array vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »
Beezz

Beezz

13/01/2009 09:57:00
Quote Anchor link
Edit:


Het is al gelukt..... bedankt nog




Dag mensen,

Ik wil een klein "spamfiltertje" plaatsen en een site
en wil dat doen via een array...

dit is de array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<?php

$spam
= array(
                    '4u',
                    'adipex',
                    'advicer',
                    'baccarrat',
                    'blackjack',
                    'bllogspot',
                    'booker',
                    'byob',
                    'car-rental-e-site',
                    'car-renewals-e-site',
                    'carisoprodol',
                    'casino',
                    'casinos',
                    'chatroom',
                    'cialis',
                    'coolcoolhu',
                    'coolhu',
                    'credit-card-debt',
                    'credit-report-4u',
                    'cwas',
                    'cyclen',
                    'cyclobenzaprine',
                    'dating-e-site',
                    'day-trading',
                    'debt-consolidation',
                    'debt-consolidation-consultant',
                    'discreetordering',
                    'duty-free',
                    'dutyfree',
                    'equityloans',
                    'fioricet',
                    'flowers-leading-site',
                    'freenet-shopping',
                    'freenet',
                    'gambling',
                    'hair-loss',
                    'health-insurancedeals-4u',
                    'homeequityloans',
                    'homefinance',
                    'holdem',
                    'holdempoker',
                    'holdemsoftware',
                    'holdemtexasturbowilson',
                    'hotel-dealse-site',
                    'hotele-site',
                    'hotelse-site',
                    'incest',
                    'insurance-quotesdeals-4u',
                    'insurancedeals-4u',
                    'jrcreations',
                    'levitra',
                    'macinstruct',
                    'mortgage-4-u',
                    'mortgagequotes',
                    'online-gambling',
                    'onlinegambling-4u',
                    'ottawavalleyag',
                    'ownsthis',
                    'palm-texas-holdem-game',
                    'paxil',
                    'penis',
                    'pharmacy',
                    'phentermine',
                    'poker-chip',
                    'poze',
                    'pussy',
                    'rental-car-e-site',
                    'ringtones',
                    'roulette',
                    'shemale',
                    'shoes',
                    'slot-machine',
                    'texas-holdem',
                    'thorcarlson',
                    'top-site',
                    'top-e-site',
                    'tramadol',
                    'trim-spa',
                    'ultram',
                    'valeofglamorganconservatives',
                    'viagra',
                    'vioxx',
                    'xanax',
                    'zolus');


//mijn geposte veld is $_POST['berichtveld']


?>


moet ik nu hiervoor de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

if(in_array($_POST['orderinfo'], $spam)){ echo 'FOUT SPAM!!!!';
}

?>


gebruiken of moet dat anders ?

Kan iemand mij een zetje geven


bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Beezz
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 10:54:54
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

13/01/2009 10:09:00
Quote Anchor link
http://www.sitemasters.be/?pagina=scripts/scripts&cat=17&id=410

Je kan nu kiezen dat woord te veranderen in bv. ***, of het gewoon afkappen.

Ik ben hier geen held in.

preg_match()

Edit
Hoe heb je het dan opgelost? Handig voor andere.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/01/2009 10:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(preg_match($_POST['orderinfo'], $spam) >= 1)
{

    echo 'Je probeert te spammen';
}

else
{
//post
}
?>

Ik weet niet of dit werkt dit is ff snel uit mijn hoofd.
 
Satsume

Satsume

13/01/2009 10:26:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 13.01.2009 10:11:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(preg_match($_POST['orderinfo'], $spam) >= 1)
{

    echo 'Je probeert te spammen';
}

else
{
//post
}
?>

Ik weet niet of dit werkt dit is ff snel uit mijn hoofd.


nope:
int preg_match ( string $pattern , string $subject )

2 maal een string.

als je wilt preg matchen kan je een loop maken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
for($i = 0; $i < count($spam); $i++)
{

 if(preg_match('^'.$spam[$i].'$', $sPostedString))
  {

   echo 'Je spammed';
   break;
  }
}

?>


Bovenstaand is niet netjes nog, maar het idee mogen duidelijk zijn.
Ook kan je een array_walk() gebruiken, doch is die langzamer.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

13/01/2009 10:36:00
Quote Anchor link
Of combineren met array_filter() ;)

Uit eindelijk doe je dan hetzelfde zoals je doet met de for-loop.
 
Satsume

Satsume

13/01/2009 10:42:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 13.01.2009 10:36:
Of combineren met array_filter() ;)

Uit eindelijk doe je dan hetzelfde zoals je doet met de for-loop.


En als de array_walk(), alleen gooit array_filter() een setje arrays terug, die beez denk ik niet nodig heeft, en is het langzamer dan een for loop. zie post #2 hier
 
Beezz

Beezz

13/01/2009 18:47:00
Quote Anchor link
Het was inderdaad maar gedeeltelijk opgelost!!!

Ik zit nu net even de boel te testen en kom erachter dat de if(in_array()) niet afdoende is omdat nu al het geposte in het berichtveld wordt (naar mijn idee) gezien als 1 geheel.. Dus als ik in een zin het woord xanax zet dan ziet de in_array het niet...

Kan ik daarvoor de preg_match functie gebruiken en is het beter een array_walk() daarvoor te gebruiken.
Edit:
Nu ik dit net aan het typen zie ik dat het nergens op slaat... Ik moet niet de array controleren maar de $_POST['berichtveld']......



Bedankt alvast voor de reacties.....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Beezz
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.