alert!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:38:53
Quote Anchor link
Hallo,
ik wil graag als iemand op een knop drukt (op een pagina) dat iedereen die ook de pagina bekijkt een alert krijgt.. Is dit mogelijk?

Maurice
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 16:20:00
 
Jacco Engel

Jacco Engel

27/10/2010 14:40:19
Quote Anchor link
met ajax en setinterval moet een eind kunnen komen.

Maar waarom?
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:41:15
Quote Anchor link
Ik wil als iemand beneden op de knop eten drukt dat iedereen een melding krijgt, als er iets aan de hand is dat iedereen daar een melding van krijgt

Snappelijk? (combi van snappen en begrijpen :P)
Gewijzigd op 27/10/2010 14:42:26 door Maurice van der Elst
 
Jacco Engel

Jacco Engel

27/10/2010 14:44:25
Quote Anchor link
ik snap wat je wil doen dat is het probleem niet, snap alleen het nut niet :P maar ja dat zal wel aan mij liggen
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:45:09
Quote Anchor link
Hoeven ze niet te roepen ;) schilt weer verdiepingen :P
 
- Mark -

- Mark -

27/10/2010 14:47:56
Quote Anchor link
En als ze nu niet achter hun PC zitten/browser open hebben staan? :p is dit niet een beetje overkill?
 
- Dave -

- Dave -

27/10/2010 14:48:28
Quote Anchor link
Je zou dit met AJAX, PHP en een database kunnen doen.

Als voorbeeld in de database staat een waarde die standaard 0 is.
Als je op de knop klikt dan wordt die waarde 1 en op bepaalde pagina's zet je een AJAX script neer die om de zoveel tijd een PHP script laadt waarin een query staat die checkt of de waarde 1 is of niet.

Het is natuurlijk een voorbeeld. Zal vast wel een makkelijker manier voor zijn.
Gewijzigd op 27/10/2010 14:49:05 door - Dave -
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:50:43
Quote Anchor link
Mark Coenen op 27/10/2010 14:47:56:
En als ze nu niet achter hun PC zitten/browser open hebben staan? :p is dit niet een beetje overkill?


Die staan altijd open/aan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2010 14:52:59
Quote Anchor link
Kan je net zo goed 'netsend' gebruiken.... :-P
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:53:39
Quote Anchor link
Kan, maar dat kan niet in een webpagina, ik wil juist voorgeprogrammeerde alerts er in hebben..
 
- Mark -

- Mark -

27/10/2010 14:56:11
Quote Anchor link
:p of iedereen een E-mail sturen als je op die knop drukt. Dan heb je ook iedereen te pakken die net even niet achter zijn/haar PC zit. Er van uit gegaan dat iedereen een moderne telefoon heeft.
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:56:51
Quote Anchor link
Dat was niet het idee :$ Sorry, wel goed plan misschien doe ik dat ook later nog wel!
 
Jacco Engel

Jacco Engel

27/10/2010 15:00:01
Quote Anchor link
iedereen een sms sturen met een klik op de knop?q
 
- Mark -

- Mark -

27/10/2010 15:01:11
Quote Anchor link
SMS kost geld, E-mail niet.
 
Chris -

Chris -

27/10/2010 15:01:59
Quote Anchor link
Iedereen moet dan de hele tijd de pagina open hebben staan, denk je dat iedereen dat gaat doen? ;-)

Buiten een email sturen, kun je ook een applicatie maken die opstart met de gebruiker en in de achtergrond draait, en luistert naar een server. Druk op de knop en iedereen krijgt een alert (messagebox)..
 
- SanThe -

- SanThe -

27/10/2010 15:07:48
Quote Anchor link
Gewoon alle stoppen in de stoppenkast even uitdoen en iedereen weet dat er iets aan de hand is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2010 15:33:13
Quote Anchor link
- SanThe - op 27/10/2010 15:07:48:
Gewoon alle stoppen in de stoppenkast even uitdoen en iedereen weet dat er iets aan de hand is.

En toen was een bladzijde van 'mijn_geweldige_lange_scriptie.docx' kwijt.
Vaarwel diploma :P.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

27/10/2010 15:35:08
Quote Anchor link
@santhe haha, wij hadden op het mvbo iets van novel geloof ik , daar konden de admins bijvoorbeeld ook je pc overnemen. misschien dat je daar iets aan hebt.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

27/10/2010 15:59:39
Quote Anchor link
effe uit de losse pols..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
//je hebt wel jQuery erbij nodig..
var page = 'pagina.php', key = 'Thekey', interval = '2000';

//om de 2 seconde een update
//key = x_useragent vang je op door gebruik van $_SERVER['HTTP_X_USERAGENT']

function update_alert()
{
 $.ajax({ type: "POST", url: page, dataType: "json",
  beforeSend: function(xhr)
  {
    xhr.setRequestHeader("Accept", "text/javascript");
    xhr.setRequestHeader("X_USERAGENT", key);
  },                            
  success: function(data)
    {
      if(data.alert)
      {
          alert(data.message);
      }
    }
  });
  counter_count();
}

function counter_count() {
    setTimeout(function(){ update_alert(); }, interval);
}

$(document).ready(function() { update_alert() });


php mag je zelf in elkaar zetten ;p

trouwens je kunt ook gebruik maken van sockets, denk dat dat veel sneller gaat dan mijn voorbeeld dat om de 2 seconde een update voert..
Gewijzigd op 27/10/2010 15:59:53 door Kumkwat Trender
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 16:37:34
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties ik ga eens even puzzelen mocht er nog iemand iets hebben/weten zal ik dat aandachtig door lezen

Toevoeging verwijderd op 27/10/2010 18:16:42:
Gewijzigd op 27/10/2010 18:16:21 door Maurice van der Elst
 
Joakim Broden

Joakim Broden

27/10/2010 18:00:57
Quote Anchor link
Maurice van der Elst op 27/10/2010 16:37:34:
Bedankt voor de reacties ik ga eens even puzzelen mocht er nog iemand iets hebben/weten zal ik dat aandachtig door lezen

Toevoeging op 27/10/2010 16:58:33:

ps: Bestaat er niet een scriptje dat er voor zorg dat iedereen die de pagina ziet een melding krijgt?


Nou zo aandachtig lees je dus niet, antwoord is hierboven al gegeven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.