2 variabelen in 1 link

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Han

Han

21/07/2005 11:53:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een hele simpele forum te maken maar om een of andere reden kom ik er niet achter waarom de 2e variabele geen waarde krijgt kan iemand mij aub vertellen wrom dit is??

naja dit zijn de codes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?
    session_start();
    
    $link = 'forum.php';
    if (isset($_GET[variabele]))
    {
$link=$_GET[variabele];
    };

    include ("lib/db.php");
    include ('lib/.db_config.php');
    $db=new db($sitedb);
    echo'Welcome to my forum. Just post anything you like here.';
    
    echo '
        <table border="1">
            <tr>
                <td width="200"><b>Category</b></td>
            </tr>'
;
    $result=$db->do_query("SELECT * FROM forumcategory ORDER BY category");
    while ($resultaat =mysql_fetch_object($result))
    {

      echo '<tr>
                <td><a href="http://members.lycos.nl/hanvanvenrooij/forum.php?variabele='
.$resultaat->category.'&?variable='.$resultaat2->thread.'">'.$resultaat->category.'</a></td>
            </tr>'
;
    };

    $category = $variabele;
      echo '</table><br><br>';
        if (!empty($category))
        {

    echo '
        <table border="1">
            <tr>
                <td width="200"><b>Thread</b></td>
            </tr>'
;            
    $result2=$db->do_query("SELECT * FROM forumthreads WHERE category='$category'");
    while ($resultaat2 =mysql_fetch_object($result2))
    {

      echo '<tr>
                <td><a href="http://members.lycos.nl/hanvanvenrooij/forum.php?variabele='
.$category.'&?variable='.$resultaat2->thread.'">'.$resultaat2->thread.'</a></td>
            </tr>'
;
     };

     echo '</table>';    
     $thread = $variable;    
     echo "$thread";
      include ("listforum.php");    
     };

    ?>


en als iemand t nodig heeft, hier is de link naar mij toekomstige forum :p : http://members.lycos.nl/hanvanvenrooij/forum.php

kan iemand me hiermee helpen aub
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:06:57
 
- SanThe -

- SanThe -

21/07/2005 12:01:00
Quote Anchor link
<a href="http://www.bla.nl?var1=een&var2=twee</a>
Dus geen &? en geen ?& gebruiken en de vars verschillende namen geven.
 
Han

Han

21/07/2005 12:04:00
Quote Anchor link
ik dank u zeer :p
*kus de grond voor uw voeten*
 
- SanThe -

- SanThe -

21/07/2005 12:30:00
Quote Anchor link
Han:
*kus de grond voor uw voeten*


Jij speelt te veel games..:-)

Lol. Maar, ik vind je site wel ok, alleen heb ik bij diverse formulieren zomaar op de verzendknop gedrukt zonder iets in te vullen en dan krijg ik een (fout)melding. Deze melding komt echter niet in de box maar ververst je hele scherm en dat vind ik niet echt netjes. Bij mailmij form doet ie het wel goed.
(Dit is zomaar een kleine opmerking)

Veel succes verder..
 
Han

Han

21/07/2005 12:39:00
Quote Anchor link
thnx, ik wist dat niet eens eens maja ik zal er eens naar kijken
 
Han eev

Han eev

21/07/2005 12:49:00
Quote Anchor link
Wat!!!! ik heet HAN jij niet !!!!!
 
Han

Han

21/07/2005 13:16:00
Quote Anchor link
errrr, interessant
 

21/07/2005 14:38:00
Quote Anchor link
eigenlijk moet het geen
<a href="index.php?foo=dit&bar=dat">Link</a>
zijn in html, maar
<a href="index.php?foo=dit&amp;bar=dat">Link</a>
 
- SanThe -

- SanThe -

21/07/2005 14:44:00
Quote Anchor link
Sebastiaan:
eigenlijk moet het geen
<a href="index.php?foo=dit&bar=dat">Link</a>
zijn in html, maar
<a href="index.php?foo=dit&amp;bar=dat">Link</a>


Is helemaal waar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.