Afbeelding inzoomen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

04/12/2007 19:33:00
Quote Anchor link
Hee..

Ik een plaatje uitvergroten, maar alleen maar een deel van een plaatje.
Dus bijvoorbeeld x=20 tot x=40 (van het plaatje).
Het uitvergroten lukt met: http://nl2.php.net/image_copy_resampled.
Maar hoe vergroot ik nou alleen een bepaald deel?
Mijn leraar zei met SVG, is dat de beste manier?(waarschijnlijk wel anders zegt hij het niet) maar als er ook een manier met php is of javascript is dat makkelijker anders moet ik helemaal nieuwe taal gaan leren..

Groeten Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:07:43
 
Mvos

mvos

04/12/2007 20:18:00
Quote Anchor link
Als je dit script: http://phphulp.nl/php/scripts/9/390/ een beetje aanpast is heb je het. Ik heb het voor mijn eigen site zo gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?PHP
// config
// cfg -------------

$cfg['width']    = '300'; // breedte van het vlak
$cfg['height']    = '300'; // hoogte van het vlak
$cfg['pl']        = 'Hier het plaatje'; // het plaatje
$cfg['stap']    = '150'; // pixels perkeer
$cfg['klein']    = '1'; // 1 voor wel miniatuur en 0 voor niet
$cfg['z']        = '0.5'; // Per keer uitzoomen
//---------------------------------------------- alle functies

class func {
 // inladen
function res($filename){  // van img2pix
if(@imagecreatefromjpeg($filename)){
        return imagecreatefromjpeg($filename);    
    }

    elseif(@imagecreatefromgif($filename)){
        return imagecreatefromgif($filename);    
    }

    elseif(@imagecreatefrompng($filename)){
        return imagecreatefrompng($filename);    
    }

    elseif(@imagecreatefromwbmp($filename)){
        return imagecreatefromwbmp($filename);    
    }
}
function
size($pl) {
$siz = getimagesize($pl);
return $siz;
}

//------------ zoom
function map($pl,$w,$h,$x1,$y1,$keer,$s) {
$xas = ($keer >1) ? $x1-(($w/2)*($keer-1)) : $x1; // stomme () :P
$yas = ($keer >1) ? $y1-(($h/2)*($keer-1)) : $y1;
$siz = $this->size($pl);
$ima = $this->res($pl);
$im = imagecreatetruecolor($w,$h);
$bg = imagecolorallocate($im,255,255,255);
$image = imagecopyresized($im,$ima,0,0,$xas,$yas,$w,$h,($w*$keer),($h*$keer));
header('Content-type: image/png');
imagepng($im);
imagedestroy($im);
imagedestroy($ima);
}
function
mini($pl,$x1,$y1,$w1,$h1,$k) {
$x = ($k >1) ? $x1-(($w1/2)*($k-1)) : $x1;
$y = ($k >1) ? $y1-(($h1/2)*($k-1)) : $y1;
$h = $h1*$k;
$w = $w1*$k;
$ima = $this->res($pl);
$siz = $this->size($pl);
$g = ($siz[0] > 1000 || $siz[1] > 1000) ? 10 : 5;
$wid = round($siz[0]/$g,0);
$hei = round($siz[1]/$g,0);
//---------------------------------
$img = imagecreatetruecolor($wid,$hei);
imagecopyresampled($img,$ima,0,0,0,0,$wid,$hei,$siz[0],$siz[1]);
$color1 =imagecolorallocate($img,255,119,1);
imagerectangle($img,round($x/$g,0),round($y/$g,0),round(($x+$w)/$g,0),round(($y+$h)/$g,0),$color1);
header('Content-type: image/png');
imagepng($img);
imagedestroy($img);
}

//einde class
}
$data = new func;
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if (isset($_GET['page']))
{

if($_GET['page']=='map.php'){
$siz = $data->size($cfg['pl']);
$x = (isset($_GET['x']) && $_GET['x'] >= 0 && ($_GET['x']+$cfg['stap']) <= $siz[0]) ? $_GET['x'] : '0';
$y = (isset($_GET['y']) && $_GET['y'] >= 0 && ($_GET['y']+$cfg['stap']) <= $siz[1]) ? $_GET['y'] : '0';
$k = (isset($_GET['k']) && $_GET['k'] >0) ? $_GET['k'] : '1';
if(is_numeric($_GET['k']) && is_numeric($_GET['x']) && is_numeric($_GET['y']) && $_GET['v'] == 'v') {
$data->map($cfg['pl'],$cfg['width'],$cfg['height'],$x,$y,$k,$cfg['stap']);
}
elseif(is_numeric($_GET['k']) && is_numeric($_GET['x']) && is_numeric($_GET['y']) && $_GET['v'] == 'k' && $cfg['klein'] == 1) {
$data->mini($cfg['pl'],$x,$y,$cfg['width'],$cfg['height'],$k);
}
}
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?PHP
$siz
     = getimagesize($cfg['pl']);
$x = (isset($_GET['x']) && $_GET['x'] >= 0 && ($_GET['x']+$cfg['stap']) <= $siz[0]) ? $_GET['x'] : 0;
$y = (isset($_GET['y']) && $_GET['y'] >= 0 && ($_GET['y']+$cfg['stap']) <= $siz[1]) ? $_GET['y'] : 0;
$k = (isset($_GET['k']) && $_GET['k'] >0) ? $_GET['k'] : 1;
$s = $cfg['stap']*$k;
$ke = ($k-1 >= 1) ? $k-$cfg['z'] : 1;
$minx    = ($x <=0 || ($x-$S) <= 0) ? 0 : ($x-$s);
$plux     = ($x > $siz[0] || ($x+$s) > $siz[0]) ? $x : ($x+$s);
$miny     = ($y <=0 || ($y-$S) <= 0) ? 0 : ($y-$s);
$pluy     = ($y > $siz[1] || ($y+$s) > $siz[1]) ? $y : ($y+$s);
//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
// form
// opmaak

echo "<img src='".$_SERVER['PHP_SELF']."?page=map.php&x=40&y=20&k=".$k."&v=v' width='300' height='300' alt='Map'/>";

?>

Voorbeeld: http://gtaweb.nl/Nieuwe%20map/spoorkaart.php?page=map.php&x=40&y=20&k=1&v=v
 
Vincent

Vincent

04/12/2007 20:21:00
Quote Anchor link
Perfect!
Die had ik nog niet gezien!
Bedankt voor je reactie :-)
En trouwens: Welkom op phphulp.nl!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.