Blackjack bank

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 10:13:31
Quote Anchor link
Goedendag allemaal.

Ik zit met een probleem waar ik maar niet uit wil komen.
Als je blackjack speelt kan je tot 21 gaan.

Als je de bank leegspeeld qua vermogen dan hoor je het casino te kijken.

Nu zie ik dat de if 21 (regel vanaf 320) boven de andere berekening staat of de bank wel genoeg in kas heeft om uit te betalen.
Ik heb dit geprobeerd te verwisselen door de If en elsif om te draaien en dat gedeelte van < 21 naar onderen te zetten, echter geeft dit het resultaat dat er geen geld vanaf gaat maar wel erbij komt.

Wie heeft enig idee wat ik hiermee kan?

Scriptcode:

Dan gaat het dus om dit stukje:

Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?PHP
    
$winst
= ($vorige->inzet * 2);
$inzet = ($vorige->inzet);
if($dealer > 21){echo"<br><br>De deler is kapot, je hebt &euro;$inzet gewonnen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winst WHERE `login`='{$data->login}'");
mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`-$inzet,`bank`=`bank`-$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
}



elseif($dealer < $som) {
$winst = ($vorige->inzet * 2);

if($casino->bank - $winst <= 0){
$winstb = $casino->bank;
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winstb WHERE `login`='{$data->login}'");
$is = mysql_query("SELECT * FROM `casino` WHERE `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000'");
$xist = mysql_num_rows($is);
$own = $data->login;
mysql_query("UPDATE `casino` SET `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000' WHERE `spel`='{$casino->spel}' AND `stad`='{$data->stad}'");
echo "<br><br>Je hebt meer dan de dealer.<br><br>Je hebt echter maar &euro; $winstb gekregen omdat $eigenaar->login niet kon uitbetalen.<br>Je hebt ook zijn casino gekregen.";
}



else{
    echo"<br><br>Je hebt meer dan de dealer, je hebt &euro;$inzet gewonnen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
    mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winst WHERE `login`='{$data->login}'");
    mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`-$inzet,`bank`=`bank`-$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
    }
    }

    elseif($dealer > $som){
    echo"<br><br>Je hebt minder dan de dealer, je hebt &euro;$inzet verloren.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
    mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`+$inzet,`bank`=`bank`+$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
    }

    elseif($dealer == $som){
    echo"<br><br>Je hebt evenveel als de dealer. Je hebt je geld terug gekregen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
    mysql_query("UPDATE `users` set `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$inzet WHERE `login`='$data->login'");
    }

    mysql_query("DELETE FROM `blackjack` WHERE `login`='{$data->login}'");
}



else {

// Dit laat dus zien wanneer je kunt inzetten (gehele tekst eronder weggehaald gezien het niet van toepassing is.

$inzet = number_format($casino->inzet, 0, '.' , '.');
$blackjackgeld = number_format($data->blackjackgeld, 0, '.' , '.');
echo "<table width=100%>
<tr><td valign=top class=mainTxt2>Dit is een Test Casino. Gewonnengeld wordt niet uitgekeerd in je cashgeld ingame! <br /> Je hebt: &euro; {$blackjackgeld},- om mee te spelen.</td></tr>"
;
}

?>
</font></center></body></html>
Gewijzigd op 19/09/2013 17:04:39 door Johannes Janssen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:46:30
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 10:32:31
Quote Anchor link
384 regels code.....?
Plaats even alleen relevante code svp.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 12:14:01
Quote Anchor link
aangepast Erwin ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2013 13:42:11
Quote Anchor link
Als ik jouw was zou ik je code eens even goed inspringen met TAB. Dat maakt het beter leesbaarder.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/09/2013 14:42:43
Quote Anchor link
Johannes Janssen op 19/09/2013 10:13:31:
Als je de bank leegspeeld qua vermogen dan hoor je het casino te kijken.


Is dit nieuw nederlands of begrijp ik het gewoon niet?
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 17:06:03
Quote Anchor link
Frank ik bedoel dus:

In de casinobank zit 50.000
Ik speel met 100.000 inzet

win de ronde
krijg 200.000 terwijl er maar 50.000 inzet
en de casino wordt niet gegeven aan diegene die hem leegspeeld.

^^ Beter begrijpbaar?
 
Eddy E

Eddy E

19/09/2013 17:23:45
Quote Anchor link
Johannes Janssen op 19/09/2013 17:06:03:
en de casino wordt niet gegeven aan diegene die hem leegspeeld.


De casino wisselt toch nooit van eigenaar? Maar blijft buiten bezit van een speler?

Johannes Janssen op 19/09/2013 17:06:03:
^^ Beter begrijpbaar?

Nauwelijks.
 
Roel -

Roel -

19/09/2013 17:33:48
Quote Anchor link
Kun je niet beter zelf wat gaan programmeren dan deze download die al jaren over het internet zwerft?
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 17:34:51
Quote Anchor link
Jawel, deze blackjack heeft dus een eigenaar.
Een speler
Die stopt geld in zijn casino bank
En andere members kunnen erop spelen.

Bij het leegspelen van de blackjack(bank) hoor je de blackjack te krijgen.
Dit gebeurd nu dus niet.

Nu is het dus zo:
Er zit 50.000 in de blackjack bank
Ik speel met 100.000 inzet
Win en krijg 200.000 terwijl ik maar 150.000 hoor te krijgen omdat er dus maar 50.000 in de bank zit.
Daarbij komt ook nog dat je eigenaar hoort te worden wanneer je de casino leegspeeld.

En daar zit dus de fout..
Als ik het hele script moet posten, geen probleem

Toevoeging op 19/09/2013 17:57:52:

@Roel, die kennis heb ik niet in huis.
Dit schijnt toch een redelijke blackjack te zijn, vandaar dat ik deze al enige tijd gebruik...
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 18:09:04
Quote Anchor link
Het probleem zit zo te zien in het feit dat je de if..else statements gewoon verkeerd nest.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($dealer > 21){
  
}
elseif($dealer < $som) {
  if($casino->bank - $winst <= 0){

}

?>

Als de dealer over de 21 gaat voer je het eerste stuk uit. Maar eigenlijk wil je ook nog naar de tweede optie kijken. In die tweede optie kijk je zo te zien namelijk pas of de bank nog wel kan betalen. Dat wil je (ook) in het eerste stuk hebben.

Dus het komt erop neer dat je je logica wat beter in orde moet zien te krijgen. Schrijf het eens uit, op papier.
"als deler over 21 gaat, dan dit en dat..." etc.
En dan alle opties meenemen.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 18:19:33
Quote Anchor link
Hmm, zoals jij het zegt had ik het al bekeken, maar ik ga het nogeens doen precies zoals jij zegt ;)

Toevoeging op 19/09/2013 18:36:39:

Dan zou het dus zo uitkomen, correct?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?PHP
    
$winst
= ($vorige->inzet * 2);
$inzet = ($vorige->inzet);

if($casino->bank - $winst <= 0){
$winstb = $casino->bank;
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winstb WHERE `login`='{$data->login}'");
$is = mysql_query("SELECT * FROM `casino` WHERE `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000'");
$xist = mysql_num_rows($is);
$own = $data->login;
mysql_query("UPDATE `casino` SET `owner`='{$data->login}',`winst`='0',`bank`='1000' WHERE `spel`='{$casino->spel}' AND `stad`='{$data->stad}'");
echo "<br><br>Je hebt meer dan de dealer.<br><br>Je hebt echter maar &euro; $winstb gekregen omdat $eigenaar->login niet kon uitbetalen.<br>Je hebt ook zijn casino gekregen.";
}


elseif($dealer < $som) {
$winst = ($vorige->inzet * 2);

if($dealer > 21){echo"<br><br>De deler is kapot, je hebt &euro;$inzet gewonnen.<br><br><a href=blackjack.php>Speel opnieuw</a>";
mysql_query("UPDATE `users` SET `blackjackgeld`=`blackjackgeld`+$winst WHERE `login`='{$data->login}'");
mysql_query("UPDATE `casino` set `winst`=`winst`-$inzet,`bank`=`bank`-$inzet WHERE `spel`='$casino->spel' AND `stad`='$data->stad'");
}

?>
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 18:43:43
Quote Anchor link
Geen idee of het correct is. Aangezien er nul komma nul commentaar in de code staat en het niet is ingesprongen is het niet te lezen. De enige die dus kan zeggen of het klopt ben jij.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 18:56:18
Quote Anchor link
Ik ga het gewoon testen met 15 mensen en dan naderhand het resultaat beoordelen.

Maar Erwin, jij bedoel dus dat ik met // moet aangeven wat de actie gaat doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2013 18:57:54
Quote Anchor link
Er mist commentaar in de code, wat je met // of /* */ kan doen. Tevens missen er Tabs voor de inspringing.
Ik zie een hoop if'jes... Welke hoort bij welke? ;-)
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 19:02:57
Quote Anchor link
Bedenk het zo, als jij volgend jaar nog eens naar deze code kijkt, weet je dan nog wat het doet? En nog belangrijker, waarom het zo is? Het antwoord daarop is nee (wat je nu ook voor antwoord wil geven), daarom zet je er commentaar tussen.
 
Johannes Janssen

Johannes Janssen

19/09/2013 19:32:17
Quote Anchor link
Hmm, na bovenstaande aanpassingen is het hele script bugged geworden, beetje vreemd.
inderdaad is het script een gigantische puinhoop
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 19:33:23
Quote Anchor link
Dus niet over een jaar.... je kan het nu al niet meer lezen.

Vandaar: bouw het goed op, spring netjes in, zet er goed commentaar bij.
Als je daar al niet mee begint kom je er nooit uit.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.