1 veld updaten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Michel

Michel

19/05/2006 13:43:00
Quote Anchor link
Zo nu bots ik tegen het laatste probleem van mijn project! ;) Ik hoop echt dat jullie me hier nog ff mee willen helpen!! :) Ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen want het is volgens mij een lastige.. ;)

Ik heb dus 1 tabel die de voorraad bijhoud. meer niet..

die ziet er als volgt uit

+++++++++++++++++++++++++++++++++
+ .Productgroep.|.leveranc.|.artID.|.locatieID.|aant
+++++++++++++++++++++++++++++++++
||..Alcatel..........|Ascom.....|Omni..|......S14...|...4..
------------------------------------------------------------

Nouja ik ga niet de hele tabel overtikken.. ;) maar je ziet hier dus 5 velden in totaal waarvan het veld AANT geupdate moet worden. Dus er word bijv als productgroep geselecteerd : Alcatel
Leverancier geselecteerd: Ascom
artID : omni
LocatieID: S14

Dan moet hij bij het aantal dat er al staat weer extra opgeteld worden.

Nu is het aantal 4. Maar als er ingeboektt word over moet hij het aantal dat ingevuld word opgeteld worden.. en niet een heel nieuwe rij aanmaken zoals hij nu doet dan krijg je dus 2 rijen met dezelfde gegevens en da's niet de bedoeling.. ;)

Ik hoop dat dit duidelijk is... en dit is ook mijn laatste probleem voor dit project voorlopig:)

Ik dank jullie hartelijk!:D
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 07:14:24
 
Jelle -

Jelle -

19/05/2006 13:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$getal
= 2;
mysql_query("UPDATE tabel
  SET aant = aant + "
.$getal) or die(mysql_error());
?>


Je moet er zelf een WHERE bij doen.
want nu update hij ze allemaal.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
Michel

Michel

19/05/2006 13:54:00
Quote Anchor link
Uhh jah maar er worden dmv. textboxen data verzonden... en ik zie in jou querie dattie nix controleert hoe doe ik dat precies met Where?
 
Jelle -

Jelle -

19/05/2006 14:05:00
Quote Anchor link
ik weet je script toch niet :P
en ik weet toch niet waar jij op controleert (waar jij die getallen erbij wilt)

ik weet dus niet welke stappen jij allemaal wilt controleren.
maar op de bovenstaande manier, kan jij een getal bij het huidige waarde in de database zetten.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

19/05/2006 14:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$aantal
= is_numeric($_POST['aantal']) ? $_POST['aantal'] : 0;
$groep = mysql_real_escape_string($_POST['groep']);
$leverancier = mysql_real_escape_string($_POST['leverancier']);
$artid = is_numeric($_POST['artid']) ? $_POST['artid'] : 0;
$locid = is_numeric($_POST['locid']) ? $_POST['locid'] : 0;

$sql = "
    UPDATE tabel
    SET aant = aant + "
.$aantal."
    WHERE
        Productgroep = '"
.$groep."'
    AND
        leveranc = '"
.$leverancier."'
    AND
        artID = "
.$artid."
    AND
        locatieID = "
.locid.";";
mysql_query($sql) or trigger_error(mysql_error());
?>


Edit
Tnx Jordy!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Jelle -

Jelle -

19/05/2006 14:22:00
Quote Anchor link
Quote:
SET aant = aantal + ".$aantal."

kleine aanpassing:
SET aant = aantal + ".$aantal."
moet zijn
SET aant = aant + ".$aantal."
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

19/05/2006 14:56:00
Quote Anchor link
Michiel, op je PM:
Tuurlijk kan dat, met PHP maak je een check (SELECT, tellen of de specifieke rij bestaat), zo ja updaten zo nee INSERTen...
 
Michel

Michel

19/05/2006 15:18:00
Quote Anchor link
Kan je me misschien helpen met een code maken daarvoor ?? de bestaande code post ik hier onder.. Hij is groot.. en misschien niet netjes.. maar onthoud.. ik ben een beginnertje/n00b :P

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
<?php

[code]<?php

include("connect.php");
$warning = "";

   if(!empty($_POST['product_groep'])&& !empty($_POST['locatie_code'])&& !empty($_POST['artikel_code'])&& !empty($_POST['aantal'])&& !empty($_POST['leverancier_code']))
   {



$insert = "INSERT INTO voorraad(productgroep, leveranc, locatieID, artID, aantal) VALUES ('".$_POST['product_groep']."', '".$_POST['leverancier_code']."', '".$_POST['locatie_code']."', '".$_POST['artikel_code']."', '".$_POST['aantal']."')";
$result = mysql_query($q);
mysql_query($insert) or die (mysql_error());

  $warning = "<font class='warning'>Het product is ingeboekt! </font>";
   }

   else
   {
     if(!empty($_POST))
     {

        $warning = "<font class='warning'>Fout! Niet alle velden waren ingevuld!</font>";
     }
   }


?>





<html>
<head>
<title>
MER Voorraadbeheer
</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>

<body>

<div id="top">

</div>

<div id="coolmenu">
<center>
<b> MER Voorraadbeheer Administratiepaneel </b><br>
<a href="index.html"> Terug Naar Hoofdpagina </a>
</center>
</div>

<div id="middle">
<marquee> Boek hieronder het nieuwe product in! </marquee>
</div>

<div id="main">
<?=$warning ?>
<table>
<tr>
<td>
<form method="get" action="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]); ?>">
Locatie: <input type="text" name="locatiecode" id="locatiecode">
Barcode: <input type="text" name="barcode" id="barcode">
<input type="submit" value="Controleer">
</form>
</td>

<?php
// hier is de locatiecode checker
if (!empty($_GET['locatiecode']))
{

  $sqll = "SELECT * FROM locaties WHERE locaties = '" . $_GET['locatiecode']."';";
  $resulta = mysql_query($sqll);
  if (mysql_num_rows($resulta) == 1)
  {

    echo "<tr><td><p>".$_GET['locatiecode']."Locatiecode : bestaat</p></td></tr>";
   }

   else
   {
    echo "<tr><td><p>".$_GET['locatiecode']." Locatiecode : bestaat NIET</p></td></tr>";
   }
}

?>


<?php
// hier is de barcode checker
if (!empty($_GET['barcode']))
{

  $sqql = "SELECT * FROM artikelgegevens WHERE barcode = '" . $_GET['barcode']."';";
  $resultaat = mysql_query($sqql);
  if (mysql_num_rows($resultaat) == 1)
  {

    echo "<tr><td><p>".$_GET['barcode']." Barcode : bestaat</p></td></tr>";
   }

   else
   {
    echo "<tr><td><p>".$_GET['barcode']." Barcode : bestaat NIET</p></td></tr>";
   }
}

?>



</tr>

</table>

?>
 
Michel

Michel

22/05/2006 09:06:00
Quote Anchor link
HEeft iemand een idee ? :)
 
Michel

Michel

22/05/2006 13:13:00
Quote Anchor link
Helemaal niemand ? :(
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/05/2006 15:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

    $sql
= "
        SELECT
            iets
        FROM tabel
        WHERE     productgroep = '"
.$iets."',
        AND        productid = "
.$eenid."
    ;"
;
    $res = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($res) > 0)
    {

        $sql2 = "
            UPDATE tabel
            SET aant = aant + 1
            WHERE     productgroep = '"
.$iets."',
            AND        productid = "
.$eenid."
        ;"
;
    }

    else
    {
        $sql2 = "
            INSERT INTO tabel (productgroep, productid, aant)
            VALUES(
                '"
.$iets."',
                "
.$eenid.",1
            );"
;
    }

    
    mysql_query($sql2);
?>

Zoiets zou het dan worden...

Edit
Kleine leesverbetering in INSERT query
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Michel

Michel

22/05/2006 15:44:00
Quote Anchor link
Heeey geweldig! :D dankjewel!:)

Nog even 2 vraagjes...

SET aant = aant + 1 << die 1 is toch het aantal dat er dan bijgeboekt word.. maar kan het ook zo zijn dat dit uit een veld word gehaald... Er word bijv. in een tekstbox 5 in gevuld dattie dan aant + 5 doet ipv. telkens aant + 1 ?? :)

Die .$iets. << waar moet ik die aan koppelen aan een tekstboxje of iets dergelijks?

Thnx!:)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/05/2006 16:04:00
Quote Anchor link
Ik begin me nu echt af te vragen hoe je de rest van je project dan heb gemaakt :s

Ik had geen zin om jouw script door te pluizen en alle vars perfect aan te houden, dus heb gewoon wat gedaan. En ja die 1 is wat er bij komt, en natuurlijk kan je dat aan een textvakje koppelen.

Formulier maken, inhouden controleren, updaten...
 
Michel

Michel

22/05/2006 16:21:00
Quote Anchor link
Sorriej was ff een niet zohelder moment van me.. :$ Komt door de sterke kruiden thee i gues.. :P
 
Michel

Michel

23/05/2006 09:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php

include("connect.php");
$warning = "";

   if(!empty($_POST['product_groep'])&& !empty($_POST['locatie_code'])&& !empty($_POST['artikel_code'])&&

!
empty($_POST['aantal'])&& !empty($_POST['leverancier_code']))
   {

      
    $sql = "
        SELECT
            *
        FROM voorraad
        WHERE     productgroep = '"
.$_GET['product_groep']."',
        AND        artID = "
.$_GET['artikel_code']."
    ;"
;
    $res = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($res) > 0)
    {

     // hier word het product geupdate als het bestaat
        $sql2 = "
            UPDATE voorraad
            SET aant = aantal + "
.$_GET['aantal']."
            WHERE     productgroep = '"
.$_GET['product_groep']."',
            AND        artID = "
.$_GET['artikel_code']."
        ;"
;
    }

    else
    {
      // Hier word het product ingeboekt als het nog niet bestaat!
        $sql2 = "
            INSERT INTO voorraad (productgroep, artID, aantal, leveranc, locatieID)
            VALUES(
                '"
.$_GET['product_groep']."',
                "
.$_GET['artikel_code'].",".$_GET['aantal'].",".$_GET['leverancier_code'].",".$_GET['locatie_code']."
            );"
;
    }

    
    mysql_query($sql2);


  $warning = "<font class='warning'>Het product is ingeboekt! </font>";
   }

   else
   {
     if(!empty($_POST))
     {

        $warning = "<font class='warning'>Fout! Niet alle velden waren ingevuld!</font>";
     }
   }


?>


Okeej... Het rare is dat ik geen erorrs krijg.. maar er word ook niets in de database gezet... Maak ik ergens een fout.. de veldnamen kloppen... die heb ik net ff nagechecked.. ;)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/05/2006 10:01:00
Quote Anchor link
error_reporting(E_ALL) bovenaan je document.

Ook moet je even iets aan veiligheid gaan doen, want op deze manier kan je van alles in de database gooien wat er niet thuis hoort. Dus checken op nummers e.d.
 
Michel

Michel

23/05/2006 10:10:00
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected T_INCLUDE in C:\Program Files\xampp\htdocs\mervoorraad\mbinboeken2.php on line 5

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
error_reporting(E_ALL)

include("connect.php");
$warning = "";

   if(!empty($_POST['product_groep'])&& !empty($_POST['locatie_code'])&& !empty($_POST['artikel_code'])&& !empty($_POST['aantal'])&& !empty($_POST['leverancier_code']))
   {

      
    $sql = "

Line 5 is mijn include Connect... en daar lijkt me nix mis mee.. ? of verwijst ie em daarnaar toe omdat er iets anders misgaat?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/05/2006 10:10:00
Quote Anchor link
zucht :P

Je bent de ; vergeten achter error_reporting
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Michel

Michel

23/05/2006 10:16:00
Quote Anchor link
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\mervoorraad\mbinboeken2.php on line 18

Ik denk dat je deze error zoekt ? :P

Sorriej.. maar ben nog gewoon een beetje een achterlijke php gehaktbal ... :P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/05/2006 10:45:00
Quote Anchor link
En dat wil zeggen dat je query niet klopt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
SELECT
            *
        FROM voorraad
        WHERE     productgroep = '".$_GET['product_groep']."',
        AND        artID = ".$_GET['artikel_code']."


Is het veld productgroep een INT of een (VAR)CHAR. In het eerst geval moeten de ' er omheen weg.
 
Michel

Michel

23/05/2006 10:49:00
Quote Anchor link
Productgroep, artID zijn allebei varchars! En ik zie nu dat er bij artID geen quote's omheen staan zou het daardoodr komen ? :)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.