bestand upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »
Samet ozel

samet ozel

21/10/2007 20:00:00
Quote Anchor link
hoi,

ik heb een vraag ik wil graag een pagina maken op mijn website waarbij mensen bestanden kunnen uploaden naar mijn server. dus niet bestanen uploaden op mijn site.
je moet dus net als bij hotmail bijvoorbeeld je bestand kunnen kiezen en vervolgens uploaden naar mijn ftp in een map waar ze niet bij kunnen komen maar waar ik het gewoon van kan aftrekken.

Heb het hard nodig en kom er niet uit. Help me!!

greettzz

sam
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:51:27
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

21/10/2007 20:15:00
Quote Anchor link
wat heb je al geprobeerd? Heb je al in de scriptlib gekeken? Daar staat volgens mij een script in wat sharefiles ofso heet en dat doet precies wat jij wild
 
Samet ozel

samet ozel

21/10/2007 20:22:00
Quote Anchor link
ik heb ben nog niet zo goed in php. Ik heb gekeken naar de scripts wat ik hier kon vinden maar die lijken allemaal te uploaden naar 1 pagina waar dus iedereen kan opkomen en bekijken. Het zit namelijk zo dat ik een drukkerij heb , ik wil nu een pagina maken waar mijn klanten hun files kunnen uploaden die ik op mijn server krijg en die ik kan gaan drukken.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

21/10/2007 20:53:00
Quote Anchor link
Ja maar dan zal PHP leren mischien het eerste zijn wat je moet doen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/10/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Dan maak je die map toch gewoon niet publiekelijk?
 
Samet ozel

samet ozel

21/10/2007 21:36:00
Quote Anchor link
ik kan wel php ik heb er wel verstand van. Ik vraag alleen om een begin zetje zodat ik het dan zelf kan verder uitgoochelen.

Hebben jullie iets?
 
Kees V

Kees V

22/10/2007 01:08:00
Quote Anchor link
Ik heb dit voor je:

formulier.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<form action="ftp_upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
  <pre>
  Only jpg, gif or pdf.
  Max.size: 1 MB

  Passive mode <input type="checkbox" name="passive" checked>
  Choose Files <input type="file" name="userfile[]">
               <input type="file" name="userfile[]">
               <input type="submit" value="Upload">
  </pre>
</form>

ftp_upload.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
$ftp_server
= 'your.ftp.server';
$ftp_port   = 21;
$ftp_user   = 'your.user.name';
$ftp_pass   = 'your.password';
$uploaddir  = './uploaddir/';
$allowed    = array('jpg','jpeg','gif','pdf');
$max_size   = 1024 * 1024;

# No edits beyond this line
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] != 'POST') {
  header('Refresh: 0; URL=formulier.html');
  exit;
}

$passive  = isset($_POST['passive']) ? true : false;
if (isset($_FILES['userfile'])) {
  $connection = @ftp_connect($ftp_server,$ftp_port) or die('Could not connect to the server.');
  if (@ftp_login($connection,$ftp_user,$ftp_pass)) {
    ftp_pasv($connection,$passive);
    foreach ($_FILES['userfile']['error'] as $i => $error) {
      if ($error == 0 && $_FILES['userfile']['size'][$i] <= $max_size) {
        $file_ext  = pathinfo($_FILES['userfile']['name'][$i],PATHINFO_EXTENSION);
        $file_name = basename($_FILES['userfile']['name'][$i],'.'.$file_ext);
        if (in_array(strtolower($file_ext),$allowed)) {
          $new_base = $_FILES['userfile']['name'][$i];
          $t = 1;
          $list = ftp_nlist($connection,$uploaddir);
          while (in_array($new_base,$list)) {
            $new_base = $file_name.'['.$t.'].'.$file_ext;
            $t++;
          }

          if (ftp_put($connection,$uploaddir.$new_base,$_FILES['userfile']['tmp_name'][$i],FTP_BINARY)) {
            echo 'Successful upload: '.$_FILES['userfile']['name'][$i].'<br>'."\n";
          }
        }
      }
    }
  }

  else {
    echo 'Not logged in, user or password incorrect!';
  }

  ftp_close($connection);
}

?>

Dit script is misschien niet helemaal jouw keuze, dan moet je het maar aanpassen. Dit heb ik erin opgenomen:
- één of meerdere uploads
- wel/geen passive mode
- aanpassen van de ftp-server-gegevens
- $allowed bevat de toegestane extensies
- $max_size is de max. bestandsgroote (nu 1024*1024 = 1MB)
- als het bestand al op de server bestaat, wordt het hernoemd (animal.jpg > animal[1].jpg)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kees V
 
Samet ozel

samet ozel

22/10/2007 11:39:00
Quote Anchor link
hartelijk bednkt kees,

dit was precies wat ik zocht ik kan het nu verdel wel verfijnen.

top
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.