Apart selecteren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 18:33:00
Quote Anchor link
Hoi hier ben ik weer :P

Ik heb nu een tabel met zeg maar 10.000 dorpjes. Bij het registreren krijg je 1 dorpje die aan jouw naam wordt toegekend.
Later moet het ook mogelijk zijn om meerdere dorpjes te krijgen.
Nu heb ik een pagina waarbij je (eerste) dorpje wordt geshowed, met de gegevens uit de tabel dorpen.

Wat is de manier om later als je op de link klikt naar dorp 2 bijv te gaan? Bestaat er zoiets als een fake GET_ID?
Het dorp moet namelijk worden opgeroepen via de eigenaar naam en het ID.

Ik hoop dat jullie het een beetje snappen ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 06:16:29
 

24/06/2008 19:27:00
Quote Anchor link
Nee ik volg het niet. Als je op een link klikt, dan kan je toch gewoon vars mee geven? Zoals hier op phphulp:
showtopic.php?cat=1&id=50375&lasttopic=1
Die kan je dan weer in php met $_GET d'r uitvissen...
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:30:00
Quote Anchor link
Hoe wil je dat doen als je 1.002.001 dorpen in je tabel hebt en die dus in je bestand allemaal in moet voeren?
Dat kan natuurlijk niet
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Ik denk dat ik het snap. Je zou kunnen doen:
link.php?dorp=2

En dan vervolgens in je query met een limit het 2e dorpje van die gebruiker eruit halen.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Misschien denk ik wel helemaal verkeerd, ben al weer te lang bezig voor vandaag ¬¬
 

24/06/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Dennis de Vries schreef op 24.06.2008 19:30:
Hoe wil je dat doen als je 1.002.001 dorpen in je tabel hebt en die dus in je bestand allemaal in moet voeren?
Dat kan natuurlijk niet

Hoe bedoel je in moet voeren? Zo'n link laat je ook lekker door php genereren.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:34:00
Quote Anchor link
Ja dat kan een manier zijn Aron.
Zijn 2e dorp heeft bij het ID 295 in de tabel 'dorpen'.

Hoe kan je die er dan uitvissen?

Probleem is wel, je overzicht wordt met flash weergeven. Die haalt de data ook uit een file en die moet dus ook meteen worden aangepast als je naar je 2e dorpje gaat.
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 19:36:00
Quote Anchor link
Als de gebruiker dorp 1 en 3 mag gebruiken.
krijg je imo gewoon dorp.php?dorp=1 en dorp.php?dorp=3
dan kun je op die manier 1 of 3 uit je DB gaan vissen..
als er nou 5 dorpen of 10.000 dorpen inzitten maakt dan niet uit....

Edit: moet je dat dorp=1 en dorp=3 wel effe automatiseren uiteraard:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 

24/06/2008 19:36:00
Quote Anchor link
Dennis de Vries schreef op 24.06.2008 19:34:
Ja dat kan een manier zijn Aron.
Zijn 2e dorp heeft bij het ID 295 in de tabel 'dorpen'.

Hoe kan je die er dan uitvissen?

Waar oder je die tabel dan niet op? Kan je daar dan niet een query om bouwen?

Dennis de Vries schreef op 24.06.2008 19:34:
Probleem is wel, je overzicht wordt met flash weergeven. Die haalt de data ook uit een file en die moet dus ook meteen worden aangepast als je naar je 2e dorpje gaat.

Zoals je zelf zegt, flash haalt data op uit een bestand. Flash en php gaat wel goed samen.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:37:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het wel zo simpel Timen, ben misschien te ongeconcentreerd ;)
Zal later even weer kijken, I'm takin' a break.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:32:00
Quote Anchor link
Oke ik haal nu alle dorpen die ik bezit met een loopje uit de database, met de link:

home-in.php?dorp=ID (ID is dan bijv 1 en 2).

Hoe kan ik nu bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$hout = number_format($dorp->hout, 0, '.' , '.');

het goede dorp, in $dorp laten 'maken'?
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 20:35:00
Quote Anchor link
Hmm... $array['dorpnaam']??
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:41:00
Quote Anchor link
En nu toegepast? Volgens mij werkt dat niet hoor
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Ik weet verder niet wat je met die dorpsnaam moet, maar DMV dat dorpenID kun je de naam achterhalen en die er neer zetten.

Wat ook kan is het dorpenID er aan vastplakken..
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:49:00
Quote Anchor link
Nou kijk,

In een apart rijtje staan al je dorpen, die uit de tabel 'dorpen' worden gehaald.
Als er in het spel 50.000 dorpen van verschillende spelers zijn wil je dit snel en goed uit de database halen met het ID van de desbetreffende dorpen.

Hoe doe ik dit als de link van één van je dorpen zeg maar: home-in.php?dorp=5000 is?
 
Ricolo

Ricolo

24/06/2008 20:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$sql
= mysql_query("SELECT hout FROM tabel WHERE naamdorp = '$_GET['dorp']'");
$dorp = mysql_fetch_object($sql);
$hout = number_format($dorp->hout, 0, '.' , '.');

echo $hout;

?>


Zo zou ik het doen, weet echter niet of je dat bedoelt...?!
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 20:54:00
Quote Anchor link
Zowel de dorpen tabel als de dorpenID tabel leegtrekken en die koppelen..
Als jij het ID van een dorp weet, weet je dus ook de dorpsnaam

Ik weet alleen niet precies wat je plan is :p dus ik gok maar een beetje in de goede richting :D
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:55:00
Quote Anchor link
@ Rico,

Het werkt!
Wat een makkelijke oplossing zeg, ik was er zo dichtbij ;)

De anderen ook bedankt! Zeker weer wat aan gehad.

Tot de volgende keer :)
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

24/06/2008 21:26:00
Quote Anchor link
Tnx! Daar had ik ook iets aan :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Miranda Verburg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.