array vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »
Beezz

Beezz

13/01/2009 09:57:00
Quote Anchor link
Edit:


Het is al gelukt..... bedankt nog




Dag mensen,

Ik wil een klein "spamfiltertje" plaatsen en een site
en wil dat doen via een array...

dit is de array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
<?php

$spam
= array(
                    '4u',
                    'adipex',
                    'advicer',
                    'baccarrat',
                    'blackjack',
                    'bllogspot',
                    'booker',
                    'byob',
                    'car-rental-e-site',
                    'car-renewals-e-site',
                    'carisoprodol',
                    'casino',
                    'casinos',
                    'chatroom',
                    'cialis',
                    'coolcoolhu',
                    'coolhu',
                    'credit-card-debt',
                    'credit-report-4u',
                    'cwas',
                    'cyclen',
                    'cyclobenzaprine',
                    'dating-e-site',
                    'day-trading',
                    'debt-consolidation',
                    'debt-consolidation-consultant',
                    'discreetordering',
                    'duty-free',
                    'dutyfree',
                    'equityloans',
                    'fioricet',
                    'flowers-leading-site',
                    'freenet-shopping',
                    'freenet',
                    'gambling',
                    'hair-loss',
                    'health-insurancedeals-4u',
                    'homeequityloans',
                    'homefinance',
                    'holdem',
                    'holdempoker',
                    'holdemsoftware',
                    'holdemtexasturbowilson',
                    'hotel-dealse-site',
                    'hotele-site',
                    'hotelse-site',
                    'incest',
                    'insurance-quotesdeals-4u',
                    'insurancedeals-4u',
                    'jrcreations',
                    'levitra',
                    'macinstruct',
                    'mortgage-4-u',
                    'mortgagequotes',
                    'online-gambling',
                    'onlinegambling-4u',
                    'ottawavalleyag',
                    'ownsthis',
                    'palm-texas-holdem-game',
                    'paxil',
                    'penis',
                    'pharmacy',
                    'phentermine',
                    'poker-chip',
                    'poze',
                    'pussy',
                    'rental-car-e-site',
                    'ringtones',
                    'roulette',
                    'shemale',
                    'shoes',
                    'slot-machine',
                    'texas-holdem',
                    'thorcarlson',
                    'top-site',
                    'top-e-site',
                    'tramadol',
                    'trim-spa',
                    'ultram',
                    'valeofglamorganconservatives',
                    'viagra',
                    'vioxx',
                    'xanax',
                    'zolus');


//mijn geposte veld is $_POST['berichtveld']


?>


moet ik nu hiervoor de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

if(in_array($_POST['orderinfo'], $spam)){ echo 'FOUT SPAM!!!!';
}

?>


gebruiken of moet dat anders ?

Kan iemand mij een zetje geven


bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Beezz
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:11:42
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

13/01/2009 10:09:00
Quote Anchor link
http://www.sitemasters.be/?pagina=scripts/scripts&cat=17&id=410

Je kan nu kiezen dat woord te veranderen in bv. ***, of het gewoon afkappen.

Ik ben hier geen held in.

preg_match()

Edit
Hoe heb je het dan opgelost? Handig voor andere.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/01/2009 10:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(preg_match($_POST['orderinfo'], $spam) >= 1)
{

    echo 'Je probeert te spammen';
}

else
{
//post
}
?>

Ik weet niet of dit werkt dit is ff snel uit mijn hoofd.
 
Satsume

Satsume

13/01/2009 10:26:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 13.01.2009 10:11:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(preg_match($_POST['orderinfo'], $spam) >= 1)
{

    echo 'Je probeert te spammen';
}

else
{
//post
}
?>

Ik weet niet of dit werkt dit is ff snel uit mijn hoofd.


nope:
int preg_match ( string $pattern , string $subject )

2 maal een string.

als je wilt preg matchen kan je een loop maken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
for($i = 0; $i < count($spam); $i++)
{

 if(preg_match('^'.$spam[$i].'$', $sPostedString))
  {

   echo 'Je spammed';
   break;
  }
}

?>


Bovenstaand is niet netjes nog, maar het idee mogen duidelijk zijn.
Ook kan je een array_walk() gebruiken, doch is die langzamer.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

13/01/2009 10:36:00
Quote Anchor link
Of combineren met array_filter() ;)

Uit eindelijk doe je dan hetzelfde zoals je doet met de for-loop.
 
Satsume

Satsume

13/01/2009 10:42:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 13.01.2009 10:36:
Of combineren met array_filter() ;)

Uit eindelijk doe je dan hetzelfde zoals je doet met de for-loop.


En als de array_walk(), alleen gooit array_filter() een setje arrays terug, die beez denk ik niet nodig heeft, en is het langzamer dan een for loop. zie post #2 hier
 
Beezz

Beezz

13/01/2009 18:47:00
Quote Anchor link
Het was inderdaad maar gedeeltelijk opgelost!!!

Ik zit nu net even de boel te testen en kom erachter dat de if(in_array()) niet afdoende is omdat nu al het geposte in het berichtveld wordt (naar mijn idee) gezien als 1 geheel.. Dus als ik in een zin het woord xanax zet dan ziet de in_array het niet...

Kan ik daarvoor de preg_match functie gebruiken en is het beter een array_walk() daarvoor te gebruiken.
Edit:
Nu ik dit net aan het typen zie ik dat het nergens op slaat... Ik moet niet de array controleren maar de $_POST['berichtveld']......



Bedankt alvast voor de reacties.....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Beezz
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.