alert!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:38:53
Quote Anchor link
Hallo,
ik wil graag als iemand op een knop drukt (op een pagina) dat iedereen die ook de pagina bekijkt een alert krijgt.. Is dit mogelijk?

Maurice
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:54:08
 
Jacco Engel

Jacco Engel

27/10/2010 14:40:19
Quote Anchor link
met ajax en setinterval moet een eind kunnen komen.

Maar waarom?
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:41:15
Quote Anchor link
Ik wil als iemand beneden op de knop eten drukt dat iedereen een melding krijgt, als er iets aan de hand is dat iedereen daar een melding van krijgt

Snappelijk? (combi van snappen en begrijpen :P)
Gewijzigd op 27/10/2010 14:42:26 door Maurice van der Elst
 
Jacco Engel

Jacco Engel

27/10/2010 14:44:25
Quote Anchor link
ik snap wat je wil doen dat is het probleem niet, snap alleen het nut niet :P maar ja dat zal wel aan mij liggen
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:45:09
Quote Anchor link
Hoeven ze niet te roepen ;) schilt weer verdiepingen :P
 
- Mark -

- Mark -

27/10/2010 14:47:56
Quote Anchor link
En als ze nu niet achter hun PC zitten/browser open hebben staan? :p is dit niet een beetje overkill?
 
- Dave -

- Dave -

27/10/2010 14:48:28
Quote Anchor link
Je zou dit met AJAX, PHP en een database kunnen doen.

Als voorbeeld in de database staat een waarde die standaard 0 is.
Als je op de knop klikt dan wordt die waarde 1 en op bepaalde pagina's zet je een AJAX script neer die om de zoveel tijd een PHP script laadt waarin een query staat die checkt of de waarde 1 is of niet.

Het is natuurlijk een voorbeeld. Zal vast wel een makkelijker manier voor zijn.
Gewijzigd op 27/10/2010 14:49:05 door - Dave -
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:50:43
Quote Anchor link
Mark Coenen op 27/10/2010 14:47:56:
En als ze nu niet achter hun PC zitten/browser open hebben staan? :p is dit niet een beetje overkill?


Die staan altijd open/aan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2010 14:52:59
Quote Anchor link
Kan je net zo goed 'netsend' gebruiken.... :-P
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:53:39
Quote Anchor link
Kan, maar dat kan niet in een webpagina, ik wil juist voorgeprogrammeerde alerts er in hebben..
 
- Mark -

- Mark -

27/10/2010 14:56:11
Quote Anchor link
:p of iedereen een E-mail sturen als je op die knop drukt. Dan heb je ook iedereen te pakken die net even niet achter zijn/haar PC zit. Er van uit gegaan dat iedereen een moderne telefoon heeft.
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:56:51
Quote Anchor link
Dat was niet het idee :$ Sorry, wel goed plan misschien doe ik dat ook later nog wel!
 
Jacco Engel

Jacco Engel

27/10/2010 15:00:01
Quote Anchor link
iedereen een sms sturen met een klik op de knop?q
 
- Mark -

- Mark -

27/10/2010 15:01:11
Quote Anchor link
SMS kost geld, E-mail niet.
 
Chris -

Chris -

27/10/2010 15:01:59
Quote Anchor link
Iedereen moet dan de hele tijd de pagina open hebben staan, denk je dat iedereen dat gaat doen? ;-)

Buiten een email sturen, kun je ook een applicatie maken die opstart met de gebruiker en in de achtergrond draait, en luistert naar een server. Druk op de knop en iedereen krijgt een alert (messagebox)..
 
- SanThe -

- SanThe -

27/10/2010 15:07:48
Quote Anchor link
Gewoon alle stoppen in de stoppenkast even uitdoen en iedereen weet dat er iets aan de hand is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2010 15:33:13
Quote Anchor link
- SanThe - op 27/10/2010 15:07:48:
Gewoon alle stoppen in de stoppenkast even uitdoen en iedereen weet dat er iets aan de hand is.

En toen was een bladzijde van 'mijn_geweldige_lange_scriptie.docx' kwijt.
Vaarwel diploma :P.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

27/10/2010 15:35:08
Quote Anchor link
@santhe haha, wij hadden op het mvbo iets van novel geloof ik , daar konden de admins bijvoorbeeld ook je pc overnemen. misschien dat je daar iets aan hebt.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

27/10/2010 15:59:39
Quote Anchor link
effe uit de losse pols..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
//je hebt wel jQuery erbij nodig..
var page = 'pagina.php', key = 'Thekey', interval = '2000';

//om de 2 seconde een update
//key = x_useragent vang je op door gebruik van $_SERVER['HTTP_X_USERAGENT']

function update_alert()
{
 $.ajax({ type: "POST", url: page, dataType: "json",
  beforeSend: function(xhr)
  {
    xhr.setRequestHeader("Accept", "text/javascript");
    xhr.setRequestHeader("X_USERAGENT", key);
  },                            
  success: function(data)
    {
      if(data.alert)
      {
          alert(data.message);
      }
    }
  });
  counter_count();
}

function counter_count() {
    setTimeout(function(){ update_alert(); }, interval);
}

$(document).ready(function() { update_alert() });


php mag je zelf in elkaar zetten ;p

trouwens je kunt ook gebruik maken van sockets, denk dat dat veel sneller gaat dan mijn voorbeeld dat om de 2 seconde een update voert..
Gewijzigd op 27/10/2010 15:59:53 door Kumkwat Trender
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 16:37:34
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties ik ga eens even puzzelen mocht er nog iemand iets hebben/weten zal ik dat aandachtig door lezen

Toevoeging verwijderd op 27/10/2010 18:16:42:
Gewijzigd op 27/10/2010 18:16:21 door Maurice van der Elst
 
Joakim Broden

Joakim Broden

27/10/2010 18:00:57
Quote Anchor link
Maurice van der Elst op 27/10/2010 16:37:34:
Bedankt voor de reacties ik ga eens even puzzelen mocht er nog iemand iets hebben/weten zal ik dat aandachtig door lezen

Toevoeging op 27/10/2010 16:58:33:

ps: Bestaat er niet een scriptje dat er voor zorg dat iedereen die de pagina ziet een melding krijgt?


Nou zo aandachtig lees je dus niet, antwoord is hierboven al gegeven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.