[AJAX] hide() wil niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »
Timen kut

Timen kut

12/03/2009 23:16:00
Quote Anchor link
Hello!
Ik heb een aantal reacties, die staan in een div
(div class="kliko" id="reactie(reactieID)")
Waarbij de id dus reactie144 is bv. afhankelijk van de reactieID.
Als ik nu dmv jquery het volgende doe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
var delID= "#reactie"+event.target.name;
 $(delID).hide("slow");

doe gebeurd er helaas helemaal noppes... Iemand enig idee wat dit kan wezen?
de event.target.name is gevuld met het juiste ID(ik kan delID ook gewoon alerten, en dan klopt ie)

Als ik bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(".kliko").hide("slow");

Doe, doet ie 't wel, maar dan hide ie al mn kliko's en das niet de bedoeling :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 22:45:18
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 23:31:00
Quote Anchor link
Misschien is dit heel stom wat ik nu zeg, ik gebruik zelf geen jquery, maar je zegt dit:

id = reactie(#)

Moet je dan niet ook:

$('reactie'+delID).hide("slow")

Anders heb ik niks gezegd... :/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Timen kut

Timen kut

12/03/2009 23:32:00
Quote Anchor link
dan krijg je dus reactie#reactie144.......
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 23:36:00
Quote Anchor link
juist, ik vat em al... hij identificeert hetzelfde als css-taal :')
 

12/03/2009 23:37:00
Quote Anchor link
Ik snap nog niet helemaal hoe dat met dat id zit, maar je kunt toch gewoon met jQuery dat element opvragen d.m.v zoeken op dat id?
Verder snap ik dat event.target.name niet helemaal. Heb je soms een functie aan die div gehangen, zodat je met die event.target.name probeert terug te vinden welke div die functie nou eigenlijk opgeroepen heeft? Dan kan je ook gebruik maken van this geloof ik.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 23:45:00
Quote Anchor link
klik

Hier hebben ze het over event.target.id...

Nogmaals, ik probeer mee te denken, met wat ik kan verzinnen, en niet met wat ik weet (leermomentje voor mijzelf) :')
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/03/2009 23:56:00
Quote Anchor link
Gebruik Firefox met FireBug, dan zie je snel genoeg wat er mis gaat.
Nog een tip: Doe in je JS eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
console.log($(delID));

Die zou je precies moeten vertellen wat delID dan is. Soort var_dump in PHP, maar hij zet de output in FireBug console. (Werkt ook in Safari en misschien ook in andere browsers).

Wat ook werkt, gewoon een alert($(delID)); Als hij dan undefined, NULL of iets zegt, bestaat het ID gewoon niet. Anders zegt hij wat voor soort element het is.

edit: Dit heeft niks met AJAX te maken. Op de J na dan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Timen kut

Timen kut

13/03/2009 09:12:00
Quote Anchor link
Mijn firebug geeft geen melding, dat is juist het wazige.
die event.target.name is mijn IMG in mn Ahref die dezelfde ID naam mee krijgt.

als ik alert($(delID)); gebruik, dan alert ie [Object object] trouwens(soms wel meerdere keren)

Mijn AJAX
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
$('.delreaction')
                .livequery('click', function(event) {
                    $.ajax({
                    type: "POST",
                    url: "includes/reacties.php?page2=<?=$_GET['page2']?>",
                    data: "reactionID="+event.target.name,
                    cache: false,
                    success: function(html){
                        $("#toonreacties").html(html);
                        var delID= document.getElementById("reactie"+event.target.name);
                         $(delID).hide("slow");
                        // alert(delID);
                        alert($(delID));
                    }
                    
                });
                return false;
            });


En de aanroep:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a class="delreaction" href="verwijderreactie">
    <img src="images/delete.png" alt="verwijder reactie" name="'.$l['reactionsID'].'" title="verwijder reactie" />
</a>


De functie werkt in zijn geheel wel, en hij doet ook wat ie moet doen verder.

console.log("#reactie"+event.target.name);
geeft:
#reactie184

en console.log($(delID));
Geeft mijn gehele document terug o.O
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 10:20:00
Quote Anchor link
Hmm, een soortgelijk iets had ik pas ook, alleen toen ging het over Sortable.
Heb toen, in plaats van in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
receive: function(event,ui) {}

Het event er later aan toegevoegd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('.selector').bind('sortreceive', function(event,ui) { }

Naar mijn idee, zitten er nog net iets teveel bugs in jQuery.

edit: Voor de duidelijkheid: In het eerste voorbeeld klopt de inhoud van ui niet, in het 23 voorbeeld wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Timen kut

Timen kut

13/03/2009 10:25:00
Quote Anchor link
Daar snap ik dus even helemaal niks van, sorry xD
 
Kay Kay

Kay Kay

13/03/2009 18:03:00
Quote Anchor link
Waarom maak je in Godsnaam gebruik van zo'n Library???
Wat heeft het voor zin? Je moet weer helemaal iets opnieuw leren, terwijl alles ook met 'gewoon' Javascript kan :/
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 19:36:00
Quote Anchor link
@HaTe: Omdat hij de events en effecten ervan gebruikt? Omdat het (meestal) cross-browser is? Omdat het met ontwikkelen een stuk sneller gaat? En je argument 'helemaal opnieuw iets leren' is onzin.

@Timen: Hier vind je er meer informatie over: http://docs.jquery.com/Events/bind
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.