Advent kalender

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 13:08:00
Quote Anchor link
Ik heb weer wat leuks bedacht en wie wet heeft iemand de oplossing voor mij.
Hier is de website waar alles zou moeten gebeuren: http://www.beardieforum.com/kerst/

Hier heb ik, als je wat naar beneden scrollt, een advent kalender.
De kalender zou moeten starten op 1 december en dan is de bedoeling dat alleen het vakje van december nummer 1 open gaat voor een link naar een andere pagina om 's avonds om 12 uur weer dicht te gaan en dan nummer 2 open etc. etc. de kalender loopt tot en met de 24e.

Ik heb geen idee om zoiets aan te pakken maar alles staat al wel gereed voor wat betreft de lay-out.
Natuurlijk kan ik elke dag een harde link aanbrengen maar in mijn gedachte zou dit toch vanzelf kunnen gaan.
De paginas maak ik dan wel van te voren en upload ze.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:54:54
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 13:12:00
Quote Anchor link
Wil je nou een link op zo'n vakje? Dus op de 1 vanaf 00:00 uur tot 24:00 uur? Of snap ik je niet goed?
 
Marco

Marco

19/11/2008 13:12:00
Quote Anchor link
Zijn de nummers in de kalender verschillende afbeeldingen, die je onafhankelijk kun laden?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 14:09:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 13:12:
Wil je nou een link op zo'n vakje? Dus op de 1 vanaf 00:00 uur tot 24:00 uur? Of snap ik je niet goed?

Inderdaad dat het linkje dan actief is of aanklik baar.
En daarna nummer 2 aanklikbaar etc. etc.

PS bedankt voor het meedenken!!!
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 14:19:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 19.11.2008 13:12:
Zijn de nummers in de kalender verschillende afbeeldingen, die je onafhankelijk kun laden?

Ja zijn allemaal verschillende afbeeldingen.
Hoe dan?

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lissy Pixel
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 14:44:00
Quote Anchor link
En hoe zet je nu zo'n cijferplaatje neer en hoe gaat die link er in er uitzien?
 
Crispijn -

Crispijn -

19/11/2008 15:26:00
Quote Anchor link
dat is toch niet zo ingewikkeld?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
for ( $i= 0; $i<= 31; $i+= 1) {
     if($i == date('j')){
          echo '<a href="plaatje'.$i.'.jpg">'.$i.'</a>'.PHP_EOL;
     }
else{
          echo $i.PHP_EOL;
     }
}

?>


Niet getest maar het moet je de juiste kant opbrengen lijkt mij zo
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 16:12:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 14:44:
En hoe zet je nu zo'n cijferplaatje neer en hoe gaat die link er in er uitzien?


De harde code zou worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="dagen/dag1.php" target="_blank"><img src="1.gif" alt="bf"></a>
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 16:52:00
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

for($i=1; $i<25; $i++)
{

    if(date('Ymj') == '200812' . $i)
    {

        echo '<a href="dagen/dag' . $i . '.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }

    else
    {
        echo '<img src="' . $i . '.gif" alt="bf">';
    }
}


?>
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 17:15:00
Quote Anchor link
Dit heb ik voor zover gedaan en ik heb bewust de 2e opzet laten staan voor het volgende namelijk je kan hierin zien dat ik rijen van 6 heb.

Kunnen we dit ook realiseren of vraag ik dan wat absurd?
Hier nog een keer de link:
http://www.beardieforum.com/kerst/

Verder het kan ik dus nu alle pagina's maken en dan uploaden in 1 map en alles gaat vanzelf of niet?
Of kunnen we dit nog testen dus dat we zeg maar de maand november nu doen in plaats van december.
Omdat 1 december er nog niet is zie je nog geen link en dan kan je nog niet testen.
Ik maak dan van dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(date('Ymj') == '200812' . $i)
maak ik
if(date('Ymj') == '200811' . $i)
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 17:20:00
Quote Anchor link
Bij mij zijn het geen rijen van 6.
Het is zo bij mij:
* * * * *
*
* * * * *
*
Enzo.

Tuurlijk kan je testen met 200811.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Ik heb het nu zo dat ik kan testen.
Ik ga nu dus 24 pagina's maken zodat vanaf 1 december alles kan draaien.

Nog een vraagje wanneer iemand bijv. op 1 december op 6 december klikt en dat is te vroeg kan je dan ook zo maken dat ze naar een pagina gaan die dan standaard elke keer de zelfde foutmelding geeft dus een een error pagina?

@ SanThe : gaat het bij jou nu ook goed voor wat betreft hoe jij het ziet?
Ik zie het zo:
*******
*******
*******
****

Bij jou wellicht zo:
*****
*****
*****
*****
****
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/11/2008 18:03:00
Quote Anchor link
@Lissy

Waarom niet zoals het nu is, je kan er niet op klikken, want het is geen linkje.. Maar het is maar een kleine aanpassing hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

for($i=1; $i<25; $i++)
{

    if(date('Ymj') == '200812' . $i)
    {

        echo '<a href="dagen/dag' . $i . '.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }

    else
    {
        echo '<a href="error.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }
}


?>
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 18:38:00
Quote Anchor link
@ Robert : DANK JE WEL voor deze oplossing het werkt voor mij nu prima!!!
@ Allemaal : Geweldig fijn dat alles voor me werkt!!!
Ik kan nu aan het bouwen van de paginas gaan beginnen. TOP!!!
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 19:39:00
Quote Anchor link
@Lissy: Mijn scherm is zeker te klein. ;-)

Ik heb het nu zo:
****
****
****
****
Enz.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 20:29:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 19:39:
@Lissy: Mijn scherm is zeker te klein. ;-)

Ik heb het nu zo:
****
****
****
****
Enz.


Ja dat geloof ik dan ook :|
In ieder geval DANK JE WL voor je hulp!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.