Apart selecteren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 18:33:00
Quote Anchor link
Hoi hier ben ik weer :P

Ik heb nu een tabel met zeg maar 10.000 dorpjes. Bij het registreren krijg je 1 dorpje die aan jouw naam wordt toegekend.
Later moet het ook mogelijk zijn om meerdere dorpjes te krijgen.
Nu heb ik een pagina waarbij je (eerste) dorpje wordt geshowed, met de gegevens uit de tabel dorpen.

Wat is de manier om later als je op de link klikt naar dorp 2 bijv te gaan? Bestaat er zoiets als een fake GET_ID?
Het dorp moet namelijk worden opgeroepen via de eigenaar naam en het ID.

Ik hoop dat jullie het een beetje snappen ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 10:42:42
 

24/06/2008 19:27:00
Quote Anchor link
Nee ik volg het niet. Als je op een link klikt, dan kan je toch gewoon vars mee geven? Zoals hier op phphulp:
showtopic.php?cat=1&id=50375&lasttopic=1
Die kan je dan weer in php met $_GET d'r uitvissen...
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:30:00
Quote Anchor link
Hoe wil je dat doen als je 1.002.001 dorpen in je tabel hebt en die dus in je bestand allemaal in moet voeren?
Dat kan natuurlijk niet
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Ik denk dat ik het snap. Je zou kunnen doen:
link.php?dorp=2

En dan vervolgens in je query met een limit het 2e dorpje van die gebruiker eruit halen.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Misschien denk ik wel helemaal verkeerd, ben al weer te lang bezig voor vandaag ¬¬
 

24/06/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Dennis de Vries schreef op 24.06.2008 19:30:
Hoe wil je dat doen als je 1.002.001 dorpen in je tabel hebt en die dus in je bestand allemaal in moet voeren?
Dat kan natuurlijk niet

Hoe bedoel je in moet voeren? Zo'n link laat je ook lekker door php genereren.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:34:00
Quote Anchor link
Ja dat kan een manier zijn Aron.
Zijn 2e dorp heeft bij het ID 295 in de tabel 'dorpen'.

Hoe kan je die er dan uitvissen?

Probleem is wel, je overzicht wordt met flash weergeven. Die haalt de data ook uit een file en die moet dus ook meteen worden aangepast als je naar je 2e dorpje gaat.
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 19:36:00
Quote Anchor link
Als de gebruiker dorp 1 en 3 mag gebruiken.
krijg je imo gewoon dorp.php?dorp=1 en dorp.php?dorp=3
dan kun je op die manier 1 of 3 uit je DB gaan vissen..
als er nou 5 dorpen of 10.000 dorpen inzitten maakt dan niet uit....

Edit: moet je dat dorp=1 en dorp=3 wel effe automatiseren uiteraard:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 

24/06/2008 19:36:00
Quote Anchor link
Dennis de Vries schreef op 24.06.2008 19:34:
Ja dat kan een manier zijn Aron.
Zijn 2e dorp heeft bij het ID 295 in de tabel 'dorpen'.

Hoe kan je die er dan uitvissen?

Waar oder je die tabel dan niet op? Kan je daar dan niet een query om bouwen?

Dennis de Vries schreef op 24.06.2008 19:34:
Probleem is wel, je overzicht wordt met flash weergeven. Die haalt de data ook uit een file en die moet dus ook meteen worden aangepast als je naar je 2e dorpje gaat.

Zoals je zelf zegt, flash haalt data op uit een bestand. Flash en php gaat wel goed samen.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 19:37:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het wel zo simpel Timen, ben misschien te ongeconcentreerd ;)
Zal later even weer kijken, I'm takin' a break.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:32:00
Quote Anchor link
Oke ik haal nu alle dorpen die ik bezit met een loopje uit de database, met de link:

home-in.php?dorp=ID (ID is dan bijv 1 en 2).

Hoe kan ik nu bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$hout = number_format($dorp->hout, 0, '.' , '.');

het goede dorp, in $dorp laten 'maken'?
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 20:35:00
Quote Anchor link
Hmm... $array['dorpnaam']??
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:41:00
Quote Anchor link
En nu toegepast? Volgens mij werkt dat niet hoor
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Ik weet verder niet wat je met die dorpsnaam moet, maar DMV dat dorpenID kun je de naam achterhalen en die er neer zetten.

Wat ook kan is het dorpenID er aan vastplakken..
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:49:00
Quote Anchor link
Nou kijk,

In een apart rijtje staan al je dorpen, die uit de tabel 'dorpen' worden gehaald.
Als er in het spel 50.000 dorpen van verschillende spelers zijn wil je dit snel en goed uit de database halen met het ID van de desbetreffende dorpen.

Hoe doe ik dit als de link van één van je dorpen zeg maar: home-in.php?dorp=5000 is?
 
Ricolo

Ricolo

24/06/2008 20:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$sql
= mysql_query("SELECT hout FROM tabel WHERE naamdorp = '$_GET['dorp']'");
$dorp = mysql_fetch_object($sql);
$hout = number_format($dorp->hout, 0, '.' , '.');

echo $hout;

?>


Zo zou ik het doen, weet echter niet of je dat bedoelt...?!
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 20:54:00
Quote Anchor link
Zowel de dorpen tabel als de dorpenID tabel leegtrekken en die koppelen..
Als jij het ID van een dorp weet, weet je dus ook de dorpsnaam

Ik weet alleen niet precies wat je plan is :p dus ik gok maar een beetje in de goede richting :D
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

24/06/2008 20:55:00
Quote Anchor link
@ Rico,

Het werkt!
Wat een makkelijke oplossing zeg, ik was er zo dichtbij ;)

De anderen ook bedankt! Zeker weer wat aan gehad.

Tot de volgende keer :)
 
Miranda Verburg

Miranda Verburg

24/06/2008 21:26:00
Quote Anchor link
Tnx! Daar had ik ook iets aan :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Miranda Verburg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.