[AJAX] hide() wil niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »
Timen kut

Timen kut

12/03/2009 23:16:00
Quote Anchor link
Hello!
Ik heb een aantal reacties, die staan in een div
(div class="kliko" id="reactie(reactieID)")
Waarbij de id dus reactie144 is bv. afhankelijk van de reactieID.
Als ik nu dmv jquery het volgende doe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
var delID= "#reactie"+event.target.name;
 $(delID).hide("slow");

doe gebeurd er helaas helemaal noppes... Iemand enig idee wat dit kan wezen?
de event.target.name is gevuld met het juiste ID(ik kan delID ook gewoon alerten, en dan klopt ie)

Als ik bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(".kliko").hide("slow");

Doe, doet ie 't wel, maar dan hide ie al mn kliko's en das niet de bedoeling :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 16:37:11
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 23:31:00
Quote Anchor link
Misschien is dit heel stom wat ik nu zeg, ik gebruik zelf geen jquery, maar je zegt dit:

id = reactie(#)

Moet je dan niet ook:

$('reactie'+delID).hide("slow")

Anders heb ik niks gezegd... :/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Timen kut

Timen kut

12/03/2009 23:32:00
Quote Anchor link
dan krijg je dus reactie#reactie144.......
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 23:36:00
Quote Anchor link
juist, ik vat em al... hij identificeert hetzelfde als css-taal :')
 

12/03/2009 23:37:00
Quote Anchor link
Ik snap nog niet helemaal hoe dat met dat id zit, maar je kunt toch gewoon met jQuery dat element opvragen d.m.v zoeken op dat id?
Verder snap ik dat event.target.name niet helemaal. Heb je soms een functie aan die div gehangen, zodat je met die event.target.name probeert terug te vinden welke div die functie nou eigenlijk opgeroepen heeft? Dan kan je ook gebruik maken van this geloof ik.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

12/03/2009 23:45:00
Quote Anchor link
klik

Hier hebben ze het over event.target.id...

Nogmaals, ik probeer mee te denken, met wat ik kan verzinnen, en niet met wat ik weet (leermomentje voor mijzelf) :')
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/03/2009 23:56:00
Quote Anchor link
Gebruik Firefox met FireBug, dan zie je snel genoeg wat er mis gaat.
Nog een tip: Doe in je JS eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
console.log($(delID));

Die zou je precies moeten vertellen wat delID dan is. Soort var_dump in PHP, maar hij zet de output in FireBug console. (Werkt ook in Safari en misschien ook in andere browsers).

Wat ook werkt, gewoon een alert($(delID)); Als hij dan undefined, NULL of iets zegt, bestaat het ID gewoon niet. Anders zegt hij wat voor soort element het is.

edit: Dit heeft niks met AJAX te maken. Op de J na dan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Timen kut

Timen kut

13/03/2009 09:12:00
Quote Anchor link
Mijn firebug geeft geen melding, dat is juist het wazige.
die event.target.name is mijn IMG in mn Ahref die dezelfde ID naam mee krijgt.

als ik alert($(delID)); gebruik, dan alert ie [Object object] trouwens(soms wel meerdere keren)

Mijn AJAX
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
$('.delreaction')
                .livequery('click', function(event) {
                    $.ajax({
                    type: "POST",
                    url: "includes/reacties.php?page2=<?=$_GET['page2']?>",
                    data: "reactionID="+event.target.name,
                    cache: false,
                    success: function(html){
                        $("#toonreacties").html(html);
                        var delID= document.getElementById("reactie"+event.target.name);
                         $(delID).hide("slow");
                        // alert(delID);
                        alert($(delID));
                    }
                    
                });
                return false;
            });


En de aanroep:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a class="delreaction" href="verwijderreactie">
    <img src="images/delete.png" alt="verwijder reactie" name="'.$l['reactionsID'].'" title="verwijder reactie" />
</a>


De functie werkt in zijn geheel wel, en hij doet ook wat ie moet doen verder.

console.log("#reactie"+event.target.name);
geeft:
#reactie184

en console.log($(delID));
Geeft mijn gehele document terug o.O
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 10:20:00
Quote Anchor link
Hmm, een soortgelijk iets had ik pas ook, alleen toen ging het over Sortable.
Heb toen, in plaats van in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
receive: function(event,ui) {}

Het event er later aan toegevoegd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('.selector').bind('sortreceive', function(event,ui) { }

Naar mijn idee, zitten er nog net iets teveel bugs in jQuery.

edit: Voor de duidelijkheid: In het eerste voorbeeld klopt de inhoud van ui niet, in het 23 voorbeeld wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Timen kut

Timen kut

13/03/2009 10:25:00
Quote Anchor link
Daar snap ik dus even helemaal niks van, sorry xD
 
Kay Kay

Kay Kay

13/03/2009 18:03:00
Quote Anchor link
Waarom maak je in Godsnaam gebruik van zo'n Library???
Wat heeft het voor zin? Je moet weer helemaal iets opnieuw leren, terwijl alles ook met 'gewoon' Javascript kan :/
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 19:36:00
Quote Anchor link
@HaTe: Omdat hij de events en effecten ervan gebruikt? Omdat het (meestal) cross-browser is? Omdat het met ontwikkelen een stuk sneller gaat? En je argument 'helemaal opnieuw iets leren' is onzin.

@Timen: Hier vind je er meer informatie over: http://docs.jquery.com/Events/bind
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.