Apart selecteren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 18:33:00
Quote Anchor link
Hoi hier ben ik weer :P

Ik heb nu een tabel met zeg maar 10.000 dorpjes. Bij het registreren krijg je 1 dorpje die aan jouw naam wordt toegekend.
Later moet het ook mogelijk zijn om meerdere dorpjes te krijgen.
Nu heb ik een pagina waarbij je (eerste) dorpje wordt geshowed, met de gegevens uit de tabel dorpen.

Wat is de manier om later als je op de link klikt naar dorp 2 bijv te gaan? Bestaat er zoiets als een fake GET_ID?
Het dorp moet namelijk worden opgeroepen via de eigenaar naam en het ID.

Ik hoop dat jullie het een beetje snappen ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:22:23
 

24/06/2008 19:27:00
Quote Anchor link
Nee ik volg het niet. Als je op een link klikt, dan kan je toch gewoon vars mee geven? Zoals hier op phphulp:
showtopic.php?cat=1&id=50375&lasttopic=1
Die kan je dan weer in php met $_GET d'r uitvissen...
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:30:00
Quote Anchor link
Hoe wil je dat doen als je 1.002.001 dorpen in je tabel hebt en die dus in je bestand allemaal in moet voeren?
Dat kan natuurlijk niet
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Ik denk dat ik het snap. Je zou kunnen doen:
link.php?dorp=2

En dan vervolgens in je query met een limit het 2e dorpje van die gebruiker eruit halen.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Misschien denk ik wel helemaal verkeerd, ben al weer te lang bezig voor vandaag ¬¬
 

24/06/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Dennis de Vries schreef op 24.06.2008 19:30:
Hoe wil je dat doen als je 1.002.001 dorpen in je tabel hebt en die dus in je bestand allemaal in moet voeren?
Dat kan natuurlijk niet

Hoe bedoel je in moet voeren? Zo'n link laat je ook lekker door php genereren.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:34:00
Quote Anchor link
Ja dat kan een manier zijn Aron.
Zijn 2e dorp heeft bij het ID 295 in de tabel 'dorpen'.

Hoe kan je die er dan uitvissen?

Probleem is wel, je overzicht wordt met flash weergeven. Die haalt de data ook uit een file en die moet dus ook meteen worden aangepast als je naar je 2e dorpje gaat.
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 19:36:00
Quote Anchor link
Als de gebruiker dorp 1 en 3 mag gebruiken.
krijg je imo gewoon dorp.php?dorp=1 en dorp.php?dorp=3
dan kun je op die manier 1 of 3 uit je DB gaan vissen..
als er nou 5 dorpen of 10.000 dorpen inzitten maakt dan niet uit....

Edit: moet je dat dorp=1 en dorp=3 wel effe automatiseren uiteraard:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 

24/06/2008 19:36:00
Quote Anchor link
Dennis de Vries schreef op 24.06.2008 19:34:
Ja dat kan een manier zijn Aron.
Zijn 2e dorp heeft bij het ID 295 in de tabel 'dorpen'.

Hoe kan je die er dan uitvissen?

Waar oder je die tabel dan niet op? Kan je daar dan niet een query om bouwen?

Dennis de Vries schreef op 24.06.2008 19:34:
Probleem is wel, je overzicht wordt met flash weergeven. Die haalt de data ook uit een file en die moet dus ook meteen worden aangepast als je naar je 2e dorpje gaat.

Zoals je zelf zegt, flash haalt data op uit een bestand. Flash en php gaat wel goed samen.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:37:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het wel zo simpel Timen, ben misschien te ongeconcentreerd ;)
Zal later even weer kijken, I'm takin' a break.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:32:00
Quote Anchor link
Oke ik haal nu alle dorpen die ik bezit met een loopje uit de database, met de link:

home-in.php?dorp=ID (ID is dan bijv 1 en 2).

Hoe kan ik nu bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$hout = number_format($dorp->hout, 0, '.' , '.');

het goede dorp, in $dorp laten 'maken'?
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 20:35:00
Quote Anchor link
Hmm... $array['dorpnaam']??
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:41:00
Quote Anchor link
En nu toegepast? Volgens mij werkt dat niet hoor
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Ik weet verder niet wat je met die dorpsnaam moet, maar DMV dat dorpenID kun je de naam achterhalen en die er neer zetten.

Wat ook kan is het dorpenID er aan vastplakken..
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:49:00
Quote Anchor link
Nou kijk,

In een apart rijtje staan al je dorpen, die uit de tabel 'dorpen' worden gehaald.
Als er in het spel 50.000 dorpen van verschillende spelers zijn wil je dit snel en goed uit de database halen met het ID van de desbetreffende dorpen.

Hoe doe ik dit als de link van één van je dorpen zeg maar: home-in.php?dorp=5000 is?
 
Ricolo

Ricolo

24/06/2008 20:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$sql
= mysql_query("SELECT hout FROM tabel WHERE naamdorp = '$_GET['dorp']'");
$dorp = mysql_fetch_object($sql);
$hout = number_format($dorp->hout, 0, '.' , '.');

echo $hout;

?>


Zo zou ik het doen, weet echter niet of je dat bedoelt...?!
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 20:54:00
Quote Anchor link
Zowel de dorpen tabel als de dorpenID tabel leegtrekken en die koppelen..
Als jij het ID van een dorp weet, weet je dus ook de dorpsnaam

Ik weet alleen niet precies wat je plan is :p dus ik gok maar een beetje in de goede richting :D
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:55:00
Quote Anchor link
@ Rico,

Het werkt!
Wat een makkelijke oplossing zeg, ik was er zo dichtbij ;)

De anderen ook bedankt! Zeker weer wat aan gehad.

Tot de volgende keer :)
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

24/06/2008 21:26:00
Quote Anchor link
Tnx! Daar had ik ook iets aan :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Miranda Verburg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.