Automatisch een script laten uitvoeren dmv Cron in PHPlist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4

Erik Kottier

Erik Kottier

25/05/2014 14:04:06
Quote Anchor link
Hij doet het!!!

Ik maakte een fout in de commandoregel en hij werkt!!

Erruug vreemd maar hij doet het wel :

/usr/bin/curl 'http://www.****.nl/phplist/admin/index.php?page=processbounces&login=*****&password=*****'

Dus zonder pageaction werkt het dus prima!

Ik moet wel de manual process op 1 hebben staan als deze op 0 staat werkt het dus niet!


Toevoeging op 25/05/2014 14:07:39:

Ik wil iedereen even bedanken die mij geholpen heeft om tot een oplossing te komen!!

BEDANKT!!!!
Gewijzigd op 25/05/2014 14:06:11 door Erik Kottier
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:52:02
 
Devon Devon

Devon Devon

08/06/2014 11:08:59
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 19:02:50
Quote Anchor link
Wat wil je daarmee zeggen? Het probleem is volgens Erik toch opgelost?
 
Erik Kottier

Erik Kottier

03/06/2015 00:03:24
Quote Anchor link
Helaas het werkt niet meer...

Er is een update geweest naar PHPlist 3.012 en ben dus nu een ander soort cron nodig?

Op deze pagina staat wat beschreven maar kom er zoals gewoonlijk niet uit...

https://www.phplist.org/manual/ch036_setting-up-your-cron.xhtml

De cron die ik gemaakt heb volgens bovenstaande :

/usr/bin/php /var/www/vhosts/*****.nl/httpdocs/phplist/admin/index.php -pprocessqueue -c/home/*****.nl/phplist/config/config.php

Wat doe ik vaut?

Alvast bedankt!

Groeten,

Erik.
Gewijzigd op 03/06/2015 00:03:53 door Erik Kottier
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2015 07:27:15
Quote Anchor link
Ik zie twee verschillende paden. De ene naar /var/www en de ander naar /home.

Verder hoort er een spatie na de c-parameter.
Gewijzigd op 03/06/2015 07:29:10 door - Ariën -
 
Erik Kottier

Erik Kottier

03/06/2015 09:51:31
Quote Anchor link
Dank je voor je Reply Aar,

welke zou het moeten zijn, degene met home of met var?

Groeten,

Erik.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2015 10:05:31
Quote Anchor link
Dat ligt aan de server configuratie. Als je in PHP $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] echo'd in een testbestand, moet je meer duidelijkheid krijgen.
 
Erik Kottier

Erik Kottier

03/06/2015 10:12:20
Quote Anchor link
Dank je voor je Reply,

Dit gaat me alweer iets te ver....hoe doe ik dat?

Ik vond trouwens nog iets : https://resources.phplist.com/system/remote_processing?s%5B%5D=secret

Kan ik dit rechtstreeks in Plesk Crontab invullen of moet ik het aanhalinstekens doen zoals :

'http://www.***********.nl/phplist/admin/?page=processqueue&secret=***********'
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2015 10:15:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'];
?>
 
Erik Kottier

Erik Kottier

03/06/2015 10:20:31
Quote Anchor link
Dank je alweer voor je supersnelle reply,

Ik vul dit dus in een tekstbestand, plaats het op de server en hoe run ik het dan?

(sorry snap niet echt veel van PHP...)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2015 11:11:50
Quote Anchor link
Www.jesite.nl/testbestand.php

Anyway, als ik dit topic terug lees wordt je volledige pad al genoemd.
Gewijzigd op 03/06/2015 17:45:32 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.