Arrays uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 19:56:54
Quote Anchor link
Laat ik het simpel houden:
Ik heb een bestand, met een onbepaald aantal arrays, en nou wil ik met een foreach loop alle arrays uit een bepaald PHP bestand bijlangs gaan, ongeacht het aantal en de namen van de arrays..... Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:34:30
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

08/10/2010 19:57:37
Quote Anchor link
Hoe heb je die array's in dat bestand staan?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 19:59:33
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naamonbepaaldearray
= (
'sleutel1' => 'waarde sleutel1',
'sleutel2' => 'waarde sleutel2'
);
?>

Maar dat kunnen er soms wel 10 of 20 zijn...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:00:54
Quote Anchor link
"met een onbepaald aantal arrays"

Is dat niet foute boel!

maar ja misschien dat je je fantasie los kunt laten op:
http://php.net/manual/en/reserved.variables.globals.php
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:05:35
Quote Anchor link
Waarom zou dat fout zijn?
Ik maak een systeem waarbij men een bestand gevuld met arrays in kan laden, maar waarbij het niet uitmaakt hoeveel arrays het zijn...
Dus als ik elke array in de $GLOBALS variable zou zetten, dan kan ik het uitlezen a;s
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($GLOBALS as $array){
print_r($array);
}

?>


???
Gewijzigd op 08/10/2010 20:08:20 door Thomas de Roo
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:17:39
Quote Anchor link
Het gaat er meer om dat men zomaar willekeurig een naam aan de array mag toekennen, je bent op deze manier wel erg kwetsbaar. Denk aan het feit dat iemand een array kan geven met een naam welke door jouw ook wordt gebruikt

$array hoeft geen array te zijn kan ook een string / int of van een ander type zijn.

Stap 1:kijk welke array's er in $GLOBALS aanwezig zijn voor het inladen van het bestand en zet die in een array
Stap 2: laad het bestand in en kijk welke array's erbij zijn gekomen
Stap 3: nu weet je welke array's er in het bestand zitten en kan je je ding doen
Gewijzigd op 08/10/2010 20:20:40 door Noppes Homeland
 

08/10/2010 20:18:06
Quote Anchor link
Wat moet men kunnen inladen dan?
Die teksten weer ofzo?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:19:43
Quote Anchor link
Ik wil voor elke sleutel (of hoe je het wilt noemen) in elke array een tekstveld aanmaken.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:22:41
Quote Anchor link
"een tekstveld aanmaken"
waarin?
 

08/10/2010 20:23:33
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 08/10/2010 20:19:43:
Ik wil voor elke sleutel (of hoe je het wilt noemen) in elke array een tekstveld aanmaken.


Oké? Dat is het probleem?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($array as $key => $value)
{

    echo '<input type="text" name="' . $key . '" value="' . $value . '" />';
}

?>

Zoiets dus. Let op arrays met meerdere dimensies.
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:25:06
Quote Anchor link
Ja maar dat werkt alleen voor de array $array, het is niet bekend hoe de array heet, en hoeveel arrays er zijn... D:
 

08/10/2010 20:32:52
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 08/10/2010 20:25:06:
Ja maar dat werkt alleen voor de array $array, het is niet bekend hoe de array heet, en hoeveel arrays er zijn... D:


Dat bedoel ik dus. Wat zit er dan in die array's ? Wat voor array's zijn ze dan? Waarom is het niet bekend hoe ze heten?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:36:27
Quote Anchor link
Waarom moet ik dat uitleggen, het zijn array's zoals ik ze aangaf...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naamonbepaaldearray
= (
'sleutel1' => 'waarde sleutel1',
'sleutel2' => 'waarde sleutel2'
);
?>


Ze zijn onbepaald omdat ik een vertaalsysteem maak, ik wil gewoon dat elke array wordt uitgelzen, ongeacht hun naam of hun hoeveelheid, dat moet toch kunnen?
 

08/10/2010 20:56:50
Quote Anchor link
Kijk, als ze onbepaald zijn zoals jij het noemt, dan zweven ze gewoon ergens rond in je code. Dat is niet logisch en lijkt mij ook niet de bedoeling.
Er zal vast een betere manier zijn.
Kijk bijvoorbeeld in dit topic.
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 21:04:31
Quote Anchor link
Kijk, ik wil gewoon potdire voor elke array in een bestand een tekstvak maken, een bestand dat alleen maar uit array's bestaat, voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
<?php
global $version;
/////////////////////////////////////////
//                   _       _         //
//                 | |     | |         //
//  _ __   __ _ _ __| | __ _| |_ ___   //
// | '_ \ / _` | '__| |/ _` | __/ _ \  //
// | |_) | (_| | |  | | (_| | || (_) | //
// | .__/ \__,_|_|  |_|\__,_|\__\___/  //
// | |                                 //
// |_|                                 //
/////////////////////////////////////////
//PARLATO 1.0 FORUM SOFTWARE           //
//dutch.PHP | Dutch Translation        //
//Translated by Thomas de Roo          //
/////////////////////////////////////////
//POST BASED MEMEBER GROUPS            //
/////////////////////////////////////////
//You can only change the names!!!     //
/////////////////////////////////////////

$groups = array(
'0-50' => 'Aanvanger',
'50-100' => 'Beginner',
'100-250' => 'Gevordende',
'250-500' => 'Expert',
'500+' => 'Held',
'admin' => 'Beheerder'
);
/////////////////////////////////////////
//GLOBAL STRINGS/////////////////////////
/////////////////////////////////////////

$global = array(
'show' => 'Toon',
'hide' => 'Verberg',
'spoiler' => 'Spoiler',
'hideshow' => ' (klik om te tonen/verbergen)',
'rt' => 'Actueel',
'who' => 'Wie is online?!',
'nobody' => 'Niemand, helaas.',
'search' => 'Zoeken naar: ',
'search_t' => 'Zoeken',
'more' => 'Meer... ',
);

/////////////////////////////////////////
$menu = array(
'frontpage' => 'Home',
'forum' => 'Forum',
'users' => 'Leden',
'search' => 'Zoeken',
'my' => 'Mijn ',
'myprofile' => 'Mijn Profiel',
'login' => 'Login',
'logout' => 'Log uit',
'register' => 'Aanmelden',
'unknownpage' => 'Onbekende pagina!',
'mail' => 'Mail',
'to' => 'Naar: ',
'topic' => 'Onderwerp: ',
'post' => 'Verzenden'
);
$footer = array(
'currenttime' => 'Het is nu: ',
'powerdby' => 'Deze site wordt met trots aangedreven door Parlato '.$version['major'].'.'.$version['minor'].' '.$version['beta'],
'admin' => 'Administratiepaneel'
);
$boardlist = array(
'none' => 'Oeps! Geen boards!',
'board' => ' Board',
'boards' => ' Boards',
'empty' => 'Oeps! Deze categorie is leeg, jammer!',
'topics' => ' topics',
'reactions' => ' posts',
'na' => 'N/A',
 'last' => 'Laaste post: ',
 'num' => 'Aantal berichten: ',
'nocats' => '<b>Oei!</b> Dit forum heeft nog geen enkele categorie, laat staan dat het boards heeft!',
'nocatsadmin' => 'Klik hier om boards en categorieën aan te maken.'
);
$topics = array(
'notopics' => 'Oeps! Geen topics!',
'by' => ' door ',
'dateprefix' => ' op ',
'new' => 'Nieuw Topic',
'title' => 'Titel',
'views' => ' keer bekeken',
'reactions' => ' reacties',
'viewsreactions' => 'Gelezen / Reacties',
'lastmessage' => 'Last post',
'total' => 'Totaal: #TOTAL_ITEMS# Topics',
'first' => 'Eerste',
'last' => 'Laaste',
'startedby' => 'Gestart door: '
);
$reactions = array(
'none' => 'Geen resultaat!',
'posts' => ' posts',
'new' => 'Reageer',
'Delete' => 'Verwijder',
'total' => 'Totaal: #TOTAL_ITEMS# Posts',
'date' => 'Gepost op: '
);

$pminbox = array(
'pmhome' => 'Begin',
'total' => 'Totaal #TOTAL_ITEMS# persoonlijke berichten',
'inbox'=> 'Postvak in',
'sent' => 'Postvak uit',
'new' => 'Nieuw bericht',
'welcome' => 'Welkom ',
'desc' => 'Welkom op je Persoonlijke Berichtenpagina, <br /> vanuit deze pagina kun je je postvak in bekijken, je postvak uit bekijken <br /> en een Nieuw bericht schrijven.',
'ibdesc' => 'Je inbox',
'obdesc' => 'Door jou verzonden items',
'nmdesc' => 'Schrijf een nieuw bericht'
);

$register = array(
'logindata' => 'Login Gegevens',
'yourdata' => 'Persoonlijke Gegevens',
'vertification' => 'Vertificatie',
'username' => 'Gebruikersnaam',
'password' => 'Wachtwoord',
'fn' => 'Voornaam',
'ln' => 'Achternaam',
'email' => 'Je E-mailadres',
'justfor' => 'Gewoon voor controle',
'phrase' => 'Type de tekens precies over.',
'register' => 'Meld aan!',
'error' => 'Controleer je gegevens.',
'error_user' => 'De gekozen gebruikersnaam bestaat reeds.',
'succes' => '<div style="padding:5px"><b>Gefeliciteerd</b><br />Welkom op $forumname.<br/>Je kunt nu inloggen, en gebruik maken van je account.<br />Je wordt binnen 5 seconden automatisch voor de eerste keer ingelogd.</div>',
'querye' => 'Een fout met de query'
);
$login = array(
'login' => 'Inloggen',
'user' => 'Naam',
'pass' => 'Wachtwoord',
'error_user' => 'De gebruikersnaam is incorrect.',
'error_user_no' => 'Vul een gebruikersnaam in!',
'error_pass' => 'Het wachtwoord is incorrect.',
'error_pass_no' => 'Vul een wachtwoord in!',
'logged' => 'Welkom, $user. <br /> <a href="index.php?page=logout">Uitloggen</a>',
'guest' => 'Welkom Gast, <a href="index.php?page=login">Log in</a> of <a href="index.php?page=reg">Meld je aan.</a>'
);
$newpost = array(
'newpost' => 'post',
'newtopic' => 'topic',
'desc' => 'Hiermee plaats je een $what in $where.',
'can' => 'Je kunt gebruikmaken van BBC-opmaak code en Smilies',
'empty' => 'Ai, let eens op, een post zonder inhoud?!',
'notlogged' => 'Je moet ingelogd zijn om een post te kunnen plaatsen'
);
$boardicons =  
array
(
'1' => 'Standaard',
'2' => 'Opengeslagen boek',
'3' => 'Boekenlegger',
'4' => 'Boeken',
'5' => 'Rapport',
'6' => 'Anker',
'7' => 'Wat?',
'8' => 'Paperclip',
'9' => 'Beoordeling',
'10' => 'Doos',
'11' => 'Verjaardagstaart',
'12' => 'Kalender',
'13' => 'Katje',
'14' => 'Dynamite',
'15' => 'Spraakwolkje',
'16' => 'Blaadje',
'17' => 'IJsje',
'18' => 'Afbeelding',
'19' => 'Eifeltoren',
'20' => 'Zak geld',
'21' => 'Plaatjes',
'22' => 'Regenboog',
'23' => 'Zegel',
'24' => 'Sneeuwman',
'25' => 'Sport',
'26' => 'Reddigsboei',
'27' => 'Klokje',
'28' => 'Orkaan',
'29' => 'Koffer',
'30' => 'Boom'
);
$profile =
array(
'username' => 'Gebruikersnaam:  ',
'fn' => 'Voornaam: ',
'ln' => 'Achternaam: ',
'email' => 'E-mailadres: ',
'regdate' => 'Lid vanaf: ',
'posts' => 'Aantal berichten: ',
'rank' => 'Rang: ',
'online' => 'Online',
'offline' => 'Offline',
'age' => 'Leeftijd: ',
'notthere' => 'Niet aanwezig',
'location' => 'Locatie: ',
'edit' => ' Bewerk profiel',
'avatar' => ' Verander avatar',
'removed' => 'Verwijderd lid',
'birthday' => 'Verjaardag'
);
$changeavatar =
array(
'title' => 'Nieuwe avatar uploaden',
'desc' => 'Hiermee upload je een nieuwe avatar.<br />Het bestand moet een png, gif op jpeg bestand zijn.',
'oldone' => 'Je huidige avatar:',
'upload' => 'Uploaden',
'changed' => 'Veranderd',
'back' => 'Terug'
);
$breadcrumb =
array(
'index' => 'Begin',
'forum' => 'Forum',
'search' => 'Zoeken',
'register' => 'Aanmelden',
'login' => 'Inloggen',
'logout' => 'Uitloggen',
'newtopic' => 'Nieuw topic',
'newpost' => 'Nieuwe post',
'delete' => 'Verwijderen van Inhoud',
'members' => 'Leden',
'profile' => 'Profiel van ',
'editprofile' => 'Bewerk profiel',
'avatarupload' => 'Nieuwe avatar uploaden'
);
$ep =
array(
'changed' => 'Doorgevoerd',
'back' => 'Terug',
'title' => 'Verander je profiel.',
'newpassword' => 'Nieuw wachtwoord',
'sign' => 'Handtekening'
);
?>


Dit is het bestand van bijv. versie 1, maar in versie 2 komt er een array bij, ik wil ongeact het aantal arrays in dat bestand elke array bijlangs gaan in een foreach
 
Robert van der Leest

Robert van der Leest

08/10/2010 21:06:52
Quote Anchor link
Dus je bedoelt voor een soort projectje waarbij het onbepaald is welke arrays er in zitten? En hoeveel arrays er in zitten?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 21:07:41
Quote Anchor link
Ja, maar dat schijnt niet begrepen te worden D:
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 09:44:34
Quote Anchor link
nHet wordt wel begrepen, het gaat juist om het door jouw als 'onbekend' bestempelde

Als iets onbekend is, dan kan je er ook geen betekenins aan geven, geen betekenis betekent in dit geval dan dat je ook niet zult weten wat met die data aan te vangen.

Dus je bent nu bezig onbekende sterren te zoeken in een heel groot diep zwart gat.

Het risico van het zwarte gat is 99% kans op doodgaan, 1% kans dat de zoektocht slaagt, maar ook dat je dan weer tegen het onbekende aanloopt.

Je overlevingkans is dan ook zo klein dat je er geen eens aan zult moeten beginnen.
Gewijzigd op 09/10/2010 09:57:06 door Noppes Homeland
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

09/10/2010 10:15:10
Quote Anchor link
Zeg, ik weet alleen dat het arrays zijn en hoe die array eruitziet, het moet toch wel mogelijk zijn, maar voor nu heb ik een tijdelijke oplossing:
Een array met daarin de namen van elke array in een bestand, die wordt gebruikt om elke array bijlangs tegaan niet echt handig maar goed....
 

09/10/2010 10:22:33
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 09/10/2010 10:15:10:
Zeg, ik weet alleen dat het arrays zijn en hoe die array eruitziet, het moet toch wel mogelijk zijn, maar voor nu heb ik een tijdelijke oplossing:
Een array met daarin de namen van elke array in een bestand, die wordt gebruikt om elke array bijlangs tegaan niet echt handig maar goed....


Wij snappen heus wel dat jij snapt wat een array is (al betwijfel ik het of je een multidimensionale array kent). En hoe je een array opbouwt.

Wat jij blijkbaar niet wilt snappen is dat je wel leuk een hele stapel array's kan hebben, dat er dan geen verband in zit en dus niet zonder trucjes (al kan dat misschien wel de juiste oplossing zijn) te door lopen is.
Maar wat nog belangrijker is. Ze hebben gewoon geen verband met iets. Noppes vergelijking hierboven vond ik wel mooi.
Jij probeert sterren te zoeken in een zwart gat. Of zoals ik al eerder zei, je hebt gewoon variabelen die door je code heen zweven. Er is geen verband met iets. Het zijn pollen die door de lucht zweven.
Dat probleem moet je dus eerst verhelpen (ook voor hooikoorts-patiënten).
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 10:40:48
Quote Anchor link
En waarom ga je niet over op: ini file definitie die je dan heel simpel kunt verwerken met: http://nl2.php.net/manual/en/function.parse-ini-file.php

Maar ook nu blijf je het probleem houden dat je onbekende secties hebt met data welke nergens aan te linken valt. Je zult dus altijd de secties gedefinieerd moeten hebben staan om de data binen de sectie toe te kunnen kennen aan het hetgeen ze moeten worden toegekend.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.