>".$_GET['barcode']." Barcode : bestaat NIET</p></td></tr>";
   }
}

?>



</tr>

</table>

?>
 
Michel

Michel

22/05/2006 09:06:00
Quote Anchor link
HEeft iemand een idee ? :)
 
Michel

Michel

22/05/2006 13:13:00
Quote Anchor link
Helemaal niemand ? :(
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/05/2006 15:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

    $sql
= "
        SELECT
            iets
        FROM tabel
        WHERE     productgroep = '"
.$iets."',
        AND        productid = "
.$eenid."
    ;"
;
    $res = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($res) > 0)
    {

        $sql2 = "
            UPDATE tabel
            SET aant = aant + 1
            WHERE     productgroep = '"
.$iets."',
            AND        productid = "
.$eenid."
        ;"
;
    }

    else
    {
        $sql2 = "
            INSERT INTO tabel (productgroep, productid, aant)
            VALUES(
                '"
.$iets."',
                "
.$eenid.",1
            );"
;
    }

    
    mysql_query($sql2);
?>

Zoiets zou het dan worden...

Edit
Kleine leesverbetering in INSERT query
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Michel

Michel

22/05/2006 15:44:00
Quote Anchor link
Heeey geweldig! :D dankjewel!:)

Nog even 2 vraagjes...

SET aant = aant + 1 << die 1 is toch het aantal dat er dan bijgeboekt word.. maar kan het ook zo zijn dat dit uit een veld word gehaald... Er word bijv. in een tekstbox 5 in gevuld dattie dan aant + 5 doet ipv. telkens aant + 1 ?? :)

Die .$iets. << waar moet ik die aan koppelen aan een tekstboxje of iets dergelijks?

Thnx!:)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/05/2006 16:04:00
Quote Anchor link
Ik begin me nu echt af te vragen hoe je de rest van je project dan heb gemaakt :s

Ik had geen zin om jouw script door te pluizen en alle vars perfect aan te houden, dus heb gewoon wat gedaan. En ja die 1 is wat er bij komt, en natuurlijk kan je dat aan een textvakje koppelen.

Formulier maken, inhouden controleren, updaten...
 
Michel

Michel

22/05/2006 16:21:00
Quote Anchor link
Sorriej was ff een niet zohelder moment van me.. :$ Komt door de sterke kruiden thee i gues.. :P
 
Michel

Michel

23/05/2006 09:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php

include("connect.php");
$warning = "";

   if(!empty($_POST['product_groep'])&& !empty($_POST['locatie_code'])&& !empty($_POST['artikel_code'])&&

!
empty($_POST['aantal'])&& !empty($_POST['leverancier_code']))
   {

      
    $sql = "
        SELECT
            *
        FROM voorraad
        WHERE     productgroep = '"
.$_GET['product_groep']."',
        AND        artID = "
.$_GET['artikel_code']."
    ;"
;
    $res = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($res) > 0)
    {

     // hier word het product geupdate als het bestaat
        $sql2 = "
            UPDATE voorraad
            SET aant = aantal + "
.$_GET['aantal']."
            WHERE     productgroep = '"
.$_GET['product_groep']."',
            AND        artID = "
.$_GET['artikel_code']."
        ;"
;
    }

    else
    {
      // Hier word het product ingeboekt als het nog niet bestaat!
        $sql2 = "
            INSERT INTO voorraad (productgroep, artID, aantal, leveranc, locatieID)
            VALUES(
                '"
.$_GET['product_groep']."',
                "
.$_GET['artikel_code'].",".$_GET['aantal'].",".$_GET['leverancier_code'].",".$_GET['locatie_code']."
            );"
;
    }

    
    mysql_query($sql2);


  $warning = "<font class='warning'>Het product is ingeboekt! </font>";
   }

   else
   {
     if(!empty($_POST))
     {

        $warning = "<font class='warning'>Fout! Niet alle velden waren ingevuld!</font>";
     }
   }


?>


Okeej... Het rare is dat ik geen erorrs krijg.. maar er word ook niets in de database gezet... Maak ik ergens een fout.. de veldnamen kloppen... die heb ik net ff nagechecked.. ;)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/05/2006 10:01:00
Quote Anchor link
error_reporting(E_ALL) bovenaan je document.

Ook moet je even iets aan veiligheid gaan doen, want op deze manier kan je van alles in de database gooien wat er niet thuis hoort. Dus checken op nummers e.d.
 
Michel

Michel

23/05/2006 10:10:00
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected T_INCLUDE in C:\Program Files\xampp\htdocs\mervoorraad\mbinboeken2.php on line 5

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
error_reporting(E_ALL)

include("connect.php");
$warning = "";

   if(!empty($_POST['product_groep'])&& !empty($_POST['locatie_code'])&& !empty($_POST['artikel_code'])&& !empty($_POST['aantal'])&& !empty($_POST['leverancier_code']))
   {

      
    $sql = "

Line 5 is mijn include Connect... en daar lijkt me nix mis mee.. ? of verwijst ie em daarnaar toe omdat er iets anders misgaat?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/05/2006 10:10:00
Quote Anchor link
zucht :P

Je bent de ; vergeten achter error_reporting
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Michel

Michel

23/05/2006 10:16:00
Quote Anchor link
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\mervoorraad\mbinboeken2.php on line 18

Ik denk dat je deze error zoekt ? :P

Sorriej.. maar ben nog gewoon een beetje een achterlijke php gehaktbal ... :P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/05/2006 10:45:00
Quote Anchor link
En dat wil zeggen dat je query niet klopt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
SELECT
            *
        FROM voorraad
        WHERE     productgroep = '".$_GET['product_groep']."',
        AND        artID = ".$_GET['artikel_code']."


Is het veld productgroep een INT of een (VAR)CHAR. In het eerst geval moeten de ' er omheen weg.
 
Michel

Michel

23/05/2006 10:49:00
Quote Anchor link
Productgroep, artID zijn allebei varchars! En ik zie nu dat er bij artID geen quote's omheen staan zou het daardoodr komen ? :)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.