alert!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:38:53
Quote Anchor link
Hallo,
ik wil graag als iemand op een knop drukt (op een pagina) dat iedereen die ook de pagina bekijkt een alert krijgt.. Is dit mogelijk?

Maurice
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:11:48
 
Jacco Engel

Jacco Engel

27/10/2010 14:40:19
Quote Anchor link
met ajax en setinterval moet een eind kunnen komen.

Maar waarom?
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:41:15
Quote Anchor link
Ik wil als iemand beneden op de knop eten drukt dat iedereen een melding krijgt, als er iets aan de hand is dat iedereen daar een melding van krijgt

Snappelijk? (combi van snappen en begrijpen :P)
Gewijzigd op 27/10/2010 14:42:26 door Maurice van der Elst
 
Jacco Engel

Jacco Engel

27/10/2010 14:44:25
Quote Anchor link
ik snap wat je wil doen dat is het probleem niet, snap alleen het nut niet :P maar ja dat zal wel aan mij liggen
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:45:09
Quote Anchor link
Hoeven ze niet te roepen ;) schilt weer verdiepingen :P
 
- Mark -

- Mark -

27/10/2010 14:47:56
Quote Anchor link
En als ze nu niet achter hun PC zitten/browser open hebben staan? :p is dit niet een beetje overkill?
 
- Dave -

- Dave -

27/10/2010 14:48:28
Quote Anchor link
Je zou dit met AJAX, PHP en een database kunnen doen.

Als voorbeeld in de database staat een waarde die standaard 0 is.
Als je op de knop klikt dan wordt die waarde 1 en op bepaalde pagina's zet je een AJAX script neer die om de zoveel tijd een PHP script laadt waarin een query staat die checkt of de waarde 1 is of niet.

Het is natuurlijk een voorbeeld. Zal vast wel een makkelijker manier voor zijn.
Gewijzigd op 27/10/2010 14:49:05 door - Dave -
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:50:43
Quote Anchor link
Mark Coenen op 27/10/2010 14:47:56:
En als ze nu niet achter hun PC zitten/browser open hebben staan? :p is dit niet een beetje overkill?


Die staan altijd open/aan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2010 14:52:59
Quote Anchor link
Kan je net zo goed 'netsend' gebruiken.... :-P
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:53:39
Quote Anchor link
Kan, maar dat kan niet in een webpagina, ik wil juist voorgeprogrammeerde alerts er in hebben..
 
- Mark -

- Mark -

27/10/2010 14:56:11
Quote Anchor link
:p of iedereen een E-mail sturen als je op die knop drukt. Dan heb je ook iedereen te pakken die net even niet achter zijn/haar PC zit. Er van uit gegaan dat iedereen een moderne telefoon heeft.
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 14:56:51
Quote Anchor link
Dat was niet het idee :$ Sorry, wel goed plan misschien doe ik dat ook later nog wel!
 
Jacco Engel

Jacco Engel

27/10/2010 15:00:01
Quote Anchor link
iedereen een sms sturen met een klik op de knop?q
 
- Mark -

- Mark -

27/10/2010 15:01:11
Quote Anchor link
SMS kost geld, E-mail niet.
 
Chris -

Chris -

27/10/2010 15:01:59
Quote Anchor link
Iedereen moet dan de hele tijd de pagina open hebben staan, denk je dat iedereen dat gaat doen? ;-)

Buiten een email sturen, kun je ook een applicatie maken die opstart met de gebruiker en in de achtergrond draait, en luistert naar een server. Druk op de knop en iedereen krijgt een alert (messagebox)..
 
- SanThe -

- SanThe -

27/10/2010 15:07:48
Quote Anchor link
Gewoon alle stoppen in de stoppenkast even uitdoen en iedereen weet dat er iets aan de hand is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/10/2010 15:33:13
Quote Anchor link
- SanThe - op 27/10/2010 15:07:48:
Gewoon alle stoppen in de stoppenkast even uitdoen en iedereen weet dat er iets aan de hand is.

En toen was een bladzijde van 'mijn_geweldige_lange_scriptie.docx' kwijt.
Vaarwel diploma :P.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

27/10/2010 15:35:08
Quote Anchor link
@santhe haha, wij hadden op het mvbo iets van novel geloof ik , daar konden de admins bijvoorbeeld ook je pc overnemen. misschien dat je daar iets aan hebt.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

27/10/2010 15:59:39
Quote Anchor link
effe uit de losse pols..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
//je hebt wel jQuery erbij nodig..
var page = 'pagina.php', key = 'Thekey', interval = '2000';

//om de 2 seconde een update
//key = x_useragent vang je op door gebruik van $_SERVER['HTTP_X_USERAGENT']

function update_alert()
{
 $.ajax({ type: "POST", url: page, dataType: "json",
  beforeSend: function(xhr)
  {
    xhr.setRequestHeader("Accept", "text/javascript");
    xhr.setRequestHeader("X_USERAGENT", key);
  },                            
  success: function(data)
    {
      if(data.alert)
      {
          alert(data.message);
      }
    }
  });
  counter_count();
}

function counter_count() {
    setTimeout(function(){ update_alert(); }, interval);
}

$(document).ready(function() { update_alert() });


php mag je zelf in elkaar zetten ;p

trouwens je kunt ook gebruik maken van sockets, denk dat dat veel sneller gaat dan mijn voorbeeld dat om de 2 seconde een update voert..
Gewijzigd op 27/10/2010 15:59:53 door Kumkwat Trender
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

27/10/2010 16:37:34
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties ik ga eens even puzzelen mocht er nog iemand iets hebben/weten zal ik dat aandachtig door lezen

Toevoeging verwijderd op 27/10/2010 18:16:42:
Gewijzigd op 27/10/2010 18:16:21 door Maurice van der Elst
 
Joakim Broden

Joakim Broden

27/10/2010 18:00:57
Quote Anchor link
Maurice van der Elst op 27/10/2010 16:37:34:
Bedankt voor de reacties ik ga eens even puzzelen mocht er nog iemand iets hebben/weten zal ik dat aandachtig door lezen

Toevoeging op 27/10/2010 16:58:33:

ps: Bestaat er niet een scriptje dat er voor zorg dat iedereen die de pagina ziet een melding krijgt?


Nou zo aandachtig lees je dus niet, antwoord is hierboven al gegeven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.