Advent kalender

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 13:08:00
Quote Anchor link
Ik heb weer wat leuks bedacht en wie wet heeft iemand de oplossing voor mij.
Hier is de website waar alles zou moeten gebeuren: http://www.beardieforum.com/kerst/

Hier heb ik, als je wat naar beneden scrollt, een advent kalender.
De kalender zou moeten starten op 1 december en dan is de bedoeling dat alleen het vakje van december nummer 1 open gaat voor een link naar een andere pagina om 's avonds om 12 uur weer dicht te gaan en dan nummer 2 open etc. etc. de kalender loopt tot en met de 24e.

Ik heb geen idee om zoiets aan te pakken maar alles staat al wel gereed voor wat betreft de lay-out.
Natuurlijk kan ik elke dag een harde link aanbrengen maar in mijn gedachte zou dit toch vanzelf kunnen gaan.
De paginas maak ik dan wel van te voren en upload ze.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:30:36
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 13:12:00
Quote Anchor link
Wil je nou een link op zo'n vakje? Dus op de 1 vanaf 00:00 uur tot 24:00 uur? Of snap ik je niet goed?
 
Marco

Marco

19/11/2008 13:12:00
Quote Anchor link
Zijn de nummers in de kalender verschillende afbeeldingen, die je onafhankelijk kun laden?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 14:09:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 13:12:
Wil je nou een link op zo'n vakje? Dus op de 1 vanaf 00:00 uur tot 24:00 uur? Of snap ik je niet goed?

Inderdaad dat het linkje dan actief is of aanklik baar.
En daarna nummer 2 aanklikbaar etc. etc.

PS bedankt voor het meedenken!!!
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 14:19:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 19.11.2008 13:12:
Zijn de nummers in de kalender verschillende afbeeldingen, die je onafhankelijk kun laden?

Ja zijn allemaal verschillende afbeeldingen.
Hoe dan?

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lissy Pixel
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 14:44:00
Quote Anchor link
En hoe zet je nu zo'n cijferplaatje neer en hoe gaat die link er in er uitzien?
 
Crispijn -

Crispijn -

19/11/2008 15:26:00
Quote Anchor link
dat is toch niet zo ingewikkeld?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
for ( $i= 0; $i<= 31; $i+= 1) {
     if($i == date('j')){
          echo '<a href="plaatje'.$i.'.jpg">'.$i.'</a>'.PHP_EOL;
     }
else{
          echo $i.PHP_EOL;
     }
}

?>


Niet getest maar het moet je de juiste kant opbrengen lijkt mij zo
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 16:12:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 14:44:
En hoe zet je nu zo'n cijferplaatje neer en hoe gaat die link er in er uitzien?


De harde code zou worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="dagen/dag1.php" target="_blank"><img src="1.gif" alt="bf"></a>
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 16:52:00
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

for($i=1; $i<25; $i++)
{

    if(date('Ymj') == '200812' . $i)
    {

        echo '<a href="dagen/dag' . $i . '.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }

    else
    {
        echo '<img src="' . $i . '.gif" alt="bf">';
    }
}


?>
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 17:15:00
Quote Anchor link
Dit heb ik voor zover gedaan en ik heb bewust de 2e opzet laten staan voor het volgende namelijk je kan hierin zien dat ik rijen van 6 heb.

Kunnen we dit ook realiseren of vraag ik dan wat absurd?
Hier nog een keer de link:
http://www.beardieforum.com/kerst/

Verder het kan ik dus nu alle pagina's maken en dan uploaden in 1 map en alles gaat vanzelf of niet?
Of kunnen we dit nog testen dus dat we zeg maar de maand november nu doen in plaats van december.
Omdat 1 december er nog niet is zie je nog geen link en dan kan je nog niet testen.
Ik maak dan van dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(date('Ymj') == '200812' . $i)
maak ik
if(date('Ymj') == '200811' . $i)
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 17:20:00
Quote Anchor link
Bij mij zijn het geen rijen van 6.
Het is zo bij mij:
* * * * *
*
* * * * *
*
Enzo.

Tuurlijk kan je testen met 200811.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Ik heb het nu zo dat ik kan testen.
Ik ga nu dus 24 pagina's maken zodat vanaf 1 december alles kan draaien.

Nog een vraagje wanneer iemand bijv. op 1 december op 6 december klikt en dat is te vroeg kan je dan ook zo maken dat ze naar een pagina gaan die dan standaard elke keer de zelfde foutmelding geeft dus een een error pagina?

@ SanThe : gaat het bij jou nu ook goed voor wat betreft hoe jij het ziet?
Ik zie het zo:
*******
*******
*******
****

Bij jou wellicht zo:
*****
*****
*****
*****
****
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/11/2008 18:03:00
Quote Anchor link
@Lissy

Waarom niet zoals het nu is, je kan er niet op klikken, want het is geen linkje.. Maar het is maar een kleine aanpassing hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

for($i=1; $i<25; $i++)
{

    if(date('Ymj') == '200812' . $i)
    {

        echo '<a href="dagen/dag' . $i . '.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }

    else
    {
        echo '<a href="error.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }
}


?>
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 18:38:00
Quote Anchor link
@ Robert : DANK JE WEL voor deze oplossing het werkt voor mij nu prima!!!
@ Allemaal : Geweldig fijn dat alles voor me werkt!!!
Ik kan nu aan het bouwen van de paginas gaan beginnen. TOP!!!
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 19:39:00
Quote Anchor link
@Lissy: Mijn scherm is zeker te klein. ;-)

Ik heb het nu zo:
****
****
****
****
Enz.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 20:29:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 19:39:
@Lissy: Mijn scherm is zeker te klein. ;-)

Ik heb het nu zo:
****
****
****
****
Enz.


Ja dat geloof ik dan ook :|
In ieder geval DANK JE WL voor je hulp!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.