Admin features/panel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »
V K

V K

26/10/2010 09:51:41
Quote Anchor link
Hallo

Voor een opdracht moet ik met PHP en MySql een admin pagina maken.
Op deze pagina moet de admin gegevens van andere gebruikers kunnen veranderen.

Bijvoorbeeld: De admin kan de gebruikersrol user veranderen in moderator in de webpagina ipv het te veranderen in de database.

Ik heb echt geen idee waar ik zou moeten beginnen en ook geen tutorials over gevonden. Ik hoop dat ik snel word geholpen.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:31:25
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 09:54:55
Quote Anchor link
Hebben we het hier over een school opdracht of over een opdracht voor een klant?

Ik gok dat je basis PHP/MySQL kennis hebt?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 09:55:22
Quote Anchor link
ik zou beginnen bij danwel <html> danwel < ?php

Verder begin je met het aanmaken van een DB , bij voorkeur genormaliseerd.

Dan ga je met mysql(i)_connect aan de slag.
Dan selecteer * uit tabel
Gevolgd door <a href=?id=2>Piet hein</a>
en eindigen met update tabel set waarde=post[nieuw] waar id = get[id]

Dat in grote lijnen

PS: bestaan de ignore tags niet meer :P?
Gewijzigd op 26/10/2010 09:59:26 door Jacco Engel
 
Moe BE

Moe BE

26/10/2010 09:59:11
Quote Anchor link
Mark Coenen op 26/10/2010 09:54:55:
Hebben we het hier over een school opdracht of over een opdracht voor een klant?

Ik gok dat je basis PHP/MySQL kennis hebt?


Ik gok van niet, want het gaat over basis.

Heb je al gekeken in de scripts en tutorial library? Want daar zou je toch voldoende informatie moeten kunnen vinden.
 
V K

V K

26/10/2010 10:10:08
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reacties.

Jacco Engel op 26/10/2010 09:55:22:
ik zou beginnen bij danwel <html> danwel < ?php

Verder begin je met het aanmaken van een DB , bij voorkeur genormaliseerd.

Dan ga je met mysql(i)_connect aan de slag.
Dan selecteer * uit tabel
Gevolgd door <a href=?id=2>Piet hein</a>
en eindigen met update tabel set waarde=post[nieuw] waar id = get[id]

Dat in grote lijnen

PS: bestaan de ignore tags niet meer :P?


Hier zal ik iets mee doen :)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

26/10/2010 11:33:30
Quote Anchor link
@Jacca,
Daar begin je niet mee,
Dat is slechts het einde.
Je begint met het bedenken wat het allemaal moet kunnen.
Dan ga je bedenken wat je daarvoor allemaal nodig hebt.
Zoals bijvoorbeeld gegevens die je op wilt slaan.
Dan ga je beginnen moet het uitwerken van deze gegevens, tot een plan wat je eerst nodig hebt, voordat je het ander kan gaan maken.
En dan pas ga je code kloppen.
 
Pim -

Pim -

26/10/2010 12:19:09
Quote Anchor link
Dat is een vaardigheid die je moet leren. Niemand kan in zijn eerste project vooraf goed uitdenken wat benodigd is, dat merk je schrijvend wel.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 12:47:22
Quote Anchor link
Nico Kaag op 26/10/2010 11:33:30:
@Jacca,
Daar begin je niet mee,
Dat is slechts het einde.
Je begint met het bedenken wat het allemaal moet kunnen.
Dan ga je bedenken wat je daarvoor allemaal nodig hebt.
Zoals bijvoorbeeld gegevens die je op wilt slaan.
Dan ga je beginnen moet het uitwerken van deze gegevens, tot een plan wat je eerst nodig hebt, voordat je het ander kan gaan maken.
En dan pas ga je code kloppen.


Very true, maar mn post was ook half sarcastisch, verder waarom heb je in vredes naam mn naam verkeerd geschreven :P
 
V K

V K

26/10/2010 15:22:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
include("connect_db.php");

$result = mysql_query("SELECT * FROM userinloggegevens");

while($row = mysql_fetch_array($result))
  {

  echo $row['persoons_id'] . " | " . $row['email'] . " | " . $row['gebruikersrol'] . " |  <br />";
  echo "<br />";
  }



?>


Dit heb ik net even snel gedaan, hij laat nu alle gebruikers zien in het tabel userinloggegevens.
Kan iemand me nu even uitleggen hoe ik de gebruikersrol kan veranderen van bijvoorbeeld user naar moderator met de Mysql UPDATE statement?
 
Jel le

Jel le

26/10/2010 15:24:02
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

26/10/2010 15:24:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE tabel SET veld = "waarde" AND veld2 = "waarde" WHERE eventuele voorwaarden


;)
 
V K

V K

27/10/2010 08:57:18
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 26/10/2010 15:24:13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE tabel SET veld = "waarde" AND veld2 = "waarde" WHERE eventuele voorwaarden


;)


Bedankt zal ik proberen :)

Toevoeging op 27/10/2010 09:56:22:

Het werkt bedankt voor jullie hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.