Automatisch een script laten uitvoeren dmv Cron in PHPlist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2014 23:04:33
Quote Anchor link
Ik ga morgen eens dit script downloaden en even uitpluizen. Ik heb het idee dat het vrij 'vaag' in elkaar steekt.
Een bash-script in een .php-bestand. Klinkt niet echt logisch allemaal.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:14:30
 
Erik Kottier

Erik Kottier

22/05/2014 23:07:09
Quote Anchor link
Ok dank je, ik wil beide (index en config) ook wl even naar je mailen?

Groeten,

Erik

Toevoeging op 23/05/2014 18:46:20:

De qeue heb ik nu werkend met het volgende commando:

/usr/bin/curl http://www.****.nl/phplist/admin/index.php?page=pageaction&action=processqueue&login=******&password=*****

Nu nog voor de Bounces...

Bedankt voor de ondersteuning!!
Gewijzigd op 22/05/2014 23:07:24 door Erik Kottier
 
Erik Kottier

Erik Kottier

23/05/2014 23:39:45
Quote Anchor link
Weet iemand mischien hier nog een oplossing voor?

Toevoeging op 24/05/2014 22:44:54:

Ok even hulp gehad van een ander persoon mar het lukt me nog niet echt....

Dit is wat Webreus(mijn webprovider) aangeeft:

Antwoord:
Stel uw domein heeft de naam uwdomein.nl en het php script staat in httpdocs/mijnscript.php.
Dan is de aanroep vanuit de PLESK 7.5 crontab:
/usr/bin/php [spatie] /home/httpd/vhosts/uwdomein.nl/httpdocs/mijnscript.php

Dan is de aanroep vanuit de PLESK 8 crontab:
/usr/bin/php [spatie] /var/www/vhosts/uwdomein.nl/httpdocs/mijnscript.php
Vervang [spatie] door een spatieteken en zorg ervoor dat alles op 1 regel staat.

Wilt u een ander script uitvoeren bijv. een perl script dan luidt de aanroep:
/usr/bin/perl [spatie] /home/httpd/vhosts/uwdomein.nl/httpdocs/mijnscript.pl

Deze aanroep kan ook als uw script argumenten gebruikt:
/usr/bin/curl [spatie] http://www.uwdomein.nl/mijnscript.php?id=1

In PLESK kunt u hiervoor kiezen voor de knop 'cronjob'/'scheduled tasks'

Dus heb ik het nu zo ingesteld :

/usr/bin/php -q /var/www/vhosts /******.nl/httpdocs/phplist/admin/index.php -p processbounces -c /var/www/vhosts/******.nl/httpdocs/phplist/config/config.php >> log.txt

Maar dat werkt ook niet .....ik had vroeger op school echt beter moeten opletten....
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2014 23:54:02
Quote Anchor link
Cronjobregel heeft het programma (/usr/bin/php) en een parameter (/path/naar/file/bestand.php)
Wat is de bedoeling van die andere parameters?
 
Erik Kottier

Erik Kottier

25/05/2014 11:53:54
Quote Anchor link
hallo San,

De andere parameters dien ervoor om de config in te lezen, de admin in te lezen en de processbounces uit te voeren.

Normaal gesproken zou het voldeonde moeten zijn om allen dit uit te voeren maar dat krijg ik dus niet voor elkaar :

/usr/bin/curl 'http://www.*****.nl/phplist/admin/index.php?page=pageaction&action=processbounces&login=*****************&password=*********'
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2014 12:06:52
Quote Anchor link
Wat is de uitvoer daar dan van? En wat doet dat als je het normaal in de browser uitvoert?
 
Erik Kottier

Erik Kottier

25/05/2014 12:24:36
Quote Anchor link
Ik probeer het weer op te slaan in een log.txt (>> Log.txt) maar ik krijg dan de volgende foutmelding van cron :

/bin/sh: log.txt: Permission denied



Toevoeging op 25/05/2014 12:32:46:

Zonder de log.txt :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd" >
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"" xml:lang="nl" lang="nl" dir="">
<head>
<meta http-equiv="pragma" content="no-cache" />
<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache, must-revalidate" />
<link rev="made" href="mailto:info%40phplist.com" />
<link rel="home" href="http://www.phplist.com" title="phplist homepage" />
<link rel="license" href="http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html" title="GNU General Public License" />
<meta name="Author" content="Michiel Dethmers - http://www.phplist.com" />
<meta name="Copyright" content="Michiel Dethmers, phpList Ltd - http://phplist.com" />
<meta name="Powered-By" content="phplist version 3.0.6" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<link rel="SHORTCUT ICON" id="favicon" href="./images/phplist.ico" />
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1" />

<!-- initial styles and JS from basic application -->
<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.7.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery-ui-1.8.1.all.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.tools.scrollable.js"></script>
<script language="Javascript" type="text/javascript" src="js/phplistapp.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="css/reset.css" />
<link href="css/jquery-ui-1.8.1.all.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<link rel="stylesheet" href="css/app.css" />
<link rel="stylesheet" href="css/menu.css" />

<!-- now override the above with the styles and JS from the UI theme -->
<script language="Javascript" type="text/javascript" src="ui/dressprow/js/jquery.tablednd.js"></script>
<script language="Javascript" type="text/javascript" src="ui/dressprow/js/phplist.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/base.css" />
<link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/layout.css" />
<link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/skeleton.css" />
<link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/style.css" />
<link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/gray.css" />

<!-- Style for rtl language <link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/style_rtl.css" /> -->

<title>phpList :: phpList :: pageaction</title><script type="text/javascript" src="ui/dressprow/js/jcarousellite_1.0.1.min.js" ></script>
<link rel="icon" href="./images/phplist.ico" type="image/x-icon" />
<link rel="apple-touch-icon" href="./images/phplist-touch-icon.png" />
<link rel="apple-touch-icon-precomposed" href="./images/phplist-touch-icon.png" />
</head>
<body class="pageaction">
<div id="dialog"></div><div id="hiddendiv"></div>

<div id="container" class="container_24 container">
    <div id="header" class="grid_24 sixteen columns">
        <div id="logo"><a href="http://www.phplist.com" target="_blank"><img src="ui/dressprow/images/branding.png" alt="phpList, email newsletter manager, logo" title="phpList, the world's most popular Open Source newsletter manager" /></a></div>
        <div id="logged">
<a id="logout" href="./?page=logout">Logout</a>        </div>
    </div>
    <!-- end .grid_24 -->
    <div class="clear"></div>
    <div id="navigation" class="grid_24 sixteen columns">
<div id="main-menu" class=" fourteen columns alpha">
<div id="menuTop"><ul><li><a href="./?page=list" title="">Abonnees</a><ul><li><a href="./?page=users" title="Abonnees zoeken en toevoegen">Zoeken en toevoegen</a></li><li><a href="./?page=usermgt" title="Alle mogelijkheden om abonnee gegevens te bewerken">Beheer functies</a></li><li><a href="./?page=list" title="Verzendlijsten toevoegen, bewerken en verwijderen">Verzendlijsten</a></li><li><a href="./?page=import" title="Abonnees importeren">Importeren</a></li><li><a href="./?page=export" title="Abonnees exporteren">Exporteren</a></li><li><a href="./?page=listbounces" title="Teruggekaatste e-mail berichten per verzendlijst">Teruggekaatste e-mail berichten</a></li><li><a href="./?page=massunconfirm" title="Abonnees markeren als niet bevestigd">Markeren als niet bevestigd</a></li><li><a href="./?page=reconcileusers" title="Abonnee gegevens aanpassen en opschonen">Aanpassen en opschonen</a></li></ul></li></ul><ul><li><a href="./?page=messages" title="">Berichten</a><ul><li><a href="./?page=send" title="Een nieuw bericht maken of een bestaand bericht bewerken">Verzenden</a></li><li><a href="./?page=messages" title="Bekijk en bewerk concepten, te verzenden en verzonden berichten">Overzicht</a></li><li><a href="./?page=templates" title="Sjablonen aanmaken, bewerken en verwijderen">Sjablonen</a></li></ul></li></ul><ul><li><a href="./?page=statsmgt" title="">Statistieken</a><ul><li><a href="./?page=statsoverview" title="Overzicht van verzonden berichten van het afgelopen jaar">Berichten afgelopen jaar</a></li><li><a href="./?page=mviews" title="Overzicht van alle verzonden berichten">Alle berichten</a></li><li><a href="./?page=mclicks" title="Bekeken berichten">Klikken per bericht</a></li><li><a href="./?page=uclicks" title="Url's in verzonden berichten welke zijn bezocht">Klikken per url</a></li><li><a href="./?page=domainstats" title="Domeinen met meer dan vijf e-mail adressen">Overzicht domeinen e-mail adressen</a></li></ul></li></ul><ul><li><a href="./?page=system" title="">Systeem</a><ul><li><a href="./?page=bounces" title="Teruggekaatste e-mail berichten">Teruggekaatste e-mail berichten</a></li><li><a href="./?page=updatetranslation" title="Vertaling bijwerken">Vertaling bijwerken</a></li><li><a href="./?page=dbcheck" title="Database controle">Database controle</a></li><li><a href="./?page=eventlog" title="Logboek">Logboek</a></li><li><a href="./?page=initialise" title="Database tabellen aanmaken">Database tabellen aanmaken</a></li><li><a href="./?page=upgrade" title="Database versie bijwerken">Database versie bijwerken</a></li><li><a href="./?page=bouncemgt" title="Beheer teruggekaatste e-mail berichten">Beheer teruggekaatste e-mail berichten</a></li><li><a href="./?page=reindex" title="Database opnieuw indexeren">Database opnieuw indexeren</a></li></ul></li></ul><ul><li><a href="./?page=setup" title="Instellingen">Config</a><ul><li><a href="./?page=setup" title="Ga naar de instellingen van het programma">Status van phpList</a></li><li><a href="./?page=configure" title="Instellingen">Instellingen</a></li><li><a href="./?page=plugins" title="plugins">plugins</a></li><li><a href="./?page=attributes" title="Land- en bedrijfspecifieke abonnee velden toevoegen en bewerken">Abonnee velden toevoegen en bewerken</a></li><li><a href="./?page=spage" title="Abonnee inschrijf pagina's">Abonnee inschrijf pagina's</a></li><li><a href="./?page=admins" title="Beheerdersoverzicht">Beheerdersoverzicht</a></li><li><a href="./?page=importadmin" title="Beheerders importeren">Beheerders importeren</a></li><li><a href="./?page=adminattributes" title="Beheerdersvelden">Beheerdersvelden</a></li><li><a href="./?page=bouncerules" title="Teruggekaatste e-mail berichten regels">Teruggekaatste e-mail berichten regels</a></li><li><a href="./?page=checkbouncerules" title="Analyseer regels teruggekaatste e-mail berichten">Analyseer regels teruggekaatste e-mail berichten</a></li><li><a href="./?page=catlists" title="Verzendlijsten categoriseren">Verzendlijsten categoriseren</a></li></ul></li></ul><ul><li><a href="./?page=about" title="Importeren">Informatie</a><ul><li><a href="./?page=about" title="Over phpList: versie ontwikkelaars, vertalers en dankwoord">Over phpList</a></li><li><a href="./?page=community" title="phpList gemeenschap">phpList gemeenschap</a></li><li><a href="./?page=home" title="Ga naar de Startpagina">Startpagina</a></li></ul></li></ul></div></div>
<div class="two columns omega">
<span id="menu-button"><span>Menu</span></span>
</div>
</div>
<div id="globalhelp">
</div>
<div class="clear"></div>
<div id="content" class="grid_20 twelve columns">
<div id="wrapp">
<div id="progressbar"></div>
<!-- content start here -->
<h4 class="pagetitle">pageaction</h4><noscript><div class="note eb02eef3e7b4b00"><a href="./?page=pageaction&amp;action=hidenote&amp;note=eb02eef3e7b4b00" class="hide ajaxable" title="Sluit dit scherm" />Verberg</a>  % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current
                                 Dload  Upload   Total   Spent    Left  Speed

100  8332    0  8332    0     0  33888      0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 33888
100 10462    0 10462    0     0  39242      0 --:--:-- --:--:-- --:--:--  104k
<p>phpList kan werken zonder Javascript, maar zal eenvoudiger zijn om mee te werken als je het aan zet.</p></div></noscript>MISLUKT

<!---->        </div>
    </div> <!-- end #content -->

    <div id="right-bar" class="grid_4 four columns">
        <div id="context-menu" class="menutableright block">
            <h3>Navigation</h3>
            <ul class="contextmenu"><li class="shade0"><a href="./?page=home" title="Ga naar de Startpagina">Startpagina</a></li><li class="shade0"><a href="./?page=community" title="phpList gemeenschap">help</a></li><li class="shade0"><a href="./?page=about" title="Over phpList: versie ontwikkelaars, vertalers en dankwoord">Over phpList</a></li><li class="shade0"><a href="./?page=logout" title="Afmelden">Afmelden</a></li></ul>        </div>
        <div id="recent" class="menutableright block">
                    </div>
        <div id="language">
            
 <div id="languageswitcher">
       <form name="languageswitchform" method="post" action="">
           <select name="setlanguage" onchange="document.languageswitchform.submit()">
                 <option value="de" >Deutsch </option>
                 <option value="nl" selected="selected">Dutch </option>
                 <option value="en" >English </option>
                 <option value="es" >espa&ntilde;ol</option>
                 <option value="fr" >fran&ccedil;ais </option>
                 <option value="pl" >Polish </option>
                 <option value="pt_BR" >portugu&ecirc;s </option>
                 <option value="zh_CN" >Simplified Chinese</option>
                 <option value="zh_TW" >Traditional Chinese</option>
                 <option value="vi" >Vietnamese</option>
            </select>
       </form>
 </div>        </div>
    </div><!-- end #right-bar -->
    
    <div class="clear"></div>

</div> <!-- end #container -->

<div id="footer">
    <div class="container">
            <a target="_blank" href="http://phplist.com">&copy; phpList ltd.</a> - v3.0.6        <div class="right">
            <a target="_blank" href="http://resources.phplist.com">Resources</a>&nbsp; |  
            <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/phplist"><img src="ui/dressprow/images/twitter.png" /></a>
        </div>
    </div>
</div>
</body></html>
Gewijzigd op 25/05/2014 12:35:51 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2014 12:38:10
Quote Anchor link
Je kan uiteraard niet in de root opslaan, dus je log moet je wel op een eigen bereikbare locatie zetten, en dus een volledig pad gebruiken.

Nu weet ik niet of het uitgevoerd wordt vanuit je browser. Want als dat dan gewoon werkt. Dan zou dit script ook moeten werken. En als het niet werkt, dan zou je in de browser moeten kunnen zien (mits error-reporting e.d. aanstaan) wat er loos is.

Daarom test ik cronjobs eerst in de browser uit. let er wel op dat je verhindert dat ze uiteindelijk -zodra ze werken -niet meer via de browser kunnen worden uitgevoerd- door anderen.
 
Erik Kottier

Erik Kottier

25/05/2014 12:48:22
Quote Anchor link
In de config.php staat een voorwaarde manually_process bounces, deze staat nu op 0 als ik deze op 1 set en ik vooer het commando van de Cron in de webrowser dan werkt het dus wel?

Laat ik de manual op 1 staan en voor de opdracht volgesn de cron uit dan werkt het dus niet....ook niet met 0

Hier het stukje uitleg bij manual_Process :

# set this to 0, if you set up a cron to download bounces regularly by using the
# commandline option. If this is 0, users cannot run the page from the web
# frontend. Read README.commandline to find out how to set it up on the
# commandline
define ("MANUALLY_PROCESS_BOUNCES",0);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2014 12:52:11
Quote Anchor link
Als je 0 op 1 zet kan je het in de browser uittesten. Uiteraard snel weer terugzetten nadat het geheel werkt.
 
Erik Kottier

Erik Kottier

25/05/2014 12:54:23
Quote Anchor link
hallo Aar,

dat heb ik dus gedaan, als het op 1 staat werkt het via de browser.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2014 12:56:07
Quote Anchor link
Dus via de browser wordt het script naar wens uitgevoerd? Dan zou script via de cronjob gewoon moeten werken. Als je nu nog zou willen loggen zou je wel een geheel path moeten gebruiken naar log.txt (en dus geen 'log.txt')
Gewijzigd op 25/05/2014 12:56:33 door - Ariën -
 
Erik Kottier

Erik Kottier

25/05/2014 12:59:16
Quote Anchor link
hallo Aar,

Hoe geef ik het volledige pad precies aan?

/usr/bin/curl 'http://www.*****.nl/phplist/admin/index.php?page=pageaction&action=processbounces&login=*****************&password=*********' ****.nl/phplist/log.txt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2014 13:02:46
Quote Anchor link
Even terugkijken wat het pad was...
/var/www/vhosts/mijndomein.nl/

Even verder terugkijken naar hoe je iets kon schrijven naar een bestand:
>> /var/www/vhosts/mijndomein.nl/log.txt

=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/usr/bin/curl 'http://www.*****.nl/phplist/admin/index.php?page=pageaction&action=processbounces&login=*****************&password=********* >> /var/www/vhosts/mijndomein.nl/log.txt
Gewijzigd op 25/05/2014 13:03:19 door - Ariën -
 
Erik Kottier

Erik Kottier

25/05/2014 13:05:15
Quote Anchor link
Dank je...blond...ik voer het gelijk in....

Toevoeging op 25/05/2014 13:17:11:

hetzelfde dus helaas....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd" >
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl" dir="">
<head>
<meta http-equiv="pragma" content="no-cache" />
<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache, must-revalidate" />
<link rev="made" href="mailto:info%40phplist.com" />
<link rel="home" href="http://www.phplist.com" title="phplist homepage" />
<link rel="license" href="http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html" title="GNU General Public License" />
<meta name="Author" content="Michiel Dethmers - http://www.phplist.com" />
<meta name="Copyright" content="Michiel Dethmers, phpList Ltd - http://phplist.com" />
<meta name="Powered-By" content="phplist version 3.0.6" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<link rel="SHORTCUT ICON" id="favicon" href="./images/phplist.ico" />
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1" />

<!-- initial styles and JS from basic application -->
<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.7.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery-ui-1.8.1.all.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.tools.scrollable.js"></script>
<script language="Javascript" type="text/javascript" src="js/phplistapp.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="css/reset.css" />
<link href="css/jquery-ui-1.8.1.all.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<link rel="stylesheet" href="css/app.css" />
<link rel="stylesheet" href="css/menu.css" />

<!-- now override the above with the styles and JS from the UI theme -->
<script language="Javascript" type="text/javascript" src="ui/dressprow/js/jquery.tablednd.js"></script>
<script language="Javascript" type="text/javascript" src="ui/dressprow/js/phplist.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/base.css" />
<link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/layout.css" />
<link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/skeleton.css" />
<link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/style.css" />
<link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/gray.css" />

<!-- Style for rtl language <link rel="stylesheet" href="ui/dressprow/css/style_rtl.css" /> -->

<title>phpList :: phpList :: pageaction</title><script type="text/javascript" src="ui/dressprow/js/jcarousellite_1.0.1.min.js" ></script>
<link rel="icon" href="./images/phplist.ico" type="image/x-icon" />
<link rel="apple-touch-icon" href="./images/phplist-touch-icon.png" />
<link rel="apple-touch-icon-precomposed" href="./images/phplist-touch-icon.png" />
</head>
<body class="pageaction">
<div id="dialog"></div><div id="hiddendiv"></div>

<div id="container" class="container_24 container">
    <div id="header" class="grid_24 sixteen columns">
        <div id="logo"><a href="http://www.phplist.com" target="_blank"><img src="ui/dressprow/images/branding.png" alt="phpList, email newsletter manager, logo" title="phpList, the world's most popular Open Source newsletter manager" /></a></div>
        <div id="logged">
<a id="logout" href="./?page=logout">Logout</a>        </div>
    </div>
    <!-- end .grid_24 -->
    <div class="clear"></div>
    <div id="navigation" class="grid_24 sixteen columns">
<div id="main-menu" class=" fourteen columns alpha">
<div id="menuTop"><ul><li><a href="./?page=list" title="">Abonnees</a><ul><li><a href="./?page=users" title="Abonnees zoeken en toevoegen">Zoeken en toevoegen</a></li><li><a href="./?page=usermgt" title="Alle mogelijkheden om abonnee gegevens te bewerken">Beheer functies</a></li><li><a href="./?page=list" title="Verzendlijsten toevoegen, bewerken en verwijderen">Verzendlijsten</a></li><li><a href="./?page=import" title="Abonnees importeren">Importeren</a></li><li><a href="./?page=export" title="Abonnees exporteren">Exporteren</a></li><li><a href="./?page=listbounces" title="Teruggekaatste e-mail berichten per verzendlijst">Teruggekaatste e-mail berichten</a></li><li><a href="./?page=massunconfirm" title="Abonnees markeren als niet bevestigd">Markeren als niet bevestigd</a></li><li><a href="./?page=reconcileusers" title="Abonnee gegevens aanpassen en opschonen">Aanpassen en opschonen</a></li></ul></li></ul><ul><li><a href="./?page=messages" title="">Berichten</a><ul><li><a href="./?page=send" title="Een nieuw bericht maken of een bestaand bericht bewerken">Verzenden</a></li><li><a href="./?page=messages" title="Bekijk en bewerk concepten, te verzenden en verzonden berichten">Overzicht</a></li><li><a href="./?page=templates" title="Sjablonen aanmaken, bewerken en verwijderen">Sjablonen</a></li></ul></li></ul><ul><li><a href="./?page=statsmgt" title="">Statistieken</a><ul><li><a href="./?page=statsoverview" title="Overzicht van verzonden berichten van het afgelopen jaar">Berichten afgelopen jaar</a></li><li><a href="./?page=mviews" title="Overzicht van alle verzonden berichten">Alle berichten</a></li><li><a href="./?page=mclicks" title="Bekeken berichten">Klikken per bericht</a></li><li><a href="./?page=uclicks" title="Url's in verzonden berichten welke zijn bezocht">Klikken per url</a></li><li><a href="./?page=domainstats" title="Domeinen met meer dan vijf e-mail adressen">Overzicht domeinen e-mail adressen</a></li></ul></li></ul><ul><li><a href="./?page=system" title="">Systeem</a><ul><li><a href="./?page=bounces" title="Teruggekaatste e-mail berichten">Teruggekaatste e-mail berichten</a></li><li><a href="./?page=updatetranslation" title="Vertaling bijwerken">Vertaling bijwerken</a></li><li><a href="./?page=dbcheck" title="Database controle">Database controle</a></li><li><a href="./?page=eventlog" title="Logboek">Logboek</a></li><li><a href="./?page=initialise" title="Database tabellen aanmaken">Database tabellen aanmaken</a></li><li><a href="./?page=upgrade" title="Database versie bijwerken">Database versie bijwerken</a></li><li><a href="./?page=bouncemgt" title="Beheer teruggekaatste e-mail berichten">Beheer teruggekaatste e-mail berichten</a></li><li><a href="./?page=reindex" title="Database opnieuw indexeren">Database opnieuw indexeren</a></li></ul></li></ul><ul><li><a href="./?page=setup" title="Instellingen">Config</a><ul><li><a href="./?page=setup" title="Ga naar de instellingen van het programma">Status van phpList</a></li><li><a href="./?page=configure" title="Instellingen">Instellingen</a></li><li><a href="./?page=plugins" title="plugins">plugins</a></li><li><a href="./?page=attributes" title="Land- en bedrijfspecifieke abonnee velden toevoegen en bewerken">Abonnee velden toevoegen en bewerken</a></li><li><a href="./?page=spage" title="Abonnee inschrijf pagina's">Abonnee inschrijf pagina's</a></li><li><a href="./?page=admins" title="Beheerdersoverzicht">Beheerdersoverzicht</a></li><li><a href="./?page=importadmin" title="Beheerders importeren">Beheerders importeren</a></li><li><a href="./?page=adminattributes" title="Beheerdersvelden">Beheerdersvelden</a></li><li><a href="./?page=bouncerules" title="Teruggekaatste e-mail berichten regels">Teruggekaatste e-mail berichten regels</a></li><li><a href="./?page=checkbouncerules" title="Analyseer regels teruggekaatste e-mail berichten">Analyseer regels teruggekaatste e-mail berichten</a></li><li><a href="./?page=catlists" title="Verzendlijsten categoriseren">Verzendlijsten categoriseren</a></li></ul></li></ul><ul><li><a href="./?page=about" title="Importeren">Informatie</a><ul><li><a href="./?page=about" title="Over phpList: versie ontwikkelaars, vertalers en dankwoord">Over phpList</a></li><li><a href="./?page=community" title="phpList gemeenschap">phpList gemeenschap</a></li><li><a href="./?page=home" title="Ga naar de Startpagina">Startpagina</a></li></ul></li></ul></div></div>
<div class="two columns omega">
<span id="menu-button"><span>Menu</span></span>
</div>
</div>
<div id="globalhelp">
</div>
<div class="clear"></div>
<div id="content" class="grid_20 twelve columns">
<div id="wrapp">
<div id="progressbar"></div>
<!-- content start here -->
<h4 class="pagetitle">pageaction</h4><noscript><div class="note eb02eef3e7b4b00"><a href="./?page=pageaction&amp;action=hidenote&amp;note=eb02eef3e7b4b00" class="hide ajaxable" title="Sluit dit scherm" />Verberg</a><p>phpList kan werken zonder Javascript, maar zal eenvoudiger zijn om mee te werken als je het aan zet.</p></div></noscript>MISLUKT

<!---->        </div>
    </div> <!-- end #content -->

    <div id="right-bar" class="grid_4 four columns">
        <div id="context-menu" class="menutableright block">
            <h3>Navigation</h3>
            <ul class="contextmenu"><li class="shade0"><a href="./?page=home" title="Ga naar de Startpagina">Startpagina</a></li><li class="shade0"><a href="./?page=community" title="phpList gemeenschap">help</a></li><li class="shade0"><a href="./?page=about" title="Over phpList: versie ontwikkelaars, vertalers en dankwoord">Over phpList</a></li><li class="shade0"><a href="./?page=logout" title="Afmelden">Afmelden</a></li></ul>        </div>
        <div id="recent" class="menutableright block">
                    </div>
        <div id="language">
            
 <div id="languageswitcher">
       <form name="languageswitchform" method="post" action="">
           <select name="setlanguage" onchange="document.languageswitchform.submit()">
                 <option value="de" >Deutsch </option>
                 <option value="nl" selected="selected">Dutch </option>
                 <option value="en" >English </option>
                 <option value="es" >espa&ntilde;ol</option>
                 <option value="fr" >fran&ccedil;ais </option>
                 <option value="pl" >Polish </option>
                 <option value="pt_BR" >portugu&ecirc;s </option>
                 <option value="zh_CN" >Simplified Chinese</option>
                 <option value="zh_TW" >Traditional Chinese</option>
                 <option value="vi" >Vietnamese</option>
            </select>
       </form>
 </div>        </div>
    </div><!-- end #right-bar -->
    
    <div class="clear"></div>

</div> <!-- end #container -->

<div id="footer">
    <div class="container">
            <a target="_blank" href="http://phplist.com">&copy; phpList ltd.</a> - v3.0.6        <div class="right">
            <a target="_blank" href="http://resources.phplist.com">Resources</a>&nbsp; |  
            <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/phplist"><img src="ui/dressprow/images/twitter.png" /></a>
        </div>
    </div>
</div>
</body></html>
Gewijzigd op 25/05/2014 13:43:57 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2014 13:44:55
Quote Anchor link
Je verwachte actie wordt dus NIET uitgevoerd?
Heb je de nieuwste versie van het script?
 
Erik Kottier

Erik Kottier

25/05/2014 13:48:10
Quote Anchor link
Hallo Aar,

2 x ja.....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2014 13:53:03
Quote Anchor link
De cronjob werkt verder, maar dan vermoed ik een bug in het script.
Misschien kan je eens een balletje opgooien bij de makers?
 
Erik Kottier

Erik Kottier

25/05/2014 13:57:37
Quote Anchor link
Hallo Aar,

daar dacht ik ook aan, heb ze gisterenavond (vannacht) een mantisberich gestuurd, kijken welke reactie ze geven.

Ik blijf het overignes wel vreemd vinden dat manual process op 1 moet staan om via een webcommando het script wel te kunnen uitvoeren.
 
Peter  Flos

Peter Flos

25/05/2014 14:00:00
Quote Anchor link
Ik wil even reageren dat ik het zo doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/usr/bin/wget http://www.website.nl/index.php?user=...&password=...

Dit werkt bij mij prima. Buiten dat het niet aan de Cron ligt vermoed ik doe ik het zo (En het werkt). Jullie zien maar wat je ermee doet.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.