Afbeelding inzoomen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

04/12/2007 19:33:00
Quote Anchor link
Hee..

Ik een plaatje uitvergroten, maar alleen maar een deel van een plaatje.
Dus bijvoorbeeld x=20 tot x=40 (van het plaatje).
Het uitvergroten lukt met: http://nl2.php.net/image_copy_resampled.
Maar hoe vergroot ik nou alleen een bepaald deel?
Mijn leraar zei met SVG, is dat de beste manier?(waarschijnlijk wel anders zegt hij het niet) maar als er ook een manier met php is of javascript is dat makkelijker anders moet ik helemaal nieuwe taal gaan leren..

Groeten Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 04:54:21
 
Mvos

mvos

04/12/2007 20:18:00
Quote Anchor link
Als je dit script: http://phphulp.nl/php/scripts/9/390/ een beetje aanpast is heb je het. Ik heb het voor mijn eigen site zo gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?PHP
// config
// cfg -------------

$cfg['width']    = '300'; // breedte van het vlak
$cfg['height']    = '300'; // hoogte van het vlak
$cfg['pl']        = 'Hier het plaatje'; // het plaatje
$cfg['stap']    = '150'; // pixels perkeer
$cfg['klein']    = '1'; // 1 voor wel miniatuur en 0 voor niet
$cfg['z']        = '0.5'; // Per keer uitzoomen
//---------------------------------------------- alle functies

class func {
 // inladen
function res($filename){  // van img2pix
if(@imagecreatefromjpeg($filename)){
        return imagecreatefromjpeg($filename);    
    }

    elseif(@imagecreatefromgif($filename)){
        return imagecreatefromgif($filename);    
    }

    elseif(@imagecreatefrompng($filename)){
        return imagecreatefrompng($filename);    
    }

    elseif(@imagecreatefromwbmp($filename)){
        return imagecreatefromwbmp($filename);    
    }
}
function
size($pl) {
$siz = getimagesize($pl);
return $siz;
}

//------------ zoom
function map($pl,$w,$h,$x1,$y1,$keer,$s) {
$xas = ($keer >1) ? $x1-(($w/2)*($keer-1)) : $x1; // stomme () :P
$yas = ($keer >1) ? $y1-(($h/2)*($keer-1)) : $y1;
$siz = $this->size($pl);
$ima = $this->res($pl);
$im = imagecreatetruecolor($w,$h);
$bg = imagecolorallocate($im,255,255,255);
$image = imagecopyresized($im,$ima,0,0,$xas,$yas,$w,$h,($w*$keer),($h*$keer));
header('Content-type: image/png');
imagepng($im);
imagedestroy($im);
imagedestroy($ima);
}
function
mini($pl,$x1,$y1,$w1,$h1,$k) {
$x = ($k >1) ? $x1-(($w1/2)*($k-1)) : $x1;
$y = ($k >1) ? $y1-(($h1/2)*($k-1)) : $y1;
$h = $h1*$k;
$w = $w1*$k;
$ima = $this->res($pl);
$siz = $this->size($pl);
$g = ($siz[0] > 1000 || $siz[1] > 1000) ? 10 : 5;
$wid = round($siz[0]/$g,0);
$hei = round($siz[1]/$g,0);
//---------------------------------
$img = imagecreatetruecolor($wid,$hei);
imagecopyresampled($img,$ima,0,0,0,0,$wid,$hei,$siz[0],$siz[1]);
$color1 =imagecolorallocate($img,255,119,1);
imagerectangle($img,round($x/$g,0),round($y/$g,0),round(($x+$w)/$g,0),round(($y+$h)/$g,0),$color1);
header('Content-type: image/png');
imagepng($img);
imagedestroy($img);
}

//einde class
}
$data = new func;
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if (isset($_GET['page']))
{

if($_GET['page']=='map.php'){
$siz = $data->size($cfg['pl']);
$x = (isset($_GET['x']) && $_GET['x'] >= 0 && ($_GET['x']+$cfg['stap']) <= $siz[0]) ? $_GET['x'] : '0';
$y = (isset($_GET['y']) && $_GET['y'] >= 0 && ($_GET['y']+$cfg['stap']) <= $siz[1]) ? $_GET['y'] : '0';
$k = (isset($_GET['k']) && $_GET['k'] >0) ? $_GET['k'] : '1';
if(is_numeric($_GET['k']) && is_numeric($_GET['x']) && is_numeric($_GET['y']) && $_GET['v'] == 'v') {
$data->map($cfg['pl'],$cfg['width'],$cfg['height'],$x,$y,$k,$cfg['stap']);
}
elseif(is_numeric($_GET['k']) && is_numeric($_GET['x']) && is_numeric($_GET['y']) && $_GET['v'] == 'k' && $cfg['klein'] == 1) {
$data->mini($cfg['pl'],$x,$y,$cfg['width'],$cfg['height'],$k);
}
}
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?PHP
$siz
     = getimagesize($cfg['pl']);
$x = (isset($_GET['x']) && $_GET['x'] >= 0 && ($_GET['x']+$cfg['stap']) <= $siz[0]) ? $_GET['x'] : 0;
$y = (isset($_GET['y']) && $_GET['y'] >= 0 && ($_GET['y']+$cfg['stap']) <= $siz[1]) ? $_GET['y'] : 0;
$k = (isset($_GET['k']) && $_GET['k'] >0) ? $_GET['k'] : 1;
$s = $cfg['stap']*$k;
$ke = ($k-1 >= 1) ? $k-$cfg['z'] : 1;
$minx    = ($x <=0 || ($x-$S) <= 0) ? 0 : ($x-$s);
$plux     = ($x > $siz[0] || ($x+$s) > $siz[0]) ? $x : ($x+$s);
$miny     = ($y <=0 || ($y-$S) <= 0) ? 0 : ($y-$s);
$pluy     = ($y > $siz[1] || ($y+$s) > $siz[1]) ? $y : ($y+$s);
//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
// form
// opmaak

echo "<img src='".$_SERVER['PHP_SELF']."?page=map.php&x=40&y=20&k=".$k."&v=v' width='300' height='300' alt='Map'/>";

?>

Voorbeeld: http://gtaweb.nl/Nieuwe%20map/spoorkaart.php?page=map.php&x=40&y=20&k=1&v=v
 
Vincent

Vincent

04/12/2007 20:21:00
Quote Anchor link
Perfect!
Die had ik nog niet gezien!
Bedankt voor je reactie :-)
En trouwens: Welkom op phphulp.nl!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.