Arrays uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 19:56:54
Quote Anchor link
Laat ik het simpel houden:
Ik heb een bestand, met een onbepaald aantal arrays, en nou wil ik met een foreach loop alle arrays uit een bepaald PHP bestand bijlangs gaan, ongeacht het aantal en de namen van de arrays..... Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:35:43
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

08/10/2010 19:57:37
Quote Anchor link
Hoe heb je die array's in dat bestand staan?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 19:59:33
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naamonbepaaldearray
= (
'sleutel1' => 'waarde sleutel1',
'sleutel2' => 'waarde sleutel2'
);
?>

Maar dat kunnen er soms wel 10 of 20 zijn...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:00:54
Quote Anchor link
"met een onbepaald aantal arrays"

Is dat niet foute boel!

maar ja misschien dat je je fantasie los kunt laten op:
http://php.net/manual/en/reserved.variables.globals.php
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:05:35
Quote Anchor link
Waarom zou dat fout zijn?
Ik maak een systeem waarbij men een bestand gevuld met arrays in kan laden, maar waarbij het niet uitmaakt hoeveel arrays het zijn...
Dus als ik elke array in de $GLOBALS variable zou zetten, dan kan ik het uitlezen a;s
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($GLOBALS as $array){
print_r($array);
}

?>


???
Gewijzigd op 08/10/2010 20:08:20 door Thomas de Roo
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:17:39
Quote Anchor link
Het gaat er meer om dat men zomaar willekeurig een naam aan de array mag toekennen, je bent op deze manier wel erg kwetsbaar. Denk aan het feit dat iemand een array kan geven met een naam welke door jouw ook wordt gebruikt

$array hoeft geen array te zijn kan ook een string / int of van een ander type zijn.

Stap 1:kijk welke array's er in $GLOBALS aanwezig zijn voor het inladen van het bestand en zet die in een array
Stap 2: laad het bestand in en kijk welke array's erbij zijn gekomen
Stap 3: nu weet je welke array's er in het bestand zitten en kan je je ding doen
Gewijzigd op 08/10/2010 20:20:40 door Noppes Homeland
 

08/10/2010 20:18:06
Quote Anchor link
Wat moet men kunnen inladen dan?
Die teksten weer ofzo?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:19:43
Quote Anchor link
Ik wil voor elke sleutel (of hoe je het wilt noemen) in elke array een tekstveld aanmaken.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:22:41
Quote Anchor link
"een tekstveld aanmaken"
waarin?
 

08/10/2010 20:23:33
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 08/10/2010 20:19:43:
Ik wil voor elke sleutel (of hoe je het wilt noemen) in elke array een tekstveld aanmaken.


Oké? Dat is het probleem?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($array as $key => $value)
{

    echo '<input type="text" name="' . $key . '" value="' . $value . '" />';
}

?>

Zoiets dus. Let op arrays met meerdere dimensies.
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:25:06
Quote Anchor link
Ja maar dat werkt alleen voor de array $array, het is niet bekend hoe de array heet, en hoeveel arrays er zijn... D:
 

08/10/2010 20:32:52
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 08/10/2010 20:25:06:
Ja maar dat werkt alleen voor de array $array, het is niet bekend hoe de array heet, en hoeveel arrays er zijn... D:


Dat bedoel ik dus. Wat zit er dan in die array's ? Wat voor array's zijn ze dan? Waarom is het niet bekend hoe ze heten?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:36:27
Quote Anchor link
Waarom moet ik dat uitleggen, het zijn array's zoals ik ze aangaf...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naamonbepaaldearray
= (
'sleutel1' => 'waarde sleutel1',
'sleutel2' => 'waarde sleutel2'
);
?>


Ze zijn onbepaald omdat ik een vertaalsysteem maak, ik wil gewoon dat elke array wordt uitgelzen, ongeacht hun naam of hun hoeveelheid, dat moet toch kunnen?
 

08/10/2010 20:56:50
Quote Anchor link
Kijk, als ze onbepaald zijn zoals jij het noemt, dan zweven ze gewoon ergens rond in je code. Dat is niet logisch en lijkt mij ook niet de bedoeling.
Er zal vast een betere manier zijn.
Kijk bijvoorbeeld in dit topic.
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 21:04:31
Quote Anchor link
Kijk, ik wil gewoon potdire voor elke array in een bestand een tekstvak maken, een bestand dat alleen maar uit array's bestaat, voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
<?php
global $version;
/////////////////////////////////////////
//                   _       _         //
//                 | |     | |         //
//  _ __   __ _ _ __| | __ _| |_ ___   //
// | '_ \ / _` | '__| |/ _` | __/ _ \  //
// | |_) | (_| | |  | | (_| | || (_) | //
// | .__/ \__,_|_|  |_|\__,_|\__\___/  //
// | |                                 //
// |_|                                 //
/////////////////////////////////////////
//PARLATO 1.0 FORUM SOFTWARE           //
//dutch.PHP | Dutch Translation        //
//Translated by Thomas de Roo          //
/////////////////////////////////////////
//POST BASED MEMEBER GROUPS            //
/////////////////////////////////////////
//You can only change the names!!!     //
/////////////////////////////////////////

$groups = array(
'0-50' => 'Aanvanger',
'50-100' => 'Beginner',
'100-250' => 'Gevordende',
'250-500' => 'Expert',
'500+' => 'Held',
'admin' => 'Beheerder'
);
/////////////////////////////////////////
//GLOBAL STRINGS/////////////////////////
/////////////////////////////////////////

$global = array(
'show' => 'Toon',
'hide' => 'Verberg',
'spoiler' => 'Spoiler',
'hideshow' => ' (klik om te tonen/verbergen)',
'rt' => 'Actueel',
'who' => 'Wie is online?!',
'nobody' => 'Niemand, helaas.',
'search' => 'Zoeken naar: ',
'search_t' => 'Zoeken',
'more' => 'Meer... ',
);

/////////////////////////////////////////
$menu = array(
'frontpage' => 'Home',
'forum' => 'Forum',
'users' => 'Leden',
'search' => 'Zoeken',
'my' => 'Mijn ',
'myprofile' => 'Mijn Profiel',
'login' => 'Login',
'logout' => 'Log uit',
'register' => 'Aanmelden',
'unknownpage' => 'Onbekende pagina!',
'mail' => 'Mail',
'to' => 'Naar: ',
'topic' => 'Onderwerp: ',
'post' => 'Verzenden'
);
$footer = array(
'currenttime' => 'Het is nu: ',
'powerdby' => 'Deze site wordt met trots aangedreven door Parlato '.$version['major'].'.'.$version['minor'].' '.$version['beta'],
'admin' => 'Administratiepaneel'
);
$boardlist = array(
'none' => 'Oeps! Geen boards!',
'board' => ' Board',
'boards' => ' Boards',
'empty' => 'Oeps! Deze categorie is leeg, jammer!',
'topics' => ' topics',
'reactions' => ' posts',
'na' => 'N/A',
 'last' => 'Laaste post: ',
 'num' => 'Aantal berichten: ',
'nocats' => '<b>Oei!</b> Dit forum heeft nog geen enkele categorie, laat staan dat het boards heeft!',
'nocatsadmin' => 'Klik hier om boards en categorieën aan te maken.'
);
$topics = array(
'notopics' => 'Oeps! Geen topics!',
'by' => ' door ',
'dateprefix' => ' op ',
'new' => 'Nieuw Topic',
'title' => 'Titel',
'views' => ' keer bekeken',
'reactions' => ' reacties',
'viewsreactions' => 'Gelezen / Reacties',
'lastmessage' => 'Last post',
'total' => 'Totaal: #TOTAL_ITEMS# Topics',
'first' => 'Eerste',
'last' => 'Laaste',
'startedby' => 'Gestart door: '
);
$reactions = array(
'none' => 'Geen resultaat!',
'posts' => ' posts',
'new' => 'Reageer',
'Delete' => 'Verwijder',
'total' => 'Totaal: #TOTAL_ITEMS# Posts',
'date' => 'Gepost op: '
);

$pminbox = array(
'pmhome' => 'Begin',
'total' => 'Totaal #TOTAL_ITEMS# persoonlijke berichten',
'inbox'=> 'Postvak in',
'sent' => 'Postvak uit',
'new' => 'Nieuw bericht',
'welcome' => 'Welkom ',
'desc' => 'Welkom op je Persoonlijke Berichtenpagina, <br /> vanuit deze pagina kun je je postvak in bekijken, je postvak uit bekijken <br /> en een Nieuw bericht schrijven.',
'ibdesc' => 'Je inbox',
'obdesc' => 'Door jou verzonden items',
'nmdesc' => 'Schrijf een nieuw bericht'
);

$register = array(
'logindata' => 'Login Gegevens',
'yourdata' => 'Persoonlijke Gegevens',
'vertification' => 'Vertificatie',
'username' => 'Gebruikersnaam',
'password' => 'Wachtwoord',
'fn' => 'Voornaam',
'ln' => 'Achternaam',
'email' => 'Je E-mailadres',
'justfor' => 'Gewoon voor controle',
'phrase' => 'Type de tekens precies over.',
'register' => 'Meld aan!',
'error' => 'Controleer je gegevens.',
'error_user' => 'De gekozen gebruikersnaam bestaat reeds.',
'succes' => '<div style="padding:5px"><b>Gefeliciteerd</b><br />Welkom op $forumname.<br/>Je kunt nu inloggen, en gebruik maken van je account.<br />Je wordt binnen 5 seconden automatisch voor de eerste keer ingelogd.</div>',
'querye' => 'Een fout met de query'
);
$login = array(
'login' => 'Inloggen',
'user' => 'Naam',
'pass' => 'Wachtwoord',
'error_user' => 'De gebruikersnaam is incorrect.',
'error_user_no' => 'Vul een gebruikersnaam in!',
'error_pass' => 'Het wachtwoord is incorrect.',
'error_pass_no' => 'Vul een wachtwoord in!',
'logged' => 'Welkom, $user. <br /> <a href="index.php?page=logout">Uitloggen</a>',
'guest' => 'Welkom Gast, <a href="index.php?page=login">Log in</a> of <a href="index.php?page=reg">Meld je aan.</a>'
);
$newpost = array(
'newpost' => 'post',
'newtopic' => 'topic',
'desc' => 'Hiermee plaats je een $what in $where.',
'can' => 'Je kunt gebruikmaken van BBC-opmaak code en Smilies',
'empty' => 'Ai, let eens op, een post zonder inhoud?!',
'notlogged' => 'Je moet ingelogd zijn om een post te kunnen plaatsen'
);
$boardicons =  
array
(
'1' => 'Standaard',
'2' => 'Opengeslagen boek',
'3' => 'Boekenlegger',
'4' => 'Boeken',
'5' => 'Rapport',
'6' => 'Anker',
'7' => 'Wat?',
'8' => 'Paperclip',
'9' => 'Beoordeling',
'10' => 'Doos',
'11' => 'Verjaardagstaart',
'12' => 'Kalender',
'13' => 'Katje',
'14' => 'Dynamite',
'15' => 'Spraakwolkje',
'16' => 'Blaadje',
'17' => 'IJsje',
'18' => 'Afbeelding',
'19' => 'Eifeltoren',
'20' => 'Zak geld',
'21' => 'Plaatjes',
'22' => 'Regenboog',
'23' => 'Zegel',
'24' => 'Sneeuwman',
'25' => 'Sport',
'26' => 'Reddigsboei',
'27' => 'Klokje',
'28' => 'Orkaan',
'29' => 'Koffer',
'30' => 'Boom'
);
$profile =
array(
'username' => 'Gebruikersnaam:  ',
'fn' => 'Voornaam: ',
'ln' => 'Achternaam: ',
'email' => 'E-mailadres: ',
'regdate' => 'Lid vanaf: ',
'posts' => 'Aantal berichten: ',
'rank' => 'Rang: ',
'online' => 'Online',
'offline' => 'Offline',
'age' => 'Leeftijd: ',
'notthere' => 'Niet aanwezig',
'location' => 'Locatie: ',
'edit' => ' Bewerk profiel',
'avatar' => ' Verander avatar',
'removed' => 'Verwijderd lid',
'birthday' => 'Verjaardag'
);
$changeavatar =
array(
'title' => 'Nieuwe avatar uploaden',
'desc' => 'Hiermee upload je een nieuwe avatar.<br />Het bestand moet een png, gif op jpeg bestand zijn.',
'oldone' => 'Je huidige avatar:',
'upload' => 'Uploaden',
'changed' => 'Veranderd',
'back' => 'Terug'
);
$breadcrumb =
array(
'index' => 'Begin',
'forum' => 'Forum',
'search' => 'Zoeken',
'register' => 'Aanmelden',
'login' => 'Inloggen',
'logout' => 'Uitloggen',
'newtopic' => 'Nieuw topic',
'newpost' => 'Nieuwe post',
'delete' => 'Verwijderen van Inhoud',
'members' => 'Leden',
'profile' => 'Profiel van ',
'editprofile' => 'Bewerk profiel',
'avatarupload' => 'Nieuwe avatar uploaden'
);
$ep =
array(
'changed' => 'Doorgevoerd',
'back' => 'Terug',
'title' => 'Verander je profiel.',
'newpassword' => 'Nieuw wachtwoord',
'sign' => 'Handtekening'
);
?>


Dit is het bestand van bijv. versie 1, maar in versie 2 komt er een array bij, ik wil ongeact het aantal arrays in dat bestand elke array bijlangs gaan in een foreach
 
Robert van der Leest

Robert van der Leest

08/10/2010 21:06:52
Quote Anchor link
Dus je bedoelt voor een soort projectje waarbij het onbepaald is welke arrays er in zitten? En hoeveel arrays er in zitten?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 21:07:41
Quote Anchor link
Ja, maar dat schijnt niet begrepen te worden D:
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 09:44:34
Quote Anchor link
nHet wordt wel begrepen, het gaat juist om het door jouw als 'onbekend' bestempelde

Als iets onbekend is, dan kan je er ook geen betekenins aan geven, geen betekenis betekent in dit geval dan dat je ook niet zult weten wat met die data aan te vangen.

Dus je bent nu bezig onbekende sterren te zoeken in een heel groot diep zwart gat.

Het risico van het zwarte gat is 99% kans op doodgaan, 1% kans dat de zoektocht slaagt, maar ook dat je dan weer tegen het onbekende aanloopt.

Je overlevingkans is dan ook zo klein dat je er geen eens aan zult moeten beginnen.
Gewijzigd op 09/10/2010 09:57:06 door Noppes Homeland
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

09/10/2010 10:15:10
Quote Anchor link
Zeg, ik weet alleen dat het arrays zijn en hoe die array eruitziet, het moet toch wel mogelijk zijn, maar voor nu heb ik een tijdelijke oplossing:
Een array met daarin de namen van elke array in een bestand, die wordt gebruikt om elke array bijlangs tegaan niet echt handig maar goed....
 

09/10/2010 10:22:33
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 09/10/2010 10:15:10:
Zeg, ik weet alleen dat het arrays zijn en hoe die array eruitziet, het moet toch wel mogelijk zijn, maar voor nu heb ik een tijdelijke oplossing:
Een array met daarin de namen van elke array in een bestand, die wordt gebruikt om elke array bijlangs tegaan niet echt handig maar goed....


Wij snappen heus wel dat jij snapt wat een array is (al betwijfel ik het of je een multidimensionale array kent). En hoe je een array opbouwt.

Wat jij blijkbaar niet wilt snappen is dat je wel leuk een hele stapel array's kan hebben, dat er dan geen verband in zit en dus niet zonder trucjes (al kan dat misschien wel de juiste oplossing zijn) te door lopen is.
Maar wat nog belangrijker is. Ze hebben gewoon geen verband met iets. Noppes vergelijking hierboven vond ik wel mooi.
Jij probeert sterren te zoeken in een zwart gat. Of zoals ik al eerder zei, je hebt gewoon variabelen die door je code heen zweven. Er is geen verband met iets. Het zijn pollen die door de lucht zweven.
Dat probleem moet je dus eerst verhelpen (ook voor hooikoorts-patiënten).
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 10:40:48
Quote Anchor link
En waarom ga je niet over op: ini file definitie die je dan heel simpel kunt verwerken met: http://nl2.php.net/manual/en/function.parse-ini-file.php

Maar ook nu blijf je het probleem houden dat je onbekende secties hebt met data welke nergens aan te linken valt. Je zult dus altijd de secties gedefinieerd moeten hebben staan om de data binen de sectie toe te kunnen kennen aan het hetgeen ze moeten worden toegekend.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.