Bericht wordt afgesneden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

- Rob -

- Rob -

07/01/2017 13:50:29
Quote Anchor link
Hallo gebruikers!

Ik heb een klein probleem met mijn conversatie systeem. Het aanmaken en het overzicht van de conversaties zijn prima. Maar als ik de conversatie wil bekijken, wordt het bericht 'afgesneden'. Als het bericht aan 1 stuk door is getypt dan wordt (als de pagina is afgelopen) het bericht dus afgesneden. ik kan het niet echt beter uitleggen, dus ik heb voor jullie een account aangemaakt op mijn test site. https://www.beta.novarabank.eu Gebruikersnaam: gebruiker en het wachtwoord is: Test12345
Als je bent ingelogd kun je rechtsboven op je naam (gebruiker) drukken en vervolgens op conversaties. Als u dan een nieuwe coversatie aanmaakt kunt u bij titel en leden gewoon wat invullen. Bij bericht moet u langer dan 2 regels typen (zodat u kan zien dat het wordt afgesneden) vervolgens kunt u op bekijk deze conversatie drukken waar uw titel van de conversatie bijstaat. Dan ziet u dat het bericht wordt afgesneden. Zelf weet ik niet waar het probleem ligt. Ligt het aan de CSS? Aan mijn code?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
           <div class="box-body no-padding">
              <style>
              </style>
              <div id="test" class="mailbox-read-info">
               <h3 style="font-weight: bold; margin-left: 10px !important;"><?= $data['title'] ?></h3>
              <?php
                foreach ($berichten as $value)
                {

                ?>

              <div class="mailbox-read-info">
                
                <h3 style="font-size: 11pt;">Geplaatst door <a href="/profiel/<?= $user->idToUsername($value['from_user']) ?>"><b><?= $user->idToUsername($value['from_user']) ?></b></a>
                  <span class="mailbox-read-time pull-right">Op <?= date("d-m-Y", $value['timestamp']) ?> om <?= date("H:i", $value['timestamp']) ?></span></h3>
        
              </div>
              <div class="mailbox-read-message">
                <?= $value['message'] ?>
              </div><hr>
              <?php
                }
              ?>

              <!-- /.mailbox-read-message -->
            </div>
            <?php
            if ($data['closed'] == 0 || $user->isAdmin($_SESSION["habbonaam"]) === true)
    {

    ?>

        <form style="margin-bottom: 10px; float: left; margin-top: 10px; margin-left: 10px; margin-right: 10px;" action="<?= $_SERVER["REQUEST_URI"] ?>" method="post">
            <textarea name="message" id="message" cols="80" rows="10" placeholder="Vul hier je bericht in."></textarea>
            <div class="t-a-right">
                <button style="margin-top: 5px;" type="submit" class="btn btn-primary btn-cons flex-bg message-submit">Reactie toevoegen</button>
            </div>
            <script>
                CKEDITOR.replace( 'message', {
                    height: 150,
                    contentsCss: [ 'https://cdn.ckeditor.com/4.6.1/full-all/contents.css', 'https://sdk.ckeditor.com/samples/assets/css/classic.css' ]
                } );
            </script>
        </form>
              
                  <form style="float: right; margin-top: 10px; margin-right: 25px; margin-bottom: 10px;" action="<?= $_SERVER["REQUEST_URI"] ?>" method="post">
                    <input type="hidden" name="leave_conversation" id="leave_conversation" value="<?= $_SESSION['ID'] ?>" />
                    <button type="submit" class="btn btn-primary btn-cons flex-bg message-submit">Ik wil deze conversatie verlaten</button>
                </form>
    <?php
    }
    else
    {
        ?>

        <span>Deze conversatie is gesloten. Hierop reageren is niet mogelijk.</span>
        <?php
    }
    ?>

            <!-- /.box-footer -->
          </div>

Alvast bedankt voor de reacties!
- Ariën -:
Dit topic is verplaatst naar de juiste categorie.
Gewijzigd op 07/01/2017 15:48:17 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:05:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:36:36
Quote Anchor link
Sloop eerst maar even je in-line styles uit je HTML, want dat is al een crime bij debuggen.
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 14:37:39
Quote Anchor link
Hoi Rob,

Ik heb de code die je hierboven gepost hebt niet echt bekeken maar, als je na het invoeren van een bericht in de broncode kijkt (ctrl u) kun je zien dat het volledige bericht er wel staat. Het valt gewoon buiten het zichtbare gedeelte van de site.

Het eerste waar ik naar zou kijken is de css, met name de class mailbox-read-message.
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 14:41:26
Quote Anchor link
- Ariën - op 07/01/2017 14:36:36:
Sloop eerst maar even je in-line styles uit je HTML, want dat is al een crime bij debuggen.

Dat doe ik op het laatst, want anders doe ik er 5 minuten over voor 1 ding aan te passen. Maar i will do it


Toevoeging op 07/01/2017 14:43:58:

Ik moet het css bestand eigenlijk nog aanpassen, als iemand tijd/zin heeft voor dit goed te maken (hoeft niet):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
html{overflow: scroll;overflow-x: hidden;}::-webkit-scrollbar{width: 0px;background: transparent;}::-webkit-scrollbar-thumb {background: #FF0000;}@import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Source+Sans+Pro:300,400,600,700,300italic,400italic,600italic);/*!
!*/html,body{min-height:100%}.layout-boxed html,.layout-boxed body{height:100%}body{-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale;font-family:'Source Sans Pro','Helvetica Neue',Helvetica,Arial,sans-serif;font-weight:400;overflow-x:hidden;overflow-y:auto}h5{text-align: center;}.wrapper{min-height:100%;position:relative;overflow:hidden}.wrapper:before,.wrapper:after{content:" ";display:table}.wrapper:after{clear:both}.layout-boxed .wrapper{max-width:1250px;margin:0 auto;min-height:100%;box-shadow:0 0 8px rgba(0,0,0,0.5);position:relative}.layout-boxed{background:url('../img/boxed-bg.jpg') repeat fixed}.content-wrapper,.right-side,.main-footer{-webkit-transition:-webkit-transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;-moz-transition:-moz-transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;-o-transition:-o-transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;transition:transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;margin-left:230px;z-index:820}.layout-top-nav .content-wrapper,.layout-top-nav .right-side,.layout-top-nav .main-footer{margin-left:0}@media (max-width:767px){.content-wrapper,.right-side,.main-footer{margin-left:0}}@media (min-width:768px){.sidebar-collapse .content-wrapper,.sidebar-collapse .right-side,.sidebar-collapse .main-footer{margin-left:0}}@media (max-width:767px){.sidebar-open .content-wrapper,.sidebar-open .right-side,.sidebar-open .main-footer{-webkit-transform:translate(230px, 0);-ms-transform:translate(230px, 0);-o-transform:translate(230px, 0);transform:translate(230px, 0)}}.content-wrapper,.right-side{min-height:100%;background-color:#ecf0f5;z-index:800}.main-footer{background:#fff;padding:15px;color:#444;border-top:1px solid #d2d6de}.fixed .main-header,.fixed .main-sidebar,.fixed .left-side{position:fixed}.fixed .main-header{top:0;right:0;left:0}.fixed .content-wrapper,.fixed .right-side{padding-top:50px}@media (max-width:767px){.fixed .content-wrapper,.fixed .right-side{padding-top:100px}}.fixed.layout-boxed .wrapper{max-width:100%}body.hold-transition .content-wrapper,body.hold-transition .right-side,body.hold-transition .main-footer,body.hold-transition .main-sidebar,body.hold-transition .left-side,body.hold-transition .main-header .navbar,body.hold-transition .main-header .logo{-webkit-transition:none;-o-transition:none;transition:none}.content{min-height:250px;padding:15px;margin-right:auto;margin-left:auto;padding-left:15px;padding-right:15px}h1,h2,h3,h4,h5,h6,.h1,.h2,.h3,.h4,.h5,.h6{font-family:'Source Sans Pro',sans-serif}a{color:#3c8dbc}a:hover,a:active,a:focus{outline:none;text-decoration:none;color:#72afd2}.page-header{margin:10px 0 20px 0;font-size:22px}.page-header>small{color:#666;display:block;margin-top:5px}.main-header{position:relative;max-height:100px;z-index:1030}.main-header .navbar{-webkit-transition:margin-left .3s ease-in-out;-o-transition:margin-left .3s ease-in-out;transition:margin-left .3s ease-in-out;margin-bottom:0;margin-left:230px;border:none;min-height:50px;border-radius:0}.layout-top-nav .main-header .navbar{margin-left:0}.main-header #navbar-search-input.form-control{background:rgba(255,255,255,0.2);border-color:transparent}.main-header #navbar-search-input.form-control:focus,.main-header #navbar-search-input.form-control:active{border-color:rgba(0,0,0,0.1);background:rgba(255,255,255,0.9)}.main-header #navbar-search-input.form-control::-moz-placeholder{color:#ccc;opacity:1}.main-header #navbar-search-input.form-control:-ms-input-placeholder{color:#ccc}.main-header #navbar-search-input.form-control::-webkit-input-placeholder{color:#ccc}.main-header .navbar-custom-menu,.main-header .navbar-right{float:right}@media (max-width:991px){.main-header .navbar-custom-menu a,.main-header .navbar-right a{color:inherit;background:transparent}}@media (max-width:767px){.main-header .navbar-right{float:none}.navbar-collapse .main-header .navbar-right{margin:7.5px -15px}.main-header .navbar-right>li{color:inherit;border:0}}.main-header .sidebar-toggle{float:left;background-color:transparent;background-image:none;padding:15px 15px;font-family:fontAwesome}.main-header .sidebar-toggle:before{content:"\f0c9"}.main-header .sidebar-toggle:hover{color:#fff}.main-header .sidebar-toggle:focus,.main-header .sidebar-toggle:active{background:transparent}.main-header .sidebar-toggle .icon-bar{display:none}.main-header .navbar .nav>li.user>a>.fa,.main-header .navbar .nav>li.user>a>.glyphicon,.main-header .navbar .nav>li.user>a>.ion{margin-right:5px}.main-header .navbar .nav>li>a>.label{position:absolute;top:9px;right:7px;text-align:center;font-size:9px;padding:2px 3px;line-height:.9}.main-header .logo{-webkit-transition:width .3s ease-in-out;-o-transition:width .3s ease-in-out;transition:width .3s ease-in-out;display:block;float:left;height:50px;font-size:20px;line-height:50px;text-align:center;width:230px;font-family:"Helvetica Neue",Helvetica,Arial,sans-serif;padding:0 15px;font-weight:300;overflow:hidden}.main-header .logo .logo-lg{display:block}.main-header .logo .logo-mini{display:none}.main-header .navbar-brand{color:#fff}.content-header{position:relative;padding:15px 15px 0 15px}.content-header>h1{margin:0;font-size:24px}.content-header>h1>small{font-size:15px;display:inline-block;padding-left:4px;font-weight:300}.login-box{margin-top: 40px !important;}#login-errors{color: red; text-align: center; margin-top: -20px !important;}#register-errors{color: red; text-align: center; margin-top: -10px !important;}#passreset-errors{color: red; text-align: center; margin-top: -20px !important;}#register-succesfull{color: green; text-align: center; margin-top: -20px !important; margin-bottom: 10px !important;}#passreset-succesfull{color: green; text-align: center; margin-top: -20px !important;}.checkbox{margin-top: 5.5px !important;}.register{display: none;}.password{display: none;}.button-login{opacity: 0; cursor: default;}h6{text-align: center;}.content-header>.breadcrumb{float:right;background:transparent;margin-top:0;margin-bottom:0;font-size:12px;padding:7px 5px;position:absolute;top:15px;right:10px;border-radius:2px}.content-header>.breadcrumb>li>a{color:#444;text-decoration:none;display:inline-block}.content-header>.breadcrumb>li>a>.fa,.content-header>.breadcrumb>li>a>.glyphicon,.content-header>.breadcrumb>li>a>.ion{margin-right:5px}.content-header>.breadcrumb>li+li:before{content:'>\00a0'}@media (max-width:991px){.content-header>.breadcrumb{position:relative;margin-top:5px;top:0;right:0;float:none;background:#d2d6de;padding-left:10px}.content-header>.breadcrumb li:before{color:#97a0b3}}.navbar-toggle{color:#fff;border:0;margin:0;padding:15px 15px}@media (max-width:991px){.navbar-custom-menu .navbar-nav>li{float:left}.navbar-custom-menu .navbar-nav{margin:0;float:left}.navbar-custom-menu .navbar-nav>li>a{padding-top:15px;padding-bottom:15px;line-height:20px}}@media (max-width:767px){.main-header{position:relative}.main-header .logo,.main-header .navbar{width:100%;float:none}.main-header .navbar{margin:0}.main-header .navbar-custom-menu{float:right}}@media (max-width:991px){.navbar-collapse.pull-left{float:none !important}.navbar-collapse.pull-left+.navbar-custom-menu{display:block;position:absolute;top:0;right:40px}}.main-sidebar,.left-side{position:absolute;top:0;left:0;padding-top:50px;min-height:100%;width:230px;z-index:810;-webkit-transition:-webkit-transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out;-moz-transition:-moz-transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out;-o-transition:-o-transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out;transition:transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out}@media (max-width:767px){.main-sidebar,.left-side{padding-top:100px}}@media (max-width:767px){.main-sidebar,.left-side{-webkit-transform:translate(-230px, 0);-ms-transform:translate(-230px, 0);-o-transform:translate(-230px, 0);transform:translate(-230px, 0)}}@media (min-width:768px){.sidebar-collapse .main-sidebar,.sidebar-collapse .left-side{-webkit-transform:translate(-230px, 0);-ms-transform:translate(-230px, 0);-o-transform:translate(-230px, 0);transform:translate(-230px, 0)}}@media (max-width:767px){.sidebar-open .main-sidebar,.sidebar-open .left-side{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0)}}.sidebar{padding-bottom:10px}.sidebar-form input:focus{border-color:transparent}.user-panel{position:relative;width:100%;padding:10px;overflow:hidden}.user-panel:before,.user-panel:after{content:" ";display:table}.user-panel:after{clear:both}.user-panel>.image>img{width:100%;max-width:45px;height:auto}.user-panel>.info{padding:5px 5px 5px 15px;line-height:1;position:absolute;left:55px}.user-panel>.info>p{font-weight:600;margin-bottom:9px}.user-panel>.info>a{text-decoration:none;padding-right:5px;margin-top:3px;font-size:11px}.user-panel>.info>a>.fa,.user-panel>.info>a>.ion,.user-panel>.info>a>.glyphicon{margin-right:3px}.sidebar-menu{list-style:none;margin:0;padding:0}.sidebar-menu>li{position:relative;margin:0;padding:0}.sidebar-menu>li>a{padding:12px 5px 12px 15px;display:block}.sidebar-menu>li>a>.fa,.sidebar-menu>li>a>.glyphicon,.sidebar-menu>li>a>.ion{width:20px}.sidebar-menu>li .label,.sidebar-menu>li .badge{margin-right:5px}.sidebar-menu>li .badge{margin-top:3px}.sidebar-menu li.header{padding:10px 25px 10px 15px;font-size:12px}.sidebar-menu li>a>.fa-angle-left,.sidebar-menu li>a>.pull-right-container>.fa-angle-left{width:auto;height:auto;padding:0;margin-right:10px}.sidebar-menu li.active>a>.fa-angle-left,.sidebar-menu li.active>a>.pull-right-container>.fa-angle-left{-webkit-transform:rotate(-90deg);-ms-transform:rotate(-90deg);-o-transform:rotate(-90deg);transform:rotate(-90deg)}.sidebar-menu li.active>.treeview-menu{display:block}.sidebar-menu .treeview-menu{display:none;list-style:none;padding:0;margin:0;padding-left:5px}.sidebar-menu .treeview-menu .treeview-menu{padding-left:20px}.sidebar-menu .treeview-menu>li{margin:0}.sidebar-menu .treeview-menu>li>a{padding:5px 5px 5px 15px;display:block;font-size:14px}.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.fa,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.glyphicon,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.ion{width:20px}.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.pull-right-container>.fa-angle-left,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.pull-right-container>.fa-angle-down,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.fa-angle-left,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.fa-angle-down{width:auto}@media (min-width:768px){.sidebar-mini.sidebar-collapse .content-wrapper,.sidebar-mini.sidebar-collapse .right-side,.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-footer{margin-left:50px !important;z-index:840}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-sidebar{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0);width:50px !important;z-index:850}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li{position:relative}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a{margin-right:0}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a>span{border-top-right-radius:4px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:not(.treeview)>a>span{border-bottom-right-radius:4px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>.treeview-menu{padding-top:5px;padding-bottom:5px;border-bottom-right-radius:4px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>span:not(.pull-right),.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>.treeview-menu{display:block !important;position:absolute;width:180px;left:50px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>span{top:0;margin-left:-3px;padding:12px 5px 12px 20px;background-color:inherit}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>.pull-right-container{float:right;width:auto!important;left:200px!important;top:10px!important}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>.pull-right-container>.label:not(:first-of-type){display:none}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>.treeview-menu{top:44px;margin-left:0}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-sidebar .user-panel>.info,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-form,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a>span,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>.treeview-menu,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a>.pull-right,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu li.header{display:none !important;-webkit-transform:translateZ(0)}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .logo{width:50px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .logo>.logo-mini{display:block;margin-left:-15px;margin-right:-15px;font-size:18px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .logo>.logo-lg{display:none}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .navbar{margin-left:50px}}.sidebar-menu,.main-sidebar .user-panel,.sidebar-menu>li.header{white-space:nowrap;overflow:hidden}.sidebar-menu:hover{overflow:visible}.sidebar-form,.sidebar-menu>li.header{overflow:hidden;text-overflow:clip}.sidebar-menu li>a{position:relative}.sidebar-menu li>a>.pull-right-container{position:absolute;right:10px;top:50%;margin-top:-7px}.control-sidebar-bg{position:fixed;z-index:1000;bottom:0}.control-sidebar-bg,.control-sidebar{top:0;right:-230px;width:230px;-webkit-transition:right .3s ease-in-out;-o-transition:right .3s ease-in-out;transition:right .3s ease-in-out}.control-sidebar{position:absolute;padding-top:50px;z-index:1010}@media (max-width:768px){.control-sidebar{padding-top:100px}}.control-sidebar>.tab-content{padding:10px 15px}.control-sidebar.control-sidebar-open,.control-sidebar.control-sidebar-open+.control-sidebar-bg{right:0}.control-sidebar-open .control-sidebar-bg,.control-sidebar-open .control-sidebar{right:0}@media (min-width:768px){.control-sidebar-open .content-wrapper,.control-sidebar-open .right-side,.control-sidebar-open .main-footer{margin-right:230px}}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li:first-of-type>a,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li:first-of-type>a:hover,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li:first-of-type>a:focus{border-left-width:0}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a{border-radius:0}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover{border-top:none;border-right:none;border-left:1px solid transparent;border-bottom:1px solid transparent}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a .icon{font-size:16px}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:hover,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:focus,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:active{border-top:none;border-right:none;border-bottom:none}@media (max-width:768px){.nav-tabs.control-sidebar-tabs{display:table}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li{display:table-cell}}.control-sidebar-heading{font-weight:400;font-size:16px;padding:10px 0;margin-bottom:10px}.control-sidebar-subheading{display:block;font-weight:400;font-size:14px}.control-sidebar-menu{list-style:none;padding:0;margin:0 -15px}.control-sidebar-menu>li>a{display:block;padding:10px 15px}.control-sidebar-menu>li>a:before,.control-sidebar-menu>li>a:after{content:" ";display:table}.control-sidebar-menu>li>a:after{clear:both}.control-sidebar-menu>li>a>.control-sidebar-subheading{margin-top:0}.control-sidebar-menu .menu-icon{float:left;width:35px;height:35px;border-radius:50%;text-align:center;line-height:35px}.control-sidebar-menu .menu-info{margin-left:45px;margin-top:3px}.control-sidebar-menu .menu-info>.control-sidebar-subheading{margin:0}.control-sidebar-menu .menu-info>p{margin:0;font-size:11px}.control-sidebar-menu .progress{margin:0}.control-sidebar-dark{color:#b8c7ce}.control-sidebar-dark,.control-sidebar-dark+.control-sidebar-bg{background:#222d32}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs{border-bottom:#1c2529}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a{background:#181f23;color:#b8c7ce}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus{border-left-color:#141a1d;border-bottom-color:#141a1d}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:active{background:#1c2529}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover{color:#fff}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:hover,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:focus,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:active{background:#222d32;color:#fff}.control-sidebar-dark .control-sidebar-heading,.control-sidebar-dark .control-sidebar-subheading{color:#fff}.control-sidebar-dark .control-sidebar-menu>li>a:hover{background:#1e282c}.control-sidebar-dark .control-sidebar-menu>li>a .menu-info>p{color:#b8c7ce}.control-sidebar-light{color:#5e5e5e}.control-sidebar-light,.control-sidebar-light+.control-sidebar-bg{background:#f9fafc;border-left:1px solid #d2d6de}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs{border-bottom:#d2d6de}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a{background:#e8ecf4;color:#444}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus{border-left-color:#d2d6de;border-bottom-color:#d2d6de}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:active{background:#eff1f7}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:hover,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:focus,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:active{background:#f9fafc;color:#111}.control-sidebar-light .control-sidebar-heading,.control-sidebar-light .control-sidebar-subheading{color:#111}.control-sidebar-light .control-sidebar-menu{margin-left:-14px}.control-sidebar-light .control-sidebar-menu>li>a:hover{background:#f4f4f5}.control-sidebar-light .control-sidebar-menu>li>a .menu-info>p{color:#5e5e5e}.dropdown-menu{box-shadow:none;border-color:#eee}.dropdown-menu>li>a{color:#777}.dropdown-menu>li>a>.glyphicon,.dropdown-menu>li>a>.fa,.dropdown-menu>li>a>.ion{margin-right:10px}.dropdown-menu>li>a:hover{background-color:#e1e3e9;color:#333}.dropdown-menu>.divider{background-color:#eee}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu{width:280px;padding:0 0 0 0;margin:0;top:100%}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li{position:relative}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.header,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.header,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.header{border-top-left-radius:4px;border-top-right-radius:4px;border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:0;background-color:#ffffff;padding:7px 10px;border-bottom:1px solid #f4f4f4;color:#444444;font-size:14px}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.footer>a{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:4px;border-bottom-left-radius:4px;font-size:12px;background-color:#fff;padding:7px 10px;border-bottom:1px solid #eeeeee;color:#444 !important;text-align:center}@media (max-width:991px){.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.footer>a{background:#fff !important;color:#444 !important}}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.footer>a:hover,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.footer>a:hover,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.footer>a:hover{text-decoration:none;font-weight:normal}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu{max-height:200px;margin:0;padding:0;list-style:none;overflow-x:hidden}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{display:block;white-space:nowrap;border-bottom:1px solid #f4f4f4}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:hover,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:hover,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:hover{background:#f4f4f4;text-decoration:none}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{color:#444444;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis;padding:10px}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.glyphicon,.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.fa,.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.ion{width:20px}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{margin:0;padding:10px 10px}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>div>img{margin:auto 10px auto auto;width:40px;height:40px}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>h4{padding:0;margin:0 0 0 45px;color:#444444;font-size:15px;position:relative}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>h4>small{color:#999999;font-size:10px;position:absolute;top:0;right:0}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>p{margin:0 0 0 45px;font-size:12px;color:#888888}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:before,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:after{content:" ";display:table}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:after{clear:both}.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{padding:10px}.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>h3{font-size:14px;padding:0;margin:0 0 10px 0;color:#666666}.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.progress{padding:0;margin:0}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu{border-top-right-radius:0;border-top-left-radius:0;padding:1px 0 0 0;border-top-width:0;width:280px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu,.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body{border-bottom-right-radius:4px;border-bottom-left-radius:4px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header{height:175px;padding:10px;text-align:center}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header>img{z-index:5;height:90px;width:90px;border:3px solid;border-color:transparent;border-color:rgba(255,255,255,0.2)}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header>p{z-index:5;color:#fff;color:rgba(255,255,255,0.8);font-size:17px;margin-top:10px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header>p>small{display:block;font-size:12px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body{padding:15px;border-bottom:1px solid #f4f4f4;border-top:1px solid #dddddd}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body:before,.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body:after{content:" ";display:table}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body:after{clear:both}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body a{color:#444 !important}@media (max-width:991px){.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body a{background:#fff !important;color:#444 !important}}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer{background-color:#f9f9f9;padding:10px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer:before,.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer:after{content:" ";display:table}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer:after{clear:both}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer .btn-default{color:#666666}@media (max-width:991px){.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer .btn-default:hover{background-color:#f9f9f9}}.navbar-nav>.user-menu .user-image{float:left;width:25px;height:25px;border-radius:50%;margin-right:10px;margin-top:-2px}@media (max-width:767px){.navbar-nav>.user-menu .user-image{float:none;margin-right:0;margin-top:-8px;line-height:10px}}.open:not(.dropup)>.animated-dropdown-menu{backface-visibility:visible !important;-webkit-animation:flipInX .7s both;-o-animation:flipInX .7s both;animation:flipInX .7s both}@keyframes flipInX{0%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 90deg);transition-timing-function:ease-in;opacity:0}40%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -20deg);transition-timing-function:ease-in}60%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 10deg);opacity:1}80%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -5deg)}100%{transform:perspective(400px)}}@-webkit-keyframes flipInX{0%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 90deg);-webkit-transition-timing-function:ease-in;opacity:0}40%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -20deg);-webkit-transition-timing-function:ease-in}60%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 10deg);opacity:1}80%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -5deg)}100%{-webkit-transform:perspective(400px)}}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li{position:relative}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li>.dropdown-menu{position:absolute;right:0;left:auto}@media (max-width:991px){.navbar-custom-menu>.navbar-nav{float:right}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li{position:static}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li>.dropdown-menu{position:absolute;right:5%;left:auto;border:1px solid #ddd;background:#fff}}.form-control{border-radius:0;box-shadow:none;border-color:#d2d6de}.form-control:focus{border-color:#3c8dbc;box-shadow:none}.form-control::-moz-placeholder,.form-control:-ms-input-placeholder,.form-control::-webkit-input-placeholder{color:#bbb;opacity:1}.form-control:not(select){-webkit-appearance:none;-moz-appearance:none;appearance:none}.form-group.has-success label{color:#00a65a}.form-group.has-success .form-control,.form-group.has-success .input-group-addon{border-color:#00a65a;box-shadow:none}.form-group.has-success .help-block{color:#00a65a}.form-group.has-warning label{color:#f39c12}.form-group.has-warning .form-control,.form-group.has-warning .input-group-addon{border-color:#f39c12;box-shadow:none}.form-group.has-warning .help-block{color:#f39c12}.form-group.has-error label{color:#dd4b39}.form-group.has-error .form-control,.form-group.has-error .input-group-addon{border-color:#dd4b39;box-shadow:none}.form-group.has-error .help-block{color:#dd4b39}.input-group .input-group-addon{border-radius:0;border-color:#d2d6de;background-color:#fff}.btn-group-vertical .btn.btn-flat:first-of-type,.btn-group-vertical .btn.btn-flat:last-of-type{border-radius:0}.icheck>label{padding-left:0}.form-control-feedback.fa{line-height:34px}.input-lg+.form-control-feedback.fa,.input-group-lg+.form-control-feedback.fa,.form-group-lg .form-control+.form-control-feedback.fa{line-height:46px}.input-sm+.form-control-feedback.fa,.input-group-sm+.form-control-feedback.fa,.form-group-sm .form-control+.form-control-feedback.fa{line-height:30px}.progress,.progress>.progress-bar{-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none}.progress,.progress>.progress-bar,.progress .progress-bar,.progress>.progress-bar .progress-bar{border-radius:1px}.progress.sm,.progress-sm{height:10px}.progress.sm,.progress-sm,.progress.sm .progress-bar,.progress-sm .progress-bar{border-radius:1px}.progress.xs,.progress-xs{height:7px}.progress.xs,.progress-xs,.progress.xs .progress-bar,.progress-xs .progress-bar{border-radius:1px}.progress.xxs,.progress-xxs{height:3px}.progress.xxs,.progress-xxs,.progress.xxs .progress-bar,.progress-xxs .progress-bar{border-radius:1px}.progress.vertical{position:relative;width:30px;height:200px;display:inline-block;margin-right:10px}.progress.vertical>.progress-bar{width:100%;position:absolute;bottom:0}.progress.vertical.sm,.progress.vertical.progress-sm{width:20px}.progress.vertical.xs,.progress.vertical.progress-xs{width:10px}.progress.vertical.xxs,.progress.vertical.progress-xxs{width:3px}.progress-group .progress-text{font-weight:600}.progress-group .progress-number{float:right}.table tr>td .progress{margin:0}.progress-bar-light-blue,.progress-bar-primary{background-color:#3c8dbc}.progress-striped .progress-bar-light-blue,.progress-striped .progress-bar-primary{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-green,.progress-bar-success{background-color:#00a65a}.progress-striped .progress-bar-green,.progress-striped .progress-bar-success{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-aqua,.progress-bar-info{background-color:#00c0ef}.progress-striped .progress-bar-aqua,.progress-striped .progress-bar-info{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-yellow,.progress-bar-warning{background-color:#f39c12}.progress-striped .progress-bar-yellow,.progress-striped .progress-bar-warning{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-red,.progress-bar-danger{background-color:#dd4b39}.progress-striped .progress-bar-red,.progress-striped .progress-bar-danger{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.small-box{border-radius:2px;position:relative;display:block;margin-bottom:20px;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1)}.small-box>.inner{padding:10px}.small-box>.small-box-footer{position:relative;text-align:center;padding:3px 0;color:#fff;color:rgba(255,255,255,0.8);display:block;z-index:10;background:rgba(0,0,0,0.1);text-decoration:none}.small-box>.small-box-footer:hover{color:#fff;background:rgba(0,0,0,0.15)}.small-box h3{font-size:38px;font-weight:bold;margin:0 0 10px 0;white-space:nowrap;padding:0}.small-box p{font-size:15px}.small-box p>small{display:block;color:#f9f9f9;font-size:13px;margin-top:5px}.small-box h3,.small-box p{z-index:5}.small-box .icon{-webkit-transition:all .3s linear;-o-transition:all .3s linear;transition:all .3s linear;position:absolute;top:-10px;right:10px;z-index:0;font-size:90px;color:rgba(0,0,0,0.15)}.small-box:hover{text-decoration:none;color:#f9f9f9}.small-box:hover .icon{font-size:95px}@media (max-width:767px){.small-box{text-align:center}.small-box .icon{display:none}.small-box p{font-size:12px}}.box{position:relative;border-radius:3px;background:#ffffff;border-top:3px solid #d2d6de;margin-bottom:20px;width:100%;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1)}.box.box-primary{border-top-color:#3c8dbc}.box.box-info{border-top-color:#00c0ef}.box.box-danger{border-top-color:#dd4b39}.box.box-warning{border-top-color:#f39c12}.box.box-success{border-top-color:#00a65a}.box.box-default{border-top-color:#d2d6de}.box.collapsed-box .box-body,.box.collapsed-box .box-footer{display:none}.box .nav-stacked>li{border-bottom:1px solid #f4f4f4;margin:0}.box .nav-stacked>li:last-of-type{border-bottom:none}.box.height-control .box-body{max-height:300px;overflow:auto}.box .border-right{border-right:1px solid #f4f4f4}.box .border-left{border-left:1px solid #f4f4f4}.box.box-solid{border-top:0}.box.box-solid>.box-header .btn.btn-default{background:transparent}.box.box-solid>.box-header .btn:hover,.box.box-solid>.box-header a:hover{background:rgba(0,0,0,0.1)}.box.box-solid.box-default{border:1px solid #d2d6de}.box.box-solid.box-default>.box-header{color:#444;background:#d2d6de;background-color:#d2d6de}.box.box-solid.box-default>.box-header a,.box.box-solid.box-default>.box-header .btn{color:#444}.box.box-solid.box-primary{border:1px solid #3c8dbc}.box.box-solid.box-primary>.box-header{color:#fff;background:#3c8dbc;background-color:#3c8dbc}.box.box-solid.box-primary>.box-header a,.box.box-solid.box-primary>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-info{border:1px solid #00c0ef}.box.box-solid.box-info>.box-header{color:#fff;background:#00c0ef;background-color:#00c0ef}.box.box-solid.box-info>.box-header a,.box.box-solid.box-info>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-danger{border:1px solid #dd4b39}.box.box-solid.box-danger>.box-header{color:#fff;background:#dd4b39;background-color:#dd4b39}.box.box-solid.box-danger>.box-header a,.box.box-solid.box-danger>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-warning{border:1px solid #f39c12}.box.box-solid.box-warning>.box-header{color:#fff;background:#f39c12;background-color:#f39c12}.box.box-solid.box-warning>.box-header a,.box.box-solid.box-warning>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-success{border:1px solid #00a65a}.box.box-solid.box-success>.box-header{color:#fff;background:#00a65a;background-color:#00a65a}.box.box-solid.box-success>.box-header a,.box.box-solid.box-success>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid>.box-header>.box-tools .btn{border:0;box-shadow:none}.box.box-solid[class*='bg']>.box-header{color:#fff}.box .box-group>.box{margin-bottom:5px}.box .knob-label{text-align:center;color:#333;font-weight:100;font-size:12px;margin-bottom:0.3em}.box>.overlay,.overlay-wrapper>.overlay,.box>.loading-img,.overlay-wrapper>.loading-img{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}.box .overlay,.overlay-wrapper .overlay{z-index:50;background:rgba(255,255,255,0.7);border-radius:3px}.box .overlay>.fa,.overlay-wrapper .overlay>.fa{position:absolute;top:50%;left:50%;margin-left:-15px;margin-top:-15px;color:#000;font-size:30px}.box .overlay.dark,.overlay-wrapper .overlay.dark{background:rgba(0,0,0,0.5)}.box-header:before,.box-body:before,.box-footer:before,.box-header:after,.box-body:after,.box-footer:after{content:" ";display:table}.box-header:after,.box-body:after,.box-footer:after{clear:both}.box-header{color:#444;display:block;padding:10px;position:relative}.box-header.with-border{border-bottom:1px solid #f4f4f4}.collapsed-box .box-header.with-border{border-bottom:none}.box-header>.fa,.box-header>.glyphicon,.box-header>.ion,.box-header .box-title{display:inline-block;font-size:18px;margin:0;line-height:1}.box-header>.fa,.box-header>.glyphicon,.box-header>.ion{margin-right:5px}.box-header>.box-tools{position:absolute;right:10px;top:5px}.box-header>.box-tools [data-toggle="tooltip"]{position:relative}.box-header>.box-tools.pull-right .dropdown-menu{right:0;left:auto}.btn-box-tool{padding:5px;font-size:12px;background:transparent;color:#97a0b3}.open .btn-box-tool,.btn-box-tool:hover{color:#606c84}.btn-box-tool.btn:active{box-shadow:none}.box-body{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px;padding:10px}.no-header .box-body{border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.box-body>.table{margin-bottom:0}.box-body .fc{margin-top:5px}.box-body .full-width-chart{margin:-19px}.box-body.no-padding .full-width-chart{margin:-9px}.box-body .box-pane{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:3px}.box-body .box-pane-right{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:0}.box-footer{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px;border-top:1px solid #f4f4f4;padding:10px;background-color:#fff}.chart-legend{margin:10px 0}@media (max-width:991px){.chart-legend>li{float:left;margin-right:10px}}.box-comments{background:#f7f7f7}.box-comments .box-comment{padding:8px 0;border-bottom:1px solid #eee}.box-comments .box-comment:before,.box-comments .box-comment:after{content:" ";display:table}.box-comments .box-comment:after{clear:both}.box-comments .box-comment:last-of-type{border-bottom:0}.box-comments .box-comment:first-of-type{padding-top:0}.box-comments .box-comment img{float:left}.box-comments .comment-text{margin-left:40px;color:#555}.box-comments .username{color:#444;display:block;font-weight:600}.box-comments .text-muted{font-weight:400;font-size:12px}.todo-list{margin:0;padding:0;list-style:none;overflow:auto}.todo-list>li{border-radius:2px;padding:10px;background:#f4f4f4;margin-bottom:2px;border-left:2px solid #e6e7e8;color:#444}.todo-list>li:last-of-type{margin-bottom:0}.todo-list>li>input[type='checkbox']{margin:0 10px 0 5px}.todo-list>li .text{display:inline-block;margin-left:5px;font-weight:600}.todo-list>li .label{margin-left:10px;font-size:9px}.todo-list>li .tools{display:none;float:right;color:#dd4b39}.todo-list>li .tools>.fa,.todo-list>li .tools>.glyphicon,.todo-list>li .tools>.ion{margin-right:5px;cursor:pointer}.todo-list>li:hover .tools{display:inline-block}.todo-list>li.done{color:#999}.todo-list>li.done .text{text-decoration:line-through;font-weight:500}.todo-list>li.done .label{background:#d2d6de !important}.todo-list .danger{border-left-color:#dd4b39}.todo-list .warning{border-left-color:#f39c12}.todo-list .info{border-left-color:#00c0ef}.todo-list .success{border-left-color:#00a65a}.todo-list .primary{border-left-color:#3c8dbc}.todo-list .handle{display:inline-block;cursor:move;margin:0 5px}.chat{padding:5px 20px 5px 10px}.chat .item{margin-bottom:10px}.chat .item:before,.chat .item:after{content:" ";display:table}.chat .item:after{clear:both}.chat .item>img{width:40px;height:40px;border:2px solid transparent;border-radius:50%}.chat .item>.online{border:2px solid #00a65a}.chat .item>.offline{border:2px solid #dd4b39}.chat .item>.message{margin-left:55px;margin-top:-40px}.chat .item>.message>.name{display:block;font-weight:600}.chat .item>.attachment{border-radius:3px;background:#f4f4f4;margin-left:65px;margin-right:15px;padding:10px}.chat .item>.attachment>h4{margin:0 0 5px 0;font-weight:600;font-size:14px}.chat .item>.attachment>p,.chat .item>.attachment>.filename{font-weight:600;font-size:13px;font-style:italic;margin:0}.chat .item>.attachment:before,.chat .item>.attachment:after{content:" ";display:table}.chat .item>.attachment:after{clear:both}.box-input{max-width:200px}.modal .panel-body{color:#444}.info-box{display:block;min-height:90px;background:#fff;width:100%;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);border-radius:2px;margin-bottom:15px}.info-box small{font-size:14px}.info-box .progress{background:rgba(0,0,0,0.2);margin:5px -10px 5px -10px;height:2px}.info-box .progress,.info-box .progress .progress-bar{border-radius:0}.info-box .progress .progress-bar{background:#fff}.info-box-icon{border-top-left-radius:2px;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:2px;display:block;float:left;height:90px;width:90px;text-align:center;font-size:45px;line-height:90px;background:rgba(0,0,0,0.2)}.info-box-icon>img{max-width:100%}.info-box-content{padding:5px 10px;margin-left:90px}.info-box-number{display:block;font-weight:bold;font-size:18px}.progress-description,.info-box-text{display:block;font-size:14px;white-space:nowrap;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis}.info-box-text{text-transform:uppercase}.info-box-more{display:block}.progress-description{margin:0}.timeline{position:relative;margin:0 0 30px 0;padding:0;list-style:none}.timeline:before{content:'';position:absolute;top:0;bottom:0;width:4px;background:#ddd;left:31px;margin:0;border-radius:2px}.timeline>li{position:relative;margin-right:10px;margin-bottom:15px}.timeline>li:before,.timeline>li:after{content:" ";display:table}.timeline>li:after{clear:both}.timeline>li>.timeline-item{-webkit-box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);border-radius:3px;margin-top:0;background:#fff;color:#444;margin-left:60px;margin-right:15px;padding:0;position:relative}.timeline>li>.timeline-item>.time{color:#999;float:right;padding:10px;font-size:12px}.timeline>li>.timeline-item>.timeline-header{margin:0;color:#555;border-bottom:1px solid #f4f4f4;padding:10px;font-size:16px;line-height:1.1}.timeline>li>.timeline-item>.timeline-header>a{font-weight:600}.timeline>li>.timeline-item>.timeline-body,.timeline>li>.timeline-item>.timeline-footer{padding:10px}.timeline>li>.fa,.timeline>li>.glyphicon,.timeline>li>.ion{width:30px;height:30px;font-size:15px;line-height:30px;position:absolute;color:#666;background:#d2d6de;border-radius:50%;text-align:center;left:18px;top:0}.timeline>.time-label>span{font-weight:600;padding:5px;display:inline-block;background-color:#fff;border-radius:4px}.timeline-inverse>li>.timeline-item{background:#f0f0f0;border:1px solid #ddd;-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none}.timeline-inverse>li>.timeline-item>.timeline-header{border-bottom-color:#ddd}.btn{border-radius:3px;-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none;border:1px solid transparent}.btn.uppercase{text-transform:uppercase}.btn.btn-flat{border-radius:0;-webkit-box-shadow:none;-moz-box-shadow:none;box-shadow:none;border-width:1px}.btn:active{-webkit-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);-moz-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125)}.btn:focus{outline:none}.btn.btn-file{position:relative;overflow:hidden}.btn.btn-file>input[type='file']{position:absolute;top:0;right:0;min-width:100%;min-height:100%;font-size:100px;text-align:right;opacity:0;filter:alpha(opacity=0);outline:none;background:white;cursor:inherit;display:block}.btn-default{background-color:#f4f4f4;color:#444;border-color:#ddd}.btn-default:hover,.btn-default:active,.btn-default.hover{background-color:#e7e7e7}.btn-primary{background-color:#3c8dbc;border-color:#367fa9}.btn-primary:hover,.btn-primary:active,.btn-primary.hover{background-color:#367fa9}.btn-success{background-color:#00a65a;border-color:#008d4c}.btn-success:hover,.btn-success:active,.btn-success.hover{background-color:#008d4c}.btn-info{background-color:#00c0ef;border-color:#00acd6}.btn-info:hover,.btn-info:active,.btn-info.hover{background-color:#00acd6}.btn-danger{background-color:#dd4b39;border-color:#d73925}.btn-danger:hover,.btn-danger:active,.btn-danger.hover{background-color:#d73925}.btn-warning{background-color:#f39c12;border-color:#e08e0b}.btn-warning:hover,.btn-warning:active,.btn-warning.hover{background-color:#e08e0b}.btn-outline{border:1px solid #fff;background:transparent;color:#fff}.btn-outline:hover,.btn-outline:focus,.btn-outline:active{color:rgba(255,255,255,0.7);border-color:rgba(255,255,255,0.7)}.btn-link{-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none}.btn[class*='bg-']:hover{-webkit-box-shadow:inset 0 0 100px rgba(0,0,0,0.2);box-shadow:inset 0 0 100px rgba(0,0,0,0.2)}.btn-app{border-radius:3px;position:relative;padding:15px 5px;margin:0 0 10px 10px;min-width:80px;height:60px;text-align:center;color:#666;border:1px solid #ddd;background-color:#f4f4f4;font-size:12px}.btn-app>.fa,.btn-app>.glyphicon,.btn-app>.ion{font-size:20px;display:block}.btn-app:hover{background:#f4f4f4;color:#444;border-color:#aaa}.btn-app:active,.btn-app:focus{-webkit-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);-moz-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125)}.btn-app>.badge{position:absolute;top:-3px;right:-10px;font-size:10px;font-weight:400}.callout{border-radius:3px;margin:0 0 20px 0;padding:15px 30px 15px 15px;border-left:5px solid #eee}.callout a{color:#fff;text-decoration:underline}.callout a:hover{color:#eee}.callout h4{margin-top:0;font-weight:600}.callout p:last-child{margin-bottom:0}.callout code,.callout .highlight{background-color:#fff}.callout.callout-danger{border-color:#c23321}.callout.callout-warning{border-color:#c87f0a}.callout.callout-info{border-color:#0097bc}.callout.callout-success{border-color:#00733e}.alert{border-radius:3px}.alert h4{font-weight:600}.alert .icon{margin-right:10px}.alert .close{color:#000;opacity:.2;filter:alpha(opacity=20)}.alert .close:hover{opacity:.5;filter:alpha(opacity=50)}.alert a{color:#fff;text-decoration:underline}.alert-success{border-color:#008d4c}.alert-danger,.alert-error{border-color:#d73925}.alert-warning{border-color:#e08e0b}.alert-info{border-color:#00acd6}.nav>li>a:hover,.nav>li>a:active,.nav>li>a:focus{color:#444;background:#f7f7f7}.nav-pills>li>a{border-radius:0;border-top:3px solid transparent;color:#444}.nav-pills>li>a>.fa,.nav-pills>li>a>.glyphicon,.nav-pills>li>a>.ion{margin-right:5px}.nav-pills>li.active>a,.nav-pills>li.active>a:hover,.nav-pills>li.active>a:focus{border-top-color:#3c8dbc}.nav-pills>li.active>a{font-weight:600}.nav-stacked>li>a{border-radius:0;border-top:0;border-left:3px solid transparent;color:#444}.nav-stacked>li.active>a,.nav-stacked>li.active>a:hover{background:transparent;color:#444;border-top:0;border-left-color:#3c8dbc}.nav-stacked>li.header{border-bottom:1px solid #ddd;color:#777;margin-bottom:10px;padding:5px 10px;text-transform:uppercase}.nav-tabs-custom{margin-bottom:20px;background:#fff;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);border-radius:3px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs{margin:0;border-bottom-color:#f4f4f4;border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li{border-top:3px solid transparent;margin-bottom:-2px;margin-right:5px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a{color:#444;border-radius:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a.text-muted{color:#999}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a:hover{background:transparent;margin:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a:hover{color:#999}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:not(.active)>a:hover,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:not(.active)>a:focus,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:not(.active)>a:active{border-color:transparent}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#3c8dbc}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active>a,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active:hover>a{background-color:#fff;color:#444}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active>a{border-top-color:transparent;border-left-color:#f4f4f4;border-right-color:#f4f4f4}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:first-of-type{margin-left:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:first-of-type.active>a{border-left-color:transparent}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right{float:none !important}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li{float:right}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li:first-of-type{margin-right:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li:first-of-type>a{border-left-width:1px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li:first-of-type.active>a{border-left-color:#f4f4f4;border-right-color:transparent}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header{line-height:35px;padding:0 10px;font-size:20px;color:#444}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header>.fa,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header>.glyphicon,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header>.ion{margin-right:5px}.nav-tabs-custom>.tab-content{background:#fff;padding:10px;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px}.nav-tabs-custom .dropdown.open>a:active,.nav-tabs-custom .dropdown.open>a:focus{background:transparent;color:#999}.nav-tabs-custom.tab-primary>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#3c8dbc}.nav-tabs-custom.tab-info>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#00c0ef}.nav-tabs-custom.tab-danger>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#dd4b39}.nav-tabs-custom.tab-warning>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#f39c12}.nav-tabs-custom.tab-success>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#00a65a}.nav-tabs-custom.tab-default>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#d2d6de}.pagination>li>a{background:#fafafa;color:#666}.pagination.pagination-flat>li>a{border-radius:0 !important}.products-list{list-style:none;margin:0;padding:0}.products-list>.item{border-radius:3px;-webkit-box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);padding:10px 0;background:#fff}.products-list>.item:before,.products-list>.item:after{content:" ";display:table}.products-list>.item:after{clear:both}.products-list .product-img{float:left}.products-list .product-img img{width:50px;height:50px}.products-list .product-info{margin-left:60px}.products-list .product-title{font-weight:600}.products-list .product-description{display:block;color:#999;overflow:hidden;white-space:nowrap;text-overflow:ellipsis}.product-list-in-box>.item{-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none;border-radius:0;border-bottom:1px solid #f4f4f4}.product-list-in-box>.item:last-of-type{border-bottom-width:0}.table>thead>tr>th,.table>tbody>tr>th,.table>tfoot>tr>th,.table>thead>tr>td,.table>tbody>tr>td,.table>tfoot>tr>td{border-top:1px solid #f4f4f4}.table>thead>tr>th{border-bottom:2px solid #f4f4f4}.table tr td .progress{margin-top:5px}.table-bordered{border:1px solid #f4f4f4}.table-bordered>thead>tr>th,.table-bordered>tbody>tr>th,.table-bordered>tfoot>tr>th,.table-bordered>thead>tr>td,.table-bordered>tbody>tr>td,.table-bordered>tfoot>tr>td{border:1px solid #f4f4f4}.table-bordered>thead>tr>th,.table-bordered>thead>tr>td{border-bottom-width:2px}.table.no-border,.table.no-border td,.table.no-border th{border:0}table.text-center,table.text-center td,table.text-center th{text-align:center}.table.align th{text-align:left}.table.align td{text-align:right}.label-default{background-color:#d2d6de;color:#444}.direct-chat .box-body{border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:0;position:relative;overflow-x:hidden;padding:0}.direct-chat.chat-pane-open .direct-chat-contacts{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0)}.direct-chat-messages{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0);padding:10px;height:250px;overflow:auto}.direct-chat-msg,.direct-chat-text{display:block}.direct-chat-msg{margin-bottom:10px}.direct-chat-msg:before,.direct-chat-msg:after{content:" ";display:table}.direct-chat-msg:after{clear:both}.direct-chat-messages,.direct-chat-contacts{-webkit-transition:-webkit-transform .5s ease-in-out;-moz-transition:-moz-transform .5s ease-in-out;-o-transition:-o-transform .5s ease-in-out;transition:transform .5s ease-in-out}.direct-chat-text{border-radius:5px;position:relative;padding:5px 10px;background:#d2d6de;border:1px solid #d2d6de;margin:5px 0 0 50px;color:#444}.direct-chat-text:after,.direct-chat-text:before{position:absolute;right:100%;top:15px;border:solid transparent;border-right-color:#d2d6de;content:' ';height:0;width:0;pointer-events:none}.direct-chat-text:after{border-width:5px;margin-top:-5px}.direct-chat-text:before{border-width:6px;margin-top:-6px}.right .direct-chat-text{margin-right:50px;margin-left:0}.right .direct-chat-text:after,.right .direct-chat-text:before{right:auto;left:100%;border-right-color:transparent;border-left-color:#d2d6de}.direct-chat-img{border-radius:50%;float:left;width:40px;height:40px}.right .direct-chat-img{float:right}.direct-chat-info{display:block;margin-bottom:2px;font-size:12px}.direct-chat-name{font-weight:600}.direct-chat-timestamp{color:#999}.direct-chat-contacts-open .direct-chat-contacts{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0)}.direct-chat-contacts{-webkit-transform:translate(101%, 0);-ms-transform:translate(101%, 0);-o-transform:translate(101%, 0);transform:translate(101%, 0);position:absolute;top:0;bottom:0;height:250px;width:100%;background:#222d32;color:#fff;overflow:auto}.contacts-list>li{border-bottom:1px solid rgba(0,0,0,0.2);padding:10px;margin:0}.contacts-list>li:before,.contacts-list>li:after{content:" ";display:table}.contacts-list>li:after{clear:both}.contacts-list>li:last-of-type{border-bottom:none}.contacts-list-img{border-radius:50%;width:40px;float:left}.contacts-list-info{margin-left:45px;color:#fff}.contacts-list-name,.contacts-list-status{display:block}.contacts-list-name{font-weight:600}.contacts-list-status{font-size:12px}.contacts-list-date{color:#aaa;font-weight:normal}.contacts-list-msg{color:#999}.direct-chat-danger .right>.direct-chat-text{background:#dd4b39;border-color:#dd4b39;color:#fff}.direct-chat-danger .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-danger .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#dd4b39}.direct-chat-primary .right>.direct-chat-text{background:#3c8dbc;border-color:#3c8dbc;color:#fff}.direct-chat-primary .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-primary .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#3c8dbc}.direct-chat-warning .right>.direct-chat-text{background:#f39c12;border-color:#f39c12;color:#fff}.direct-chat-warning .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-warning .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#f39c12}.direct-chat-info .right>.direct-chat-text{background:#00c0ef;border-color:#00c0ef;color:#fff}.direct-chat-info .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-info .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#00c0ef}.direct-chat-success .right>.direct-chat-text{background:#00a65a;border-color:#00a65a;color:#fff}.direct-chat-success .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-success .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#00a65a}.users-list>li{width:25%;float:left;padding:10px;text-align:center}.users-list>li img{border-radius:50%;max-width:100%;height:auto}.users-list>li>a:hover,.users-list>li>a:hover .users-list-name{color:#999}.users-list-name,.users-list-date{display:block}.users-list-name{font-weight:600;color:#444;overflow:hidden;white-space:nowrap;text-overflow:ellipsis}.users-list-date{color:#999;font-size:12px}.carousel-control.left,.carousel-control.right{background-image:none}.carousel-control>.fa{font-size:40px;position:absolute;top:50%;z-index:5;display:inline-block;margin-top:-20px}.modal{background:rgba(0,0,0,0.3)}.modal-content{border-radius:0;-webkit-box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125);border:0}@media (min-width:768px){.modal-content{-webkit-box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125)}}.modal-header{border-bottom-color:#f4f4f4}.modal-footer{border-top-color:#f4f4f4}.modal-primary .modal-header,.modal-primary .modal-footer{border-color:#307095}.modal-warning .modal-header,.modal-warning .modal-footer{border-color:#c87f0a}.modal-info .modal-header,.modal-info .modal-footer{border-color:#0097bc}.modal-success .modal-header,.modal-success .modal-footer{border-color:#00733e}.modal-danger .modal-header,.modal-danger .modal-footer{border-color:#c23321}.box-widget{border:none;position:relative}.widget-user .widget-user-header{padding:20px;height:120px;border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.widget-user .widget-user-username{margin-top:0;margin-bottom:5px;font-size:25px;font-weight:300;text-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.2)}.widget-user .widget-user-desc{margin-top:0}.widget-user .widget-user-image{position:absolute;top:65px;left:50%;margin-left:-45px}.widget-user .widget-user-image>img{width:90px;height:auto;border:3px solid #fff}.widget-user .box-footer{padding-top:30px}.widget-user-2 .widget-user-header{padding:20px;border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.widget-user-2 .widget-user-username{margin-top:5px;margin-bottom:5px;font-size:25px;font-weight:300}.widget-user-2 .widget-user-desc{margin-top:0}.widget-user-2 .widget-user-username,.widget-user-2 .widget-user-desc{margin-left:75px}.widget-user-2 .widget-user-image>img{width:65px;height:auto;float:left}.mailbox-messages>.table{margin:0}.mailbox-controls{padding:5px}.mailbox-controls.with-border{border-bottom:1px solid #f4f4f4}.mailbox-read-info{border-bottom:1px solid #f4f4f4;padding:10px}.mailbox-read-info h3{font-size:20px;margin:0}.mailbox-read-info h5{margin:0;padding:5px 0 0 0}.mailbox-read-time{color:#999;font-size:13px}.mailbox-read-message{padding:10px}.mailbox-attachments li{float:left;width:200px;border:1px solid #eee;margin-bottom:10px;margin-right:10px}.mailbox-attachment-name{font-weight:bold;color:#666}.mailbox-attachment-icon,.mailbox-attachment-info,.mailbox-attachment-size{display:block}.mailbox-attachment-info{padding:10px;background:#f4f4f4}.mailbox-attachment-size{color:#999;font-size:12px}.mailbox-attachment-icon{text-align:center;font-size:65px;color:#666;padding:20px 10px}.mailbox-attachment-icon.has-img{padding:0}.mailbox-attachment-icon.has-img>img{max-width:100%;height:auto}.lockscreen{background:#d2d6de}.lockscreen-logo{font-size:35px;text-align:center;margin-bottom:25px;font-weight:300}.lockscreen-logo a{color:#444}.lockscreen-wrapper{max-width:400px;margin:0 auto;margin-top:10%}.lockscreen .lockscreen-name{text-align:center;font-weight:600}.lockscreen-item{border-radius:4px;padding:0;background:#fff;position:relative;margin:10px auto 30px auto;width:290px}.lockscreen-image{border-radius:50%;position:absolute;left:-10px;top:-25px;background:#fff;padding:5px;z-index:10}.lockscreen-image>img{border-radius:50%;width:70px;height:70px}.lockscreen-credentials{margin-left:70px}.lockscreen-credentials .form-control{border:0}.lockscreen-credentials .btn{background-color:#fff;border:0;padding:0 10px}.lockscreen-footer{margin-top:10px}.login-logo,.register-logo{font-size:35px;text-align:center;margin-bottom:25px;font-weight:300}.login-logo a,.register-logo a{color:#444}.login-page,.register-page{background:#d2d6de}.login-box,.register-box{width:360px;margin:7% auto}@media (max-width:768px){.login-box,.register-box{width:90%;margin-top:20px}}.login-box-body,.register-box-body{background:#fff;padding:20px;border-top:0;color:#666}.login-box-body .form-control-feedback,.register-box-body .form-control-feedback{color:#777}.login-box-msg,.register-box-msg{margin:0;text-align:center;padding:0 20px 20px 20px}.social-auth-links{margin:10px 0}.error-page{width:600px;margin:20px auto 0 auto}@media (max-width:991px){.error-page{width:100%}}.error-page>.headline{float:left;font-size:100px;font-weight:300}@media (max-width:991px){.error-page>.headline{float:none;text-align:center}}.error-page>.error-content{margin-left:190px;display:block}@media (max-width:991px){.error-page>.error-content{margin-left:0}}.error-page>.error-content>h3{font-weight:300;font-size:25px}@media (max-width:991px){.error-page>.error-content>h3{text-align:center}}.invoice{position:relative;background:#fff;border:1px solid #f4f4f4;padding:20px;margin:10px 25px}.invoice-title{margin-top:0}.profile-user-img{margin:0 auto;width:100px;padding:3px;border:3px solid #d2d6de}.profile-username{font-size:21px;margin-top:5px}.post{border-bottom:1px solid #d2d6de;margin-bottom:15px;padding-bottom:15px;color:#666}.post:last-of-type{border-bottom:0;margin-bottom:0;padding-bottom:0}.post .user-block{margin-bottom:15px}.btn-social{position:relative;padding-left:44px;text-align:left;white-space:nowrap;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis}.btn-social>:first-child{position:absolute;left:0;top:0;bottom:0;width:32px;line-height:34px;font-size:1.6em;text-align:center;border-right:1px solid rgba(0,0,0,0.2)}.btn-social.btn-lg{padding-left:61px}.btn-social.btn-lg>:first-child{line-height:45px;width:45px;font-size:1.8em}.btn-social.btn-sm{padding-left:38px}.btn-social.btn-sm>:first-child{line-height:28px;width:28px;font-size:1.4em}.btn-social.btn-xs{padding-left:30px}.btn-social.btn-xs>:first-child{line-height:20px;width:20px;font-size:1.2em}.btn-social-icon{position:relative;padding-left:44px;text-align:left;white-space:nowrap;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis;height:34px;width:34px;padding:0}.btn-social-icon>:first-child{position:absolute;left:0;top:0;bottom:0;width:32px;line-height:34px;font-size:1.6em;text-align:center;border-right:1px solid rgba(0,0,0,0.2)}.btn-social-icon.btn-lg{padding-left:61px}.btn-social-icon.btn-lg>:first-child{line-height:45px;width:45px;font-size:1.8em}.btn-social-icon.btn-sm{padding-left:38px}.btn-social-icon.btn-sm>:first-child{line-height:28px;width:28px;font-size:1.4em}.btn-social-icon.btn-xs{padding-left:30px}.btn-social-icon.btn-xs>:first-child{line-height:20px;width:20px;font-size:1.2em}.btn-social-icon>:first-child{border:none;text-align:center;width:100%}.btn-social-icon.btn-lg{height:45px;width:45px;padding-left:0;padding-right:0}.btn-social-icon.btn-sm{height:30px;width:30px;padding-left:0;padding-right:0}.btn-social-icon.btn-xs{height:22px;width:22px;padding-left:0;padding-right:0}.btn-adn{color:#fff;background-color:#d87a68;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:focus,.btn-adn.focus{color:#fff;background-color:#ce563f;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:hover{color:#fff;background-color:#ce563f;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:active,.btn-adn.active,.open>.dropdown-toggle.btn-adn{color:#fff;background-color:#ce563f;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:active,.btn-adn.active,.open>.dropdown-toggle.btn-adn{background-image:none}.btn-adn .badge{color:#d87a68;background-color:#fff}.btn-bitbucket{color:#fff;background-color:#205081;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:focus,.btn-bitbucket.focus{color:#fff;background-color:#163758;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:hover{color:#fff;background-color:#163758;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:active,.btn-bitbucket.active,.open>.dropdown-toggle.btn-bitbucket{color:#fff;background-color:#163758;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:active,.btn-bitbucket.active,.open>.dropdown-toggle.btn-bitbucket{background-image:none}.btn-bitbucket .badge{color:#205081;background-color:#fff}.btn-dropbox{color:#fff;background-color:#1087dd;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:focus,.btn-dropbox.focus{color:#fff;background-color:#0d6aad;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:hover{color:#fff;background-color:#0d6aad;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:active,.btn-dropbox.active,.open>.dropdown-toggle.btn-dropbox{color:#fff;background-color:#0d6aad;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:active,.btn-dropbox.active,.open>.dropdown-toggle.btn-dropbox{background-image:none}.btn-dropbox .badge{color:#1087dd;background-color:#fff}.btn-facebook{color:#fff;background-color:#3b5998;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:focus,.btn-facebook.focus{color:#fff;background-color:#2d4373;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:hover{color:#fff;background-color:#2d4373;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:active,.btn-facebook.active,.open>.dropdown-toggle.btn-facebook{color:#fff;background-color:#2d4373;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:active,.btn-facebook.active,.open>.dropdown-toggle.btn-facebook{background-image:none}.btn-facebook .badge{color:#3b5998;background-color:#fff}.btn-flickr{color:#fff;background-color:#ff0084;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-flickr:focus,.btn-flickr.focus{color:#fff;background-color:#cc006a;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-flickr:hover{color:#fff;background-color:#cc006a;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-flickr:active,.btn-flic
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:48:29
Quote Anchor link
- Rob - op 07/01/2017 14:41:26:
- Ariën - op 07/01/2017 14:36:36:
Sloop eerst maar even je in-line styles uit je HTML, want dat is al een crime bij debuggen.

Dat doe ik op het laatst, want anders doe ik er 5 minuten over voor 1 ding aan te passen. Maar i will do it

Ai ai ai.......
Zo maak je het alleen maar lastiger voor jezelf met debuggen. Zet alles gewoon netjes in stijlsheets.

En verder kan een beetje editor wel een codebrei als dit opschmucken. Er zijn zijn zelfs websites voor die dit kunnen.
Ik zou alleen niet in de bestanden van je framework die je gebruikt werken, dat wordt dan lastig met updaten. Ik zou dan liever een nieuwe CSS maken die alles daarmee overerft.
Gewijzigd op 07/01/2017 14:50:47 door - Ariën -
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 14:50:21
Quote Anchor link
Heb je toevallig een linkje?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:50:58
Quote Anchor link
Yup ^^
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 14:54:48
Quote Anchor link
Lieve hemel... ik zou die css als eerste maar eens opschonen als ik jou was. zodat iedere class er zo uit ziet:

.mailbox-attachments li{
float:left;
width:200px;
border:1px solid #eee;
margin-bottom:10px;
margin-right:10px
}
Gewijzigd op 07/01/2017 14:55:35 door Marlies Maalderink
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 14:56:50
Quote Anchor link
Harstikke bedankt! Dit heeft me een hoop tijd bespaart :D

Toevoeging op 07/01/2017 14:58:17:

Marlies Maalderink op 07/01/2017 14:54:48:
Lieve hemel... ik zou die css als eerste maar eens opschonen als ik jou was. zodat iedere class er zo uit ziet:

.mailbox-attachments li{
float:left;
width:200px;
border:1px solid #eee;
margin-bottom:10px;
margin-right:10px
}

Hahaha, dit was een gedownload thema, vandaar. EN het is opgeschoond :D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:58:53
Quote Anchor link
Ik wil niet vervelend zijn, maar wat is je ervaring met CSS tot nu toe Rob?
Volgens mij werk je in een gedownloade template/framework zonder echt kennis te hebben van CSS? Of zie ik het verkeerd?
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 15:02:02
Quote Anchor link
Je zou bij wijze van test de cms aan kunnen passen zodat de betreffende class er zo uit ziet:

.mailbox-read-message{
padding:10px;
width: 200px;
}

kijken of dat verschil uit maakt, dan weet je in ieder geval zeker waar je het moet zoeken.

Maar wat Ariën al zegt, als het een gedownload thema is moet je eigenlijk niet de css gaan aanpassen in de bestanden van het thema zelf, want dan raak je je aanpassingen kwijt zodra er een update komt. Ik weet niet met welk framework je werkt, maar kun je evt een child thema ofzo maken op basis van deze?
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:02:06
Quote Anchor link
Ik heb wel kennis van css :P, en ja het is gedownload. Maar het template en het systeem zijn van 2 verschillende mensen. DUs ik voeg ze samen, zelf volg ik nog wel lessen voor css/js/php in het echte leven, maar die gaan pas door na de vakantie.
Gewijzigd op 07/01/2017 15:02:23 door - Rob -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 15:17:36
Quote Anchor link
Ik zou dan in een nieuw bestand werken, zodat je alles uit het framework lekker intact kan houden.
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:18:44
Quote Anchor link
Zelf kan ik echt nergens vinden waar ik het moet aanpassen... Bij elke class (van de messages) heb ik gekeken, geprobeerd (ik heb bij de classes width: 200px; toegevoegd), maar het hielp niet... Als één van jullie toevallig een oplossing weet hoor ik hem graag.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 15:30:19
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat er ergens een onnodige overflow is, want normaal wordt de content netjes gewrapped binnen een divje.
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:36:51
Quote Anchor link
Vreemd, want ik heb even de style gepakt die ik gedownload had (ongeedit) en heb nog steeds zelfde probleem https://almsaeedstudio.com/themes/AdminLTE/pages/mailbox/read-mail.html << Hier wordt het wel goed gezet..
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 15:43:59
Quote Anchor link
Het probleem zit hem in ieder geval niet in de css die je hierboven hebt neergezet... het komt ergens anders vandaan...

Ik heb de html code van de pagina met het probleem even los opgeslagen, en de css die jij hierboven hebt neergezet ook. Als je alleen dit gebruikt, dus zonder alle andere stylesheets, dan krijg je dit:
http://marliesmaalderink.nl/test/test.html

je ziet dat de regels nu netjes in de div staan en niet worden afgebroken...

Als je echt niet weet waar het zit kun je proberen het via trial en error op te lossen. Alle stylesheetlinks even weghalen en stuk voor stuk weer toevoegen, zien bij welke het fout gaat.

Of check alle classes in de html en kijk welken daarvan niet in de css staan die je hierboven hebt gepost, dan heb je ook een beginpunt

Toevoeging op 07/01/2017 15:46:03:

Of misschien even in het css forum vragen, misschien weet iemand daar meer...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 15:47:47
Quote Anchor link
Marlies Maalderink op 07/01/2017 15:43:59:
Of misschien even in het css forum vragen, misschien weet iemand daar meer...

Ik verhuis hem zelf wel even.
 
Mitch PHP

Mitch PHP

07/01/2017 15:49:13
Quote Anchor link
.mailbox-read-message {
word-break: break-all;
}
Gewijzigd op 07/01/2017 15:50:55 door Mitch PHP
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:53:45
Quote Anchor link
Mitch PHP op 07/01/2017 15:49:13:
.mailbox-read-message {
word-break: break-all;
}


Thank you, dit werkt :D
 
Mitch PHP

Mitch PHP

07/01/2017 16:47:32
Quote Anchor link
You're welcome :)

Nog even terugkomend op mijn vorige reactie.

Ja, de word-break property werkt wel maar woorden worden door midden gehakt. Dit leest natuurlijk niet heel lekker. Als je dit wil veranderen gebruik dan
word-wrap: break-word en haal de no breaking space's (&nbsp;) weg. Ik weet niet waar deze vandaan komen maar het beïnvloed wel wat de gebruiker ziet.

Voor een wat meer gevisualiseerde uitleg:
Afbeelding

PS: na het schrijven van dit bericht realiseerde ik mij dat door de code spaties (&nbsp;) alles als 1 lang woord gezien wordt. Hierdoor werd alles afgesneden. Als je van de &nbsp; gewoon spaties maakt heb je de word-wrap en/of de break-word niet nodig.

Good luck :)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.