[AJAX] hide() wil niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »
Timen kut

Timen kut

12/03/2009 23:16:00
Quote Anchor link
Hello!
Ik heb een aantal reacties, die staan in een div
(div class="kliko" id="reactie(reactieID)")
Waarbij de id dus reactie144 is bv. afhankelijk van de reactieID.
Als ik nu dmv jquery het volgende doe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
var delID= "#reactie"+event.target.name;
 $(delID).hide("slow");

doe gebeurd er helaas helemaal noppes... Iemand enig idee wat dit kan wezen?
de event.target.name is gevuld met het juiste ID(ik kan delID ook gewoon alerten, en dan klopt ie)

Als ik bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(".kliko").hide("slow");

Doe, doet ie 't wel, maar dan hide ie al mn kliko's en das niet de bedoeling :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:37:48
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 23:31:00
Quote Anchor link
Misschien is dit heel stom wat ik nu zeg, ik gebruik zelf geen jquery, maar je zegt dit:

id = reactie(#)

Moet je dan niet ook:

$('reactie'+delID).hide("slow")

Anders heb ik niks gezegd... :/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Timen kut

Timen kut

12/03/2009 23:32:00
Quote Anchor link
dan krijg je dus reactie#reactie144.......
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 23:36:00
Quote Anchor link
juist, ik vat em al... hij identificeert hetzelfde als css-taal :')
 

12/03/2009 23:37:00
Quote Anchor link
Ik snap nog niet helemaal hoe dat met dat id zit, maar je kunt toch gewoon met jQuery dat element opvragen d.m.v zoeken op dat id?
Verder snap ik dat event.target.name niet helemaal. Heb je soms een functie aan die div gehangen, zodat je met die event.target.name probeert terug te vinden welke div die functie nou eigenlijk opgeroepen heeft? Dan kan je ook gebruik maken van this geloof ik.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 23:45:00
Quote Anchor link
klik

Hier hebben ze het over event.target.id...

Nogmaals, ik probeer mee te denken, met wat ik kan verzinnen, en niet met wat ik weet (leermomentje voor mijzelf) :')
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/03/2009 23:56:00
Quote Anchor link
Gebruik Firefox met FireBug, dan zie je snel genoeg wat er mis gaat.
Nog een tip: Doe in je JS eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
console.log($(delID));

Die zou je precies moeten vertellen wat delID dan is. Soort var_dump in PHP, maar hij zet de output in FireBug console. (Werkt ook in Safari en misschien ook in andere browsers).

Wat ook werkt, gewoon een alert($(delID)); Als hij dan undefined, NULL of iets zegt, bestaat het ID gewoon niet. Anders zegt hij wat voor soort element het is.

edit: Dit heeft niks met AJAX te maken. Op de J na dan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Timen kut

Timen kut

13/03/2009 09:12:00
Quote Anchor link
Mijn firebug geeft geen melding, dat is juist het wazige.
die event.target.name is mijn IMG in mn Ahref die dezelfde ID naam mee krijgt.

als ik alert($(delID)); gebruik, dan alert ie [Object object] trouwens(soms wel meerdere keren)

Mijn AJAX
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
$('.delreaction')
                .livequery('click', function(event) {
                    $.ajax({
                    type: "POST",
                    url: "includes/reacties.php?page2=<?=$_GET['page2']?>",
                    data: "reactionID="+event.target.name,
                    cache: false,
                    success: function(html){
                        $("#toonreacties").html(html);
                        var delID= document.getElementById("reactie"+event.target.name);
                         $(delID).hide("slow");
                        // alert(delID);
                        alert($(delID));
                    }
                    
                });
                return false;
            });


En de aanroep:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a class="delreaction" href="verwijderreactie">
    <img src="images/delete.png" alt="verwijder reactie" name="'.$l['reactionsID'].'" title="verwijder reactie" />
</a>


De functie werkt in zijn geheel wel, en hij doet ook wat ie moet doen verder.

console.log("#reactie"+event.target.name);
geeft:
#reactie184

en console.log($(delID));
Geeft mijn gehele document terug o.O
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 10:20:00
Quote Anchor link
Hmm, een soortgelijk iets had ik pas ook, alleen toen ging het over Sortable.
Heb toen, in plaats van in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
receive: function(event,ui) {}

Het event er later aan toegevoegd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('.selector').bind('sortreceive', function(event,ui) { }

Naar mijn idee, zitten er nog net iets teveel bugs in jQuery.

edit: Voor de duidelijkheid: In het eerste voorbeeld klopt de inhoud van ui niet, in het 23 voorbeeld wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Timen kut

Timen kut

13/03/2009 10:25:00
Quote Anchor link
Daar snap ik dus even helemaal niks van, sorry xD
 
Kay Kay

Kay Kay

13/03/2009 18:03:00
Quote Anchor link
Waarom maak je in Godsnaam gebruik van zo'n Library???
Wat heeft het voor zin? Je moet weer helemaal iets opnieuw leren, terwijl alles ook met 'gewoon' Javascript kan :/
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 19:36:00
Quote Anchor link
@HaTe: Omdat hij de events en effecten ervan gebruikt? Omdat het (meestal) cross-browser is? Omdat het met ontwikkelen een stuk sneller gaat? En je argument 'helemaal opnieuw iets leren' is onzin.

@Timen: Hier vind je er meer informatie over: http://docs.jquery.com/Events/bind
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.