browser detection

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bavo

Bavo

27/09/2006 13:18:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen

Ik ben bezig met men site, en die ziet er zeer goed uit... in Mozilla firefox...

In Andere browsers is het echter een ramp.

Dus ik zoek een script dat een popup weergeeft als iemand mijn index.php pagina bezoekt met een andere browser dan mozilla firefox.

Helaas heb ik geen idee van hoe ik dit moet aanpakken, dus vraag ik jullie hulp.

Alvast bedankt

Bavo
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 01:33:31
 
Simon

Simon

27/09/2006 13:24:00
Quote Anchor link
Je kunt natuurlijk proberen om de css zo te maken dat hij in alle browsers goed werkt.
 
Bart van der veen

bart van der veen

27/09/2006 13:24:00
Quote Anchor link
<!--[if IE]>
<script type='text/JavaScript'>
alert 'Ga een betere brouwser vinden!!';
</script>
<![endif]-->

ff uit mijn hooft ben ook niet echt een javacript wizzerd
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/09/2006 13:28:00
Quote Anchor link
In php zou het zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$browser
= $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
?>


Zie ook de php functie get_browser
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

27/09/2006 13:35:00
Quote Anchor link
<!--[if IE]>
<script type='text/JavaScript'>
alert 'Ga een betere brouwser vinden!!';
</script>
<![endif]-->

Lekker IE7 schijnt css compatible te zijn.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

27/09/2006 15:11:00
Quote Anchor link
Klaasjan:
<!--[if IE]>
<script type='text/JavaScript'>
alert 'Ga een betere brouwser vinden!!';
</script>
<![endif]-->

Lekker IE7 schijnt css compatible te zijn.


Bedoel je dat IE7 zich wel aan de regels gaat houden?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

27/09/2006 15:17:00
Quote Anchor link
Schijnt wel zo te zijn. (heb ik laatst ergens gelezen)
 
Kalle P

Kalle P

27/09/2006 15:26:00
Quote Anchor link
eerst zien dan geloven.
 
- wes  -

- wes -

27/09/2006 15:28:00
Quote Anchor link
ajax kan voetballen?

eerst zien dan geloven
 
Bavo

Bavo

27/09/2006 20:17:00
Quote Anchor link
bedankt voor alle snelle reacties, maar ik wil het in PHP doen. Javascript is te eenvoudig om te omzeilen, ik heb het liefst dat iedereen weet dat de site niet normaal is in een andere browser dan Firefox.

Blanche, je geeft daar een code en een link, maar i geraak er eerlijk gezegd niet goed wijs uit :s

Ik heb ook geen tutorial gevonden hier die dit behandeld (sorry als ik erover gekeken zou hebben) dus zou je even wat meer uitleg kunnen geven, of iemand anders natuurlijk.

het zou iets moeten zijn dat alsvolgt werkt:

als browser niet gelijk is aan firefox, toon dan die pagina in een popup
 
Benny Lava

Benny Lava

27/09/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Kalle:
eerst zien dan geloven.


Download IE7 maar ik gebruik hem ook,
Alleen wel beta.
 
Bo az

Bo az

27/09/2006 20:31:00
Quote Anchor link
Benny:
Kalle:
eerst zien dan geloven.


Download IE7 maar ik gebruik hem ook,
Alleen wel beta.


Wat Klaasjan zegt heb ik ook gelezen (geloof op tweakers) in de beta is het dus nog niet compateble, maar in de final zou het stukken beter moeten zijn. Ookal ben je voorlopig nog niet van IE6 af...

Edit:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/09/2006 20:34:00
Quote Anchor link
Los van IE 7: geef iemand nooit een popup dat ze een andere browser moeten gebruiken. Maak je site gewoon crossbrowser.

@ Bavo: heb je een link? Dat praat gemakkelijker.
 
Bavo

Bavo

27/09/2006 21:08:00
Quote Anchor link
wel, hier men site: www.bafke.be/test/

liefst niet letten op andere bugs, die werk ik er nog wel uit ;)

Vergelijk maar eens in IE6, Ik vind het er niet uit zien :s
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Koen verschueren

koen verschueren

27/09/2006 21:13:00
Quote Anchor link
de site ziet er in IE6 toch redelijk goed uit.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2006 21:13:00
Quote Anchor link
Wel mooi dat menu, maar ook zeer traag.
 
Crispijn -

Crispijn -

27/09/2006 21:14:00
Quote Anchor link
Het komt door je PNG bestanden dat het er zo raar uit ziet in IE. IE kan die transparantie niet zo goed hanteren... Maak er bijvoorbeeld GIF bestanden van. Hier kan IE wel mee omgaan.
 
Bavo

Bavo

27/09/2006 21:15:00
Quote Anchor link
Maar alsik ze in GIFjes verander gaat de kwaliteit van de beelden zo omlaag :( en in IE werken mijn video's ook niet, die vershijnen normaal in popups.

Maar kan iemand me nu helpen met dat scriptje?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Crispijn -

Crispijn -

27/09/2006 21:17:00
Quote Anchor link
DAt hoeft niet hoor, welk programma gebruik je om ze om te zetten?
 
Bavo

Bavo

27/09/2006 21:20:00
Quote Anchor link
Ik sla ze gewoon anders op in fireworx...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/09/2006 21:20:00
Quote Anchor link
Bavo:
Maar alsik ze in GIFjes verander gaat de kwaliteit van de beelden zo omlaag :( en in IE werken mijn video's ook niet, die vershijnen normaal in popups.

Maar kan iemand me nu helpen met dat scriptje?

Als je met PhotoShop een transparante GIF maakt en je slaat hem op als GIF 128 dithered met de goede matte-kleur moet het makkelijk kunnen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.