Baby site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Henk hendriksen

henk hendriksen

06/01/2011 12:43:39
Quote Anchor link
Hallo daar.
Sinds 14 juli ben ik de trotse vader van een zoon.
Gezien een lastige situatie heb ik bedacht om een site bij te houden over de vorderingen van de kleine.
De standaard sites vond ik niet opperbest dus ben aan het knutselen geslagen om zelf een site te creeren.
Graag ontvang ik tips en opmerkingen over hoe ik de site kan verbeteren.
Qua niveau ben ik echt een noob, maar met veel speur werk en knippen en plakken is dit het resultaat :
www.jessehendriksen.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:58:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2011 12:53:43
Quote Anchor link
Leuke site..

- Maar haal als-je-blieft het baby-hoofd bij de muiswijzer weg, hoe schattig het er wel niet uit kan zien.
Als er iets irritant is zijn het wel die fratsen van hobbysites van 5/10 jaar geleden met de meest onnodige javascriptjes die een site in een kerstboom veranderen.

- De header oog behoorlijk onrustig. Een pauze van 5 a 10 seconden mag ook wel tussen de shots.

- Een linker marge/padding is geen onhandigheid bij het menu, de letters beginnen zowat op de rand..

- Mail een kennis.. Tja, wit op geel..
Dat is slecht te lezen

- De site zit technisch in elkaar met een plakband-constructie. Qua opbouw van de achterliggende HTML klopt er weinig van....

Als ik nog een goede tip mag geven:
Ga NIET zomaar hier en daar wat knippen en plakken.
Gebruik ene goede editor en weet wat je doet, zo zorg je ervoor dat de site onder elke omstandigheid en in elke browser wel goed eruit zal zien.

Je kan kiezen om een leuk codes te kloppen. Hiermee heb je een goede verfijnd aantal mogelijkheden om de site naar jouw zin te maken, maar je kan ook een WYSIWYG-editor gebruiken zoals NVU of Dreamweaver (en gebruik dan zeker geen Frontpage). Het nadeel van deze manier is dat je minder vrijheid hebt.
Gewijzigd op 06/01/2011 13:02:36 door - Ariën -
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

06/01/2011 14:13:48
Quote Anchor link
@ Aar
Allereerst bedankt voor je reactie :)
Quote:
- Maar haal als-je-blieft het baby-hoofd bij de muiswijzer weg, hoe schattig het er wel niet uit kan zien.
Als er iets irritant is zijn het wel die fratsen van hobbysites van 5/10 jaar geleden met de meest onnodige javascriptjes die een site in een kerstboom veranderen.


...grin geen volgend hoofd meer ...done

Quote:
- De header oog behoorlijk onrustig. Een pauze van 5 a 10 seconden mag ook wel tussen de shots.


Ik denk ( hoop ) dat dit een persoonlijke smaak is want wil de header niet aanpassen... mochten er meerdere reacties over komen zal ik het nogmaals in overweging nemen.

Quote:
- Een linker marge/padding is geen onhandigheid bij het menu, de letters beginnen zowat op de rand..


Klopt helemaal en is aangepast.

Quote:
- Mail een kennis.. Tja, wit op geel..
Dat is slecht te lezen


mee eens de kleuren zullen nog aangepast gaan worden.

Quote:
De site zit technisch in elkaar met een plakband-constructie. Qua opbouw van de achterliggende HTML klopt er weinig van....

Als ik nog een goede tip mag geven:
Ga NIET zomaar hier en daar wat knippen en plakken.
Gebruik ene goede editor en weet wat je doet, zo zorg je ervoor dat de site onder elke omstandigheid en in elke browser wel goed eruit zal zien.

Je kan kiezen om een leuk codes te kloppen. Hiermee heb je een goede verfijnd aantal mogelijkheden om de site naar jouw zin te maken, maar je kan ook een WYSIWYG-editor gebruiken zoals NVU of Dreamweaver (en gebruik dan zeker geen Frontpage). Het nadeel van deze manier is dat je minder vrijheid hebt.


DE site is gebouwd met dreamweaver,het knip en plak werk zijn de php scripts voor het gastenboek, nieuws en fotoalbum.
Ik ben begonnen met een zeer simpele layout en na verloop van tijd bleek de layout onvoldoende te passen bij mijn wensen, om niet helemaal opnieuw te moeten beginnen heb ik hem dus volledig uitgekleed en er een 90 % eigen php-code(noem je dat zo?) aan gegeven.
Na mijn weten word de site in 95% van alle browsers correct weergegeven en bevat het geen fouten. misschien een omslachtige code maar wel foutloos, mocht dat niet het geval wezen dan graag de fout en een oplossing of manier om de oplossing te vinden.
 
Dindong Veter

Dindong Veter

06/01/2011 14:25:44
Quote Anchor link
Ben het eens met Aar.

Ik zou (persoonlijk) ook de header shots iets rustiger doen.

Trouwens je hebt een error op je contact pagina, weet niet of je er mee bezig bent,
ik zeg het voor de zekerheid even :)
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

06/01/2011 14:39:21
Quote Anchor link
@ Paul L
Moet er weer mee aan de slag :), maar idd dat is de laatste pagina die nog online moet.
 
Wouter J

Wouter J

06/01/2011 15:20:18
Quote Anchor link
Ik zal de header animatie helemaal verwijderen. Ik haat bewegelijke site's en wil er dan eigenlijk meteen vanaf.
De content moet het belangrijkst zijn, alles daarnaast moet niet afleiden.

Verder is de foto op de achtergrond natuurlijk heel schatig, maar dat zorgt niet voor betere leesbaarheid. Je moet proberen het contrast altijd zo groot mogelijk maken.

Die tekst in de sidebar moet inderdaad veel donkerder.

Verder is je HTML echt een ramp. Jij begint eerst html en de head en body. Daarna herhaal je dit weer een keer?
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

06/01/2011 15:25:39
Quote Anchor link
@ Wouter J

en nog eens en nog eens :s...
Ik zie wat je bedoel erg vreemd... ik ga ermee aan de slag
Dank je
Update : De extra head en body aanroepen zijn verdwenen.
Gewijzigd op 06/01/2011 15:46:49 door henk hendriksen
 
- SanThe -

- SanThe -

06/01/2011 15:33:29
Quote Anchor link
Leuk zo'n site.
Ik mag de kleine natuurlijk nog niks kwalijk nemen, maar toch mis ik een t aan het eind van deze regel.

Quote:
Je bent hier voor het eerst??...ik hoop dat je vaker terug kom
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

06/01/2011 15:40:25
Quote Anchor link
@ SanThe
Ik heb maar gelijk de hele regel aangepast :).
het is nu : Welkom dit is je eerste bezoek, ik hoop dat je vaker terug kom om mijn vorderingen te volgen.

Inclusief de punt ...altans dat bedoelde je toch? :D
 
- SanThe -

- SanThe -

06/01/2011 15:42:53
Quote Anchor link
Nee, ik bedoel: kom => komt
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

06/01/2011 15:48:14
Quote Anchor link
@ SanThe
Whahahahahaha... ow dam't wat slecht... sorry ik ben blond? :D
Zal het direct nogmaals aanpassen
Thanx
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/01/2011 16:12:29
Quote Anchor link
de validator vind je html ook niet helemaal kloppen.
http://validator.w3.org/check?uri=http://www.jessehendriksen.nl/&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0
Gewijzigd op 06/01/2011 16:13:12 door Vincent Huisman
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

06/01/2011 16:29:43
Quote Anchor link
@ Vincent Huisman
De validator werkt nu wel hij kende een leesteken niet dit is aangepast.
Alleen rollen hier 140 + fouten uit die na mij weten niet fout zijn bijv : een hr tag die niet afgesloten is maar deze hoeft ook niet afgesloten te worden ?

en als ik deze validator loslaat op marktplaats.nl vind hij ook alsnog 100 + fouten.
Dus hoe serieus moet ik de meldingen nemen van deze validator?

idg. bedankt voor je reactie :)
 
Yuri PHP

Yuri PHP

06/01/2011 16:32:13
Quote Anchor link
Mooie site alleen gaat de header een beetje te snel en is het wit op geel moeilijk te lezen
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

06/01/2011 16:34:28
Quote Anchor link
@ yuri Copal
De header ga ik nog een na kijken en proberen om het idee van Aar te verwezelijken.
Wit op geel gaat aangepast worden ik hoop binnen nu en een uur

Bedankt voor je reactie
 
- Dave -

- Dave -

06/01/2011 16:38:21
Quote Anchor link
Henk hendriksen op 06/01/2011 16:29:43:
@ Vincent Huisman
De validator werkt nu wel hij kende een leesteken niet dit is aangepast.
Alleen rollen hier 140 + fouten uit die na mij weten niet fout zijn bijv : een hr tag die niet afgesloten is maar deze hoeft ook niet afgesloten te worden ?

en als ik deze validator loslaat op marktplaats.nl vind hij ook alsnog 100 + fouten.
Dus hoe serieus moet ik de meldingen nemen van deze validator?

idg. bedankt voor je reactie :)


<hr> = <hr />

XHTML.
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

06/01/2011 16:44:25
Quote Anchor link
@ Dave
Dit klopt voor XHTML maar voor gewoon html is <hr> goed???
 
Wouter J

Wouter J

06/01/2011 16:52:10
Quote Anchor link
@henk, dit is inderdaad alleen in XHTML. Maar jij hebt ook XHTML.

Henk Hendriksen:
en als ik deze validator loslaat op marktplaats.nl vind hij ook alsnog 100 + fouten.
Dus hoe serieus moet ik de meldingen nemen van deze validator?

Die programmeurs op markplaats.nl weten wat ze doen. Jij bent nog een beginner. Dan kun je beter aan de goede richtlijnen houden. Want anders gaat er bij een browser (/browserversie) de hele site door elkaar.
Daarnaast hoeven grote site's niet perse goed te zijn. Hyves bijv. staat zeer slecht in elkaar.
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

06/01/2011 16:58:05
Quote Anchor link
@ Wouter J
Was al aan het zoeken naar de verschillen tussen HTML en XHTML de hr tag is ondertussen veranderd naar <hr />
is een alt text voor een img noodzakelijk? ik dacht dat dit een aanvulling was maar de validator geeft hem als fout?

Dank weer voor de uitleg :)

@ dave
Nog bedankt voor je voorgaande bericht
 
Wouter J

Wouter J

06/01/2011 17:07:23
Quote Anchor link
@henk, elke img tag heeft een alt attribuut nodig. Dit is handig om te gebruiken voor SEO (zoekmachine optimalisatie). Maar in XHTML en HTML strict is het ook verplicht. Waarom zou ik eigenlijk niet weten.
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

06/01/2011 17:26:17
Quote Anchor link
@ Wouter
alt is toegevoegd dit was relatief simpel
wederom dank!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.