Bericht wordt afgesneden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 20:29:02
Quote Anchor link
Vergis je niet: Een editor maakt er bij de cliënt zelf HTML-codes van. En gezien het bij de cliënt gebeurt heb jij er geen controle over, of je moet verdraaid goed controlen. Een case waarbij je met heel veel dingen rekening moet houden.

Daarom kan je beter bij publieke invoeracties beter onschadelijke opmaakcodes gebruiken i.p.v. HTML.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:05:24
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 20:33:14
Quote Anchor link
AfbeeldingHierzo worden ze toch gewoon als tekst behandeld?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 20:37:31
Quote Anchor link
Het ligt eraan waar dat gebeurt, in je editor of op je server?
Gewijzigd op 07/01/2017 20:37:54 door - Ariën -
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 20:40:34
Quote Anchor link
ze worden in mijn editor/server als tekst behandeld.

Toevoeging op 07/01/2017 20:41:39:

Maar het ging eigelijk over dat de woorden nog worden afgebroken dus dat TEKST opeens TEK op de ene regelw ordt en ST op de volgende
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 20:51:57
Quote Anchor link
Ik betwijfel echt of het aan de editor ligt, ik weet bijna zeker dat het niet aan de php ligt, in ieder geval het probleem van die regels en  's.

Vanmiddag toen ik reageerde op dit topic heb ik een stukje tekst ingevoerd en dat was één lange regel die idd van het scherm verdween en niet afgebroken werd. Ik heb toen in de broncode gekeken en zag dat de regel er wel in zijn geheel stond, ZONDER  's ertussen.

Ik heb toen de broncode gekopieërd, in een html bestand op mijn computer gezet, de css die Rob op de eerste pagina van dit topic gepost heeft gekopieeërd, in een css bestand gezet, aan het html bestand gekoppeld, geheel locaal geopend, en toen was het probleem er niet, alle tekst stond netjes in de div. Dan kan het dus niet aan de invoer/php gelegen hebben. Misschien is er nu inmiddels vanalles in de editor veranderd waardoor er andere problemen zijn onstaan, maar mijn kopie staat nog hier: http://marliesmaalderink.nl/test/test.html het gaat om het stuk tekst vanaf 'Als je bent ingelogd kun'. Dit was op datzelfde moment, op Rob zijn online site, één regel en locaal op mijn computer niet.

Het verschil? Alle bestanden in dit stukje code waar geen absolute link gebruikt werd. Die konden vanaf mijn server niet geladen worden, vanaf die van Rob wel. En op mijn server miste er een hoop css en het probleem deed zich niet voor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
        <link rel="shortcut icon" href="https://www.habbo.nl/habbo-imaging/badge/b18114t47114t09114s25114899aa525bb63e558de6c66c7978290ba.gif">
        <link rel="stylesheet" href="style.css">
          <link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/4.5.0/css/font-awesome.min.css">
        <link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/ionicons/2.0.1/css/ionicons.min.css">
        <link rel="stylesheet" href="/_paneel/assets/bootstrap/css/bootstrap.min.css">
        <link rel="stylesheet" href="/_paneel/assets/css/index.min.css">
        <link rel="stylesheet" href="/_paneel/assets/css/indexover.min.css">
        <link rel="stylesheet" href="/_paneel/assets/css/skins/_all-skins.min.css">
        <link rel="stylesheet" href="/_paneel/assets/plugins/iCheck/flat/blue.css">
        <link rel="stylesheet" href="/_paneel/assets/plugins/morris/morris.css">
        <link rel="stylesheet" href="/_paneel/assets/plugins/jvectormap/jquery-jvectormap-1.2.2.css">
        <link rel="stylesheet" href="/_paneel/assets/plugins/datepicker/datepicker3.css">
        <link rel="stylesheet" href="/_paneel/assets/plugins/daterangepicker/daterangepicker.css">
        <link rel="stylesheet" href="/_paneel/assets/plugins/bootstrap-wysihtml5/bootstrap3-wysihtml5.min.css">
        <script src="https://oss.maxcdn.com/html5shiv/3.7.3/html5shiv.min.js"></script>
        <script src="https://oss.maxcdn.com/respond/1.4.2/respond.min.js"></script>
        <script src="/_paneel/assets/js/ckeditor.js"></script>
Gewijzigd op 07/01/2017 20:53:55 door Marlies Maalderink
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 21:00:28
Quote Anchor link
Ik zie dat jij nu wel de css hebt, en niet het probleem hebt... Hoe kan dit?
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 21:07:09
Quote Anchor link
Ja dat vraag ik me ook af, ik zit nu de broncode door te zoeken om te zien of er nog meer relatieve links in staan die iets kunnen veroorzaken...

Helemaal onderaan de broncode zie ik wel iets mis gaan trouwens, namelijk deze regel:
<script src="https://www.beta.novarabank.eu/_paneel/assets//plugins/slimScroll/jquery.slimscroll.min.js"></script>

Waar een / teveel instaat tussen assets en plugins, maar dat lijkt niet het probleem te zijn.

Toevoeging op 07/01/2017 21:09:55:

Ik heb echt nog nooit zo'n raar probleem gezien. Het gebeurd niet server side, want dan zou het probleem in de html broncode terug te zien moeten zijn. En dus ook in mijn html bestand. Maar ik kan het niet vinden...
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 21:12:52
Quote Anchor link
Toch heb ik ergens het gevoel dat &nbsp; het probleem is. Als ik bij element inspecteren jouw tekst (op je website) kopieer en erin plak doet hij het wel netjes afbreken...

Toevoeging op 07/01/2017 21:18:23:

zonder ckeditor komen er geen &nbsp; tekens bij en werkt het WEL. Maar hoe kan ik dit aanpassen? &nbsp; aangepast wordt naar een spatie? Want met str_replace werkt het niet

Toevoeging op 07/01/2017 21:21:43:

OF moet ik een andere editor gebruiken die dit niet heeft?
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 21:23:35
Quote Anchor link
Ik zie ze idd in chrome wel bij inspecteer element. Raar, normaal zie je ze gewoon in de broncode ook staan, waarom in dit geval dan niet. Als ik er handmatig één tussen zet dan zie je hem in de bron gewoon staan. Maargoed, mijn fout. Zou zweren dat ze er niet waren.

Kun je die hele ckeditor niet verwijderen en vervangen door tinyMCE ofzo?

Anyway, hier staat er ook nog wat over:
http://stackoverflow.com/questions/9741620/ckeditor-unwanted-nbsp-characters
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 21:24:58
Quote Anchor link
Dat heb ik ook gedaan, helpt voor geen meter
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 21:28:01
Quote Anchor link
Met TinyMCE kan je prima UBB-codes gebruiken als plugin. Dan heb je ook een mooie editor, en alles gaat ook letterlijk als UBB-code over de lijn, en niet als schadelijke HTML.
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 21:31:09
Quote Anchor link
TinyMCE werkt! Niceee :D Kan ik ergens de taal veranderen zodat het nederlands wordt? Soms zitten er vaak 'noobs' die niks snappen of mensen die nog geen engels kunnen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 21:31:58
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 21:58:49
Quote Anchor link
Bij tinymce kan ik nergens bv. een nummering vinden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 22:00:16
Quote Anchor link
Verklaar je nader?
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 22:01:45
Quote Anchor link
Ik heb tinymce geïnstalleerd. Maar zoals bij de site van tinymce staat er geen "Format", "Table", "Tools"
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 22:04:18
Quote Anchor link
Genummerde lijsten bedoel je? Zou vast wel ergens kunnen, misschien iets wat je moet enablen.
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 22:06:29
Quote Anchor link
Waar kan ik dit enablen? EN ja dat bedoel ik

Toevoeging op 07/01/2017 22:12:08:

Ik heb het al gevonden ;) thanks

Toevoeging op 07/01/2017 22:18:27:

Harstikke bedankt iedereen voor hun moeite! Na al die uren is het dus eindelijk gelukt! En met een mooi resultaat ;D Zelf wil ook ook jullie meningen over het layout van de conversaties. Maar hier ga ik dan een ander topic over maken ;D
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.