Advent kalender

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 13:08:00
Quote Anchor link
Ik heb weer wat leuks bedacht en wie wet heeft iemand de oplossing voor mij.
Hier is de website waar alles zou moeten gebeuren: http://www.beardieforum.com/kerst/

Hier heb ik, als je wat naar beneden scrollt, een advent kalender.
De kalender zou moeten starten op 1 december en dan is de bedoeling dat alleen het vakje van december nummer 1 open gaat voor een link naar een andere pagina om 's avonds om 12 uur weer dicht te gaan en dan nummer 2 open etc. etc. de kalender loopt tot en met de 24e.

Ik heb geen idee om zoiets aan te pakken maar alles staat al wel gereed voor wat betreft de lay-out.
Natuurlijk kan ik elke dag een harde link aanbrengen maar in mijn gedachte zou dit toch vanzelf kunnen gaan.
De paginas maak ik dan wel van te voren en upload ze.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:32:56
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 13:12:00
Quote Anchor link
Wil je nou een link op zo'n vakje? Dus op de 1 vanaf 00:00 uur tot 24:00 uur? Of snap ik je niet goed?
 
Marco

Marco

19/11/2008 13:12:00
Quote Anchor link
Zijn de nummers in de kalender verschillende afbeeldingen, die je onafhankelijk kun laden?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 14:09:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 13:12:
Wil je nou een link op zo'n vakje? Dus op de 1 vanaf 00:00 uur tot 24:00 uur? Of snap ik je niet goed?

Inderdaad dat het linkje dan actief is of aanklik baar.
En daarna nummer 2 aanklikbaar etc. etc.

PS bedankt voor het meedenken!!!
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 14:19:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 19.11.2008 13:12:
Zijn de nummers in de kalender verschillende afbeeldingen, die je onafhankelijk kun laden?

Ja zijn allemaal verschillende afbeeldingen.
Hoe dan?

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lissy Pixel
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 14:44:00
Quote Anchor link
En hoe zet je nu zo'n cijferplaatje neer en hoe gaat die link er in er uitzien?
 
Crispijn -

Crispijn -

19/11/2008 15:26:00
Quote Anchor link
dat is toch niet zo ingewikkeld?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
for ( $i= 0; $i<= 31; $i+= 1) {
     if($i == date('j')){
          echo '<a href="plaatje'.$i.'.jpg">'.$i.'</a>'.PHP_EOL;
     }
else{
          echo $i.PHP_EOL;
     }
}

?>


Niet getest maar het moet je de juiste kant opbrengen lijkt mij zo
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 16:12:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 14:44:
En hoe zet je nu zo'n cijferplaatje neer en hoe gaat die link er in er uitzien?


De harde code zou worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="dagen/dag1.php" target="_blank"><img src="1.gif" alt="bf"></a>
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 16:52:00
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

for($i=1; $i<25; $i++)
{

    if(date('Ymj') == '200812' . $i)
    {

        echo '<a href="dagen/dag' . $i . '.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }

    else
    {
        echo '<img src="' . $i . '.gif" alt="bf">';
    }
}


?>
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 17:15:00
Quote Anchor link
Dit heb ik voor zover gedaan en ik heb bewust de 2e opzet laten staan voor het volgende namelijk je kan hierin zien dat ik rijen van 6 heb.

Kunnen we dit ook realiseren of vraag ik dan wat absurd?
Hier nog een keer de link:
http://www.beardieforum.com/kerst/

Verder het kan ik dus nu alle pagina's maken en dan uploaden in 1 map en alles gaat vanzelf of niet?
Of kunnen we dit nog testen dus dat we zeg maar de maand november nu doen in plaats van december.
Omdat 1 december er nog niet is zie je nog geen link en dan kan je nog niet testen.
Ik maak dan van dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(date('Ymj') == '200812' . $i)
maak ik
if(date('Ymj') == '200811' . $i)
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 17:20:00
Quote Anchor link
Bij mij zijn het geen rijen van 6.
Het is zo bij mij:
* * * * *
*
* * * * *
*
Enzo.

Tuurlijk kan je testen met 200811.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Ik heb het nu zo dat ik kan testen.
Ik ga nu dus 24 pagina's maken zodat vanaf 1 december alles kan draaien.

Nog een vraagje wanneer iemand bijv. op 1 december op 6 december klikt en dat is te vroeg kan je dan ook zo maken dat ze naar een pagina gaan die dan standaard elke keer de zelfde foutmelding geeft dus een een error pagina?

@ SanThe : gaat het bij jou nu ook goed voor wat betreft hoe jij het ziet?
Ik zie het zo:
*******
*******
*******
****

Bij jou wellicht zo:
*****
*****
*****
*****
****
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/11/2008 18:03:00
Quote Anchor link
@Lissy

Waarom niet zoals het nu is, je kan er niet op klikken, want het is geen linkje.. Maar het is maar een kleine aanpassing hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

for($i=1; $i<25; $i++)
{

    if(date('Ymj') == '200812' . $i)
    {

        echo '<a href="dagen/dag' . $i . '.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }

    else
    {
        echo '<a href="error.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }
}


?>
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 18:38:00
Quote Anchor link
@ Robert : DANK JE WEL voor deze oplossing het werkt voor mij nu prima!!!
@ Allemaal : Geweldig fijn dat alles voor me werkt!!!
Ik kan nu aan het bouwen van de paginas gaan beginnen. TOP!!!
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 19:39:00
Quote Anchor link
@Lissy: Mijn scherm is zeker te klein. ;-)

Ik heb het nu zo:
****
****
****
****
Enz.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 20:29:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 19:39:
@Lissy: Mijn scherm is zeker te klein. ;-)

Ik heb het nu zo:
****
****
****
****
Enz.


Ja dat geloof ik dan ook :|
In ieder geval DANK JE WL voor je hulp!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.